Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Natasa

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-09-28 23:40:27

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36301824225 119414 szexpartner

Anthony92 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
legszebb punci
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Rettentően megörültem amikor láttam hogy Natasa visszatért az oldalra. Anno rengeteg csodás élménnyel gazdagított (még 3 éve, amikor utoljára volt).
Szóval, ahogy észrevettem a hirdetését, rögtön telefont ragadtam, és fel is vette néhány csörgés után. Ismerősen kellemes női hang szólt bele, amiből biztosra tudtam hogy ő az, és örömömre ő is felismert engem hangom alapján. Jól esett, hogy emlékezett rám. :) Kis dumcsi után le is egyeztettünk egy időpontot még aznapra. Amúgy régi tapasztalat hogy Natasa SMS-re is készséggel válaszol, szóval akinek az kényelmesebb, úgy is simán tud egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím amit megad teljesen egyértelmű, navigáció szinte méterre pontosan odavisz, de a parkoláshoz szerencse kell. Időt érdemes rá szánni. A helyszín a legnagyobb XI. kerületi közlekedési csomópont szomszédsága, így viszont BKV-ból minden megáll ott, amit csak el lehet képzelni. Lehet hogy jobb ötlet ide a tömeg, mint az autó, de a közeli Allee-ben lehet parkolni, ha biztos megoldás kell.
Kicsit késve értem oda, de nem neheztelt rám. Hívtam, kapucsengő-kódot kaptam, csengettem, és beengedett. Nem komplikált a ház kivitele, szóval simán a lakáshoz lehet találni.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Egy régi társasház felújított kis garzonlakása. Nagyon ízlésesen van berendezve, és Natasa egyedül rendel, így egész otthonos a feeling. A fürdőben megvannak a kötelezők, többféle tusfürdő, szájvíz kis poharakkal, plusz Natasa ad tiszta, száraz törölközőt. Az action helye a nappali, egy nagy ággyal, és kanapé ahol lehet vetkezni, és a ruhákat letenni. Kis asztal is van egyéb lerakandó holmiknak. Az egész, összességében, az antitézise a kupis érzésnek.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Natasa egy gyönyörű, szexi, icipici csaj. Egy félig átlátszo, fekete bodyban és zokniban fogadott. A képeknek megfelel, bár azokon egy kicsit husibbnak tűnik, de saját bevallása szerint is azóta fogyott egy kicsit. De amúgy nagyon formás, ott domborodik ahol kell, a bőre csodaszép, és tetoválásból is csak egy közepes, és két pici van rajta, így annál is inkább csodálhatod a természetesen szép, sima bőrét. A popsi és combok pont annyira teltek amennyire kell, a has lapos, a cicik nagyok, de még pont akkorák amik arányosan néznek ki rajta. Szilikonosak, igen, de fogásra így is kiválóak, és a formájuk is teljesen természetes benyomást kelt.
A punciját még kiemelném ami csodaszép, ilyen tökéletes, szirmok nélküli babapuncit még egy lánynál sem láttam, egészen elképesztő (ez az egyik gyengém).
Az arcát inkább karakteresnek mondanám, nem az hogy nem szép, mert az, csak markánsabbak a vonásai mint amit a képek alapján alkottam róla (még anno, legelső találkozásunk előtt).
Amúgy ha jó támpont kell, a 41. képe adja vissza legjobban a mostani Natasát, még az arcéle is kicsit látszik, csak most kicsit rövidebb a haja, és kevésbé szolibarna (mármint a bőre :D).
1. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 119414 erotikus masszázs
3. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 119414 erotikus masszázs4. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-09-29 11:07:26 erotikus masszázs 1194145. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-09-29 11:07:26 erotikus masszázs 1194146. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-09-29 11:07:26 erotikus masszázs 119414
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Amikor beléptem hozzá, láthatóan ő is megörült nekem, mert nagy öleléssel üdvözölt. Ölelkeztünk egy ideig, jól esett viszontlátni őt, és örömmel konstatáltam, hogy a három év alatt szinte semennyit sem változott. Ugyanaz a pici, formás, szexi csaj. Cipő le, majd bementünk a nappaliba, ahol beszélgettünk arról hogy kivel mi történt, neki is kalandos volt az elmúlt három éve. Levetkőztem, kaptam törölközőt, majd elmentem tusolni.
