Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Natasa

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-11-08 09:19:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36301824225 119804 szexpartner

Hiding a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
legszebb punci
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
A képei nagyon tetszettek, mikor felkerült a videója akkor már nem csak nézegetni akartam, hanem minél hamarabb érezni. Lehet előre egyeztetni, így másnapra találtunk is időpontot. Szexi hangon közölte a fontos infókat és izgatottan vártam a személyes találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszíntől kicsit távolabbi plázában parkoltam, tömegközlekedés praktikusabb lehet ezen környéken. A cím egyértelmű, eltéveszteni nem lehet, majd a kapott kóddal érkeztem a tetthelyre.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Otthonos kis, barátságos garzonban rendel Natasa,amit nagyon hangulatosan sikerült berendeznie.
A célnak is tökéletesen megfelel, hasznos kis alkalmatosságokkal berendezett, tükrök itt-ott, kényelmes nagy ágy a közelebbi ismerkedésre. A fürdő is rendben, fürdőkádas, megfelelő mennyiségű tusfürdő és szájvìz.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képein láttam a hibátlan alakját, pont megfelel az ideálomnak ez a tökéletes homokóra alak. Ízléses, finom formái az első pillanattól beindítottak. Szőke vállig érő haja keretezi különlegesen karakteres arcát.
Egy két ízléses tetkója is van Natasának, de még így is szelíd a megjelenés. A tökéletes női formákkal rendelkezik Natasa, az átlagnál kisebb magassággal párosítva.
1. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 119804 erotikus masszázs
3. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 119804 erotikus masszázs4. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-11-08 09:48:24 erotikus masszázs 1198045. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-11-08 09:48:24 erotikus masszázs 1198046. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-11-08 09:48:24 erotikus masszázs 119804
Action
Barátnő feeling:
5
Miután közvetlenül üdvözöl, pár szót váltunk majd a kapott törölközővel irány a fürdő, ahol próbálom eltervezni milyen sorrendben fogom felfedezni a gyönyörű testét. Natasa az ágyon hanyatt fekve vár, oldalt mellé fekszem és lassú mozdulatokkal simítom a csoda kis testét. Áramvonalas test, feszes síma bőr, a cicik kis finom bimbók meredezve élvezik az érintésem, majd a szám is felfedező útra indul. Finom bőrén haladok lefelé, érdekel milyen lehet a punci közelebbről, Natasa halk sóhajai megerősítenek nincs ellenére a ténykedésem. Szép és kívánatos a punci amivel találkozom, neki is látok megkóstolni a nyelvemmel, kis zárt punci egyre nyílik és lassan kész, hogy befogadjon. Egyre jobban beindulunk jöhet a gumi. Natasába először misszionáriusba hatolok lassan így élvezkedem kicsit, majd oldalt fordítom és kiflibe teszem be, úgy hogy a farpofákat kicsit széthúzom. Natasa szűk és forró, halkan élvezi a farkam mozgását, gyengéden szeretkezős hangulatban. Bármelyik pillanatban eltudnék élvezni, de látni szeretném hátulról a formáit így kutyusba váltunk. Lassan engedem belé a kemény farkam, fogom a vékony derekát így húzom magamba.
Natasa izgató hangjai egyre jobban beindítanak még egy kicsit tempósabb ütemre váltok és egy hatalmasat élvezek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezéskor rendezem ahogy szoktam kis asztalra. A telefonon megbeszéltek szerint, ami közben sem módosult. Korrekt, nem elrugaszkodott árakon dolgozik.
Rózsacsokor
Hiding nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A hagyományos szeretkezést preferálom, néha egy kis kifejezetten gyengéd violenciával megfűszerezve. Natasa tökéletes partner, pont olyan amilyenre a képek és a bemutatkozás alapján számítani lehet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-03-04) : Misszionárius pózban is ugyanezt a fúziót hozta létre. Ez lehet Natasa különlegességének titka. Mozdulatainak finomsága és csókjának lágysága olyan bensőséges atmoszférát generált, amelyet nagyon meg lehet szeretni

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Natasa franciája kifejezetten érzéki, kezét szinte alig használja és számomra pont megfelelő erősségű volt, simán percek alatt megesett volna a tiszteletlenségem. De nem sietett, óvatosan rám figyelve hagyott élvezkedni, miközben én kebleit ,

(2024-02-22) : Odaálltam az ágy mellé és egy nagyon jóleső franciát kaptam tőle, piciny kezei kicsit hidegek voltak, de jóleső érzés volt a forró szája és a hűsítő kezének együttesét érezni himtagom körül.

(2023-11-10) : Lévén nagy francia kultúra kedvelő, átadtam magam Kedves vendéglátómnak. Kezelésbe vett, úgy ahogy szeretem, száj/ kéz /kombo, lassan, finoman puhán, miközben selymes bőrű popsija mellettem ágaskodott

nagyon jó: 3db
(2024-03-23) : There is no need to get a blowjob; the making out will get you there without it. But she offers, and I'm not the one to decline such an offer.

(2024-02-15) : Kis pihenés és összebújás után kaptam egy nagyon gyengéd franciát. Termetéhez képest sokat eltüntetett. Mivel már türelmetlenül vártam, hogy benne lehessek, ezért kértem óvszert, amit sajnos a szokásos Petrocelli módon húzott fel.

(2020-09-21) : Zuhany után a szobába visszatérve, törölközőtől megválva, majd az ágyra ülve gyorsan felvázoltuk a taktikát, majd még gyorsabban bele is kezdtünk az első félidőbe. Nati vette a kezé...

: 4db
(2024-03-26) : Elsőként én kezdtem ismerkedni a testével, amivel egyszerűen nem lehet betelni. A szilikonos cicik és a gyönyörű punci... Nagyon jól nedvesedett és sikerült is örömet szereznem neki a visszajelzések alapján.

(2024-03-19) : Csókok érzelmesek,és a francia is barátnős. Kértem hogy foglaljon helyet rajtam ami nem semmi látvány és érzésre is döbbenetes. Majd kutyus és misszi és igy is lett végem

(2024-03-17) : Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és puncijához én is hozzáferjek, és lassú, szenvedélyes franciába kezdett. Nagyon jól csinálta. Nem az a pornós szopás, hanem egy igazi barátnős, érzéki kényeztetés volt.