Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Natasa

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-02-26 23:15:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36301824225 120780 szexpartner

Nabut a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Űdv. Mindenkinek!

Nem volt egyszerű! De a "kitartásod meghálálom" mondat Natasa bemutatkozásában mindíg adott erőt, hogy a nehézségeken túljussak napról-napra.
Volt jó pár sikertelen hívásom, de a kedvem nem szegte, így stratégiát váltottam. Eddíg volt egy-két üzenetváltásunk, gondoltam egy merészet, vtr-en foglaltam időpontot, anélkül, hogy hangomat hallotta volna Natasa, és fordítva, én az övét.
Eltelt cirka egy nap és megtört a jég, végre "Natasa elfogadta az időpontot" jött az automataüzenet, plusz pár szóban a lehetséges másnapi telefonhívás koordinátái.Lám ez is megtörtént, végre hallhattam Natasa bájos, kedves hangját. Ezt követően egy üzenetváltás , testben és lélekben felkészültem a randira, melyet már oly nagyon régen terveztem.
Amíg a vtr elfogadás nem történt meg, addíg kissé
szkeptikus voltam a randi miatt, vajon létre jön-e, de súgott valami a fejemben," ne add fel"! Azt javaslom Ti se adjátok fel ha úgy alakul ,hogy Natasa nem veszi fel a telefont, megéri!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Flóriá tér, Óbuda! Az ország legnagyobb lakóépülete azt mondják a hozzáértők. Az Árpád hídtól alig egy kilométerre, a tér nyugati oldalán. Autóval könnyen megközelíthető, temérdek parkolóhely és kedvező parkolási díj. Tömegközlekedés szerintem bőséges, én az 1-es villamost véltem felfedezni, de gondolom más egyéb lehetőség is rendelkezésre áll. Számomra ismert ,kedvelt környék, így örömmel vettem amikor láttam, hogy Natasa a 11-ik kerületből átköltözött ide a gyérebb forgalmú budai kerületbe.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Szépen, ízlésesen felújított, a célnak, hangulatnak megfelelően berendezett panellakás.Az előszobában
fogas a kabátnak, már itt kellemes érzés töltött el, továbbiakban különösebben nem foglalkoztam a helyszínnel, figyelmemet inkább szép vendéglátóm adottságaira összpontosítottam. Nagy a szoba ahol együtt lehettünk, jobb oldalon polcos szekrény, óriási franciaágy frissen letakarva, jobb oldalán egy éjjeli szekrény, a kanapéval szemben kis dohányzóasztal, e mindez nem kelti a zsúfoltság érzését. A fűrdő tipikus panel, kádas zuhanyozási lehetőséggel, jópár tusfürdő, szájvíz műanyag pohár és láttam dezodort is, előre kikészítve tiszta vasalt törülköző. A fények ideálisak, látni és látszani egyszerre,!! így nagyon elégedett voltam, sokszor zavar, ha kevés a fény, csökkentve ezzel az élvezetet, amit partnerem látványa okoz. Natasánál ezzel nem volt gond.
Natasa külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Csöppnyi gyönyörűség! Látjátok az adatlapot, tehát könnyen elképzelhető Natasa! 155/44 ez a színtiszta igazság, a fotók valóságosak de kicsit teltebb érzést keltenek.Jelenleg vékonyabb, de eszméletlen formás és arányos. Vékony derék, szép kerek popsi, a cicik pedíg fantasztikusak. Az egész nagyon harmonikus, egy pici lány bújik meg A Nőben, akinek selymes bőrét élvezet símogatni. Popsi feszes, izmos, amikor randink elején ,fürdésemet követően leültem az ágy szélére, Natasa elém állt,átöleltem ezt tapasztaltam.
Szépen szolizott,de inkább vilagosabb bőr, egyetlen aprócska tetoválás rémlik, de meg nem mondanám hol.Finom illatos mindene, talán azt mondanám,hogy zabálnivaló minden porcikája. A punci kislányos,szép diszkréten bújik meg, és tényleg szűk, viszont az idő előrehaladtával kellemesen nedvesedik, így könnyen befogadja az arra érdemlegest.
És ami nem látszik, de nagyon fontos! Tehát az arca!
Nekem ez nagyon lényeges, nincs ideálom, és nincs kedvenc szem, vagy hajszínem, legyen szép, őszinte és kedves, s ha mindehhez még csábító szenvedély is adódik akkor végem van. Natasa pont ilyen. Vékonyka arc, pici hegyes orr, amikor beléptem az ajtón ránéztem, már csókolni is akartam. Persze erre még kicsit várni kellett. De nem sokat!
1. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 120780 erotikus masszázs
3. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 120780 erotikus masszázs4. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-02-27 09:19:07 erotikus masszázs 1207805. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-02-27 09:19:07 erotikus masszázs 1207806. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-02-27 09:19:07 erotikus masszázs 120780
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pontosan érkeztem, hívtam és már is kaptam az információkat, be- fel- majd lifttől jobbra! Hát persze hogy balra mentem először, de gyorsan korrigáltam.
Nyílt az ajtó, mögötte Natasa! Bemutatkoztunk majd kölcsönösen elfogadtuk egymást, majd cipőlevételt követően a szobába mentünk, itt átadtam szerény ajándékomat, majd leültünk beszélgetni. Első randi lévén ismerkedős, és jó hangulatú volt ez a pár perc, ami akár tovább is tarhatott volna, de már máshol jártak gondolataim. Gyors fürdés, vissza Natasához,
