Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-02-20 01:25:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Zseniális, egyszerűen felejthetetlen beszámoló. 😁❤️ és a mosógép is ismét jelen van😂 nagyon köszönöm. ❤️

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 120702 szexpartner

tudatos a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
változatos pózok
pornós feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egyszer volt, hol nem volt, Hetedhétországon túl, az Óperenciás tengeren is túl, de még az Üveghegyeken innen, élt egy szegény ember. Ennek a szegény embernek a legkisebb fia egy szabólegény volt, aki a városban járva, hallotta, amint a kisbíró kidobolta, hogy a király lánya eladósorba került. A királylány személyes találkozás során teszi próbára jövendőbelijét, de ezen találkozás során nem mást ígér, mint "legjobb franciát" és "pornó feelinget". A legény hallott már mindenfélét a királylányról, a mosógépéről és egyebekről, ezért azt mondta magában: "Egy életem, egy halálom, én a szerencsémet megpróbálom, elmegyek és kiderítem, mi az igazság. Vesztenivalóm nincsen, legfeljebb etyepetyézek egy jót."
Megüzente a királylánynak, hogy a hét első napjának délutánján színe elé kíván járulni. Jött is vissza az üzenet hamarosan, hogy másfél órája lesz megmutatni, hogy mennyire ért a fehérnép nyelvén. Azon nyomban hivatalosan is írásba foglalták, hogy hétfőn még napnyugta előtt találkozni szándékoznak.
Megborotválkozott szépen, de még a gatyájában is. Lefürdött rendesen, pedig az csak szerdán lett volna esedékes.
Kiguglizta, mi az, hogy pornó, azzal rájött, hogy bizony huncutkodni fognak, de még mekkorát.
Onnantól "faszom"-nak hívta a bőrjankóját, és a királylány csúnyájával álmodott minden éjjel.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A térképen látható jelzés és a királyi kastély között van egy jó nagy kőhajításnyi eltérés észak-dél irányban, a távot érdemesebb villamossal, mintsem gyalogosan megtenni.
Hősünk a nagyvárosi forgalomban a vasúti sínek mellett, egy kisebb keresztutcában talált helyet a vasparipának, amivel a találkozóra érkezett. Magához vette az aznap délelőtt szedett szép, nagy csokor virágot, és az utolsó 200 métert gyalog tette meg.
Ekkor kapta meg a királylány üzenetét, hogy ő bizony megcsúszott az idővel, és egy fertályóra türelmet kér. Az a pár perc hamar eltelt, és legényünket már hívta is a királylány, hogy induljon, mert epedezve várja. Vasrácson kellett átküzdenie magát, mielőtt az új építésű kastély udvarába lépett, szerencsére a királylány megadta a titkos kódot, amivel a kapu kinyílt. Torkában dobogott a legény szíve, ahogy haladt fel a lépcsőkön. Nem kellett sokat lépcsőznie, a lány diszkréten az ajtó mögött várta, kopogtatásra bebocsátotta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szegény szabólegény még nem járt ilyen szép lakásban.  Mindenhol apró, színes hangulatfények, jó illatok fogadták.
A szobában tükrök jobbra-balra, mint egy elvarázsolt kastélyban. Szakadt gúnyáját lepakolva tiszta és illatos törölközővel indult fürödni. A falból áramló meleg víz és a temérdek tusfürdő lekötötte a figyelmét, és nem vette észre, hogy a zuhanykabin ajtaja alul külön záródik, dehát nem látott még ilyet, így kissé eláztatta a kilépőt. Fürdés után jó alaposan szájvizezett is, pedig ekkor már tudta, hogy a királylány nem fogja megcsókolni őt.
Mia_VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szép leány a királylány, a szabólegénynek elakadt minden szava, mikor meglátta. A szép arca, szemei és szempillája, tutajos tekintete babonázta meg a leginkább, de a bársonyos bőre, lapos hasa, kerek feneke, formás lába is nagyon tetszett a legénynek. Talán egyedül az ajkain látszó kozmetológiai beavatkozás, amihez hősünk nem szokott hozzá, de úgy gondolta, üsse kő, szép teremtés ez a lány, ha lekerül róla az a sötét színű egyrészes fehérnemű, nem lesz akadálya egy jóféle, amolyan "pornós" kufircolásnak.
1. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120702 erotikus masszázs
3. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120702 erotikus masszázs4. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-20 09:28:37 erotikus masszázs 1207025. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-20 09:28:37 erotikus masszázs 1207026. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-20 09:28:37 erotikus masszázs 120702
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Még a tisztasági rituálé előtt megbeszélték, hogy a királylány bizony nem szeret csókolózni. Ezen elszomorodott a legény, és a tutibiztos írásos egyeztetés fejében azt kérte a királylánytól, bátran engedje majd  le a torkán a szerszámot.
Aztán, miután lecsapta magáról az út porát, a szobába visszatérve a királylány kérdezte, mit szólna egy bevezető másszázshoz. A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott, meg amúgy sem kicsi a bájdorong, szóval így is elégedett volt mindennel.  Biztatta közben a lányt, hogy ne fukarkodjon a nyálával, de igazából mondani sem kellett, kapott a szerszám elég kenést, nem nyikorgott cseppet sem.
Azt mondta egyszercsak: "Jó tett helyébe jót várj! Mutasd a csúnyácskádat." A királylány szétgombolta a lába közt a feherneműt, és a legény elé tárta lába közét.
"Ejha, ez aztán punci, már majdnem pina, fenséges mézesköcsög" - gondolta magában a legény, és bőszen nekiállt lefetyelni, amit a leány kéjes nyögdécseléssel nyugtázott.
Aztán közös erővel felhúzták a dárdára a latex öltözéket, és a legény próbálta magát beleképzelni a legpornósabb pornóba. Dugta a királylányt elölről, oldalról, alulról hátulról, majd  szemből is lovagolva, utána a tükör előtt állva hátulról, végül négykézláb hátulról. Közben markolászta a fenekét, hol közvetlenül, hol a tükörben folyamatosan találkozott a tekintetük, a királylány mindig kéjesen mosolygva nézett a legény szemébe, aki pedig azt gondolta, ez már igen, ez pornósabb, mint otthon szigorúan  sötétben, a paplan alatt. Jó hosszan szeretkeztek, vagy inkább dugtak, mígnem egyszer a legény felhördült és megtöltötte a  farkára húzott gumitömlőt.
El is kellett menni utána egy gyors tusolásra, ekkor esett szó a zuhanykabin mellett stabil lábakon álló mosógépről. Mivel a legény a szegényembernek szó szerint a legkisebb fia, hiába ültetné fel a királylányt a masinára, a dugás nem pornós lenne, hanem röhejes a magasságbeli deficit miatt. Így tehát visszatértek a szobába. A királylány, mint ahogy már a találkozó elején is, innivalóval és csokoládéval kínálta a legényt, akinek nagyon jólesett ez a figyelmesség, kedvesség.
Kicsit pihenve, az élet apróbb dolgairól beszélgetve legényünknek kedve szottyant még egy kis játszadozáshoz, és megkérdezte a leányt, mit szólna egy  f̶r̶a̶n̶c̶i̶á̶h̶o̶z̶ ̶  szopáshoz a tükör előtt.
Kívánsága teljesült, kiváló kényeztetésben részesült, de lehetett tudni, hogy egy jó hosszúra nyúlt első menet után hiába lett acélos a szerszám, a csillagszórás elmarad.
Így hát megköszönve a kedvességet egy gyors alsó mosakodást követően  felöltözött, a királylány pedig útjára bocsátotta őt azzal, hogy "remélem, nemsokára újra találkozunk".
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bár a leány nem kérte, a legény előre átnyújtotta az ajándékba vitt szép csokrot. Ennek mértékét előre lehetett tudni, a kisbíró is kihirdette, publikus.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A szegény szabólegény hazament a falujába, este beült a kocsmába, és elmesélte a királylánnyal megesett kalandját. Mindenki tátott szájjal hallgatta, hogy  milyen pornós élményeket gyűjtött, miközben  hatalmasat dugott a tükrös szobában, akkorát, amekkorát itt a faluban talán nem is tudna. Arra a másfél órára bizony Rocco Siffredinek képzelhette magát.
Na jó... objektív okok miatt annak mégsem, esetleg Ron Jeremynek.
A királylány eladósorban maradt, érdemes próbálkozni, minden cimborát erre biztatott. 
A mesének itt a vége, fuss el véle! Aki nem hiszi, járjon utána!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


