Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

NÓRI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-18 21:48:09

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NÓRI +36305146219 119317 erotikus masszázs

Bergner a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg NÓRI hirdetővel
perfekt popsi
végig incselkedő
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, először kolléganövel beszéltem,aki elmondta a lehetőségeket,és hogy kb mikor beszélhetek vele is. Újra hívtam a megadott időben,tudtunk is beszélni. Pontosítottuk az időpontot és a helyszínt. Nagyon kellemes,viszonylag rövid beszélgetés után elköszöntem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos,könnyen megtalálható ,bár én már többször jártam itt. Bkv 2 perc séta,villamosok majdnem a ház előtt állnak meg. (4;6;17). Parkolás nehézkes,de nem lehetetlen, Mammut 5 perc séta
Kaputelefonon engednek be,lépcsövel lehet feljutni. Könnyű megtalálni
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy patinás épületben van, szépen ízlésesen van berendezve. Kis előszobában fogadott, cipő le,innen egy kis hallon keresztül vezetett a szobába. Mindenhol tisztaság,hangulatos világítás,szobában halk zene . A masszázspad mellett bőrbútorok, és szobainas is helyet kapott. Cukorka bekészítve több ízben Friss illatos törülközőt kaptam mindkét tusoláshoz.
A fürdőben zuhanyzó,kézmosó,mosógép.Tusfürdők,dezodorok bekészítve,szájvízzel,eldobható pohárkákkal.
A fürdő is ízléses,tiszta,kilépők szárazak. A tükröt hangulatfény vette körül
NÓRI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nóri majdnem olyan,mint a fotókon,annyi,hogy szemüveges,ami komolyítja az arcát,de jól áll neki,csinos.
Fekete egyrészes ruhában várt és fekete magassarkúban . Szép lábai vannak Finom illata megfogott egyből,már a bejáratnál.
Elsőre picit kimértnek tűnt,de ez gyorsan feloldódott,és egy kedves hölgy társaságát élvezhettem személyében
Amíg tusoltam a ruha lekerült,kis köntösben várt,amit a szobában ldvett,alatta 2 részes világoskék fehérnemű volt,ebben kezdődött a masszírozás
1. NÓRI +36305146219 beszámoló Budapest 119317 erotikus masszázs
3. NÓRI +36305146219 beszámoló Budapest 119317 erotikus masszázs4. NÓRI +36305146219 beszámoló 2023-09-19 09:09:05 erotikus masszázs 1193175. NÓRI +36305146219 beszámoló 2023-09-19 09:09:05 erotikus masszázs 1193176. NÓRI +36305146219 beszámoló 2023-09-19 09:09:05 erotikus masszázs 119317
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Tusolás után hason feküdtem a padon,megkérdezte,hogy krémet vagy olajat szeretnék a masszázshoz . Rábíztam magam,ezért az olajat használta. Az elején kedvesen szólt,hogy jelezzem,ha valami nem esik jól,hisz még nem ismerjük egymást annyira,ez a gesztus jól esett. Könnyen beszélgetésbe is elegyedtünk,kellemes beszélgetőpartner is, értelmes,intelligens nő.
A masszázs egy kellemes lazító jellegű volt,nem szerettem volna sportosat,mint kiderült azt ő is kevésbé szereti. A bokámtól indulg felfelé,derékig. Combtájékon finom benyúlásokkal jelezte mire számíthatok. Aztán a hátamat deréktól nyakig,majd a felkaromat masszírozta. Én pedig a tükörben néztem mit művel velem. Izgalmas volt. Aztán a hátam masszírozása után épp csak hozzám érve vezette az ujjait a testemen. Ezután levette a melltartót beolajozta magát is,amit nézni is élménx volt, majd felmászott mögém és csúszkázott rajtam. Ez nagyon fokozta a hangulatot ,főleg néhány sóhajtással fűszerezve.
Ezután megkérdezte szeretnék e megfordulni. Naná! Feleltem és már el is helyezkedtek. Combomat masszírozta ahol óhatatlan lingam masszázs is indult, de még kitért a mellkasonra karjaimra is.
Ezután vissza a combomhoz és jöhetett a főműsor
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Azt hiszem ez lehet a lingam masszázs,mert óvatos mozdulatokkal masszírozta az intim részeimet. Finom masszázst kaptam itt is minden oldalról majd haladtunk a rúd végéhez,ahol viszonylag hosszú időt töltött a tenyerével épp csak érintve,nagy örömömre .
Aztán szemben felmászott a padra,szemből is volt kis csúszkázás.
Ezután helycserét kértem,szerettem volna viszonozni a kényeztetést. Már ezelőtt érinthettem puha bôrét de ugye ez más perspektíva. Puncija borotvált,és kívánatos. Sajnos szex nincs,így beértem azzal,amit szabad. Megkóstoltam mindenhol,finom desszert volt a hölgy. Mikor már nehezen uralkodtam magamon,visszacseréltük a helyet és kezdődött a francia. Ez már nem tartott túl sokáig, kicsinált a csaj,pozitív értelemben.
Ezután megtörölköztem,kis lazító simogatás és újabb tusolás következett
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a megbeszéltek szerint,előre fizettem, teljesen korrekt volt . Ár érték arány renben!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam,kellemes társaság,higénia és diszkréció teljesen rendben,az élmény mindent visz. Én tuti jövök még!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NÓRI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-24 10:16:34
Végre valaki írt róla is,már nagyon vártam. Izgalmas és figyelemfelkeltő írás. Én benevezek egy randira ha vege a szabadságának.
Mutasd mindet