Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Natasa

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-03-04 19:41:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36301824225 120850 szexpartner

Perfekt a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
perfekt alak
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Respektussal rendelkező makktársak írását elolvasva határoztam el, hogy tiszteletemet teszem Natasánál. Egyeztetés több lépcsős folyamat volt, amelynek a vége egy nagyszerű randevú lett.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Logisztikailag egyik legjobb helynek számít a fővárosban a Flórián tér. Árpád híd budai hídfőjénél található hosszú panel középső lépcsőházát kellett megcéloznom.

Monumentális ház. Előtte egy nagy park van. Autós kollégáknak jó hír, hogy sok parkoló hellyel rendelkezik a cím. Nem lehet gond a gépjárművel a várakozást megoldani.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Felújított panel szolgál bázisául Natasának. Hangulatába a friss színekkel és stílusos kiegészítőkkel sok modernséget csempésztek a kreatív gondolkodású megálmodói, amellyel pozitív irányba megváltoztatták a szocreál múltat magában hordozó retró házgyári lakás enteriőrjét. Egyedül az üvegbetétes ajtók emlékeztetnek a proli időszak kötelező építészeti elemeire.

A szobában - nekem már - ismerős festmények voltak a falon. Kétségtelen, hogy azok tehetséges, de méltatlanul el nem ismert művész kezeinek munkái, amik jól harmonizálnak a hely szellemiségével.

Óriási franciaágyon a késői órák ellenére is tiszta lepedő fogadott. Nem süpped, nem nyikorog, nem akart szétesni.

Higiénia a fürdőszobában is tetten érhető volt. Mindennel elégedett lehettem. Diszkrécio,kényelem és higiénia tekintetében sehol sem találtam fogást, de nem is kerestem.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Az adatai és képei valóssággal szoros analógiában vannak.

Natasa egy pindurka, szexi, bújós, szőke cicus. A bemutatkozó videóján látható lenyűgöző test fogadott élőben. Korát meghazudtoló feszesség és selymesség jellemzi a formáit. Hihetetlenül üde teste van. Olyan mintha, feleannyi idős lenne nyaktól lefelé. Két tetoválására emlékszem a hamvas testén. Egyik a bikini vonal mentén a másik pedig a bokájánál díszeleg.

Mellei plasztikai sebészet műremekei. Kitűnő érzékkel lőtték be a legideálisabb méretet és láthatatlanul helyezték be az implantátumokat.

Arcát egy kicsit másnak képzeltem. Bájos szemek és cuki mosoly lágyítja a karakteres arcát. Határozott vonásai ellenére igazi női bájjal bír a fizimiskája, amihez a szőke haja jól illeszkedik. Hangja és intellektusa is megnyerő. Nem csoda, hogy Natasa a 30-as éveiben járva is elkápráztatja a hozzá betévedt gyanútlan áldozatait. Ellenállhatatlan szépségét az érzékisége koronázza meg. Minden részletében és holisztikusan is vizsgálva egy kincset ér Natasa.
1. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 120850 erotikus masszázs
3. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 120850 erotikus masszázs4. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-03-05 08:18:59 erotikus masszázs 1208505. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-03-05 08:18:59 erotikus masszázs 1208506. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-03-05 08:18:59 erotikus masszázs 120850
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Hosszas csókolózás után a lábai közé érkezve, olyan voltam, mint az Mózes az Ószövetségben. Kis hezitálás után, hogy hogyan tovább, egy mozdulattal kettéválasztottam a kisajkait, mint ahogyan az a szakállas bibliai alak is tette anno a Vörös-tengerrel.

Jól megnéztem magamnak az így elém táruló lazac színű, aprócska szárnyakat és a közte megbújó szűk barlang bejáratot. Majd lassan ráközelítve megkóstoltam annak csodálatos ízét. Ujjamat néhányszor megnyálaztam azt is belemártottam a mézes csuporba.

Nyelvemmel krosszoztam a csiklóján egy jó ideig, de átütő sikert nem arattam. Gondoltam,hogy majd szex közben sikerül őt a csúcsra juttatni- ha ő is úgy akarja.

Rövid, de annál érzékibb orális bemutatót tartott. Átlagos a technikája, mégis elég hatékonynak bizonyult. Közben úgy helyezkedett, hogy testének bármelyik pontját lássam, elérhessem, simogassam, birtokba vehessem.

