Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Csenge(20+)
Budapest IX.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-02-02 21:43:04

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia. Privátban válaszolok, én február másodikán nem dolgoztam.

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 120543 szexpartner

Offenburg a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
Egyeztetés
Aznap, telefonon, egyből.
Megközelítés
Nincs gond, parkolni könnyű.
Leírás
A telefonon megbeszélt időpontra érkeztem, (amit még a randi előtt egy órával is megerősítettem), de türelemmel vártam, mivel plusz tíz percet kért, megcsúszása miatt. 16.10-kor csörgés, majd jött egy sms, éppen készül, még öt perc. Tíz perc múlva írtam egy sms-t, hogy itt vagyok a ház előtt. Semmi. Tíz perc múlva hívom, semmi. Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi. Mivel elég hideg volt, gyaloglás a kocsiig, motor be, és telefonozás, közlekedési helyzet megvizslatása. Ezután egy végső, reménytelen hívást még megengedtem, de természetesen nulla eredménnyel. Így hazaindultam, útközben még megálltam egy sms-re, hogy ezt így miért. Nyilván nem jött rá válasz és száz százalék hogy ezután se fog érkezni válasz.
Részemről ennyi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


2024-02-10 09:55:07
Milyen szerencséje van a károsultnak, gazdagon távozhatott a tetthelyről?

2024-02-05 10:31:32
Sajnálatos eset, melyet jól megírtál. Az ok ismeretlen,de talán mindegy is. Jobbulást kívánok!

2024-02-05 10:22:34
>Hát ez egy férfinak katasztrófa!:(Gondolhatjátok,ha ezt egy vidékivel játsza el a Drága,te meg ott ülsz az autódban.Egész nap már rá vagy hangolodva,oszt ez van:((Köszi,h megírtad!:)
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 2db
(2024-04-15) : Ekkor már kőkemény voltam, felnézett rám, szemében kéjt láttam. "Szereti!" ez volt az első gondolatom, élvezettel és nagyon érzékien vette szájába cerkám, kezeivel szinte csak alig, és nagyon finomam ért hozzám, ugyanígy szája is lágyan vett birtokba.

(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

nagyon jó: 9db
(2024-02-20) : A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott,

(2024-02-17) : Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

: 12db
(2024-02-28) : Folytatta a franciáját, aminek eredményeképpen olyan mértékű feszítést éreztem a farkamban, amit csak nagyon ritkán. Szóltam is neki, kicsit pihenni kellene, mert oda fog menni, ahova nem lehet.

(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-02-04) : Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is

lehetne jobb: 1db
(2024-02-01) : Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat