Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-02-20 01:25:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Zseniális, egyszerűen felejthetetlen beszámoló. 😁❤️ és a mosógép is ismét jelen van😂 nagyon köszönöm. ❤️

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 120702 szexpartner

tudatos a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
változatos pózok
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Egyszer volt, hol nem volt, Hetedhétországon túl, az Óperenciás tengeren is túl, de még az Üveghegyeken innen, élt egy szegény ember. Ennek a szegény embernek a legkisebb fia egy szabólegény volt, aki a városban járva, hallotta, amint a kisbíró kidobolta, hogy a király lánya eladósorba került. A királylány személyes találkozás során teszi próbára jövendőbelijét, de ezen találkozás során nem mást ígér, mint "legjobb franciát" és "pornó feelinget". A legény hallott már mindenfélét a királylányról, a mosógépéről és egyebekről, ezért azt mondta magában: "Egy életem, egy halálom, én a szerencsémet megpróbálom, elmegyek és kiderítem, mi az igazság. Vesztenivalóm nincsen, legfeljebb etyepetyézek egy jót."
Megüzente a királylánynak, hogy a hét első napjának délutánján színe elé kíván járulni. Jött is vissza az üzenet hamarosan, hogy másfél órája lesz megmutatni, hogy mennyire ért a fehérnép nyelvén. Azon nyomban hivatalosan is írásba foglalták, hogy hétfőn még napnyugta előtt találkozni szándékoznak.
Megborotválkozott szépen, de még a gatyájában is. Lefürdött rendesen, pedig az csak szerdán lett volna esedékes.
Kiguglizta, mi az, hogy pornó, azzal rájött, hogy bizony huncutkodni fognak, de még mekkorát.
Onnantól "faszom"-nak hívta a bőrjankóját, és a királylány csúnyájával álmodott minden éjjel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térképen látható jelzés és a királyi kastély között van egy jó nagy kőhajításnyi eltérés észak-dél irányban, a távot érdemesebb villamossal, mintsem gyalogosan megtenni.
Hősünk a nagyvárosi forgalomban a vasúti sínek mellett, egy kisebb keresztutcában talált helyet a vasparipának, amivel a találkozóra érkezett. Magához vette az aznap délelőtt szedett szép, nagy csokor virágot, és az utolsó 200 métert gyalog tette meg.
Ekkor kapta meg a királylány üzenetét, hogy ő bizony megcsúszott az idővel, és egy fertályóra türelmet kér. Az a pár perc hamar eltelt, és legényünket már hívta is a királylány, hogy induljon, mert epedezve várja. Vasrácson kellett átküzdenie magát, mielőtt az új építésű kastély udvarába lépett, szerencsére a királylány megadta a titkos kódot, amivel a kapu kinyílt. Torkában dobogott a legény szíve, ahogy haladt fel a lépcsőkön. Nem kellett sokat lépcsőznie, a lány diszkréten az ajtó mögött várta, kopogtatásra bebocsátotta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szegény szabólegény még nem járt ilyen szép lakásban.  Mindenhol apró, színes hangulatfények, jó illatok fogadták.
A szobában tükrök jobbra-balra, mint egy elvarázsolt kastélyban. Szakadt gúnyáját lepakolva tiszta és illatos törölközővel indult fürödni. A falból áramló meleg víz és a temérdek tusfürdő lekötötte a figyelmét, és nem vette észre, hogy a zuhanykabin ajtaja alul külön záródik, dehát nem látott még ilyet, így kissé eláztatta a kilépőt. Fürdés után jó alaposan szájvizezett is, pedig ekkor már tudta, hogy a királylány nem fogja megcsókolni őt.
Mia_VIP külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Szép leány a királylány, a szabólegénynek elakadt minden szava, mikor meglátta. A szép arca, szemei és szempillája, tutajos tekintete babonázta meg a leginkább, de a bársonyos bőre, lapos hasa, kerek feneke, formás lába is nagyon tetszett a legénynek. Talán egyedül az ajkain látszó kozmetológiai beavatkozás, amihez hősünk nem szokott hozzá, de úgy gondolta, üsse kő, szép teremtés ez a lány, ha lekerül róla az a sötét színű egyrészes fehérnemű, nem lesz akadálya egy jóféle, amolyan "pornós" kufircolásnak.
1. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120702 erotikus masszázs
3. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120702 erotikus masszázs4. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-20 09:28:37 erotikus masszázs 1207025. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-20 09:28:37 erotikus masszázs 1207026. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-20 09:28:37 erotikus masszázs 120702
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Még a tisztasági rituálé előtt megbeszélték, hogy a királylány bizony nem szeret csókolózni. Ezen elszomorodott a legény, és a tutibiztos írásos egyeztetés fejében azt kérte a királylánytól, bátran engedje majd  le a torkán a szerszámot.
Aztán, miután lecsapta magáról az út porát, a szobába visszatérve a királylány kérdezte, mit szólna egy bevezető másszázshoz. A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott, meg amúgy sem kicsi a bájdorong, szóval így is elégedett volt mindennel.  Biztatta közben a lányt, hogy ne fukarkodjon a nyálával, de igazából mondani sem kellett, kapott a szerszám elég kenést, nem nyikorgott cseppet sem.
Azt mondta egyszercsak: "Jó tett helyébe jót várj! Mutasd a csúnyácskádat." A királylány szétgombolta a lába közt a feherneműt, és a legény elé tárta lába közét.
"Ejha, ez aztán punci, már majdnem pina, fenséges mézesköcsög" - gondolta magában a legény, és bőszen nekiállt lefetyelni, amit a leány kéjes nyögdécseléssel nyugtázott.
Aztán közös erővel felhúzták a dárdára a latex öltözéket, és a legény próbálta magát beleképzelni a legpornósabb pornóba. Dugta a királylányt elölről, oldalról, alulról hátulról, majd  szemből is lovagolva, utána a tükör előtt állva hátulról, végül négykézláb hátulról. Közben markolászta a fenekét, hol közvetlenül, hol a tükörben folyamatosan találkozott a tekintetük, a királylány mindig kéjesen mosolygva nézett a legény szemébe, aki pedig azt gondolta, ez már igen, ez pornósabb, mint otthon szigorúan  sötétben, a paplan alatt. Jó hosszan szeretkeztek, vagy inkább dugtak, mígnem egyszer a legény felhördült és megtöltötte a  farkára húzott gumitömlőt.
El is kellett menni utána egy gyors tusolásra, ekkor esett szó a zuhanykabin mellett stabil lábakon álló mosógépről. Mivel a legény a szegényembernek szó szerint a legkisebb fia, hiába ültetné fel a királylányt a masinára, a dugás nem pornós lenne, hanem röhejes a magasságbeli deficit miatt. Így tehát visszatértek a szobába. A királylány, mint ahogy már a találkozó elején is, innivalóval és csokoládéval kínálta a legényt, akinek nagyon jólesett ez a figyelmesség, kedvesség.
Kicsit pihenve, az élet apróbb dolgairól beszélgetve legényünknek kedve szottyant még egy kis játszadozáshoz, és megkérdezte a leányt, mit szólna egy  f̶r̶a̶n̶c̶i̶á̶h̶o̶z̶ ̶  szopáshoz a tükör előtt.
Kívánsága teljesült, kiváló kényeztetésben részesült, de lehetett tudni, hogy egy jó hosszúra nyúlt első menet után hiába lett acélos a szerszám, a csillagszórás elmarad.
Így hát megköszönve a kedvességet egy gyors alsó mosakodást követően  felöltözött, a királylány pedig útjára bocsátotta őt azzal, hogy "remélem, nemsokára újra találkozunk".
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bár a leány nem kérte, a legény előre átnyújtotta az ajándékba vitt szép csokrot. Ennek mértékét előre lehetett tudni, a kisbíró is kihirdette, publikus.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A szegény szabólegény hazament a falujába, este beült a kocsmába, és elmesélte a királylánnyal megesett kalandját. Mindenki tátott szájjal hallgatta, hogy  milyen pornós élményeket gyűjtött, miközben  hatalmasat dugott a tükrös szobában, akkorát, amekkorát itt a faluban talán nem is tudna. Arra a másfél órára bizony Rocco Siffredinek képzelhette magát.
Na jó... objektív okok miatt annak mégsem, esetleg Ron Jeremynek.
A királylány eladósorban maradt, érdemes próbálkozni, minden cimborát erre biztatott. 
A mesének itt a vége, fuss el véle! Aki nem hiszi, járjon utána!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


