Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Natasa

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-02-15 07:13:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36301824225 120663 szexpartner

Csopidavid a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
legszebb punci
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
WTR, de sajnos időn túl próbáltam. Másnap reggel lejárt a válaszidő, de ő megírta, hogy lenne egy későbbi időpont. Szóval minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Faluház, navi odavisz, parkolóhelyek sora a ház előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tipikus panel, nincs túlgondolva. Tisztaság, számomra otthonos volt. Fürdő kicsi, káddal, tusfürdők sora, szájvíz, amit elfelejtettem hasznalni.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mikor előbújt az ajtó mögül, megdöbbentem, milyen pici lány. Láttam a centiket, de élőben látni más. Kedves arc, egyenes, félhosszú haj, egy köntös takarta a testét. Aztán amikor láthattam a meztelen valóságot, elvarázsolódtam. A cicik nagyon szépre lettek csinálva, tapintásuk is kellemes. Karcsú derék, alkatnak megfelelö csípő, atombomba fokhagymagerezd popsi, vékony, de nagyon formás lábak. Már itt tudtam, hogy jó helyen járok, de az a fokú kedvesség és odaadás, amit tapasztaltam, az valami elképesztő.
1. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 120663 erotikus masszázs
3. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 120663 erotikus masszázs4. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-02-15 09:25:11 erotikus masszázs 1206635. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-02-15 09:25:11 erotikus masszázs 1206636. Natasa +36301824225 beszámoló 2024-02-15 09:25:11 erotikus masszázs 120663
Action
Aktus:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Kis beszélgetés után gyors fürdés. A szobába érve már meztelen várt. Leültem az ágy szélére, ö elém állt. Elkezdtem ismerkedni a testével, ő eközben végig cirógatott, ami nagyon kellemes volt és megadta az alaphangot. Símogattam a hátát, lábát és a fenekét, puszilgattam a ciciket és környékét. Már itt elkezdett sóhajtozni, ami jól esett, még ha nem lehettem biztos abban, hogy tényleg tetszik neki. Szerettem volna örömet okozni, ezért elfektettem az ágyon. Lassan megközelítettem punciját. Nem teljesen csupasz, de én még akkor kezdtem "szocializálódni", amikor még nem volt általános a teljes csupaszság, így ez nem negatívum nekem. Gyönyörű, számomra tökéletes puncival találkoztam. Óvatosan kezdtem puszilgatni, nyalni, a sóhajok itt is folyamatosak voltak. Nem tudtam eldönteni, hogy hogyan jó neki, épp csak hozzáérve vagy kicsit erőteljesebben, ezért felváltva csináltam. Úgy tűnt, jó úton járok, így fokoztam a tempót. Megfeszült és odaért. Óvatosan tovább kényeztettem, mire elkezdett újra zihálni, újra megfeszült. Ha tényleg sikerült a kedvére tenni, akkor annak nagyon örülök, ha nem, akkor viszont nagyon hiteles volt. Szeretném az előzőt hinni, de mindig bennem van a kisördög, tekintve a körülményeket. Mindenesetre ott és akkor nagyon örültem, hogy így alakult.
Kis pihenés és összebújás után kaptam egy nagyon gyengéd franciát. Termetéhez képest sokat eltüntetett. Mivel már türelmetlenül vártam, hogy benne lehessek, ezért kértem óvszert, amit sajnos a szokásos Petrocelli módon húzott fel.
Rábíztam magam, fölém kerekedett és lassan ráült. Elképesztően szűk puncija van! Én először meg sem mozdultam, nehogy kellemetlen legyen neki, majd lassan elkezdett mozogni rajtam. Hangosan sóhajtozott, féltem, hogy a feszítő fájdalom miatt, de megnyugtatott. Felváltva és egyszerre is mozogtunk. Hol rám borult és a fülembe sóhajtozott, hol felültettem, hogy gyönyörködhessek a testében és a ciciket is simogathassam. Annyira bejött ez a póz, hogy nem is akartam változtatni. Azon vettem észre magam, hogy teljesen beleélem magam az illúzióba, hogy ez most egy szeretkezés, nem pedig szolgáltatás. Néha azt éreztem, hogy a finom, szűk puncival még rám is szorít, fokozva az élvezetem. Annyira odaadó volt és annyira természetesen viselkedett és sóhajtozott, hogy csukott szemmel nem is ott voltam, szívem szerint nagyon sokáig csináltam volna. Csak az a fránya idő.
Nem tudom, meddig élveztem a helyzetet, de tudtam, hogy az óra ketyeg. Átfordulunk misszibe, itt is csak óvatosan csináltam. A frenetikus érzések ellenére sokáig bírtam, így sokáig tudtam élvezni, ahogy teljes hosszában rámfeszül. Egy idö után újra megszólalt a tik-tak a fejemben, picit fokoztam a tempót és hatalmasat élveztem. Sajnos ilyenkor jön ki a hátránya jelzett gumifeltételnek, nagyon feszül, nincs benne elég hely. Hagyott időt, hogy megnyugodjak, nem sürgetett, nem kapkodott a gumi felé. Óvatosan kihúztam, tisztogatás. Kicsit egymás mellé feküdtünk, csukott szemmel szuszogtam, ő cirógatott.
Fürdés és elköszönés.
Visszaúton arra eszméltem, hogy de jó, hogy automata a kocsi, annyira gyengék voltak a lábaim, annak ellenére, hogy én alig mozogtam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre az előszobafalra téve, végig ott is maradt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fergeteges élményben volt részem egy nagyon odaadó és kedves hölggyel, aki emellett roppant csinos is. Teljes körű odafigyelés, néha már elveszítve a kapcsolatot a valósággal, annyira teljes az illúzió.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-03-04) : Misszionárius pózban is ugyanezt a fúziót hozta létre. Ez lehet Natasa különlegességének titka. Mozdulatainak finomsága és csókjának lágysága olyan bensőséges atmoszférát generált, amelyet nagyon meg lehet szeretni

