Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest IV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Mesi

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-02-02 18:50:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Draga DrGolden!
Köszönöm szépen az elégedett szavaidat!
Várlak vissza sok sok szeretettel!
Millió puszi!
Mesi

Beszámoló Mesi +36703511293 120541 erotikus masszázs

DrGolden a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Mesi hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Igazából a közelben voltam munka után, kedvemtámadt egy kis lazításhoz, láttam hogy Mesi zölden villog, felhívtam. Néhány kicsengés után felvette. Felvilágosított a programokról. Majd megkérdezte mikor szeretnék menni, mondtam, hogy 13órára. Jelezte hogy neki még be kell érnie a helyszínre mivel nincs ott és higy jó lenne-e nekem 13:30 vagy 13:45 neki az kényelmesebb volna. Én kértem a 13:30-as időpontot. Mondta feszes neki de megoldja.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én tömegközlekedést használok, közelben villamos és buszjáratok vannak. A parkolás az épület előtt megoldható de fizetős.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A helyszín egy új építésű épületben van. Amerikai konyhás nappali, ez itóbbi részben van egy masszázs ágy és egy francia ágy. A fürdőben zuhanyzós kád van, ahol tusfürdők vannak számos fajta. Illetve a mosdónál van Listerine és eldobható műanyag poharak. A lakásban természetesen makulátlan tisztaság volt. A hangulat világítás is tetszetős volt.
Mesi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mesi egy magas, valóban magas, szép és dekoratív MILF hölgy. A képeknek megfelel, az arc és a tetoválások kitakarása csupán a diszkréció miatt van. Egy fehérszínű egyrészes ruhában fogadott amely nagy jól kiemelte fantaztikus, nőies idomait.
1. Mesi +36703511293 beszámoló Budapest 120541 erotikus masszázs
3. Mesi +36703511293 beszámoló Budapest 120541 erotikus masszázs4. Mesi +36703511293 beszámoló 2024-02-05 09:43:46 erotikus masszázs 1205415. Mesi +36703511293 beszámoló 2024-02-05 09:43:46 erotikus masszázs 1205416. Mesi +36703511293 beszámoló 2024-02-05 09:43:46 erotikus masszázs 120541
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdés után fel feküdtem a masszázs ágyra. A maszázs kezelés svéd masszázst volt. Masszázs krémet használt. Megfelelő erővel végezte, először a bal majd a jobb lábamat, vádli majd comb. Ezután a hát, a váll és a nyak. Ez utóbbi két rész nagyon el volt macskásodva a sok felgyülemlett stressztől. Majd következtek a karjaim. Közben beszélgettünk. A masszázs végén meleg tiszta törölközővel áttörölte a lábaim, karjaim, hátam. Természetesen az egész programot ruhanélkül csinálta. Csodálhattam idomait.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs után megkérdezte hogy hol csinálja a levezetést, menjünk át a francia ágyra vagy maradjunk a masszázs ágyon? Mondtam maradjunk ott, mivel Mesi magas ez neki is kényelmesebb a masszázs ágy mellett állva. A megbeszéltek után hanyat fordultam. Mesi egy nedves tőrlőkendővel áttörölgette a farkamat majd egy szárazzal is. Megkérdezte hogy gumis vagy natúr franciát kérek-e. Én a naturt kértem, de nem kértem szájba. Ez extraként van feltünteve az adatlapjan, de nem említettük meg. Szólt hogy jelezzem amikor érzem a véget. Finoman kézzel kezdett dolgozni. Majd elkezdett franciázni, a technikája számomra nagyon élvezetes volt, közepes erővel dolgozott a szájával, használta a nyelvét is. Időnként kézzel dolgozott, de magyon jól, a franciája és a kézi munkája is a makkra öszpontosult. Számomra ez tökéletes volt. Műsor közben simogattam a popsiját és melleit. Ennek meg is lett az eredménye, nagyot élveztem,a levegőbe, Mesi az egyik kezét a makkom mellé tartotta, ezzel is védve, hogy ne fröcskölkjek szanaszét. A kezében lenyugodtam, majd nedves és száraz törlőkendővel megtörölt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás az elején történt, érkezésem után rendeztük. Extrát nem vettem igénybe fel sem merült.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mesi egy kedves, közvetlen MILF hölgy. Jót beszélgettünk, kiderült, hogy sok közös van bennünk Kezdeményező volt végig és megcsinálja a vállalásait. Biztosan visszamegyek hozzá és az is biztos, hogy állandó vendége leszek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mesi erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 10db
(2021-03-09) : Megérkeztem és átadtam a csokit így nőnap alkalmából. Másfél órára mentem, így volt ideje alaposan atgyurni. Itt nem volt sok erotika, de ez a jó, mert így tényleg a szakszerű masszázson van a hangsúly. Lehet érezni, hogy ért is hozzá. Kényelmesen rafekudtem a padra és a masszázs közben jót beszélgettünk mindenféle dologról. Mindenemet rendesen atgyurta. A masszázst már a hálós ruha nélkül csinálta, és a tükörben lehetett látni a szép testét.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

(2017-08-21) : majd kezdetét vette a franciás levezetés, mivel most ezt kértem. Finoman kezdte, érezte, hogy mennyire vagyok érzékeny, a kezét is úgy használta, hogy az amúgy kényes szerszámom rendben legyen. Nem semmi látvány volt eltűnni a szájában.

: 45db
(2022-12-23) : Ugyebár a maszírozást minden textilt nélkülözve csinálja, és a kezdéskor jeleztem is neki poénosan, hogy remélem 2 percnél nem lesz több a maszír, hogy láthassam is, de " itt se ismert tréfát ". Igazi határozott nagybetűs MILF, aki emellett végtelenül kedves, beszélgetős, odafigyel, jelez, a jelzéseket veszi.

(2022-04-22) : A masszázs első felében ki kellett hevernem az előző élményt, így csendben csak élveztem, ahogy először a bal vádlim, majd a combom, majd a jobb vádlim és combom került sorra. A fenekem következett, ez kifejezetten jól esett, a hét elejéről maradt egy kis izomláz,

(2021-08-30) : másfél órát voltam, az első fele a randevúnknak egy nagyon szakszerű svéd masszázsból állt, tökéletesen éreztem magam, ez a rész nélkülözött minden erotikát, rendesen átdolgozott, megállja a helyét "sima" masszőrnek is