2024-02-28 22:24:15
Mindenkinek köszönöm az elismerő szavakat, különösképp az ihletet adó Mia reagálását!

2024-02-26 18:17:43
Zseniális😃 történetmesélés! Nagyon szórakoztató és informatív is, bár ez esetben most ez kevésbé lényeges. Nagy köszönet és gratuláció.

2024-02-22 20:10:22
Végre egy unikum a sok egyenbeszámoló között. Gratulálok!

2024-02-20 22:12:38
Nem kérdezősködni! Megfőzni! :))

2024-02-20 21:46:18
De szép bauxit, Babi néni! Hunnan van?
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 1db
(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

nagyon jó: 8db
(2024-02-17) : Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

(2023-11-16) : A fiatal, ruganyos mellekkel kezdem a foglalkozást, míg ő a farkammal a kezében teszi ugyanezt. Kellemesen sóhajtozik közben, ez nagyon beindít és hanyatt az ágyra fektetem.

: 12db
(2024-02-28) : Folytatta a franciáját, aminek eredményeképpen olyan mértékű feszítést éreztem a farkamban, amit csak nagyon ritkán. Szóltam is neki, kicsit pihenni kellene, mert oda fog menni, ahova nem lehet.

(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-02-04) : Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is

lehetne jobb: 1db
(2024-02-01) : Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-02) : Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi.