Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-11-27 22:31:12

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 120008 szexpartner

bajhori a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
A beszámolókon és a másik oldalon is làtni a hirdetését. A màsikon villogott, hogy elérhetö, igy reggel fél 7 kor felhivtam. Szinte azonnal felvette, és egyeztettük a részleteket. 7:10 percre beszéltük meg a találkát. Abszolut gördülékenyen lebeszéltünk mindent, igy semmi panaszom nincs rá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térképen megadott cim elég messze can a valósàgtól. A telefonban már a pontos cimet kaptam, ahonnan nem kellett tovább menni semerre. Villamospàlya van...nem olyan messze még villamosmegálló is. Az insturkcioi alapján a lakás pikk-pakk megvan...GPS sem tévedt el. Annyit kellett várnom a hàz elött amennyivel hamarabb érkeztem.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újépítésü társasház. Valahány szobás. 1 et láttam...a fürdöben 2 ajtó van. Egyelöre titok lengi körbe szàmomra, hogy a màsik hová vezet. Bejárati ajtón be, szembe fürdö, jobbra az elsö szoba ahol lényegi dolgok történnek. Berendezés, frankó, nekem az elsö benyomásom a modern otthonos volt. Tetszik na. Pont annyi bùtor amennyi szükséges. Van hová pakolni, ágy van, tükör van. Fürdöben tusfürdö (n+1 féle), szájvíz pipa. Fürdö tükör pipa. Zuhanyzó+merevfalú kabinnal pipa. Màs nem kell...szerintem...ha valakinek extra igényei vannak akkor maradjon otthon. :) szerintem pöpec kis kecó.
Mia_VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az itt és ott fellelhetö képek alapján picit màsra számitottam. De nem félre érteni àm! Az arca szép, fogak àpoltak, a szeme az nekem nagyon tetszik. Mellek megfelelö nagyságùak, kézbe illenek, jó tartásùak. Bimbó megfelelö stimulálás hatására veszít az alapterületéböl, keménysége növekszik. Na de az a fenék....jaj...csodás! Szép kerek, remekül simul(na) egy megfelelö méretü rádiusz sablonhoz. A melleken és fenéken hosszabb idöre meg is ragadt a tekintetem, amelyet már én is kellemetlennek éreztem, de nem tudtam velük betelni. A képeken is láwható bodyban fogadott.
Összességében elmodnhatom, hogy tetötöl talpig tiptopp a kis hölgy!
1. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120008 erotikus masszázs
3. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120008 erotikus masszázs4. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-11-28 12:21:23 erotikus masszázs 1200085. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-11-28 12:21:23 erotikus masszázs 1200086. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-11-28 12:21:23 erotikus masszázs 120008
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Lifttel fel a megfelelö emeletre, egyenesen elöre balra valahnyadik ajtó mâr résnyire nyitva. Lassan nyilik, betoppanok. Köszönés és a nagy kérdés... Megengedi-e, hogy maradjak? Hozzá kellett tennem, hogy felelötlen voltam, és a borotválkozás most elmaradt. Az arcon már régota, na de most lent is. Ezt tudattam vele, mert igy éreztem korrektnek, vàllalva ezzel, hogy bùcsùznunk kell. Kis hezitàlàs utàn azonban megkaptam az engedélyt és folytatódhatott a találkozó. (A kis hezitálás miatt gyanitom nem 100% os a szimpátia és ez motoszkált is a fejemben egész végig). Cipö kabát le, szoba, viràgok odaad, törcsi megkap irány a fürdö. Kedves olvasóim már tudják, hogy a fürdöbe mi történik az esetemben...most sem volt ez másként...szobàba vissza, az ajtóban vár...bemegyünk a szombàba. Törcsit leveszem, összehajtom. Mia megfordul és fenekét hozzám tolja. Közben simogatom, ahol érem. Nyakat puszilhatok? Igen, jön a vàlasz. Elkezdem. Közbe már kezében a rudim, huzogatja, én továbbra is simogatom melleit testét. Lassan a vállpántot elkezdek lefelé húzni, rögtön kapcsol, a végét már ö veszi le...beelözött.. hogy kezdeném? Hát...lent...én...egyedül. kicsit zavarba voltam, nem jött ki a szàmon a "szeretnélek kinyalni" mondat, de tudta mire gondolok, és már helyezkedett is. Illatos...mintha egy kevés parfüm illatot is éreznék. Tetszik. Nyalakodok. Hangok megjönnek, mozgàs szintén van, viztatóan hatnak, izgató is. Egy idö után mintha érzékeny lenne a punci kétszer is picit ràtart a fejemre...elment volna? Huh! Akkor olyan halkan és ovatosan, hogy észrevehetetlen. Fordulás. Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység. Gumi? Uuuuuu mrg egy picit...ez nagyon jó...folytatja...élvezem...najó...jöjjön a gumi, felteszi, pici sikositó, hogy csináljuk? Kis hezitálás...legyen kutyus...helyezkedik...csodálatos fenék..tyuuuuu de még milyen...beraknám...nen megyek...a fene....sehogy se...kapcsolt...szemböl? Probàljuk meg...küzdök...tudjátok, van az a mondás, ha nem àll fel be kell gyürni mint a zoknit...na kb igy éreztem magam...nem ez volt életem teljesitménye...de kell ilyen is. Közben biztat, nyugtat ez hatàsos is volt...összejött...siker...rövid idò alatt gumitele. Nem vagyok egy üvöltözös, ezért meg is kérdezte, hogy elmentem? Mert, hogy olyan halk volt. (A tied is...gondoltam.magamba -1:1). Gumi le, megtörölgetett, elmegyek zuhanyozni. Öltözés közben még kicsit beszélgetünk, bucsuzok, tàvozok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elöre rendeztünk. Komódra letéve. Nem ellenörizgettem szóval nem tudom ott maradt-e vagy mi lett vele...vissza nem adta az biztos.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Summasummárum.... Habár ez volt életem teljesítménye ( mondhatni ennyire béna még sose voltam), mégis jól éreztem magam. Habár továbbra is meggyözödésem, hogy nem voltam szimpatikus,azonban a hozzáállásában ez egyáltalán nem volt érezhetö. Bármilyen grimasz, vagy nyafogás nélkül folytak a dolgok, nem volt kifogàs, sürgetés. Csak azt tudom mondani, hogy Highly recomended kategória a hölgy!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


