Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Natasa35

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-04 11:28:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa35 +36306404697 118252 erotikus masszázs

stone78hun a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Natasa35 hirdetővel
igéző szemek
fülledt erotika
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Csütörtökön telefonon kerestem, elsőre felvette a hangja nagyon kellemes volt. Sajnos nem volt olyan időpont, ami mindkettőnknek jó lett volna.
A beszélgetés alatt éreztem, hogy minél előbb meg kell látogatnom a Hülgyet.
Pénteken reggel 9.30 magasságában kerestem, és 15 órára be is foglaltam az utolsó szabad óráját. Teljes mértékeben rugalmas volt.
Kicsit korábban érkeztem, és felhívtam 14.45 magasságában, hogy ott vagyok várok, mondta most végzett az összekészüléssel és menjek nyugodtan fel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, parkolás most a elsőre sikerült. GPS a ház elé visz, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebbi építésü polgári ház, lépcsőház tiszta, megközelítés egyszerű. Lakás patyolat tiszta, kérés nélkül vettem le a cipőmet az ajtón belépés után, szép tisztaság mindenhol.
A füdőben is egy vizcseppet sem láttam, mintha most lett volna nagytakaritás. Több fajta tusfürdő, szájvíz, tiszta törülköző, második zuhanyzáshoz is elő van készítve a második tiszta törülköző.
Natasa35 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek és a hang alapján döntöttem, hogy meglátogatom. Képek nem adják vissza az öszképet, sokkal jobb volt az első benyomás, mint reméltem, pedig tudtam, hogy jó helyre megyek, de minden elvárásomat sikerült überelnie. Az ajtó mögé bújva nyitott ajtót, mikor beléptem és bezárult mögöttem az ajtó, egy hálós lenge ruha volt rajta, kék tangában és melltartóban, Iszonyatsan vonzó volt, főleg, hogy megláttam az arcát és az igéző szemeit. Bemutatkoztunk, majd kérte kövessem be a szobába, olyan feneke van, hogy nem bírtam levenni róla a szemem. Próbáltam a kedvében járni, és venni Neki narancsos-étcsokit, de 3 boltban sem találtam, így ananászos és barackos étcsokit adtam át neki, aminek nagyon örült.
1. Natasa35 +36306404697 beszámoló Budapest 118252 erotikus masszázs
3. Natasa35 +36306404697 beszámoló Budapest 118252 erotikus masszázs4. Natasa35 +36306404697 beszámoló 2023-06-05 10:15:36 erotikus masszázs 1182525. Natasa35 +36306404697 beszámoló 2023-06-05 10:15:36 erotikus masszázs 1182526. Natasa35 +36306404697 beszámoló 2023-06-05 10:15:36 erotikus masszázs 118252
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Tusolás után bementünk a szobába, ahol egy masszázs ágy várt. Hasra feküdtem és izgatottan vártam a kezdést. Lekerült a lenge ruhadarab és a melltartó, bugyi fent maradt. szerintem egyetlen percet sem voltunk csendben, minta ezer éve ismernénk egymást, nagyon kellemes volt a beszélgetés vele masszázs közben. Hátamat kezdte masszirozni svéd teknikával, ami szakszerű, erős és kellemes volt. Mikor a fejem közelébe került, próbáltam és is ismerkedni a testével. Ilyen formás és kemény fenékre szoktuk mi férfiak mondani, "ha ilyen seggem lenne egész nap a kezemen ülnék". Nem tudom mit sportol, de lepattan az ember keze a fenekéről, annyira fesze és formás. Mivel még nem tartottunk intim résznél, ezért én sem kapkodtam el a felfedezést, de a belső combok ujheggyel történő cirogatása alatt azt hittem borostás a lába, de nem libabőrős lett, mert utána megint sima lett a bőre, mint egy 18 évesnek. Itt már tudtam, hogy egy Istnennő-vel lesz dolgom. Többször tapasztaltam, hogy simogatásom alatt libabőrős lett, gondolom tetsztett neki. Átment a lábam mellé, ekkor kicsit rosszalkodtam, és bugyin keresztül simogattam én is, elég kellemes melegséget éreztem, szerintem Ő is fel volt már izgulva. Tovább haladt a masszázspad vége fele, és mire hátranéztem már nem volt rajta a bugyi. Azt hittem itt vége az előjátéknak és kivégez 2 perc alatt, de nem így történt.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lábamtól felfele haladva elért a combjaimhoz, itt a gáttal foglalkozott, olyan izgatóan csinálta, azt hittem átbököm a masszázságyat, majd a csipőmet felemelve hasonfekve olyan finoman érintgette a férfiasságomat, hogy a gericoszlopban éreztem, ahogy az agyamig eljutnak a hormonok, iszonyatosan izgató volt. Ezt megismételte jó párszor, mondtam is neki, hogy nagyon tud izgatni. Több óráig el bírná viselni az ember, ezt a fajta izgalmat, izgatást, szinte beleremegtem az érintéseibe.
Mikor felszólított, hogy forduljak meg. Nem tudtam tagadni, hogy izgalomban vagyok úgy ágaskodtam. Jelezte, hogy most meg fog kostolni, utána meg kostolhatom és in.
Elkezdett franciázni, pfff tanítani kellene minden nőnek ezt a hozzáállást és technikát. Kb 1 perc után kértem, hogy forduljunk, kivégzett volna a következő 10 másodpercben.
Mikor helyet cseréltünk megkérdeztem, hogy tudunk-e hosszabítani, 15-20 perc lett volna hátra tudtam, hogy nem lesz elég. Természetesen igent mondott, és egy fél órával kitoltuk a randevút.
Hasra feküdt agy ágyon, elkezdtem a hátát olajozni, masszirozni, majd a lábakat is. Elértem a csodás fenekéhez, amire ráfolyattam az olajat, amit direkt úgy csináltam, hogy végigcsorogjon a punciján is, ekkor hátranézett és rámmosolygott, igaz a tükörben is végig megvolt a szemkontaktus, de láttam a szemeiben a vágyat, így ki akartam tenni magamért.
Kerek popsiját és a csodálatos punciját vettem kezelésbe. Most én emelgettem az Ő csipőjét, hogy a hasa alól tudjak támadni. Mondtam is magamba, most visszakapod :)
Ujjaztam, nyaltam simogattam ahol értem, semmi durvaság, egy erotikus hullámvasúton száguldoztunk mindketten teljes sebességgel.
Szerettem volna neki én is örömet okozni, ami annyira sikerült, hogy a párnába nyomta a fejét és üvöltve nyügött. Így nem lehet megjátszani az orgazmust!
Azért még nem adtam fel és tovább izgattam én is. Újabb helycsere, háton feküdtem az ágyon. Olajos masszázzsal kezdett, kökeményen áltam, meg is dicsérte a méretem, és mondta büszke lehetek rá.
Majd rátért a gyilkos franciára, olyan érzékien csinálta, szembe nézősen, hogy bal kezemmel szorítottam a pad alját, hogy bírd ki - bírd még, nem szabad még elmenni!
Jobb kezemmel ismét a puncija felé vettem az irányt, ami meglepődésemre még nedvesebb volt mint ezelőtt. Itt kértem valamit Tőle, amit nem szokott csinálni, de nekem megtette, amit itt is köszönök.
Majd vissza tértünk a francia nyelv oktatáshoz. Nem tudom mennyi ideig bírtam, mert itt már a mámor és a rózsaszin köd beterítette a szobát, és hatalmasat élveztem.
Hagyot lenyugodni, megtisztított, és elmentem tusolni, ahol még nem voltam magam, mindent rózsaszínben láttam. Mire visszaértem a szobába a megbeszélt hideg frissítő várt.
Felöltöztem és utamra indultam, tudtam jó helyen leszek, de hogy ennyire meg tudja koronázni a hetemet, abban nem is reménykedtem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megbeszélt összeget találkozás előtt átadtam a csokikkal együtt, de mivel megbeszéltük a hosszabítás a második részletet a végén adtam oda. "CSAK" alapcsomagot kértem extrák nélkül.
Kaptam speciális extrát Tőle, amiért nem kért extrát, sőt még adott is volna vissza egy kis összeget, de én megfejeltem egy kis jattal.
Ár érték alapján idáig a legeslegjobb választás.
Rózsacsokor
stone78hun nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Milyen érzéssel távoztam? Azzal, hogy vissza kell mennem hozzá. Natasa függő lettem, másfél óra alatt!
Van barátnője, akivel mehet a hármas, ezen nagyon agyalok, de Natasa hozzáállását és erotikus tartalmát, nem tudom lehetne-e fokozni még egy Hölggyel. Olyan élményt kaptam, amire nem is számítottam.

