Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

NIKI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-10-21 16:17:43



georges.o123 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NIKI +36702425695 122901 erotikus masszázs

georges.o123 a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg NIKI hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
fergeteges francia
Egyeztetés
Megtetszettek a képei és mivel villogott a most hívhatod felirat ezért hívtam. Eligazított a szolgáltatást illetően de mivel nem tudtam azonnal megmondani, hogy mikor megyek ezért nem sokkal utána VTR-en jelentkeztem be.
Megközelítés
Margit körút, egyszerű megközelíteni, nehéz parkolni.
Helyszín
A tipikus körúti ház de a jó állapotúak közül. A lakás is szépen fel van újítva. Masszázs egy nagy szivacson, tükör mellette, hogy lehessen mozizni.
NIKI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Niki egy nagyon kedves, határozott, vagány nő. A képek alapján más típust vártam, de nekem bejött a stílusa. Nagyon jó alakja van, szép természetes mellei, kerek feneke és végig mosolygott, ami nekem mindig plussz pont.
Van benne egy erős szexuális kisugárzás. Első perctől fogva olyan érzésem volt, hogy ezt a nőt nagyon elkapnám.
1. NIKI +36702425695 beszámoló Budapest 122901 erotikus masszázs
3. NIKI +36702425695 beszámoló Budapest 122901 erotikus masszázs4. NIKI +36702425695 beszámoló 2024-10-22 11:17:47 erotikus masszázs 1229015. NIKI +36702425695 beszámoló 2024-10-22 11:17:47 erotikus masszázs 1229016. NIKI +36702425695 beszámoló 2024-10-22 11:17:47 erotikus masszázs 122901
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A masszázs a szokásos módon kezdődött. Hasravágtam magam Niki pedig elkezdte gyúrni a lábam majd a hátam. Meglepően erős keze van. Jól esett, ahogy dolgozott rajtam. Közben mindenféléről beszélgettünk így fel sem tűnt, hogy mennyi az idő. Niki a fenekemet kezdte masszírozni, be-benyúlt a lábaim közé és egyszercsak hirtelen rámfeküdt és belecsókolt a fülembe. Egyszerre volt meglepő és nagyon izgató. Végigsimította a karomat és a végén bekapta az ujjam. Na akkor áramlott a vér mindenhova és ott volt a kósza gondolat, hogy nagyon elkapnám ha lehetne.
Megkaptam az engedélyt a fordulásra és egy kicsit finoman előről is masszírozott bár ez már erősen az erotika jegyében telt.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szóval én háton feküdtem, ő rajtam ült és simogatott. Aztán a szemeimbe nézett rámhajolt és úgy lesmárolt, hogy levegőhöz se jutottam. Markoltam a fenekét, a melleit és vadul csókolóztunk. Annyira felhúzott, hogy ha nem itt lettünk volna akkor most nagyon megraktam volna de így be kellett látnom, ő fog szétszedni. Nem is váratott sokáig bemutatni rajtam a mindenre kiterjedő franciatudását. Minden volt, ami a nagykönyvben meg van írva. Játszott a végével, bekapta jó mélyen, zacsi kényeztetés, nyelvvel végig le a gátig, gyorsabban, lassabban. Néha felcsúszott és úgy smároltunk mintha az életünk múlt volna róla. Szerettem volna megkóstolni de sajnos pont nem lehetett úgyhogy csak a melleivel játszottam. Gyönyrű hatalmasra duzzadt bimbói vannk, isten érzés szájba venni őket.
Niki visszatért hozzám és legalább 3x vitt a szájával robbanás közeli állapotba, de az utolsó pillanatban mindig tartott egy kis szünetet. Őrjítő volt, ahogy játszott velem. Szerencsére eljött a pont, amikor megkegyelmezett és szájjal, kézzel kivégzett. Hatalmasat élveztem.
Eztán volt egy kis small talk melyben megdicsért, hogy szép farkam van, meglepődött a koromon majd elmentem zuhanyozni. Elköszöntünk egymástól de ahogy kiléptem a lakásból szinte megint merevedésem volt. Megint úgy éreztem, hogy ezt a nőt nagyon elkapnám. :P
Elszámolás
A végén beszélgetés közben csak úgy by-the-way átadtam a csokrokat.
Rózsacsokor
georges.o123 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A hírdetésben szereplő "Killer Francia" nem csak marketing szöveg. Nikiből árad a szexualitás és darabokra szedi a tested. Ha lehetne most azonnal mennék hozzá megint :D

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NIKI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-22 12:49:05
Ez csak egy Jó randi? Mi történik egy Istennős randinál, ott a liftben lefelé menet elélvezel? Már elnézést a szőrszálhasogatásért :) Persze, lehet csak a rendszer hibája, volt nekem is, hogy nem az a besorolás jelent meg, amit beállítottam...
Mutasd mindet

FunkciókNIKI legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-07-25) : Bekapja és nagyon lassan tövig nyeli miközben a szemedbe néz. Csinálja szemből, oldalról és 69-ben is. A létező legtermészetesebb módon lemegy a golyókra is és azt csinálja ott, amit kell, nem viszi túlzásba, nem túl erősen, mint néhány hölgy.

(2023-08-14) : Azzal kezdtük, hogy hasamra feküdtem és Niki a hátamat és a gerincemet masszírozta, majd a csípőmet. Erős keze van és így még sokáig éreztem a testrészeim átmozgatását. A kezelés jó illatú olajjal történt.

(2023-08-07) : A combtő környékén kicsit elidőzött, nagyon jól esett amikor kicsit alám nyúlt, feltérképezte az erogén zónákat. Már ekkor nagyon vártam, hogy a hátamra fektessen. De előtte még jó keményen meggyúrta a hátamat, egész jól ellazított.

felejthetetlen: 3db
(2024-05-07) : Kezében nem sokáig voltam, seperc úgy elnyelt, mint farönköt az örvény. Egyik kezében a zacsim, másikkal a combok simogatta. Időnként felnézett rám, szemével egyértelműen közölte, hogy most szétkaplak ba..meg!

(2024-04-13) : Egyszer csak fölém perdül, punciját szájamhoz nyomja, farkam szájával eltünteti. Igen, nevezhetjük 69-nek is, egy biztos, senki sem jár rosszul. Fogom a fenekét próbálok a legjobb helyzetbe kerülni, miközben Niki szabályosan lefetyeli farkam.

(2022-11-29) : Ráült a derekamra, onnan folytatta és akkor is megkérdezte, hogy nem zavar-e, nagyon felhasználó barát viselkedés. Valami krémet is használt szerintem. Kérdezte a csúszkát, persze miért is ne ha más ott vagyok. Meglocsolt valami olajjal és már rám is siklott. Kicsit csúszkát rajtam, aztán fordulót is kért. Nagyon közvetlen lány, folyamatosan beszélgettünk. Hogy a masszázs elérte-e a célját?

nagyon jó: 1db
(2023-09-07) : Niki elkezdett simogatni és puszilgatta a testemet. Aztán egyre inkább a cerka felé orientálódott. Először a kezébe vette és simogatta, majd puszit adott rá, aztán egyre jobban a szájába vette. Közben a kezei simogatták a cerka tövét és a hasamat, de betévedtek a combjaim közé is.

: 1db
(2023-04-17) : Utána nagyon finoman csúszkált rajtam, apró sóhajokkal, finom puszikkal , kedvességgel és odaadással, nagyon erotikus feelinget varázsolva. Nagyon élveztem, hogy mennyire érzéki átéléssel foglalkozik velem .