Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Nicole

Normál hirdető

-

Beküldve: 2020-03-05 18:39:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nicole +36304257744 105031 szexpartner

zeus100 a 2020-03 hónapi randiján történteket írta meg Nicole hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt az egyeztetés , nem volt könnyű elérni , de többszöri próbálkozásom után sikerült.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem , villamos 2 - 3 perc sétányira tesz le a háztól. Van egy nagy parkoló a ház mellett úgyhogy az autóval indulóknak is könnyű. Egyszerű megtalálni a házat . Egy új építésű ,csendes, diszkrét társasház. Bejutásom alatt senkivel nem futottam össze.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta , rendezett . Szép a berendezés . Tetszett a lakás barokkos stílusa és a sokat emlegetett dohányzó asztal. Modern lakas, új építésű maga az épület is . Nagyon higénikus mindenhol , odafigyel a tisztaságra. A fürdőben minden megtalálható tusfürdő dezodor listerin és még sorolhatnám . A törülköző friss, nem agyon mosott , illatos. A baszobában ágy , asztalkák , dekor cuccok és egy fehér szék amire a ruháimat tettem. Diszkrét hely , egyedül rendel .
Nicole külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Azt kapod amit a képeken látsz. Igényes , szolid smink , beállított haj és a tökéletes teste , amiből a vékony dereka , a mellle a kedvencem . Sőt hazudok nem tudok kiemelni , minden tetszik rajta . Azt hinné az ember a műtermi képei retusáltak , hát ez nem igaz , a képeken szereplő Nicole vár az ajtóban. Egy az egybe mint a képeken . Egy nagyon szexi csipke fehér szettben várt , már ott kész voltam.
1. Nicole +36304257744 beszámoló Budapest 105031 erotikus masszázs
3. Nicole +36304257744 beszámoló Budapest 105031 erotikus masszázs4. Nicole +36304257744 beszámoló 2020-03-06 01:39:16 erotikus masszázs 1050315. Nicole +36304257744 beszámoló 2020-03-06 01:39:16 erotikus masszázs 1050316. Nicole +36304257744 beszámoló 2020-03-06 01:39:16 erotikus masszázs 105031
Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mikor beléptem az ajtón két puszival és egy nagy öleléssel fogadott . Bekísért a szobába , átbeszéltük mit szeretnék aztán elmentem tusolni . Tusolás után frissitővel várt és visszamentünk a baszobába . Lefeküdt az ágyra és maga mellé invitált . Tökéletes testét kezdtem puszilgatni , simogatni és nem gyyőztem dícsérni . Látszik sokat sportol , elképesztő még mindig előttem van testének látványa ahogy ott fekszik . Miközben puszilgattam rácuppant a szerszámomra és indult a francia . Nagyon jól csinálja . Változatosan hol kézzel hol szájjal és a golyókat sem hagyja ki . A mélytorkot láthatóan szereti , ügyesen csinálja pont ezért így is lett vége az első résznek. Letörölgetett és mentem egy frissitő zuhanyzásra . Zuhanyból vissza , alig vártam hogy kezdődhessen a második kör . Visszaérkezésem után csókok aztán felé térdeltem és úgy szopott . Oldalra fordultam hogy a zacskókat is jól meg tudja dolgozni . Kértem is a gumit. Egy rövidebb szex misszben aztán átfordítottam és hátulról döngettem . Nagyon jó feneke van és a fenekelést is szereti , ami még jobban beinditott . Nem sok idő kellett és végem is lett . Megtörölgetett , még beszélgettünk aztán elindultam a fürdőbe . Öltözés közben még dumálgatás , jó társoság , kellemes vele a beszélgetés is .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztem . Pesti átlag feletti, de ez teljesen érthető , ha többet kérne is meglátogattam volna . Extrákra nem kérdeztem rá . Nagyon örülök hogy sikerült eljutnom hozzád te gyönyörűség , vároma következő randinkat!
Rózsacsokor
zeus100 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Hiába az arcos képek és a nagyon jó beszámolói kicsit féltem mennyire hasonlít a képekre illetve a képek mennyire retusáltak . Aki hasonló cipőben van , megnyugtathatom Nicole sokkal jobban néz ki mint a műtermi fotóin . Nem hiszem hogy túlságosan retusálni kellett a fotósának . Az alakja mint egy top model , tipikus homokóra alkat . Az arca gyönyörű , nincs rajta több kiló vakolat , nem is kell neki . A kisugárzása nagyon beinditó , erre mondják hogy extrém erős szexuális kisugárzással rendelkezik valaki . Emelett végig azt éreztem mintha a barátnőmmel lennék annyira közvetlen és kedves . Mindenképp a kedvedben akar járni . Izgultam a találkozásunk előtt de annyira laza csaj hogy hihetetlen gyorsan megtöri a jeget . Imádom a humorát és ahogy csipkelődik az emberrel. Kedves Nicole egy szó mint száz köszönöm ezt a kimagasló élményt , találkozunk még :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nicole szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNicole legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2019-12-18) : Tetszett ez a felállás, mindketten kényelmesen egymáshoz fértünk, visszatértem számmal az ajkaihoz, és közben kezeim elvándoroltak melleiről a babapunci felfedezésére. A kézimunka nem csak az Ő részéről volt hatásos, jól reagált a csikója a célirányos mozdulatokra, és halk nyögések jelezték, hogy rátapintottam a lényegre. Percekig elvoltunk így, de egyszer csak odasúgta a fülembe, hogy szeretné a szájával kényeztetni kicsi ént.

nagyon jó: 1db
(2020-03-04) : Eggyé válásunk után vad vágtába kezdett, én pedig a derekánál megragadva rásegítettem a tempóra. Élvezettel hallgattam nyögéseit, miközben péniszem ki-be járt benne,

: 10db
(2021-03-09) : Az ágyon térdelve kezelésbe vette a velem egykorút és ismét érezhettem csodás nyelv technikáját amit én mindig is nagyon szerettem Nicoleban. Kis idő elteltével jeleztem, hogy nem fogom sokáig bírni, így kértem, hogy ha lehetséges lovagoljon meg. Ő ezt egy mosollyal és egy "Persze nagyon szívesen" mondattal tudomásul is vette

(2020-03-10) : A franciája isteni volt és most egy kicsit másmilyen is. Általában finoman és lágyan szokta csinálni, de most igazi vad bő nyálas szopásba kezdet. A farkam szinte eltűnt a szájában és a látvány ahogy vadul mozog a feje az ezredesen valami eszméletlen volt,

(2020-03-01) : Majd szolt, hogy fekudjek hattal az agyra. Megfogtam a racskeretet es folem terdelt, eloszor csak a combja belso oldalat nyalogattam. Ez utan kisse leereszkedett, hogy megizlelhessem a vagyott kelyhet. Nyaltam ahogy tudtam, neha ramnehezedett kicsit, majd hatrebb huzta magat, hogy nyujtozkodnom kelljen, hogy a nyelvemmel elerjem. (Ezt a fajta jatekossagot imadom benne, ami a sajatos humoraban is tukrozodik.) Hirtelen libaboros lett es a keresemre misszionariusba valtottunk, hogy teljesen el tudja engedni magat es igy folytattam kitartoan a nyalakodast.