Kérdeztem is Töle, hogy miért nem találkozik az ember az ilyen Hölgyekkel a privát életben. Natasának oktatnia kellene a tudását a Hölgyeknek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa35 erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-04 19:48:08
Jó írás, de szerintem a rózsák számát virágnyelven körül lehetett volna írni.

2023-06-08 21:07:45
Figyi, ha szóba hozod, hogy kaptál valami "speciális extrát", akkor írd is meg, hogy mi az, mert így csak félreértésekre ad okot. Vagy ne is utalj rá.

2023-06-05 19:40:51
Igazán jó írás, kellemes élményről tudósitottal nekem
Mutasd mindet

FunkciókNatasa35 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-03) : Hamar lefejtettem róla a fogadó kis ruhácskáját és a magasság különbség okán ledőltünk, hogy ott kényeztessük tovább egymást. Nekem a csókjai, érintései, ölelései őszintének tűntek

felejthetetlen: 2db
(2024-03-06) : Masszázs a két levezetés között, tökéletes relax élményt adott, segített a gyors hadrendbe állásban. Ha valakinek fontos akkor biztos kaphat nagyon profi masszázst is mert nagyon erős keze van, és több éves rutinja.

(2022-05-17) : A masszázs egy finom olajjal történt. Jó illatú, felszívódó. Nincs nyoma... A nyakamat és a derekamat kértem, hogy egy kicsit kezelje. Meg is történt jó kedvvel. Rám is fért és volt is pozitív hatása. Könnyebb lett a mozgásom utána.

: 9db
(2023-12-05) : A masszázs nem sport, de határozottan átdolgozó jellegű. A lábakkal kezdi, majd hát, jarok, derék, tompor és jönnek a kellemes érintések. A sorrendet részemről megfordítottuk, a fe és levezetést követte a masszázs.

(2023-10-18) : Nagyon közvetlen, felszabadult volt a légkör, hibátlan, tökéletes a feneke, amit csinál azt szeretettel adja, ez teljesen érezhető, szerintem ő is élvezi.

(2023-10-17) : Masszázsa kitűnő, jó erős kezei vannak, alig várod, hogy megfordulhass :-) vannak spéci izgató mozdulatai amit máshol nem biztos, hogy így megkapsz, a végletekig felhúz mint egy búgócsigát :-)