aki már ruha nélkül, és csábítóan várt az ágyon, ám ahogy meglátott szaladt is felém. Leültem az ágy szélére, jeleztem széttárt kezeimmel, álljon elém, átöleltem, csodáltam testét, végigcsókoltam szinte mindenét, kezeimmel a fenekét símogattam, mire
Ő a fejemet magához húzta, és kéjesen sóhajtozott.
Felnéztem, és csak annyit mondtam, hogy "most azt csinálsz velem amit akarsz", Ő visszamosolygott és szemében láttam, nyugodtan rábízhatom magam.
Miután testének minden kis négyzetcentiméterjére adtam csókot, célbe vettük az ágyat, ahol hátamra feküdtem, Natasa pedíg bal oldalamra helyezkedett.
Mindezt úgy hogy feneke kezem és fejem közelébe legyen, így amíg Ő velem, pontosabban a másik énemmel foglalkozik, addíg én is hódolhatok szép testének. Natasa franciája kifejezetten érzéki, kezét szinte alig használja és számomra pont megfelelő erősségű volt, simán percek alatt megesett volna a tiszteletlenségem. De nem sietett, óvatosan rám figyelve hagyott élvezkedni, miközben én kebleit , a felém fordított fenekét és punciját símogattam, ettől még jobban felizgultam, amit Natasa észlelt, majd
halkan megkérdezte " gumit húzhatunk"?
Már nagyon vágytam, hogy érezzem közelebbről is, kértem helyezkedjen fölém és úgy kezdjünk szexelni.
Tényleg szűk, ahogy gyakran a napi aktuálisban is
írja, így nagyon óvatosan ereszkedett rám, közben sóhajok hagyták el ajkát, majd rámhajolt és már csókolóztunk is. Szerelmeskedés közeli állapot volt,
csípőjé lassan mozgott, farkam pedíg már méltón a helyén volt. Közben kebleit símogattam és amikor Natasa lehajolt hozzám egy csókért a cicik is kaptak egy-két puszit. Bár nem szokásom a pózváltás, most elkapott a hév,kértem hogy folytassuk misszionárius
pózban. Hú de jó ötlet volt! Lábait felemelte egészen a mellkasomig, úgy hatoltam belé. Már érezhetően nedves volt, így könnyedén ment minden, szemei csukva, élvezkedés suttogó hangja, halk nyögések jöttek elő, én pedíg hol egészen mélyen benntartva
farkam alig mozogva, majd erőteljesebben jártam ki-be puncijába. Néztem szemeit, szenvedélyt láttam benne, csókolóztunk, kebleit ha elértem símogattam
egészen tökéletes illúziót okozott számomra. De az erőm véges volt, gumi le , hanyatt dobtam magam és még én is meglepődtem felajzott állapotban a kérésemen. "Most verd ki kérlek, de nagyon"!
Hát nem kegyelmezett! Olyan izgalmi állapotban voltam, hogy brutális orgazmusom lett kezei között. Nem hagyott rögtön "magamra" , levegőt kapkodva, lassan nyugodhadtam le kezei között. Szép gesztus!
Volt még kis időnk, amit beszélgetéssel töltöttük!
Lefeküdt az ágyra, elhelyezkedtem széttárt lábai közé hason, puncija a szemem magasságában,még egy kicsit élvezkedtem ,miközben hallgattam Őt, már már romantikus hangulatú volt ez a kis idő a randi végén.
Bevallom kicsit elfáradtam, Natasa nem alibizik, a teljes randin aktívan részt vett, így jóérzéssel és sok búcsúcsók kiséretében köszöntünk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az bővebb infó ad tájékoztatást a csokor méretéről, mely nagyon korrekt és kedvező. Sok hozzáfűzni való nincs, extrák sincsenek, fűrdésem előtt tettem le az ágy előtti polcos szekrényre. Nem tudom, hogy ott volt-e még randink végén, nem ezt figyeltem, volt egyéb látványosság.Messze az egyik legmegérősebb kategória, jó szívvel hagytam Natasánál a borítékot és tartalmát.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Számomra az egyik legfontosabb szempont amikor partnert választok a kommunikáció! Persze a fotók és a bemutatkozás is segít a döntésben. Pl. ha valakinek nincs kitöltve a bemutatkozás, akkor kizárt a látogatás. Natasa fotói magukért beszélnek, és ott a brilliáns videó, gondolom sokan, sokszor láttátok már, bemutatkozása és a rendszeres napi aktuális.
Tudjátok! A "szűk puncim...stb!" Csábító pár sor!
Elég nehezen értem el telefonon, így volt egy kis fenntartásom, de a pár belső üzenetemre rövid időn belül válaszolt, ha mást nem akkor egy apró jellel, és
ez mindenféleképpen bizakodásra adott okot.
A bemutatkozás " kitartásod meghálálom" mondata
ahogy írtam az elején adott erőt, hogy ne adjam fel, és jól tettem, remek randit hoztunk össze.
Natasa hozzáállása kiváló, semmi önteltség, erős szexuális hatással bír, kedvesség és aktív részvétel végig a randi alatt. A szexben nagyon kézséges volt,
úgy vettem észre szereti és élvezi is azt, tökéletes illúziót képes okozni, ez pedíg kivételes erény.
Nem tudom minek köszönhetem, hogy az elmúlt nem rövid dőszakban csak kimagasló színvonalú lányokat ismertem meg, lehet szerencsés vagyok,
de úgy gondolom, ennek oka egyrészt hogy csak itt az oldalon hírdető lányokkal találkozom, és az igen körültekintő és alapos protokollom, amit elvezet az egyeztetésig. Errre az oldalon minden feltétel adott, használom is bőszen, hála az oldal üzemeltetőinek.
Köszönet, ha elolvastátok, Natasát bátran ajánlom!
Natasa! Neked pedíg a remek randit!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-03-04) : Misszionárius pózban is ugyanezt a fúziót hozta létre. Ez lehet Natasa különlegességének titka. Mozdulatainak finomsága és csókjának lágysága olyan bensőséges atmoszférát generált, amelyet nagyon meg lehet szeretni