Jeleztem neki, hogy szerintem itt volna az ideje az aktusnak. Out fittemről ő gondoskodott. Az éjjeli szekrényről elővett egy originál csomagot és abból egy csinos kis piros formaruhát adott rám. Diszkomfort érzés fogott el, ahogyan feladta a szexszkafandert. Kényelmetlen volt a viselete, szorított itt-ott, de még is úgy álltam benne vigyázva, mint a cövek. Ez Natasa látványának és erős erotikus kisugárzásának volt köszönhető. Nem tetszett a gumi színe sem és kifejezetten szűknek is találtam a szabását. Ennek a típusnak tripla olyan a vastagsága, mint annak, amit én privátban favorizálok. Akkor még azt gondoltam, hogy jól van, legyen ez, de ebben a munkaruhában majd reggelig tornázhatok Natasában, de akkor sem fogok tudni kapitulálni, annyira lecsökkenti a rám ható érzéseket. Aztán ez a tézisem hamar megdőlt. Natasa puncusa elég szűk volt ahhoz, hogy elég kompressziót fejtsen ki a rudam minden egyes négyzetcentiméterére. Valamint ahogyan szex közben rám hajolt, átölelt, és együtt hullámzott a testünk, olyan kellemes extázis közeli érzés fogott el, hogy nem győztem csillapítani magamat. Szerelmeskedés volt az, érzelmes egybeolvadással. Csípőből dolgozott legfőképpen. Gyönyörű volt, ahogyan örvénylett a teste. Bújt a nyakamba az arcával, puszilt és simogatott ahol csak ért. Mélyeket sóhajtozott , nyögött a fülembe és gyakran smároltunk is. Ezek a szenzitív megnyilvánulások az aktus egészére jellemzőek maradtak. Misszionárius pózban is ugyanezt a fúziót hozta létre. Ez lehet Natasa különlegességének titka. Mozdulatainak finomsága és csókjának lágysága olyan bensőséges atmoszférát generált, amelyet nagyon meg lehet szeretni. Ehhez társult még a puncijának pulzáló szorítása, amelynek egyenes következménye az volt, hogy így mentem/tünk el egy dinamikusabb roham legvégén. Visszaidézve ezt, most is szinte belebizsergek, annyira jó volt.

Beletelt néhány perc amíg magamhoz tértem és elmentem rendbe hozni magamat a fürdőbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megadta a bizalmat nekem és elég volt csak a végén rendezni az egzisztenciális ügyeket. Kis ajándék kíséretében adtam át neki a telefonban megemlített rózsa mennyiséget. Az auditon nem volt szó extrákról, és a helyszínen sem is kértem tőle olyat, ami nem lett volna benne az alap konfigurációjában.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Deklarációmmal most magam - és elolvasva a többiek publikációját- mások nevében is egyértelműen kijelenthetem, hogy Natasa az érzékiség istennője lehetne a jelenkorban íródó mitológiában. Ő egy földre szállt erotikus angyalka, egy szexi tündér. Vagy legalábbis a professzionális alakításával jól megszemélyesítette azt.

Ezzel a mostani tüzes produkciójával teljesen elvarázsolt (engem is). Pedig nem mutatott be semmilyen nyakatekert pózt a szexben, vagy orális csúcstechnikát. Nem voltak látványos hard pornót idéző jelenetek sem. Tökéletes testével és erős emocionális képességével olyan meghitt együttlétet varázsolt oda, amelyben teljesen megfeledkeztem arról, hogy találkozónk üzleti jellegű és elsősorban materiális okokból jöhetett létre. Szolgáltatott, de nem akárhogyan.

Egy következő találkozónk biztosan lesz még, akkor kiderül majd, hogy ez, amit most átéltem vele ez csak az újdonság varázsa volt. Natasa-féle csillámporral meghintett mágia. Jól megkoreografált illúzió mentén előadott, Oscar díjas színészi teljesítmény. Vagy, tényleg átadta magát és rendelkezik azzal a különleges képességgel, amilyen ráhangolódásra minden érző férfi ember szíve/lelke vágyik a szex közben.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Natasa franciája kifejezetten érzéki, kezét szinte alig használja és számomra pont megfelelő erősségű volt, simán percek alatt megesett volna a tiszteletlenségem. De nem sietett, óvatosan rám figyelve hagyott élvezkedni, miközben én kebleit ,

(2024-02-22) : Odaálltam az ágy mellé és egy nagyon jóleső franciát kaptam tőle, piciny kezei kicsit hidegek voltak, de jóleső érzés volt a forró szája és a hűsítő kezének együttesét érezni himtagom körül.

(2023-11-10) : Lévén nagy francia kultúra kedvelő, átadtam magam Kedves vendéglátómnak. Kezelésbe vett, úgy ahogy szeretem, száj/ kéz /kombo, lassan, finoman puhán, miközben selymes bőrű popsija mellettem ágaskodott

nagyon jó: 4db
(2024-03-23) : There is no need to get a blowjob; the making out will get you there without it. But she offers, and I'm not the one to decline such an offer.

(2024-02-15) : Kis pihenés és összebújás után kaptam egy nagyon gyengéd franciát. Termetéhez képest sokat eltüntetett. Mivel már türelmetlenül vártam, hogy benne lehessek, ezért kértem óvszert, amit sajnos a szokásos Petrocelli módon húzott fel.

(2023-11-08) : Natasa szűk és forró, halkan élvezi a farkam mozgását, gyengéden szeretkezős hangulatban. Bármelyik pillanatban eltudnék élvezni, de látni szeretném hátulról a formáit így kutyusba váltunk.

: 4db
(2024-03-26) : Elsőként én kezdtem ismerkedni a testével, amivel egyszerűen nem lehet betelni. A szilikonos cicik és a gyönyörű punci... Nagyon jól nedvesedett és sikerült is örömet szereznem neki a visszajelzések alapján.

(2024-03-19) : Csókok érzelmesek,és a francia is barátnős. Kértem hogy foglaljon helyet rajtam ami nem semmi látvány és érzésre is döbbenetes. Majd kutyus és misszi és igy is lett végem

(2024-03-17) : Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és puncijához én is hozzáferjek, és lassú, szenvedélyes franciába kezdett. Nagyon jól csinálta. Nem az a pornós szopás, hanem egy igazi barátnős, érzéki kényeztetés volt.