Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Mesi

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-07-01 12:53:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Edvward69!
Köszönöm szépen kedves és elégedett szavaidat,mindig örülök a látogatásodnak!(Te még szerencsés voltál
hogy még a régi tiszteletdíjon tudtalak fogadni!)
Várlak vissza sok szeretettel!
Millió puszi!
Mesia

Beszámoló Mesi +36703511293 121940 erotikus masszázs

Edward69 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Mesi hirdetővel
csodás cicik
profi, szakszerű
csodás kézimunka
határozott irányító
Egyeztetés
Telefonon hívtam, felvette még pont, ugyan is jöttek hozzá, majd mivel nem tudunk mindent megbeszélni (kérdeztem pár dolgot, hogy mit lehet, mit szeretnék stb) visszahívott amint tudott és akkor fixáltuk az időpontot is.
Megközelítés
Béke térhez közeli kis utca, könnyű megközelíteni bármivel és parkolni is relatíve könnyű volt, bár vasárnap volt és "alig volt" parkoló hely. Az utca jellegéből adódóan úgy éreztem, hogy eléggé inkognitóban tudom megközelíteni és tudok bejutni a házba.
Helyszín
A lakás és az egész társasház nagyon szép, modern és új. Ami minket jobban érint, mint pl higiénia: minden rendben volt, rend és tisztaság fogadott, friss törcsit kaptam és tisztálkodási szerek széles választéka fogadott zuhanyzáskor.
Mesi külseje
Mesi korához képest bombasztikus, szerintem sok 10-15 évvel fiatalabb nő megirigyelné. Gyönyörű arc, bomba test, elképesztő jó cickók. Képek persze nem frissek, de a lényeget jól tükrözik szerintem, viszont sajnos Ő magát egy kissé alul értékeli, ami szerintem nagy kár.
1. Mesi +36703511293 beszámoló Budapest 121940 erotikus masszázs
3. Mesi +36703511293 beszámoló Budapest 121940 erotikus masszázs4. Mesi +36703511293 beszámoló 2024-07-02 15:26:49 erotikus masszázs 1219405. Mesi +36703511293 beszámoló 2024-07-02 15:26:49 erotikus masszázs 1219406. Mesi +36703511293 beszámoló 2024-07-02 15:26:49 erotikus masszázs 121940
Erotikus masszázs
A masszázs egy hagyományos átgyúrós teljes test masszázs volt, szerintem teljesen szakszerű, már amennyire engedtem kibontakozni Mesit, mivel a masszázst tulajdonképen egy köztes töltelék programnak kértem két levezetés között :) szóval próbáltam motiválni, hogy csak a lényeges területeket gyúrja meg kicsit, aztán térjünk vissza a lényegre :) egyébként masszázs ágyon csinálta, közepes erősséggel vmilyen masszázs olajat is használt, számomra tökéletes volt, megkaptam amit akartam masszázs szempontból is.
Levezetés
Két kényeztetést beszéltünk meg, egy az elején és egy a végén: hát őszintén szólva Mesi számomra olyan izgató, hogy legszívesebben csak kényeztetésre mennék hozzá, de így hogy már a rózsaszín oldalon van, be kell érnem a masszázs program köré épített le és felvezetésekkel.. Már amikor megérkeztem és elkezdtünk beszélgetni akkor meredezett a répám, alig tudod elküldeni zuhanyozni, mert már ott kértem, hogy engedje megtekinteni az ikreket és a popsit, melyeket sajnos régen láttam .. Szóval 1. akció a zuhany után, Mesi ül az ágyon és a kezébe adtam a férfiasságom és szépen, profi kézimunkájával sok olajjal szép lassan, a farkammal a cicijét sokszor érintve juttatott a csúcsra.. huhhhh Meg is jegyezte, hogy nagyon sok anyag jött, hát mondtam, elképesztő izgató ahogy veri a farkam... ezek után jött a fent megírt masszázs, majd " kipihenten " jött a következő kör, ugyan ott és ugyan abban a " felállásban ", csak persze egy kicsit lassabban értem el véghez. Közben kértem, hogy kicsit növeljük a távolságot a mellei és a farkam között és nézzük meg milyen messzire tud lőni velem, és hát elég jól sikerült a mutatvány, ami még engem is meglepett, második kör lévén.. Majd beszélgetés, fürdés újra és gyors öltözés után fájdalmas búcsú. Kár, hogy nem lehet hazavinni Mesi..
Elszámolás
Előre a konyhapultra ( el is hangzott, hogy a visszaélések miatt már nincs utólagos), természetesen minden a megbeszéltek szerint. Semmi extrát nem kértem, nem is tudom, hogy van e..
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 35, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
12 éve mindig ugyan olyan vonzó és erotikus, szerintem az oldalon az egyik legjobb, nagy kár, hogy már a rózsaszín térfélen van! Biztos, hogy megyek még, amit akartam azt maximálisan megkaptam, persze tudtam h mire számíthatók, nekem sokadik alkalomra is nagyon bejött, megunhatatlan.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mesi erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 11db
(2021-03-09) : Megérkeztem és átadtam a csokit így nőnap alkalmából. Másfél órára mentem, így volt ideje alaposan atgyurni. Itt nem volt sok erotika, de ez a jó, mert így tényleg a szakszerű masszázson van a hangsúly. Lehet érezni, hogy ért is hozzá. Kényelmesen rafekudtem a padra és a masszázs közben jót beszélgettünk mindenféle dologról. Mindenemet rendesen atgyurta. A masszázst már a hálós ruha nélkül csinálta, és a tükörben lehetett látni a szép testét.

(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

: 45db
(2024-02-02) : Mesi egy nedves tőrlőkendővel áttörölgette a farkamat majd egy szárazzal is. Megkérdezte hogy gumis vagy natúr franciát kérek-e. Én a naturt kértem, de nem kértem szájba. Ez extraként van feltünteve az adatlapjan, de nem említettük meg.

(2022-12-23) : Ugyebár a maszírozást minden textilt nélkülözve csinálja, és a kezdéskor jeleztem is neki poénosan, hogy remélem 2 percnél nem lesz több a maszír, hogy láthassam is, de " itt se ismert tréfát ". Igazi határozott nagybetűs MILF, aki emellett végtelenül kedves, beszélgetős, odafigyel, jelez, a jelzéseket veszi.

(2022-04-22) : A masszázs első felében ki kellett hevernem az előző élményt, így csendben csak élveztem, ahogy először a bal vádlim, majd a combom, majd a jobb vádlim és combom került sorra. A fenekem következett, ez kifejezetten jól esett, a hét elejéről maradt egy kis izomláz,