Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Natasa

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-02-22 23:13:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36301824225 120740 szexpartner

Ritchey7 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ismerem már Natit egy ideje, üzenetben szoktunk egyeztetni, most is így történt, bár az eleinte általam tervezett időpont nem volt jó neki, de azt írta, hogy megpróbálja elintézni és szól. Szerencsére át tudta variálni a napirendjét a kedvemért (köszönöm) :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Flórián tértől nem messze, a parkolás fizetős természetesen, viszont a ház előtt van is rá bőven lehetőség. Könnyű odatalálni. BKVval nem vagyok tisztában a környéken, de akad pár járat erre a megoldásra is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Viszonylag nyugodt környéken van, a bejutás után egy régi építésű társasházban kell egy keveset lépcsőzni vagy liftezni. A lakás szépen rendben tartva, a szoba tágas nagy franciaággyal, egy kis kétszemélyes kanapéval, szobainassal. A fürdőszoba elég szűkös a fürdőkádnál nincs zuhanyfüggöny igy óvatosan kell felkészülni a bevetésre, hogy ne legyen minden vizes. Tusfürdőből van választék, a szájhigiéniához is van kispohár és szájvíz. Törölközőből kaptam kettőt is ottlétem alatt, hogy ne a már vizes, hideget kelljen használnom.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Natasa képei nem mostanában készültek, a legtöbb képe teltebb idomokat mutat, mint amilyen a jelenlegi valóság. Most igazi törékeny picilány alkata van. A cicik nagyon szépen lettek megcsinálva, a pici popsi formás a bőre mindig jó illatú.
1. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 120740 erotikus masszázs
3. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 120740 erotikus masszázs4. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-02-23 09:22:31 erotikus masszázs 1207405. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-02-23 09:22:31 erotikus masszázs 1207406. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-02-23 09:22:31 erotikus masszázs 120740
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
2
Egy sexy fekete bodyban nyitott ajtót, amikor felértem. Egy nagy öleléssel fogadott, mint mindig. Kabát és cipő le az előszobában, majd beljebb mentünk az akció szobába, ahol levetkőztem, kaptam egy törölközőt és elmentem lezuhanyozni. Amikor végeztem ő már megszabadult a textiltől és még kiugrott egy frissítésre egy pillanatra.
Amikor visszaért a szobába megálltam előtte és elkezdtünk csókolózni, amitől pedig kezdtem felállni, de lévén, hogy a magasság különbség nem elhanyagolható elég kényelmetlen volt így, ezért felkaptam és az ágyhoz vittem és hanyatt fektettem. Még csókolóztunk egy kicsit, de már elindultam lefelé először megálltam a melleket kényeztetni már ekkor is halk sóhajokkal nyugtázta tevékenységem, de nem időztem nagyon sokat itt sem, mert szerettem volna mihamarabb megizlelni odalent is. Érezhetően egyre közelebb és közelebb került a csúcshoz, halk nyögdécseléssel és a csipője egyre gyorsabb ütemű mozgásával jelezve mindezt. Majd amikor odaért teste megfeszült még egy kicsit kinoztam a nyelvemmel, aztán magamhoz öleltem és igy pihentünk kicsit.
Az én felkészítésem egy 69el vette kezdetét, nem is kellett sokat várni és jeleztem Natinak, hogy jöhet a következő szint, amihez elővett egy felszerelést, amit megkaptam felhelyezésre és kértem, hogy üljön a nyeregbe. Nagyon lassú tempóban kezdtünk, nem szoktam elsietni Natival, nem vagyok nagy méret, de az ő puncija érzésre is olyan szűk, hogy nem akar az ember ajtóstul rontani a házba. Az első etapban nem is váltottunk pózt, annyira jól esett ahogy váltakozó tempóval, hol magamhoz ölelve, hol úgy hogy ő egyenesen ült meg miközben én a csodás ciciken matattam, hogy nem akartam kikerülni alóla. A végén gyors tempót diktálva élveztem egy nagyot. Nati rámborult picit pihentünk igy majd megtisztitottuk a szerszámom és beszélgettünk egy jót szokásosan mindenféléről, pótoltuk az elvesztett folyadékot. Majd elmentem a második menet előtti zuhanyra.
Amikor beértem a zuhanyból a szobába Nati is kiment ismét egy frissítő körre. Odaálltam az ágy mellé és egy nagyon jóleső franciát kaptam tőle, piciny kezei kicsit hidegek voltak, de jóleső érzés volt a forró szája és a hűsítő kezének együttesét érezni himtagom körül. Viszonzásképp megkértem hogy négykézláb tolja felém az ölét és most igy kényeztettem alkalmi partnerem, igy mélyebben hozzáfértem a nyelvemmel. Kértem a következő védőfelszerelést és most én támadtam felülről, ismét lassú tempóval óvatosan nyertem teret magamnak, majd emeltük a tempót és váltottam közben úgy hogy félig ülve félig térdelve hatoltam be majd innen előrehajoltam és amikor átölelt akkor felemeltem magamhoz én térden a sarkamon ülve ő pedig rajtam, egy rövid ideig birtam igy majd visszatértünk a misszionáriushoz pár ütem erejéig és kértem hogy forduljon doggyba. Bár a látvány igen jóleső volt ahogy a formáspopsiját fogom közben látom, ahogy magába fogad, de a combizmaim talán az előző pózoktól vagy csak az edzés hiánya miatt, de elkezdett égni. Ezért ismét a csodálatos és a lábaim számára kellőpen pihentető póz következett és Nati ismét nyeregbe pattant egyre növeltem a tempót és ennek a menetnek a végén még az előzőnél is jólesőbb élvezet következett számomra lezárásként. Nati ismét a mellkasomra borult én pedig csak kapkodtam a levegőért, kellett pár perc mire magamhoz tértem. Beszélgettünk még egy picit és lassan elérkezett a zuhany és a búcsú ideje, átölelt, búcsúcsók és a legközelebbi viszontlátásig elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel ismerjük egymást egy ideje és rendszeres látogatója vagyok, nem beszéltünk róla, amikor kiment a szobából pár pillanatra az asztalra helyeztem.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ez a rész változatlan előző irásomhoz képest. Kiváló partner a szexben és a beszélgetésben is, igazi barátnő feeling az elejétől a végéig. Ezért is megyek meglátogatni, ha alkalmam nyílik rá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-03-04) : Misszionárius pózban is ugyanezt a fúziót hozta létre. Ez lehet Natasa különlegességének titka. Mozdulatainak finomsága és csókjának lágysága olyan bensőséges atmoszférát generált, amelyet nagyon meg lehet szeretni

