Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

NÓRI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-30 00:17:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NÓRI +36305146219 119423 erotikus masszázs

Bikaviadal a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg NÓRI hirdetővel
legszebb punci
végig incselkedő
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
A hírdetést itt találtam az oldalon,telefonon hívtam. Egyből ő vette fel, minden kérdésemre választ kaptam, többek között,hogy nincsenek extrák, csókolózás,NFVSZ és ujjazás szimpátia alapján dől el, ha jól emlékszem valahogy úgy fogalmazott,hogy semmi jónak nem elrontója,de meglátjuk mit hozok ki belőle.Tetszett a lehetőség , találtunk is még aznapra szabad időpontot, így szerintem könnyű volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megközelítés könnyű,a parkolás nehézkes.Érdemes időt szánni rá, vagy a Mammutban lerakni az autót,onnan 5 perc séta vagy 1 villamosmegálló. Tömegközlekedés kiváló,buszmegálló, villamosmegálló 1 percre.
A címet és a kapucsengő számát a telefonba megkaptam. Miután csengettem, megkérdezték kihez jöttem,elmondták pontosan hova menjek,és már nyílt is az ajtó.
Jártam már itt,de elsőre is könnyen megtalálható a megfelelő ajtó.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A lakásban voltam már többször. Egy kis folyósón bemutatkoztunk,végigpásztáztuk egymást, cipőmet levettem, majd egy előszobán keresztül jutottunk el a tetthelyre.Egy kis szobában voltunk,volt benne 2 fotel,egy masszázspad,kis polcos szekrénykék és szobainas. Ja és egy tükör illetve egy tükrös szekrény. Hangulatfény és halk zene is volt,illetve cukorka bekészítve.
2x tusoltam, külön törölközőt kaptam ezekhez. A fürdőben zuhany,mosdó és egy mosógép kapott helyett. Több tusfürdő és dezodor, 1 féle szájvíz eldobható poharakkal, szappan és kézfertőtlenítő is bekészítve.
Minden nagyon patika, tiszta száraz volt a fürdő,az egész lakás tiszta,rendezett,hangulatos.Az egyik szoba ajtaja szorulhat,mert néha hallatszott ilyenféle csapódás,de elviselhető,az élményből nem vett el.
NÓRI külseje
Nóri úgy néz ki,mint a képeken,ami nem látszik,hogy szemüveges. A képeken is látható pöttyös felső és bőrszoknya volt rajta fekete magassarkúval,ami kiemelte gyönyörű lábait. Kicsi idő kellett,míg feloldódtunk,de 2-3 mondat után,minden gördülékeny volt. Mire letusoltam, már fehérneműben és kis szexi köntöskében várt,ami kellemes meglepetés volt számomra.Kaptam egy pohár vizet,gyors csekkolta a fürdőt utánam,és már kezdődött is a masszázs,köntös nélkül. Szexi világoskék melltartó és hozzá illő tanga volt rajta a masszázs alatt.
1. NÓRI +36305146219 beszámoló Budapest 119423 erotikus masszázs
3. NÓRI +36305146219 beszámoló Budapest 119423 erotikus masszázs4. NÓRI +36305146219 beszámoló 2023-10-01 00:28:30 erotikus masszázs 1194235. NÓRI +36305146219 beszámoló 2023-10-01 00:28:30 erotikus masszázs 1194236. NÓRI +36305146219 beszámoló 2023-10-01 00:28:30 erotikus masszázs 119423
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Először kedvesen megkérdezte krémet vagy olajat használjon-e ,én rábíztam magam,így olajjal masszírozott. Egy lazító masszázst kaptam,nem volt túl erős,de érezhető, teljesen sikerült kiengednem. Hogy tanulta vagy sem,nem tudom,de nekem bejött Bokától derékig felfelé haladt, a combomnál lágyabb benyúlásokkal,majd nyakamtól derékig lefelé. Onnan lágyan visszatért a combomhoz is. Itt már jól álltam. Ezután levette a melltartóját,felmászott a lábamnál az ágyra és melleivel kezdett masszírozni,majd csúszott felfelé az egész testével.
Ez a csúszka nagyon szexi,eljátszott ezzel pár percet,majd jött a varázsszó,hogy megfordulhatok.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Itt már lazább masszázs volt inkább olajos simogatások, majd egy lingam szerű masszázs. Zacsitol indult felfelé,lassan,finom érintéssel,aztán vissza. Majd masszírozta minden oldalról. Végére maradt a makkom, itt azért már végem volt rendesen ( nem tudtam,hogy ez a rész ilyen érzéseket is okozhat). Körkörös mozdulatok ujjakkal és tenyérrel is,hosszas kényeztetés,majd jött volna a francia,de itt helycserét kértem. Én nagyon szeretem kényeztetni a partnerem,most sem volt ez másképp. Nórit követve próbáltam fokozatosan haladni. Nagyon szép puncija van, és még finom is. Picit lassabban nedvesedett,de segítettem ezen. Kicsit próbáltam ujjazni is szűk kis punciját,féltem mit szól,de végül úgy tűnt a reakcióból,hogy nincs ellenére. Csípőjét sem fél mozdítani, és halkan nyögdécsel is néha,ami roppant izgató.
Ezután leültem egy fotelbe, készítettem párnát,ő pedig elem térdelve kezdett először kicsit kézzel aztán szájjal kényeztetni.Itt is a fokozatosság volt a jellemző,külön foglalkozott a kalappal is és végül a rúd is célba ért. Kezdetben lassabb,nyalogató mozdulatokkal,ami felgyorsult és mohó szopasba torkollott. Bevallom ez ínyemre való mulatság volt,közben kicsit kézzel rásegített, gondolom fáradt,mert nem vagyok 1 perces eset. Kicsit még élveztem ezt a fenomenális kényeztetést,aztán rásegítettem, végül a szájában ért a vég. Amin nagyon meglepődtem,hogy még megvárta az utolsó rezzenésemet is,addig tartott a szájában és csak ezután ment papírért,hogy kiadhassa a nedüt. Ezután kaptam én is tiszta papírt,megtöröltem magam,váltottunk pár szót és újra zuhany.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás előre történt,korrekt módon a telefonban megbeszéltek szerint. Extrák nincsenek,a szimpátiadolgok sem jelentenek plusz rózsát,annyi hogy kölcsönösségre minimum másfél órás randi esetén van lehetőség,de ezt előre megbeszéltük, nem ért meglepetés.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fantasztikusan éreztem magam, a nő csinos,illatos, a masszázs finom és lazító volt,és a komoly megjelenés után előbújik a cica,aki vadulni is tud,ha úgy alakul. Biztosan jövök még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NÓRI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-20 10:37:59
Jól megírt beszámoló - élmény volt olvasni. Kedvet kaptam Nóri meglátogatásához.

2023-12-11 23:03:19
Ez egy szuper írás, minden benne van.

2023-11-23 14:52:25
Elég részletes és izgalmas volt.

2023-10-05 05:13:28
Teljesen jó az írásod, jól visszaadja a randi történeseit. Gratulálok!

2023-10-01 10:25:58
Bemutatód jól sikerült. Igényesen kidolgoztad a részleteket.
Mutasd mindet