Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Natasa

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-06 22:19:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36301824225 119509 szexpartner

Ritchey7 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon próbáltam elérni, ez most nem sikerült, de végül üzenetben egyeztettünk, szerencsére az általam felkínált időpont jó volt neki, igaz mivel én előre tervezek legtöbbször nincs problémám ezzel. Már amióta visszatért sem az első találkánk és régen is ha tehettem mentem hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel rengeteg lehetőség van, autóval parkolni a közelben kb. esélytelen én pár percnyi sétára szoktam megállni, ahol mindig van parkoló most is ezt választottam. Régebben is találkoztunk már ezen a helyszínen, így nem volt gond odatalálnom.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Forgalmas környéken van, a bejutás után egy régi építésű társasházban kell egy keveset lépcsőzni vagy liftezni. A lakás szépen rendben tartva, a szoba tágas nagy franciaággyal, egy kis kétszemélyes kanapéval, az ággyal szemben tükör a szekrényen, és az ágy mellett is van egy tükör és egy nagy óra is. A fürdőszoba is tágas a fürdőkádnál nincs zuhanyfüggöny igy óvatosan kell tisztálkodni, hogy ne legyen minden vizes. Rengeteg tusfürdő van, a szájhigiéniához is van kispohár és szájvíz.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Imádom, egy csöppnyi kis szexbomba, ezekkel a képekkel hirdetett már régebben is, amelyiken véknyabbnak látszik a képek közül, mint a 13 vagy 22 például azok már az ideiglenes "eltünése" előtt készültek nem sokkal, ezek adják vissza jobban a mostani alakját is, a haja most rövidebb, vállig érő. A cicik csodálatosakra lettek alkotva, a popsi formás, a punci pedig kinézetre IS varázslatos "babapunci".
1. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 119509 erotikus masszázs
3. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 119509 erotikus masszázs4. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-10-09 09:20:46 erotikus masszázs 1195095. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-10-09 09:20:46 erotikus masszázs 1195096. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-10-09 09:20:46 erotikus masszázs 119509
Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
4
Megérkezésem után ölelés, puszik. Majd miközben megszabadultam a ruháktól beszélgettünk mielőtt eltűntem a fürdőben tisztálkodni. Visszatértemkor már meztelenül várt az ágyon, ittam egy korty vizet lehuppantam mellé és már kezdtük is csókokkal az együttlétet. Elindultam lefelé a melleit rövid ideig kényeztettem szájjal, majd tovább vándoroltam dél felé, a mennyei kis barlangjához. Nagyon szép puncija van Natinak és kezdésnek szinte mindig késztetést érzek, hogy a csúcsig kényeztessem, ez most sem volt másképp. Miután végeztem vendéglátóm kényeztetésével átöleltem és csókóltam egy pár percig, majd felajánlotta, hogy 69ben folytassuk. Gyorsan harckészültségbe is vágott bontott egy védőfelszerelést és megkértem hogy lovaglóba kezdjünk. Általában igy szoktunk inditani, de most annyira jó volt, ahogy az elején a tényleg nagyon finom és szűk kelyhébe szépen lasan minden plus centiméterbe beleremegett (igyekeztem izgalomban tartani végig, miután a csúcsra jutott:) ) közben ölelt, néha csókoltam vagy csak öleltem ahol értem, közben nyögdécselt a fülembe, majd váltogattuk a tempót, hol ő diktált, hol én "adtam alá a lovat" és ezeknek az összessége annyira jó volt, hogy most nem is jutottunk el innen a következő pózig az első körben, nagyot élveztem én is.
Szusszanásként beszélgettünk szokásosan sokmindenről, közben a kis jégcsap lábát azért újramelegítettük és persze hidratáltunk. Beszélgetés közben végig a popsiját simogattam majd elindultam egy újabb kört megelőzendő tisztálkodásra a fürdőbe.
A második kört ismét egy Nati csúccsal akartam indítani, de ő előtte már a 69es kezdést felajánlotta és most rábíztam, melyik legyen a bemelegítés. Így maradtunk az ő tervénél ismételten gyorsan tettrekész voltam, miután felpattintottam a védőfelszerelést most szemből kezdtünk óvatosan indítva lassú előrenyomulással, közben csókok, majd amikor már befogadott teljesen váltottunk gyorsabb tempóra és nemsokára tempó helyett pózváltást ajánlottam és oldaltfekve próbáltam mindkettőnknek a kedvére tenni, néha felemelkedve Nati formái felett belelestem az oldalt lévő tükörbe is, hogy az ottani mozis élményt is élvezzem. Pár perc után pedig áthelyezkedtünk doggyba kezdés képpen, formás kis popsiját magam előtt látva sem könnyű arra koncentrálni, hogy mégtovább birjam, majd a véghez közeledve előrehajoltam felsőtestét magamhoz szoritva félig ülő pózban még mindig hátulról folytattam, közben mellét fogtam, simogattam, szorítottam és ezt is a tükörből nézve is élveztem újfent egy hatalmasat a gumiba.
Lepihentünk még beszélgettünk pár filmről, előzetest néztünk. Mentem elbúcsúztam a fürdőtől is egy gyors zuhanyzással majd csodás piciny vendéglátómtól is egy nagy öleléssel és puszikkal egészen a következő találkánkig :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A kisasztalra tettem, ami a kanapé előtt van. Régóta ismerjük egymást így nem szokott szóba kerülni, de most jeleztem neki, hogy az ajándék az eredetileg neki szánt összeggel otthon maradt, mivel késni nem akartam így az odaúton már csak a pénzfelvételre ugrottam be, az ajándékpótlás már elmaradt. Extrát nem vettem igénybe, bár mindig vannak olyan terveim, mint pl. egy-két kép készítése, amit végül mindig kihagyok, mert csak úgy repül az idő a jó társaságban, de ami késik nem múlik :D
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Csodálatos partner mind a szexben mind a beszélgetésben igazi barátnő feeling az elejétől a végéig, ezért is volt mindig nagy kedvencem ez a csodálatos picilány.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-03-04) : Misszionárius pózban is ugyanezt a fúziót hozta létre. Ez lehet Natasa különlegességének titka. Mozdulatainak finomsága és csókjának lágysága olyan bensőséges atmoszférát generált, amelyet nagyon meg lehet szeretni