A kötelező higiéniai kör lefutása után visszatértem a szobába, ahol már meztelenül várt az ágyon. Feltérdelt, én oda mellé, és elkezdtük ölelgetni egymást, és finom kis csókokat váltottunk, nagyon beindított a dolog. Natasa nagyon érzékien csókol, és az egész lényének van egy érzéki kisugárzása, ami már akkor rabul ejtett amikor legelőször találkoztunk. És nagyon jól esett hogy ez mit sem változott, továbbra is olyan érzésem volt, mintha a szeretőmmel lennék.
Ezek után megkértem hogy feküdjön le, majd végigcsókoltam az egész testét, elidőzve a melleknél. Már itt éreztem hogy kőkemény vagyok, de még nem voltam készen a "leltárral". Végigsimogattam a testét, a bársonyos bőre miatt Natasát szimplán csak simizni is nagy öröm, de betértem a kehelyhez is, és belekóstoltam a fincsi babapuncijába. Halk nyögésekkel jelezte, hogy jólesik neki. Majd hasra fordítottam, a hátát ugyanígy végigpásztáztam, a szememmel, a kezeimmel, az ajkammal, egyszerűen minden érzékszervnek hatalmas élmény ez a gyönyörű, pici lány. A fenekét és combjait is csókolgattam, és markolásztam, utána úgy éreztem, cserélhetnénk, és én feküdtem a hátamra.
Natasa félig rámfeküdt, és elkezdett cirógatni, egyre közelebb kerülve a legnemesebb testrészemhez a kezével. Amikor már éreztem hogy készen állok, gumit kaptam, felraktam, és lassan, nagyon óvatosan rám ereszkedett Natasa. Mondtam már, hogy Natasának nagyon szűk a puncija? Tényleg az, a kiírás nem csak marketing, forró, és rendesen szorít. Amikor már rendesen benne voltam, vízszintbe került velem, és test-testhez érve mozgott rajtam. Ez az érzéki, fordított misszionárius póz nagyon kellemes volt, ahogy mozgott, és ahogy a keblei finoman csúszkáltak rajtam, az a mennyekbe repített. Közben néhányszor a nyakamba is puszilt. Így dugtunk egy ideig, amikor megfogtam a csípőjét, és elkezdtem gyorsabb tempót diktálni. Natasa partner volt ebben is, rásegített, és ahogy közben hangosan lihegett a fülembe, az észvesztő volt. Ő is élvezte, és ezek után már nem is bírtam tovább., és hatalmasat élveztem. Nati hagyott lenyugodni, nem pattant le rólam azonnal. Majd nedves törlőkendővel lesegítette rólam a gumit, és letörölgettem magam.
Ilyen testi élvezetek után kicsit visszatértünk a kezdeti társalgáshoz, és bővebben is beszélgettünk arról, hogy kit merre sodort az élet ebben a három évben. Natasa nagyon közvetlen, jófej, lehet vele dumcsizni, és szeret mesélni, nem passzív szexben sem, meg amúgy se. Mivel én egylövetű vagyok, a maradék időt már így töltöttük el. Kicsit ki is futottunk belőle, szerintem én indultam meg elsőnek, mert nem akartam visszaélni a vendégszeretetével. Kedves lány, nem is szólt.
Még mielőtt öltöztem, azért még megöleltem, és megcsókoltam. Mivel nagy köztünk a magasságkülönbség, ő az ágyon állt, úgy történt. Ekkor hirtelen ötlettől vezérelve felkaptam őt, és a karjaimban hordoztam egy kicsit. Vicces és aranyos volt a szitu, kuncogott, és mondta hogy nem nagy dolog felemelni őt, a negyven-valahány kilójával :D Lehet hogy nem, de én meg nem vagyok egy Herkules, és nem tudnék csak úgy bárkit felemelni, szóval klassz érzés volt (igen, van egy ilyenem, szeretem emelgetni a lányokat (már akit tudok)).
Ezek után felöltöztem, és az utolsó ölelések közepette távoztam. Majd adtam még egy utolsó csókot, és mondtam neki hogy még visszajövök. Mondta hogy vár.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szerintem a rózsaszálak mértéke nagyon méltányos a mostani átlaghoz képest. Ahhoz képest pedig, amit kaptam, nagyon kedvező. Még a randi elején az asztalkára raktam, nem azért mert előre kérte, csak mert így biztos nem marad le. Ott is maradt távozásom utánig, szóba sem került.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Testileg-lelkileg felüdülve távoztam Natasától. Egy csodásat szeretkeztem egy igazán érzéki, pici bombázóval, aki még fófej is, és szerintem a kémia szikrája is megvan köztünk. A (számomra) nagy visszatérése egy igazi ajándék volt (pedig nem is volt szülinapom :).
Köszönöm Natasa, megyek még!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-03-04) : Misszionárius pózban is ugyanezt a fúziót hozta létre. Ez lehet Natasa különlegességének titka. Mozdulatainak finomsága és csókjának lágysága olyan bensőséges atmoszférát generált, amelyet nagyon meg lehet szeretni

