Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-16 16:04:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 119890 szexpartner

Perfekt a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
hosszú lábak
brutális kényszerfrancia
nagyon kezdeményező
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Amikor megláttam Kedvencem új fotó sorozatát, olyan inspirálóan hatott rám, hogy gondolkodás nélkül felvettem vele a kapcsolatot. Telefon, Viber és VTR. Mindegyiken kiválóan működött a kontakt. Gyorsan és kedves hangnemben kommunikált velem. Intelligens, érett nő benyomását keltette.

Évek óta terveztem, hogy meglátogatom Őt, voltak próbálkozások, de valamiért konkrét egyeztetésig eddig nem jutottunk el. Istennős írások garmadájával, vonzó adatokkal, és alapban elérhető széles repertoárral csalogatott magához. Oldalon vezeti a TOP listákat és én mégsem kerestem fel mostanáig. Ennek okára csak a helyszínen kaptam választ. Akkor konstatáltam magamban, hogy ezért nem jöttem el eddig hozzá. Részletek később…
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
VTR-ben megkaptam a pontos koordinátákat. Átmeneti helyszín, innen költözni fog. Alighanem ez már a belvárosnak számít. Tömegközlekedés ideális. Épület előtt áll meg a troli. Személygépkocsival csúcs időben persze lehetnek gondok. Illetve a parkolás is egy kisebb vagyont képez.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Erre sem áldoznék sok mondatot, hiszen Melina az adatlapján jelezte, hogy hamarosan máshol rendel (XI.Ker). Egy hét múlva már nem lesz ennek a helyszínnek relevanciája, felesleges a részletekben elveszni.

Amúgy apartman hostelben voltunk. Retró fogadtatás volt a javából. ’90-es évek hangulatát idézték a puritán körülmények, de ennek ellenére minden idevonatkozó elvárásnak megfelelt a lakás. Vendéglátóm figyelmessége mindenre kiterjedt. Száraz kilépővel, illatos törölközővel és egy pohár üdítővel várt.
Melina külseje
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Szépségét és külsejét a modern kori Szókratészek itt az oldalon jobbnál jobb filozófiai költeményekben már részletesen kielemezték. Azokkal teljes mértékben analóg az én véleményem is. Mecénásként kiegészíteném néhány saját tapasztalatommal:

Magassága közel 180 cm. Ehhez mérten hosszú és szép lábakkal találkoztam. Ami combfixbe volt csomagolva. Mellek kicsik, kemények, játékosak, érzékenyek.

Tetoválás van néhány, amelyek a fotóiról retusálásra kerültek. Arc nélküli képekkel hirdet Melina. Feltételezem azért, hogy nehogy felismerhetővé váljon nem kívánatos személyek előtt a kiléte. Bár szerintem, a mostani punciját bemutató nagy sikerű (Batmen jelet) idéző fotója is alkalmas a beazonosításra. Annyira egyedi, olyan személyes, mint egy új lenyomat. Nem csodálnám, ha az Ő esetében, ezt is elfogadnák bankozásnál.

Arca szomszédlányos. Smink nélkül, teljes egyszerűségében, önazonosan várt. Barátságos mosolyával és fényes barna szemeivel fogadott a lift ajtóban és kísért be a mini apartmanjába. Ott már realizálódott bennem, hogy jó helyre érkeztem. Nagy gond nem lehet.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 119890 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 119890 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2023-11-17 09:22:21 erotikus masszázs 1198905. Melina +36707355651 beszámoló 2023-11-17 09:22:21 erotikus masszázs 1198906. Melina +36707355651 beszámoló 2023-11-17 09:22:21 erotikus masszázs 119890
Action
Lábimádat:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Prosztata masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Amikor pucérra vetkőzött és megláttam őt teljes valóságában előttem, olyan ártatlannak tűnt. El nem tudtam volna képzelni, hogy majd milyen mélytorkozást és kényszer franciát fogok majd csinálni egy ilyen szende kinézetű, copfos lánnyal. Ismét beigazolódott, hogy nem szabad a külső alapján prejudikálni. Sztereotip gondolkozás nem mindig jön be.
Tagolva írom,hogy semmit se hagyjak ki.

Csókolózással kezdtük. Nagyon finoman csinálta, sok érzést tett bele. Annyira lágy volt és játékos,barátnős hogy még mindig nem tudtam, hogy hogyan lesz ebből torkoscsütörtök.

Aztán bemutatta az orális tudását és az ehhez kapcsolódó - máshol csak extrában elérhető, de akkor is csak gyenge utánzásnak nevezhető tartalmakat.

Mélytorok:

Ez máshol úgy valósul meg, hogy a lány beveszi addig, amíg bírja. ½-ig, vagy ¾-ig, ahogy sikerül, aztán levegőért kapkodva menekül, hogy túl nagy vagyok neki. Melina-nál ez úgy manifesztálódik, hogy tövig benyeli a dákót. Maximumig, tényleg, koppanásig leengedi. Ami van, azt mind lenyeli, kész. Könnyedén, játszadozva kényeztet. Élvezkedésre helyezi a hangsúlyt, nem szabadulni akar, hanem hagyja, hogy izgalommal töltse ki az erre szánt időt. Kéz nélkül persze, azt ugye mondanom se kell. A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt. Orra sokat landolt a hasamon.

