Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Mimi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-03 22:06:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mimi +36702615850 121416 erotikus masszázs

Pacheco a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Mimi hirdetővel
perfekt popsi
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon érdeklődtem a lehetőségek iránt, ahol nagyon megnyerő volt a frappáns, pörgős, határozott, ugyanakkor kedves stílusa. Szerencsére volt még aznapra időpontja, sőt abszolút az én kérésemnek megfelelő időt lőttük be, amit kb. 3 órával későbbre kértem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
No hát ez, nem volt egy könnyű menet.., mármint, hogy szó se róla, odavisz a Gps, de mindvégig hittem benne, hogy megéri megmásznom a Budai-hegyeket a kicsi kocsikámmal kanyarogva. Már, amikor azt hittem, hogy nincs még egy utca tovább, akkor is volt. Előfordult, hogy kicsit tolatgatni kellett, hogy elférjen egymás mellett két autó, de összességében, ha egy nagyon picit késve is, de pontosan a ház előtt parkolva odaértem.:))
Ahogy a Hölgyemény mondaná: "Csak az talál ide, aki tényleg hozzám akar jönni."
Tömegközlekedve nehézkes lenne és jó sok gyaloglás kellene mellé.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy takaros több emeletes ház, nem kimondott panel, de nem is társas ház, annak a vegyített formája, egy kicsit old school, de mégis volt benne valami új. Maga a lakás és a fürdő is a célnak tökéletesen megfelelt, normál törülköző, zene, masszázságy.
Mimi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mindig kíváncsivá tesznek azok a Hölgyek, akik vonzó képekkel hirdetnek, de nem fedik fel arcukat. S vhogy szeretem őket felfedezni, hogy milyenek is összegészében. Arra számítottam, hogy Mimin lesznek tetkók, illetve, hogy nem borotvált puncija lesz, de a többiről csak elképzelésem lehetett. És hát a nagy mosolyaimból hamar leszűrte, hogy levett a lábamról. Bájos alakját a fekete csipkés bikiniben (vagy vmi ilyesmiben) láttam meg, az arca nagyon kedves, abszolút barátnő feelinges csajszinak tűnt első pillantásra és az első mondatait hallva. Szép, kézbe illő mellek, amik nagyon jól reagálnak és nagyon szép punci, ami nem fazonra volt igazítva, hanem igazából teljesen szőrös volt, de nekem ez abszolút újdonságként hatott, így ebben is volt egy kis izgalom a részemről, hogy milyen lesz majd kényeztetni.
1. Mimi +36702615850 beszámoló Budapest 121416 erotikus masszázs
3. Mimi +36702615850 beszámoló Budapest 121416 erotikus masszázs4. Mimi +36702615850 beszámoló 2024-05-06 09:51:52 erotikus masszázs 1214165. Mimi +36702615850 beszámoló 2024-05-06 09:51:52 erotikus masszázs 1214166. Mimi +36702615850 beszámoló 2024-05-06 09:51:52 erotikus masszázs 121416
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Egyéni igények:
5
A kényeztetés után, a hasamra feküdtem, ő pedig a popsimra ült és egy hozzáértő kellemes masszázst kaptam tőle mely során tök jól elbeszélgettünk, múltról, jelenről, tervekről egy kis magánéletről. Nagyon élveztem a társaságát, még ha többször is kijött, hogy mi biztos nem jönnénk ki a való életben. 😀
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Vissza érve a fürdőből, látta rajtam, hogy nem nagyon tudjuk a masszázssal indítani a progit, így egyből megkérdezte, hogy mit szeretnék vele csinálni. A kaján vigyoromat látva, gyors kikötötte, hogy mit nem fogok biztosan 😀, majd egy nagyon finom és hosszú smárolásba kezdtünk, olyan igaziba, mint a friss tizenéves barátnőddel anno az első pár alkalommal, amikor fedezitek fel egymást és kizárjátok a külvilágot teljesen. Imádom az ilyen masszázs lányokat, akik csók alatt nem csak egy kis szájra puszit értelmeznek. Ez alatt természetesen én megváltam a törülközőmtől, őt pedig közös erővel megfosztottuk a ruháitól. Ezután kiemelte, hogy nagyon bejön neki a szőrös mellkasom és a farkam (ugyan borotválva volt) is hasonló kedves bókokat kapott. Majd letérdelt elém és egy egészen frenetikus szopásban részesített, amit ha nem is hamar, de megszakítottam, hogy had kényeztessem előbb én. Így ő felfeküdt a masszázs ágyra én pedig felfedeztem a puncikáját. Amit sajnálatomra ujjazni nem lehetett, de simogatni és nyalni természetesen igen. A ténykedésemet vagy nagyon jól fogadta vagy nagyon jól elhitette, remélem egy kicsit az első is;), de hangjelzésekkel jelezte, hogy jól esik neki. Ugyanakkor a csúcsra biztosan nem vittem el, nekem ujj játék nélkül, csak nyelvvel ez ritkán sikerül. Miután úgy éreztem, hogy kellően kinyalakodtam magam, visszatértünk az eredeti felálláshoz, annyi különbséggel, hogy most már én is felültem az ágyra. Folytatta a nagyon jó sok nyálas franciázást, ahol próbálkozott mélytorkos elemekkel is, amit nagyon értékeltem, majd mondtam neki, hogy nyugodtan segítsen rá kézzel is, nem probléma ezek után, így felváltva a kettőt, figyelve arra, hogy a végén a szájában érjek a csúcsra. Nagyon jól leszívott, szerintem egy részét le is nyelte, de elég jó adag távozott belőlem, így biztosan volt mit diszkréten kiköpnie is. Hatalmas élmény volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Két extrája van én az egyiket vettem igénybe, ez plusz * röppentyű volt, ami nevezetesen az Nfvsz, új vendégként az elején tisztáztuk, ő udvariasan megkérdezte, hogy adjon-e vissza, vagy szeretnék- e extrát, értette a célzást, amikor mondtam, hogy ne adjon vissza.:)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Őrült jó barátnő feelinges kényeztetést kaptam egy gyönyörű helyen, igen hazafele már többször megállva, nem sietve volt időm nézelődni és élvezni a kanyargós szűk utakat.:) Fura mód nagyon bejött a szőrös puncija, a tetkós teste és az egész lénye, úgy köszöntünk el egymástól, hogy bár nem érti miért járok ilyenre, de valószínűleg látjuk még egymást..:) és bár egy kicsit megismerve a természetét, nem vagyok benne 100% biztos, hogy örül annak, hogy bejegyzést írtam róla, de látva, hogy milyen rég született róla írás gondoltam nem tartom magamban az ott megszerzett élményeimet. Remélem ettől függetlenül még fogadni fog tényleg legközelebb is.:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mimi erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-08 22:27:52
Alapos munka, alapos beszi. Köszönet érte! Mimi leírása fontos tórészleteket tár fel, programja pedig igen hívogató.

2024-05-08 19:47:58
Egy nagyon hasznos beszámolót írtál. Csak irigykedem.
Annyira jó, hogy eldöntöttem, telefonon bepróbálkozom nála, noha kilógok a korhatárból. (Ezt a beszid elolvasása előtt nem terveztem, pont a korhatár miatt. ) Köszi szépen, hogy megítad. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)
Mutasd mindet