2023-11-29 11:35:14
Kedves Bajhori!
Igy már minden világos!
Valóban nem olvastam elég figyelmesen a beszit, de most már értem!
Ápolatlan alatt nem negatív jelzőként értettem. Ne haragudj ha megsértettelek vele! Csupán a szőrzet ápolatlanságára gondoltam ami nem egyenlő ha egy hőlgynél ápoltan, csíkra van hagyva a szőrzete! Lehet férfinál is ápoltan szőrős de az írásodban nekem nem így jött át!
Köszönöm még egyszer korrekt a válaszodat és ,hogy megosztottad velünk az élményed!
Üdvözlettel

2023-11-29 11:20:10
Érdekes történet egy röpke félóráról.. Olyan kapkodós, ez tökéletesen átjött. Minden beszi hasznos, ez is, függetlenül a végeredménytől :(

2023-11-29 11:17:32
Kedves Norbika-a-Bika

-A képzeletem lényegtelen..a valóság ami fontosabb ugy gondolom
- fél 7 azaz 6:30 tól 7:10 ig baràtok között is 40 perc. Egyébként kocsiba ültem, abba az irányba tartottam.
- "az elment volna? Huh!" -ból próbàlltam sugallni, hogy ebben cseppet kételkedem...nem jött át...neked...

Btw...az, hogy nem voltam megborotválkozva még nem jelenti egyenesàgon az ápolatlansàgot. Elég baj, ha egy pl egy hölgy is ápolatlan a te meglátásod szerint, ha nem simára borotvált.

Maradok tisztelettel
Bajhori

2023-11-29 10:26:10
@Norbika-a-Bika
Nem engem kérdeztél, de:
1,Pont abban amit leírt.
2.Milyen 10 perc? Egyébként a két lábán.
3.Színhz az egész világ!
Szívesen!

2023-11-29 10:11:26
Jól megírtat nyomtam, de azért maradt bennem hiányérzet.
Miben különbözött a lány a képzeltekhez képest, vagy miben sugallnak mást a fotói mint a valóság?
Hogy értél oda 10 perc alatt a tett helyszínére?
Hogy lehetet 30 perces randi alatt orgazmisa a hölgynek rövid nyalás után ha eleve antipatikus voltál neki szerinted és saját bevallásod szerint is szőrős, ápolatlan nemiszervvel érkeztél a randira?
Váram a megtisztelő válaszaid.
Üdvözlettel
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 2db
(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

(2023-07-05) : Kértem, hogy hozzá működésbe az öreg játékmestert. Csodálatos, intenzív kézimunka és NF mellett egy jókora cici szexxet kaptam. Na ezután már kértem a gumimat mert majd szétrobbantam. Kértem, hogy lovacskázzon meg.

nagyon jó: 7db
(2024-02-20) : A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott,

(2024-02-17) : Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

(2023-11-16) : A fiatal, ruganyos mellekkel kezdem a foglalkozást, míg ő a farkammal a kezében teszi ugyanezt. Kellemesen sóhajtozik közben, ez nagyon beindít és hanyatt az ágyra fektetem.

: 11db
(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-02-04) : Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is

(2024-01-29) : Letérdelt elém és a betettem a szájába.Nem sokat bíbelődött vele,bekapta és jó mélyre vette rögtön,valósággal habzsolta a farkamat.Jól szopik a kis drága,élveztem nagyon!

lehetne jobb: 1db
(2024-02-01) : Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-02) : Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi.