Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-08-23 22:44:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Annyira örülök hogy az egész napos rohanásod után ekkora élményt és élvezetet tudtam nyújtani neked! 🥰 a csoki a kedvencem és isteni volt 😋 na meg persze te is 🤭

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 119061 szexpartner

Szilárd9 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kezdetben igen gyorsan ment villogott az oldalon a "Most hívhatod, telefonnál van, felveszi." felírat és tényleg kettőt sem csörrent szerintem és Mia bájos hangja megszólalt!
Fél 3-ra kértem volna időpontot amiből kérésére 3 lett, majd amikor a környékre értem és felhívtam a pontos címért 4-re módosult ( engem nem zavart elütöttem azt az egy órát a környéken)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
MOL Limoval érkeztem a "hadi út" útjára (hogy ne izzadságtól átázottan jelenjek meg a 30 x fokban és ne olvadjon el az ajándék csoki : P)
Parkolásnál szerintem szerencsém volt hogy egyből a cím előtt...bár kitudja annyira gyakran nem járok arra
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A cím és a kéjlak már ismerős volt tavaly vagy még 1 évvel előtte jártam ott!
Bejutás kicsit macera volt mert mindig járkált arra valaki (én meg ugye próbáltam diszkréten intézni úgy hogy ne legyen senki a közelben...) Azt hittem hogy meg van a tökéletes pillanat amikor épp kijött egy hölgy a kapun és elnéztem jobbra-balra, mely után megállapítottam sehol senki. Felhívtam Miát a bejutáshoz szűkséges kódért, persze amikor az első 2 karakter és a kulcs után nyomtam volna a többit ott termet mellemet egy leányzó aki az út túl oldaláról siettet át, ezután már a bejárati ajtóhoz nem kellett még egyszer kód mert a leányzó nyitotta én meg megfogtam az ajtót és mondtam a telefonban hogy már a lépcsőházban vagyok...
Mia még elmondta az emeletet és az ajtó számot.
Megérkezésemkor kopogtam és beengedett.
Én lábtörlés után beléptem kedveském mögöttem zárta az ajtót és akkor megcsodálhattam...😘
Majd ott az ajtó közelében cipő le és a többi már nem a részletezés arról majd később...
A lakás összességében tiszta állapotban van!
Fürdőben zuhanykabin benne egy tusfürdő választéktól bőven roskadozó tartó (nagyon nagy választék)!
A szoba rögtön a bejárattól jobbra volt. Halk zene szólt és kérésemre Mia klímát is kapcsolt!
Az ágy szép nagy volt egy lepedővel letakarva valamint van egy fektetett tükör a falhoz közeli felén illetve akad egy álló is a másik oldalán ha valaki azokat bámulná.
Illetve kiemelném, hogy oda van figyelve hogy ne találkozz senki mással.
Mia_VIP külseje
Egy fekete szettben fogadott, már szerintem ez is jó hatást gyakorolt rám
Arcának kitakarása miatt nem kell félni, szerintem sokaknak zavarba ejtően csinos kedves mosolyával és csillogó szemeivel.
Bár nekem tagadhatatlanul a popsi volt a kedvenc ❤️
1. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 119061 erotikus masszázs
3. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 119061 erotikus masszázs4. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-08-24 09:40:05 erotikus masszázs 1190615. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-08-24 09:40:05 erotikus masszázs 1190616. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-08-24 09:40:05 erotikus masszázs 119061
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megpróbálom leírni az aktust is, bár nem rég volt én még mindig a lila köde hatása alatt vagyok 😵‍💫
Zuhanyzás és szájöblítés után visszatérve a szobába leraktam a törölközőt és az alsóm a székre, majd drága kis partneremmel egymással szemben állva kezdtünk ismerkedni.
Simogattam majd puszilgattam finom kis testét ahol értem, kicsit később a melleit és a fenekét markolásztam. Eközben Mia száját kis sóhajok és "ümm"-ögések hagyták el ( nem tudom hogy mennyire volt az Ő élvezetének is a jele de számomra elég izgató volt). Valamint természetesen kedveském sem tétlenkedett kezével kezdte hadrendbe állítani a szerszámom. Előjátékunk közben meg is fordult előttem párszor, így hátulról előre nyúlva is tudtam fogdosni melleit mely elég jó élmény volt.Illetve gyönyörködhetem fenekében is.

Mindezek után elkezdtem kicsomagolni a fehérneműjéből, melyet én szintén élveztem, hogy megtehetem annak ellenére is hogy a melltartója kis kapcsát nehezen találtam meg és oldottam ki.Ezen folyamat közben is sűrűn vándoroltak kezeim a popsija felé, melyet Mia is észrevehetett ugyanis nekem hátat fordítva a kezét a szobában lévő komódra helyezve felém tolta.Vadító látvány volt. Ezen időpont körül van is nálam a történetben egy-két kis képszakadás... Nem tudom hogy mikor ültem le az ágy szélére és kezdtem onnan markolászni a fenekét,de abban biztos vagyok hogy szóban kifejeztem hogy mennyire teszik illetve erre válaszul elhangzott felém édes csilingelő hangon a randi során másodszor hogy "De cuki vagy" ( Az elsőt az illetmény mellé adott kis Lindt csoki miatt kaptam)

Ezután szintén nem biztosan emlékszem rá de szerintem én húztam magamra és az ágyra Miát. Mely után testével simogat az enyémet. Utána valahogy az én testem mellé merőlegesen helyezkedett el, ahol az ő szája és az én farkam volt a metszéspont 🤤
Olyan isteni franciába kezdet hogy az csak na! Eközben én természetesen erogénebb zónái simogatásába kezdtem újra, de nem bírtam sokáig ennyivel beérni.
Így hát kértem hogy had nyalhassam én is a punciját! Kérésemnek készségesen eleget tett és felém helyezte magát. Uhhh ismét egy olyan látvány....hevesen el is kezdtem nyalogatni csókolgatni nagy szeméremajkait...idővel kicsit túl hevesen is próbálkoztam amiért ismét elnézést kérek Mia.

Folytatáshoz kértem a gumit, amit hozott is és egy fél pillanat alatt felhelyezett egy kis síkosítással rajta és a puncusán illetve elhangzott a kérdés hogy szeretném! Kértem hogy lovagoljon meg. Majd szépen magába helyezte a péniszem és elkezdett fel-le mozogni rajta. Kis idő után éreztem bajban vagyok vagy túl vastag az óvszer anyaga vagy széltében túl szűk, mert nem éreztem fele annyira se stimulálónak mint amikor franciázott ...ki is csúsztam 1-2 alkalommal a punciból addig jó merevségem elvesztve. (Sajnos fordult már ilyen elő velem 1-2 alkalommal abból újjá éleszthetetlen lelankadás lett) Ezt azért írom le mert ebből látszik a továbbiakban Mia profizmusa. A második kicsúszás után kézimunkázott egy kicsit és amit visszarakta technikát váltott, a fel-le mozgásából előre-hátra lett. E közben mellei előre hátra ringása is izgató volt. Kitekintettem egy kicsit a tükörre majd vissza megragadtam drága partnerem általam imádott farpofiait és így magamra húzva próbáltam becsatlakozni az addigra már keményebb helyzetbe. Továbbiakban is a lovaglást folytattuk ami számomra csodálatos volt. A végén én is toltam Mia punciába egyre gyorsabban részemről erősebb levegő vételekkel melyet az Ő hangerejének növekedése is követett testük egymáshoz csattogásával. Gondolom mondanom se kell ez nálam olaj volt a tűzre és egy jó nagyot durrantottam a védőruházatba. A fergeteges vágtát követően Mia hagyott egy kicsit lenyugodni csak kicsit később állt fel és helyezett mellém papír törlőt a tisztálkodáshoz.

Az akció kb fél órája után ami számomra elég volt beszélgettünk egy kicsit. Többször csokival kínált mire én humorizálni próbálva csak annyit feleltem kb. "Most magas vérnyomás mellé nem kell még magas vércukor is meg elég édes voltál te is" melyet Mia tündéri kedvességgel meg kuncogott. Kértem még tőle egy pohár vizet, majd zuhany melyet kedves partnerem körül nézése előzött meg. Aztán öltözés és két puszi után elkóvályogtam, maradandó élménnyel 🙂
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előtte a szobában a komódra helyeztem a Lidt csokit nehezéknek használva.
Rózsacsokor
Szilárd9 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Megpróbáltam leírni, de igából leírhatatlanul király volt!
Ezt szerintem át kell élni Miával hogy megértsd!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


2023-08-26 00:19:31
Nem adtál meg sem időtartamot, sem rózsainfót. Viszont megtudhattuk, hogy mol limoval érkeztél, ami véleményem szerint totálisan érdektelen. Ami pozitívum volt, kiderült, hogy türelmes vagy, hisz egy órát vártál a megbeszélt időhöz képest.

2023-08-25 11:25:01
Lírai alkotás. Van benne munka bőven. Nagyra becsülöm az ilyet.

2023-08-24 20:49:50
Nekem elég lenne rövidebb is, de nem rossz ez.

2023-08-24 20:21:15
Bátorításként adom a szavazatom, friss kartátsaktól mindig jó ilyen részletes, lelkes, személyes hangvételű írásokat olvasni. Kicsit nézz utána, mik azok az alap infók, amit az itt sasoló makkerek általában egy beszámolóban keresnek (az alap sablonokra van az oldalon kis segédlet is), és tök jó lesz ez. Várjuk a következő beszid, üdv a klubban! ;)

2023-08-24 13:42:47
Rózsainfó hiánya miatt. Időtartam hiánya miatt. A Megközelítés rovatba nem az úti kalandjaidat érdemes írni, hanem megerősíteni, pontosítani, vagy korrigálni, hogy hol található a hölgy.
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 2db
(2024-04-15) : Ekkor már kőkemény voltam, felnézett rám, szemében kéjt láttam. "Szereti!" ez volt az első gondolatom, élvezettel és nagyon érzékien vette szájába cerkám, kezeivel szinte csak alig, és nagyon finomam ért hozzám, ugyanígy szája is lágyan vett birtokba.

(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

nagyon jó: 9db
(2024-02-20) : A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott,

(2024-02-17) : Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

: 11db
(2024-02-28) : Folytatta a franciáját, aminek eredményeképpen olyan mértékű feszítést éreztem a farkamban, amit csak nagyon ritkán. Szóltam is neki, kicsit pihenni kellene, mert oda fog menni, ahova nem lehet.

(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-02-04) : Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is

lehetne jobb: 1db
(2024-02-01) : Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-02) : Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi.