Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

NÓRI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-19 11:32:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NÓRI +36305786042 122626 erotikus masszázs

Turbo666 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg NÓRI hirdetővel
Egyeztetés
Már a hangja alapján végtelenül szimpatikus lett . Intelligens ,jó kommunikációs készséggel megáldott lány . Könnyen szót értettünk és könnyen ment az időpont foglalás .
Megközelítés
Ide mindennel könnyű eljutni . A nyugati tér ,ötödik kerületi részén van . Én tömegközlekedéssel jöttem , de parkolóhely is bőven volt. A mertótól három perc sétatávolságra található.
Helyszín
Polgári lakás , jó állapotú és szépen berendezett. A szobájában nagy és kényelmes ágy , fotel és egy kis kanapé. Fürdő patika tisztaságú és minden megtalálható benne .
NÓRI külseje
Nekem már a képei is bejöttek , de meg kell ,hogy mondjam élőben ötvenszer jobban néz ki . Gyönyörű magas lány . Végzetesen hosszú lábakkal , amin azonnal megakadt a szemem . Teste tökéletes ,mintha sportolna. Formás kerek popsi ,gyönyörű formás nagy mellek . Mindezt megkoronázza arca szépsége .Szemei ragyogó csillogása ,azonnal vágyat ébresztett bennem .
1. NÓRI +36305786042 beszámoló Budapest 122626 erotikus masszázs
3. NÓRI +36305786042 beszámoló Budapest 122626 erotikus masszázs4. NÓRI +36305786042 beszámoló 2024-09-20 06:47:12 erotikus masszázs 1226265. NÓRI +36305786042 beszámoló 2024-09-20 06:47:12 erotikus masszázs 1226266. NÓRI +36305786042 beszámoló 2024-09-20 06:47:12 erotikus masszázs 122626
Erotikus masszázs
Zuhanyzás után végig nyúltam az ágyon , ekkor rajta még egy kétrészes szett volt , de én már a szememmel levetkőztettem . Aztán elkezdődött a mennybemenetel első fázisa . Imádom a jó masszázst . Megkaptam . Lehet , hogy profi ,tanult masszőr. Ahogy a nagy könyvben meg van írva a lábaimtól kezdve haladt felfelé . Nem túl erős és nem túl lágy ahogy csinálja . Nagyon figyelt rám , meg is kérdezte ,hogy megfelelő ,ha ilyen erővel csinálja . Tökéletesen empatikus volt. Van benne némi csibészség ez már akkor kiderült amikor a fenekem magasságba ért és finoman benyúlt a lábam közé , és megjegyezte , hogy itt talált egy problémás részt . Majd haladt tovább felfelé. A hátamon belebotlott néhány csomóba amit ügyesen ki masszírozott. Addigra már nagyon vártam a fordulást.
Levezetés
Mire megfordultam csodás látvány fogadott , már semmi nem volt rajta .Nem tudom mikor szabadult meg a textiltől ,de csodásan állt neki a meztelenség . Majd megszólalt , " na itt van a fő probléma " , majd ráfogott az ekkor már vérrel teli farkamra. Majd elolvadtam ettől a szituációtól. Finoman kezdett játszadozni és közeledett felém az ajkaival. Remegve vártam , hogy az ajka körül öleljen . Aztán beteljesült a vágyam . Franciája érzéki és tüzes egyszerre . A franciát vegyíti a lingammal , ez maga a varázslat. Jeleztem is neki , hogy lassítson . Mire Ő , " van jobb ötletem " . Mint egy kisebb tornádó , úgy fordult meg rajtam , és már elém is tárult gyönyörű puncija . Nekem ez felhívás volt keringőre . Végig nyalva , búgással vegyített sóhajt hallatott . Nagyon résen voltam ,hogy akkor gyönyört adjak neki amit Én kaptam. Ahogy fokoztam a tempót , Ő mindig rá licitált. A lingammal vegyitett fanciáját már csak két percig bírtam és átrobbantam egy másik dimenzióba. Ennyire intenzív élményt még soha nem éltem át . Köszönöm.
Elszámolás
Az elején történt és extrákat is kértem .
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
,ha osztályozni kellene a 2*5-re minősíteném . A hölgyben minden megvan . Röviden , gyönyörű intelligens , tüzes . Masszőr tudás szintén tökélete . Az erotikában való jártassága topp class !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NÓRI erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNÓRI legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-05-11) : Aztán a bugyit félrehúzva táncoltattam nyelvem a forró barlangban. Jópár tánclépés után megemelkedett a formás csípő és Nóri elröppent az élvezetek mezejére

felejthetetlen: 2db
(2024-10-10) : Jólesően és egészen szakszerűnek tűnően nyomkod talpaimtól a nyakamig, miközben nagyon érdekes beszélgetésbe merülünk a másik "énjéről", és be kell valljam, többször spontán felizgulok a gondolattól, hogy "mi lenne, ha egyszer..." Közben igazán élvezem, amit csinál és remekül érzem magam vele, minden gondom-bajom messze száll, teljesen lenyugszom

(2023-05-17) : Nóri a lábamra ült és light-osan masszírozott, inkább csak, hogy meglegyen a hangulat. Viszonylag sokat beszélgettünk olyan dolgokról, amik a kínálatban szerepelnek, nagy részéről el sem tudtam képzelni, hogy valaki tényleg ennyire fájdalmas dolgokat kérjen, de megint tanultam...

nagyon jó: 2db
(2024-09-23) : Majd fókusz a kiemelt területen, egyik kézzel isteni lingam, másikkal CBT-s szorítás, morzsolgatás, aztán erősebben, aztán két kézzel a farkam, majd két kézzel a zacsi és tartalma, aztán váltás, és megint együtt, aztán ... Nem emlékezhetek pontosan mindenre!

(2022-05-18) : Csókolgatta a fülemet, nyakamat, melleimet. Szeret harapgálni, nyom nélkül tette ahogy kértem. Kicsit fájt, jó érzés volt. Szemkötő lekerült, szolid húgycső tágító pedig előkerült és szépen belém nyomta, mozgatta.

: 15db
(2024-07-16) : Majd kaptam egy isteni francia és kézi levezetését addig míg el nem mentem. Nagyon finoman franciàzik, érti a dolgát tudja mi kell a férfinak .

(2024-07-07) : Finomabb és kevésbé finomabb mozdulatok (ezek dominás beütések?) váltják egymást. Ja, még a legelején kikészített pár eszközt, de mondtam, hogy félreértés, én azokat nem kérem :-). Végig két kézzel dolgozott, növelte szép fokozatosan a feszültséget és amikor majdnem vége lett meg tudott állítani, majd újra kezdte és így lett vége(m).

(2024-05-20) : Volt egy felvetése,hogy forduljunk 69be,nem ellenkeztem és így folytatta a masszázst, és olyannyira jó volt,hogy nem tartott sokáig mire elmentem úgy, hogy ráadásul nem voltam teljesen merev,de így is jót élveztem.