felejthetetlen: 3db
(2024-02-26) : Natasa franciája kifejezetten érzéki, kezét szinte alig használja és számomra pont megfelelő erősségű volt, simán percek alatt megesett volna a tiszteletlenségem. De nem sietett, óvatosan rám figyelve hagyott élvezkedni, miközben én kebleit ,

(2023-11-10) : Lévén nagy francia kultúra kedvelő, átadtam magam Kedves vendéglátómnak. Kezelésbe vett, úgy ahogy szeretem, száj/ kéz /kombo, lassan, finoman puhán, miközben selymes bőrű popsija mellettem ágaskodott

(2023-10-06) : Gyorsan harckészültségbe is vágott bontott egy védőfelszerelést és megkértem hogy lovaglóba kezdjünk. Általában igy szoktunk inditani, de most annyira jó volt, ahogy az elején a tényleg nagyon finom és szűk kelyhébe szépen lasan minden plus centiméterbe beleremegett

nagyon jó: 4db
(2024-03-23) : There is no need to get a blowjob; the making out will get you there without it. But she offers, and I'm not the one to decline such an offer.

(2024-02-15) : Kis pihenés és összebújás után kaptam egy nagyon gyengéd franciát. Termetéhez képest sokat eltüntetett. Mivel már türelmetlenül vártam, hogy benne lehessek, ezért kértem óvszert, amit sajnos a szokásos Petrocelli módon húzott fel.

(2023-11-08) : Natasa szűk és forró, halkan élvezi a farkam mozgását, gyengéden szeretkezős hangulatban. Bármelyik pillanatban eltudnék élvezni, de látni szeretném hátulról a formáit így kutyusba váltunk.

: 4db
(2024-03-26) : Elsőként én kezdtem ismerkedni a testével, amivel egyszerűen nem lehet betelni. A szilikonos cicik és a gyönyörű punci... Nagyon jól nedvesedett és sikerült is örömet szereznem neki a visszajelzések alapján.

(2024-03-19) : Csókok érzelmesek,és a francia is barátnős. Kértem hogy foglaljon helyet rajtam ami nem semmi látvány és érzésre is döbbenetes. Majd kutyus és misszi és igy is lett végem

(2024-03-17) : Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és puncijához én is hozzáferjek, és lassú, szenvedélyes franciába kezdett. Nagyon jól csinálta. Nem az a pornós szopás, hanem egy igazi barátnős, érzéki kényeztetés volt.