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Natasa franciája kifejezetten érzéki, kezét szinte alig használja és számomra pont megfelelő erősségű volt, simán percek alatt megesett volna a tiszteletlenségem. De nem sietett, óvatosan rám figyelve hagyott élvezkedni, miközben én kebleit ,

(2024-02-22) : Odaálltam az ágy mellé és egy nagyon jóleső franciát kaptam tőle, piciny kezei kicsit hidegek voltak, de jóleső érzés volt a forró szája és a hűsítő kezének együttesét érezni himtagom körül.

(2023-11-10) : Lévén nagy francia kultúra kedvelő, átadtam magam Kedves vendéglátómnak. Kezelésbe vett, úgy ahogy szeretem, száj/ kéz /kombo, lassan, finoman puhán, miközben selymes bőrű popsija mellettem ágaskodott

nagyon jó: 3db
(2024-03-23) : There is no need to get a blowjob; the making out will get you there without it. But she offers, and I'm not the one to decline such an offer.

(2023-11-08) : Natasa szűk és forró, halkan élvezi a farkam mozgását, gyengéden szeretkezős hangulatban. Bármelyik pillanatban eltudnék élvezni, de látni szeretném hátulról a formáit így kutyusba váltunk.

(2020-09-21) : Zuhany után a szobába visszatérve, törölközőtől megválva, majd az ágyra ülve gyorsan felvázoltuk a taktikát, majd még gyorsabban bele is kezdtünk az első félidőbe. Nati vette a kezé...

: 4db
(2024-03-26) : Elsőként én kezdtem ismerkedni a testével, amivel egyszerűen nem lehet betelni. A szilikonos cicik és a gyönyörű punci... Nagyon jól nedvesedett és sikerült is örömet szereznem neki a visszajelzések alapján.

(2024-03-19) : Csókok érzelmesek,és a francia is barátnős. Kértem hogy foglaljon helyet rajtam ami nem semmi látvány és érzésre is döbbenetes. Majd kutyus és misszi és igy is lett végem

(2024-03-17) : Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és puncijához én is hozzáferjek, és lassú, szenvedélyes franciába kezdett. Nagyon jól csinálta. Nem az a pornós szopás, hanem egy igazi barátnős, érzéki kényeztetés volt.