Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Mimi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-12 17:39:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mimi +36705553232 120633 szexpartner

Kenny_ a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Mimi hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Korábban már jártam nála, azóta kapcsolatban maradtunk, így könnyedén egyeztettünk, majd másfél óra múlva nála voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val abszolút megközelíthető, háztól-házig mentem, GPS odavisz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép, igényesen rendezett, hangulatos lakás az V. kerületben. Minden adott volt egy kellemes és tartalmas együttléthez, amire egy galérián berendezett ágyon került sor.
Mimi külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Arcos képekkel hirdet a konkurens oldalon. Kedves, mosolygós hölgy markolni való popsival és hatalmas mellekkel. Ahogy legutóbb, úgy most is levett a lábamról.
1. Mimi +36705553232 beszámoló Budapest 120633 erotikus masszázs
3. Mimi +36705553232 beszámoló Budapest 120633 erotikus masszázs4. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-02-12 19:30:50 erotikus masszázs 1206335. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-02-12 19:30:50 erotikus masszázs 1206336. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-02-12 19:30:50 erotikus masszázs 120633
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
A megbeszéltek szerint fehér ingben, lila tangában és lila melltartóban várt. Belépés után puszival köszöntünk, egymás felől érdeklődtünk. Zuhanyzás előtt még köszöntöttem a melleit is, majd a fürdő felé vettem az irányt. Rendbe szedtem magam, innen a galéria felé vettem az irányt, ahol már meztelenül várt és egy kellemes masszázzsal kezdtünk. Közben mindenféléről beszélgettünk. Fordulás után nekilátott franciázni: érzékien, bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve - kérésemre kicsit megharapva, tövig bevette a farkam -, a golyók is kaptak a jóból.

Kis idő múlva jeleztem, örömmel kinyalnám. Az ágy szélére helyezkedett, széttette a lábait, így könnyedén nyaltam az érzéki punciját. Sokáig elidőztem, "nagyon jó, csináld még" szavakkal biztatott, kérte, a csiklóját se hagyjam ki. Szüntelenül nyaltam, közben finoman ujjaztam, majd a bimbóit is izgattam a két kezemmel, amire "nagyon jó ötlet volt" mondat hagyta el a száját. Szemeit lehunyva élvezte a kényeztetésem. Egyre gyorsabban, egyre hevesebben és hangosan vette a levegőt, míg nem összeszorítva a lábaival a fejem, elélvezett. Puszit nyomtam a homlokára, majd ismét kaptam egy finom, bő nyálas franciát. Közben felegyenesedett és a melleit kényeztettem a nyelvemmel körkörösen, fejemet hozzájuk nyomta. Finoman bekaptam a bimbóját, óvatosan szívtam, imádtam, majd kicsit franciázott, gumit húzott és az ágy szélére helyezkedett.

Óvatosan, könnyedén behatoltam. Misszionáriusban szeretkeztünk, közben nem tudtam betelni a csodálatos melleivel, így ők sem maradtak ki a jóból, főként a bimbóit szívtam. Szuper érzés volt a forró puncijában lenni, látva azt, ahogy ki-be járok benne. Percekig szereztünk, kéjhangok kíséretében végül a gumiba élveztem el. Hagyott lenyugodni, eltüntettük a nyomokat, amit kötetlen beszélgetés kísért a búcsú ölelésig, puszikig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrát, viszont az elejétől a végéig kedves és odaadó volt. Ismertük egymást, könnyedén egymásra hangolódtunk, maximálisan kihasználtuk az egy órát.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Természetesen ajánlom mindenkinek. Örülök, hogy egy év után ismételtünk, hamarosan repetára jelentkezem. Köszönöm a talit, Mimi!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mimi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMimi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-08-08) : A nagy csodálkozás akkor ért , amikor a 69 közben, egyre hangosodó zihálás után, előzetes jelzés nélkül kipördült 69-ből , mire magamhoz tértem , már felgumizva misszionáriusban rántott magába.

felejthetetlen: 3db
(2024-06-16) : Fordulás után nekilátott franciázni: bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve. Simogattam a haját, finoman húztam fejét a farkamra. A melleihez is eltévedtek a kezeim, óvatosan markoltam őket és lassan lehámoztam róla a kombinét, egyre jobban beleélte magát.

(2022-08-29) : Franciája isteni jó, változatos, 69 -be fordulás után megmutatta mélytorkos technikáját is, abszolut rendben van a dolog. Később lovaglást javasoltam. Azt hiszem ezt ő is kedveli. Gugolva, majd térdelve mozgott rajtam, láthatóan figyelve saját élvezetére is. Hagytam kibontakozni ebben a helyzetben, és ezt láthatóan , hallhatóan élvezte is, akárcsak én.

(2022-05-07) : Zacsinyalás,szopás,gátingerlés . Egyszerűen imádom!! Aztán csere és én nyaltam amíg ő a csiklóját simogatta és így szépen el is élvezett. Gumihúzás után szemből kezdetük a vízszintes ismerkedést de mivel először voltam nála nem mertem nagyon durvulni így viszonylag finoman dugtam a gyönyörű punciját.

nagyon jó: 1db
(2022-04-13) : Na de visszatérve, az actionre, természetesen engem is elkapott a hév, és faltam minden testrészét amihez hozzá fértem, melleit csókolgattam hevesen, majd a nyakát, közben simogattam a combját, mialatt végig vonaglott rajtam , aztán újra a már korábban leírt szenvedélyes csókolózásé, majd ezután, szépen lassan egyre lejjebb csúszott, és elkezdődött a francia óra.

: 6db
(2024-02-22) : Folytatta a franciát, majd jöhetett a gumizás. Még az elején megbeszéltük, hogy hátulról lesz a menet, mert ő is ezt szereti, meg nekem is benne van sz összes kedvenc pózom közt.

(2023-04-26) : Élvezte a ténykedésem, de eljött a váltás és az ágyon fekve lágyan majd határozottan kifejezte, hogy itt ma száj nem maradhat szárazon , élvezettel adtam neki az örökítő anyagomat. Ezután törlés, majd lazulás és cirógatós beszélgetés következett.

(2022-05-16) : Aztán megkérdezte pontosan miként, s hogy szeretném, én pedig egy lágyabb franciát kértem kezdésnek. Tényleg finoman csinálta, jobban szeretem ha megvan a fokozatosság, közben foglalkozott a lőszerraktárral is, és úgy helyezkedett, hogy tudjam az ő testét is felfedezni.

lehetne jobb: 1db
(2023-10-02) : Az első kört egy kellemes kis masszás/simogatással vezette fel. Popsihoz nagy voltam, bár szerintem ez csak kifogás volt. Én is nyaltam egy kicsit, de igen fertőtlenítő ízű volt a nunija. Reakció nem sok. Majd missziben gyorsan el is mentem. Pihi képpen beszélgetés, bár elég sok politika volt a részéről benne, amit nem szeretek.