Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

NÓRI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-19 22:10:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NÓRI +36305146219 121001 erotikus masszázs

Bergner a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg NÓRI hirdetővel
perfekt popsi
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyeztetés telefonon történt.Kolleganővel beszéltem,készséges volt, másnapra találtunk is megfelelő időpontot,rugalmasan segítettek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nem először vagyok ebben a szalonban, Nórival is találkoztunk már.Így nekem nem volt gond,de elsőre is könnyen ide lehet találni, pontos cím mellé körülírást is kaptam. Parkolas nehéz, érdemes erre rászámolni 15 percet, tömegközlekedéssel pedig 2 perc séta, villamosok és buszok is járnak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy régi háztömb igényesen kialakított lakása. 3 szoba,hall,közlekedő, fürdő és wc külön. Ennyit láthattam. Minden nagyon tiszta, szobában masszázságy és tatami is volt, plusz kanapé,szófa,kisasztal és kisebb szekrények.Csoki bekészítve, vizet is kaptam a tusolást követően. Halk zene hangulatos fények tették hangulatosabbá a helyet. A fürdő zuhanyzós, többféle tusfürdő,dezodor,szappan, fertőtlenítő,stb.
NÓRI külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Már találkoztunk,így nagy meglepetés nem ért. Nóri csinos,vonzó nő.A képek reálisak,talán pocakja más kicsit,de fel van tűntetve,hogy retusáltak.Továbbra is popsija és lábai tetszenek legjobban . Egy lila flitteres ruhában fogadott,arany színű magassarkúban,amíg tusoltam,ezek lekerültek,maradt egy fekete fehérnemű szett,egy köntös és szőrmés papucs.
1. NÓRI +36305146219 beszámoló Budapest 121001 erotikus masszázs
3. NÓRI +36305146219 beszámoló Budapest 121001 erotikus masszázs4. NÓRI +36305146219 beszámoló 2024-03-20 09:41:57 erotikus masszázs 1210015. NÓRI +36305146219 beszámoló 2024-03-20 09:41:57 erotikus masszázs 1210016. NÓRI +36305146219 beszámoló 2024-03-20 09:41:57 erotikus masszázs 121001
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs már sokkal jobb volt,mint amilyenre régebbről emlékszem .Tetőtől talpig kaptam az olajjal ezt a masszázst.Lassan erősödött minden testrészemen,aztán jött lazább.
Ezután megszabadult a fehérneműtől és a tükörben láthattam,ahogy olajozza magát. Aztán a lábam között felmászott mögém a padra,és indult a csúszka, amit teljes testtel végzett. A derekamon lovaglás szerű mozgást csinált,,amit együtt néztünk a tükörben.Nagyon izgató volt.
Ezután megfordultam,itt is volt kis csúszka.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ennél a csúszkánál már farkamat a popsija mögött fogta,és mire feleszméltem már el is mentem. Csodás látvány és élmény volt.
Gyors tusoltam egyet,aztán én masszíroztam őt,mindenhol. Aztán lábai között kezdtem felfedezni mivel okozhatok örömet. Ujjamat nem engedte használni,de kívül simogathattam,és a nyelvemmel kényeztettem. Úgy gondolom jó lehetett neki, legalábbis a hirtelen mozdulatok és izgalmas hangok erre utaltak.
Ezután,mivel újra tisztelegtem a hölgy előtt,kezébe,majd szájába vette az "irányítást",és mégegyszer örömet okozott. Eszméletlen jó élmény volt,hogy nem csak túl akart esni rajta,hanem egész testével átélte a szitut.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nórinak nincs extrája, legalábbis felárat nem kell fizetni.Persze a borravalónak nagyon szokott örülni.Egyedül a kölcsönösség az,ami másfél órától elérhető. Amit vállal,az benne van az alap árban,ami szerintem ár-érték arányban kiváló.
A virágcsokrot előre elkérte,vázába tette, de ezután csak rám koncentrált. Minden korrekt volt,a telefonos tájékoztatásnak megfelelően.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Újra elégedetten távoztam. Ritkán járok masszázsra,de azért van némi tapasztalatom,és azt hiszem,amíg Nóri elérhető én nem keresek másik lányt. Szóval elégedett voltam a masszázzsal,az erotikával, a szalonnal. Higiénia,diszkréció, hangulat kifogástalan.Vissza fogok még térni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NÓRI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-21 07:23:56
Kellemes élményt fogalmaztál meg. Kirobbanó sikert 2x is elérted. Bravo
Mutasd mindet

FunkciókNÓRI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-09-30) : Bokától derékig felfelé haladt, a combomnál lágyabb benyúlásokkal,majd nyakamtól derékig lefelé. Onnan lágyan visszatért a combomhoz is. Itt már jól álltam. Ezután levette a melltartóját,felmászott a lábamnál az ágyra és melleivel kezdett masszírozni,majd csúszott felfelé az egész testével.

: 2db
(2023-12-11) : Itt merészkedtem már megsimítani a combjait, és formás popsiját. Itt még visszanyúlt a hátamat masszírozni, és a fenekem sem maradt ki. Jó kis játék volt ez is. Ezután az ágy másik végéhez ment, felnéztem a tükörben láttam, hogy leveszi a fehérneműjét, és olajozza a testét. Oh, ez milyen dögös! Már ezért a látványért megérte. ( Melltartó nélkül látszik, hogy a melle picit megereszkedett, gondolom már édesanya, kicsit kisebbnek is tűnt, mint cicitartóban, de ez semmit sem vesz el az élményből!!) Olajozás után lassan felmászott mögém a masszázságyra, ami szintén jól mutatott a tükörből nézve.

(2023-09-18) : A bokámtól indulg felfelé,derékig. Combtájékon finom benyúlásokkal jelezte mire számíthatok. Aztán a hátamat deréktól nyakig,majd a felkaromat masszírozta. Én pedig a tükörben néztem mit művel velem. Izgalmas volt. Aztán a hátam masszírozása után épp csak hozzám érve vezette az ujjait a testemen.