felejthetetlen: 3db
(2024-02-26) : Natasa franciája kifejezetten érzéki, kezét szinte alig használja és számomra pont megfelelő erősségű volt, simán percek alatt megesett volna a tiszteletlenségem. De nem sietett, óvatosan rám figyelve hagyott élvezkedni, miközben én kebleit ,

(2024-02-22) : Odaálltam az ágy mellé és egy nagyon jóleső franciát kaptam tőle, piciny kezei kicsit hidegek voltak, de jóleső érzés volt a forró szája és a hűsítő kezének együttesét érezni himtagom körül.

(2023-11-10) : Lévén nagy francia kultúra kedvelő, átadtam magam Kedves vendéglátómnak. Kezelésbe vett, úgy ahogy szeretem, száj/ kéz /kombo, lassan, finoman puhán, miközben selymes bőrű popsija mellettem ágaskodott

nagyon jó: 4db
(2024-03-23) : There is no need to get a blowjob; the making out will get you there without it. But she offers, and I'm not the one to decline such an offer.

(2024-02-15) : Kis pihenés és összebújás után kaptam egy nagyon gyengéd franciát. Termetéhez képest sokat eltüntetett. Mivel már türelmetlenül vártam, hogy benne lehessek, ezért kértem óvszert, amit sajnos a szokásos Petrocelli módon húzott fel.

(2023-11-08) : Natasa szűk és forró, halkan élvezi a farkam mozgását, gyengéden szeretkezős hangulatban. Bármelyik pillanatban eltudnék élvezni, de látni szeretném hátulról a formáit így kutyusba váltunk.

: 4db
(2024-03-26) : Elsőként én kezdtem ismerkedni a testével, amivel egyszerűen nem lehet betelni. A szilikonos cicik és a gyönyörű punci... Nagyon jól nedvesedett és sikerült is örömet szereznem neki a visszajelzések alapján.

(2024-03-19) : Csókok érzelmesek,és a francia is barátnős. Kértem hogy foglaljon helyet rajtam ami nem semmi látvány és érzésre is döbbenetes. Majd kutyus és misszi és igy is lett végem

(2024-03-17) : Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és puncijához én is hozzáferjek, és lassú, szenvedélyes franciába kezdett. Nagyon jól csinálta. Nem az a pornós szopás, hanem egy igazi barátnős, érzéki kényeztetés volt.