A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Mira  beszámolója
JÓ szexpartner beszámoló

Mira

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-08 17:14:31der szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Mira +36300879079 121737 szexpartner

der a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Mira hirdetővel
gyönyörű arc
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Másik oldalt bukkan fel néha a hirdetése. Vidéki lány aki rövidebb időszakokban van fent Bp-en. Pénteken hívtam, mikor hívható volt, de nem vette fel (elmondása szerint escortozott egész nap), ma éppen aktiválta hirdetését 10 környékén, amikor sikerült beszélnem vele. Kedves, fiatalos hangja van, megbeszéltünk egy fél órás talit egy jó órával későbbre, címet sms-ben küldte el. Kicsit tartózkodó volt a telefonban, elmondása szerint sok érdeklődő eléggé az adatlapján nem is szereplő dolgokat akar tőle.
Megközelítés
Jelenleg az Arany János metró megállótól pár tucat lépésre rendel. Én a metrót választottam, parkolás tudtommal fizetős, de nem annyira figyeltem a parkoló helyeket.
Helyszín
Mint szinte az összes közeli házikó, jó 100 éves polgári házikó, aminek az alsó szintjén üzletek vannak. A megbeszéltek szerint hívtam és Ő lejött értem. Nem túl magas emeleten lévő picike lakás, amit pár napra vett csak ki. Lakásba belépve rövid folyosóra jutunk, amiről három ajtó nyílik jobbra: konyha, wc és a hálószoba, innen nyílik a pici fürdő. am kádas zuhanyzós. A redőnyöket kicsit felemelte, hogy bejöjjön a természetes fény, villanyra nem volt szükség. Az ágyikó eléggé nagy, de kemény, a szélén egy vas vagy fém kerettel, amibe elmondása szerint Ő is beverte már a térdét, ütemes testmozgás közben nyikorog. Van még egy pici kanapé és egy tv asztal. A tv folyamatosan ment, valami angol sorozat ment rajta. Zuhany könnyen beállítható, de csak három tusfürdő volt, amiből 2 női, szájvíz és stb. nem volt. Nem volt tökéletes tisztaság, de kupi sem. A törölköző száraz tiszta és illatos volt, de a nagyon kicsi fajta. Légkondi keregett a háttérben, de nem volt annyira hűvös a lakásban
Mira külseje
Mivel lejött az utcára, rövid farmer és top volt rajta. Alacsony vékony hölgy, kicsi formás cicikkel, amik gravitálnak. Gyerkőc lehet már volt. Van egy kisebb pocak, de nem zavaró. Minimális smink volt rajta. Érezhető volt, hogy nem ma volt a szőrtelenítés, hanem egy két nappal korábban. Rengeteget beszél különböző dolgokról, pl. hogy Kelemen Anna is hirdet, de szerinte nincs 30 kg sem, de x összegek kér mert Ő K. Anna és stb.Mira 300879079  der beszámolója
Action
Mikor elmentem zuhanyozni még a ruhájában volt, amikor kijöttem már teljesen meztelen volt. Zuhany után pár percet beszélgettünk, ismerkedtünk az ágyikó szélén, majd egy jó gumis francival kezdett. Lehetett közben kicsit simogatni, de vagy szándékosan vagy véletlenül úgy össze húzta magát, hogy se újjazni, sem a melleit nem lehet izgatni. Mikor már jól felkeményedtem megkértem, hogy lovagoljon meg. Nem világbajnok vágtázó, de azért mozgatta rendesen a csípőjét. Lehetett finoman cirógatni a melleit. Ezek után oldalról folytattuk az akciót, majd kutyusba váltottunk. Végül franciával végzett ki. Összességéében jól éreztem magamat, barátős volt a hangulat, bár eléggé sokat beszélt action közben is. Majd miután kivégzett gyorsan elment zuhanyozni, amire Én kijöttem a zuhanyból addigra rendbe rakta a lakást, bár ágynemű tisztának tűnt, nem úgy tűnt mintha cserélt volna.
Elszámolás
Megérkezés után még zuhanyzás előtt rendeztem az előre megbeszélt összeget.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Egy kedves, cserfes hölgy, akinek sajna vannak negatív tapasztalatai egyes vendégek elképzeléseivel kapcsolatban, de ha normálisan viszonyulsz hozzá, Ő is igy fog hozzád. Nekem egy kellemes emlék marad a találkozónk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mira szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMira legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.