2024-02-28 22:24:15
Mindenkinek köszönöm az elismerő szavakat, különösképp az ihletet adó Mia reagálását!

2024-02-26 18:17:43
Zseniális😃 történetmesélés! Nagyon szórakoztató és informatív is, bár ez esetben most ez kevésbé lényeges. Nagy köszönet és gratuláció.

2024-02-22 20:10:22
Végre egy unikum a sok egyenbeszámoló között. Gratulálok!

2024-02-20 22:12:38
Nem kérdezősködni! Megfőzni! :))

2024-02-20 21:46:18
De szép bauxit, Babi néni! Hunnan van?
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 2db
(2024-04-15) : Ekkor már kőkemény voltam, felnézett rám, szemében kéjt láttam. "Szereti!" ez volt az első gondolatom, élvezettel és nagyon érzékien vette szájába cerkám, kezeivel szinte csak alig, és nagyon finomam ért hozzám, ugyanígy szája is lágyan vett birtokba.

(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

nagyon jó: 8db
(2024-02-17) : Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

(2023-11-16) : A fiatal, ruganyos mellekkel kezdem a foglalkozást, míg ő a farkammal a kezében teszi ugyanezt. Kellemesen sóhajtozik közben, ez nagyon beindít és hanyatt az ágyra fektetem.

: 12db
(2024-02-28) : Folytatta a franciáját, aminek eredményeképpen olyan mértékű feszítést éreztem a farkamban, amit csak nagyon ritkán. Szóltam is neki, kicsit pihenni kellene, mert oda fog menni, ahova nem lehet.

(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-02-04) : Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is

lehetne jobb: 1db
(2024-02-01) : Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-02) : Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi.