Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
anita08(45+)
Budapest VI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Natasa

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-03-17 23:16:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36301824225 120973 szexpartner

IeatUout a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en egyeztettünk, minden simán ment. Pár napra előre foglaltam az időpontot, amit (szerencsémre) Nati el is fogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, a GPS pontosan a házhoz navigál. A ház a Flóriánhoz közeli panel, mellyel szemben fizetős parkoló található rengeteg szabad hellyel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás az említett panel egyik emeletén található. Szép, tiszta, rendezett lakás, ahol többen (talán ketten) is rendelnek, de a diszkréció maximális! A fürdőben is rend és tisztaság, száraz kilépő, többféle tusfürdő és szájvíz is megtalálható.
A szobában félhomály, halk zene, egy kanapé, ahová a gönceidet teheted és klassz franciaágy található.
Natasa külseje
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Natasa a képeknek maximálisan megfelel. Pici, törékeny csajszi, brutál formás mellekkel és popsival. Arca cuki, mosolygós. Egy kis kétrészes szettben fogadott, már ekkor láttam, hogy jó helyen járok. Szívélyesen fogadott, rögtön elkezdtünk beszélgetni, majd a szobába, és onnan a fürdőbe invitált.
1. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 120973 erotikus masszázs
3. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 120973 erotikus masszázs4. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-03-18 08:37:43 erotikus masszázs 1209735. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-03-18 08:37:43 erotikus masszázs 1209736. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-03-18 08:37:43 erotikus masszázs 120973
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Fürdés után már meztelenül várt a szobában. A törölköző hamar lekerült rólam és az ágyra feküdtünk egymás mellé. Símogatva, egymást puszilgatva hangolódtunk egymásra. Nati nagyon bújós, szenvedélyes kiscica. Miközben én nyakára, melleire loptam egy-két csókot, cserfesen megkérdezte az addigra keményre duzzadó farkamra mutatva, hogy adhat-e neki is puszikát. Egy ilyen kérdésre nem lehet nemet mondani, persze, hogy igent mondtam. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és puncijához én is hozzáferjek, és lassú, szenvedélyes franciába kezdett. Nagyon jól csinálta. Nem az a pornós szopás, hanem egy igazi barátnős, érzéki kényeztetés volt. Én közben símogattam feszes, bársonyos bőrét, a kerek popsiját, el-el tévedve a simára borotvált puncijához is. Mikor már kellőképpen felhúzott, megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi, de ezt illedelmesen elutasítottam, mert mindenképpen szerettem volna viszonozni a szívélyes fogadtatást és örömet szerezni vendéglátómnak. Széles mosollyal az arcán engedélyt kaptam, hogy közelebbről megismerjem puncusát. Elhelyezkedett az ágyon, és széttárt lábakkal megkaptam a zöld jelzést, hogy beköszönjek a legféltettebb kincsének. De nem akartam ajtóstul a házba rontani, ezért először csak apró puszikat adtam combjai belső felére és puncijára, majd elkezdtem nyalogatni punciját. Lassan, érzékien, ahogy ő is kényeztetett engem. Aztán lassan becsúsztattam nyelvem az ajkai közé. Nagyon fincsi volt. Úgy láttam, hogy Natasának sincs ellenére a móka. Lábait kicsit felhúzta, így jobban hozzártem piciny puncijához, amit egyre hevesebben nyaltam. Szemeit becsukva, száját harapdálva élvezte nyelvjátékom, amit néha formás mellei között véltem felfedezni. Egyre sűrűbben vett levegőt, apró teste jelezte, hogy közel járunk. Egyszer csak megfeszült a teste, széles mosollyal az arcán, fejemet elnyomva jelezte, hogy sikerrel jártam. Ekkor már jöhetett a gumi, melynek precíz felhelyezése után fölém kerekedett és lassan belecsüccsent a kőkeményen ágaskodó férfiasságomba. Ezt is nagyon érzékien, szorosan hozzámbújva tette. Tényleg igazi barátnős szeretkezésnek tűnt. Végig ebben a pózban maradtunk, én is nagyon élveztem szűk puncijának szorítását, Natasa ölelését, miközben végig a számat, nyakamat puszilgatta. Nagyon ügyesen mozgott, csak a csípőjét mozgatta, nagyon imádtam! Közben én is símogattam hátát, markolásztam tökéletes popsiját. A tempót egyre gyorsította, amit már nem bírtam tovább, és hatalmasat élveztem a gumiba. Pár percig még így feküdtünk összegabalyodva, majd óvatosan szétkapcsolódtunk. Megtisztogatott, majd szorosan mellém feküdt és folyamatos puszilgatások és simogatások közepette beszélgettünk. Fél órára mentem és nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, ezért gyorsan a mosdóba kéretőztem, felöltöztem és elköszöntem ideiglenes szeretőmtől.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A virágcsokrot az ágy melletti kiszekrényre tettem a randi elején, nem esett szó róla. Extrát nem kértem, nem is tudom, hogy van-e.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Natasával. Egy érzékien, szenvedélyesen eltöltött fél óra volt. Tényleg olyan érzésem volt, mintha tényleg a szeretőmhöz ugrottam volna fel.
Nagyon köszi Nati a szívélyes fogadtatást!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-03-04) : Misszionárius pózban is ugyanezt a fúziót hozta létre. Ez lehet Natasa különlegességének titka. Mozdulatainak finomsága és csókjának lágysága olyan bensőséges atmoszférát generált, amelyet nagyon meg lehet szeretni

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Natasa franciája kifejezetten érzéki, kezét szinte alig használja és számomra pont megfelelő erősségű volt, simán percek alatt megesett volna a tiszteletlenségem. De nem sietett, óvatosan rám figyelve hagyott élvezkedni, miközben én kebleit ,

(2024-02-22) : Odaálltam az ágy mellé és egy nagyon jóleső franciát kaptam tőle, piciny kezei kicsit hidegek voltak, de jóleső érzés volt a forró szája és a hűsítő kezének együttesét érezni himtagom körül.

(2023-11-10) : Lévén nagy francia kultúra kedvelő, átadtam magam Kedves vendéglátómnak. Kezelésbe vett, úgy ahogy szeretem, száj/ kéz /kombo, lassan, finoman puhán, miközben selymes bőrű popsija mellettem ágaskodott

nagyon jó: 4db
(2024-03-23) : There is no need to get a blowjob; the making out will get you there without it. But she offers, and I'm not the one to decline such an offer.

(2024-02-15) : Kis pihenés és összebújás után kaptam egy nagyon gyengéd franciát. Termetéhez képest sokat eltüntetett. Mivel már türelmetlenül vártam, hogy benne lehessek, ezért kértem óvszert, amit sajnos a szokásos Petrocelli módon húzott fel.

(2023-11-08) : Natasa szűk és forró, halkan élvezi a farkam mozgását, gyengéden szeretkezős hangulatban. Bármelyik pillanatban eltudnék élvezni, de látni szeretném hátulról a formáit így kutyusba váltunk.

: 4db
(2024-07-13) : Miután eleget csodaltam a kis seggèt ahogyan pucsìtott előttem (nem lehet betelni vele) kértem tőle egy franciát ami nagy tapasztalattal művelt. Finoman barátnősen cuppogot a makkomon és néha néha meg is próbálta azt teljesen eltüntetni a kis szájában.

(2024-03-26) : Elsőként én kezdtem ismerkedni a testével, amivel egyszerűen nem lehet betelni. A szilikonos cicik és a gyönyörű punci... Nagyon jól nedvesedett és sikerült is örömet szereznem neki a visszajelzések alapján.

(2024-03-19) : Csókok érzelmesek,és a francia is barátnős. Kértem hogy foglaljon helyet rajtam ami nem semmi látvány és érzésre is döbbenetes. Majd kutyus és misszi és igy is lett végem