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Natasa franciája kifejezetten érzéki, kezét szinte alig használja és számomra pont megfelelő erősségű volt, simán percek alatt megesett volna a tiszteletlenségem. De nem sietett, óvatosan rám figyelve hagyott élvezkedni, miközben én kebleit ,

(2024-02-22) : Odaálltam az ágy mellé és egy nagyon jóleső franciát kaptam tőle, piciny kezei kicsit hidegek voltak, de jóleső érzés volt a forró szája és a hűsítő kezének együttesét érezni himtagom körül.

(2023-11-10) : Lévén nagy francia kultúra kedvelő, átadtam magam Kedves vendéglátómnak. Kezelésbe vett, úgy ahogy szeretem, száj/ kéz /kombo, lassan, finoman puhán, miközben selymes bőrű popsija mellettem ágaskodott

nagyon jó: 4db
(2024-03-23) : There is no need to get a blowjob; the making out will get you there without it. But she offers, and I'm not the one to decline such an offer.

(2024-02-15) : Kis pihenés és összebújás után kaptam egy nagyon gyengéd franciát. Termetéhez képest sokat eltüntetett. Mivel már türelmetlenül vártam, hogy benne lehessek, ezért kértem óvszert, amit sajnos a szokásos Petrocelli módon húzott fel.

(2023-11-08) : Natasa szűk és forró, halkan élvezi a farkam mozgását, gyengéden szeretkezős hangulatban. Bármelyik pillanatban eltudnék élvezni, de látni szeretném hátulról a formáit így kutyusba váltunk.

: 3db
(2024-03-26) : Elsőként én kezdtem ismerkedni a testével, amivel egyszerűen nem lehet betelni. A szilikonos cicik és a gyönyörű punci... Nagyon jól nedvesedett és sikerült is örömet szereznem neki a visszajelzések alapján.

(2024-03-19) : Csókok érzelmesek,és a francia is barátnős. Kértem hogy foglaljon helyet rajtam ami nem semmi látvány és érzésre is döbbenetes. Majd kutyus és misszi és igy is lett végem

(2024-03-17) : Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és puncijához én is hozzáferjek, és lassú, szenvedélyes franciába kezdett. Nagyon jól csinálta. Nem az a pornós szopás, hanem egy igazi barátnős, érzéki kényeztetés volt.