felejthetetlen: 3db
(2024-02-22) : Odaálltam az ágy mellé és egy nagyon jóleső franciát kaptam tőle, piciny kezei kicsit hidegek voltak, de jóleső érzés volt a forró szája és a hűsítő kezének együttesét érezni himtagom körül.

(2023-11-10) : Lévén nagy francia kultúra kedvelő, átadtam magam Kedves vendéglátómnak. Kezelésbe vett, úgy ahogy szeretem, száj/ kéz /kombo, lassan, finoman puhán, miközben selymes bőrű popsija mellettem ágaskodott

(2023-10-06) : Gyorsan harckészültségbe is vágott bontott egy védőfelszerelést és megkértem hogy lovaglóba kezdjünk. Általában igy szoktunk inditani, de most annyira jó volt, ahogy az elején a tényleg nagyon finom és szűk kelyhébe szépen lasan minden plus centiméterbe beleremegett

nagyon jó: 4db
(2024-03-23) : There is no need to get a blowjob; the making out will get you there without it. But she offers, and I'm not the one to decline such an offer.

(2024-02-15) : Kis pihenés és összebújás után kaptam egy nagyon gyengéd franciát. Termetéhez képest sokat eltüntetett. Mivel már türelmetlenül vártam, hogy benne lehessek, ezért kértem óvszert, amit sajnos a szokásos Petrocelli módon húzott fel.

(2023-11-08) : Natasa szűk és forró, halkan élvezi a farkam mozgását, gyengéden szeretkezős hangulatban. Bármelyik pillanatban eltudnék élvezni, de látni szeretném hátulról a formáit így kutyusba váltunk.

: 4db
(2024-03-26) : Elsőként én kezdtem ismerkedni a testével, amivel egyszerűen nem lehet betelni. A szilikonos cicik és a gyönyörű punci... Nagyon jól nedvesedett és sikerült is örömet szereznem neki a visszajelzések alapján.

(2024-03-19) : Csókok érzelmesek,és a francia is barátnős. Kértem hogy foglaljon helyet rajtam ami nem semmi látvány és érzésre is döbbenetes. Majd kutyus és misszi és igy is lett végem

(2024-03-17) : Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és puncijához én is hozzáferjek, és lassú, szenvedélyes franciába kezdett. Nagyon jól csinálta. Nem az a pornós szopás, hanem egy igazi barátnős, érzéki kényeztetés volt.