Kényszer francia :

Ebből is kivettem bőven a részem. Azt is profi módon valósította meg. Mindegy volt, hogy feküdtem az ágyon vagy álltam a szőnyegen. Térdelt vagy hasalt előttem. Azt csináltam vele, amit akartam. Még a fejét az ágyról lelógatva is dugtam a száját. Ilyenkor jól megfigyelhető volt, hogy meddig meg le a torkán a rudam. A gigáját éreztem a makkommal. Isteni volt. Itt már volt glu-glu-glu és hozzá öklendezés, lihegés, de csak diszkréten. Taknya nyála egybefolyt. Egyik beszámolóban olvastam, hogy az írója „taknyosra dugta” a lány száját. Most már tudom, hogy az mit jelent. Semmi köze a náthához, nem betegség ez egy normális reflex a női test részéről, amikor ilyen intenzív behatások érik a hölgy szájat.

A golyóimat is a szájába tömtem azokkal is eljátszadozott. Fantasztikus, amit Melina tud az orális kényeztetés témában. Igazi élsportot űz a franciázásból. És ez nem olyan, mint a most divatossá váló Hobby Horse. Amikor a hölgyek lovasnak öltözve seprűnyelet a lábuk közé fogva mímelik a díjugratás mozzanatait. Melina nem elszínészkedi a szopást, ő megvalósítja azt teljes mértékig. A képzelet szabta határokat is átlépi. Joggal birtokolja a „Budapest (egyik) legjobb franciája” díjat. Magyarországra érkező külföldieknek zarándok helye lenne a rezidenciája, ha prospektusokban lehetne hirdetni az efféle látványosságokat. Szuvenírként vihetnék el a vele töltött órák emlékét hazájukba. Dicsekednének vele férfi társaik előtt, milyen a magyar virtus. Ez a HuniCum.

Aktus:

Erre nem került sor, pedig a gumi oda volt készítve.

Az alagútban nem jártam, de az ikonikus kis szárnyakat azért megszeretgettem. Alulról pont olyan kívánatos volt, mint azon a nagysikerű képén látható . Csókoltam, szívtam, nyaltam a kis fürtöcskét. Nem is akármilyen élménnyel ajándékozott meg ennek következtében Melina.

Vénusz domb felőli részen viszont egy kisebb botanikus kert fogadott. Az nem dekorációs csík volt jelzés értékűen, nem is diszkréten megrajzolt leszálló pálya. De még csak nem is egyenlő szárú háromszög borostából. Valódi és hosszú méh legelője van Melinának. A többi részen az ajkak körül és a bikini vonal mentén szépen le volt gyalulva, de a vagina feletti terület eredeti, istenadta természetességében pompázott. Ez nekem ismeretlen volt elszoktam tőle. Nem vágytam kutató fúrásokra a mezőn. Ez a körülmény volt, ami miatt eddig nem kerestem fel Öt. A fan szőrzete elijesztett és most sem jutottam túl a dzsungelen. A franciás élmények bőven kielégítették mocskos fantáziámat.

Lenyelés:

Órában 2x is lett volna lehetőségem az orgazmusra, ha úgy akarom. Egy orális és egy vaginális akcióra van mód Melinánál.

Én egy hosszabb franciás kényeztetéssel teljes mértékben megelégedtem. Amit ő perfekt módon abszolvált nekem. Bírta a kiadós munkát a szájával.

Az időzítésre hívta csak fel a figyelmemet. Ha ügyes vagyok, akkor pont a mélytorkozás/kényszerezés közben mehetek el a gyomrába. Ez elsőre sikerült. Összehasonlíthatatlanul jó volt. Hosszan és kitartóan kényeztetett még utána. Így kell ezt csinálni. Mennyei befejezéssel lepett meg.

Törlőkendő, papírtekercs vagy egyéb zsepiféle nem volt bekészítve. Most már tudom az okát. Melina márkájú ajakápoló tökéletesen teljesítette a tisztító hatást
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
VTR kedvezményt automatikusan érvényesítette. Ennek megfelelő kialakított csokrot az elején adtam neki oda, még mielőtt kérte volna. Korrekt hozzáállással alakítja ki.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Melina istennő. Vendéglátásban a körülmények ellenére first class kiszolgálást kaptam. Nem volt óra nézegetés, sürgetés, vagy egyéb korlátozás,se time pressure. Franciában a legjobb kétségtelenül. Nincs hozzá hasonló. Muszáj lesz még visszamennem hozzá és a mocskos fantáziámat elétárni. Valósítsa meg mind,mert ő képes rá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2023-11-17 22:41:37
Egy pamacs miatt halogattad évekig a látogatást?! Még mindig meg tudok lepődni. :) Az írás amúgy kifejezetten jó lett.

2023-11-17 20:12:46
Nevedhez méltóan perfekt írás! Köszönjük hogy szántál rá időt, és gratula az élményhez mindkettőtöknek

2023-11-17 19:36:07
Tökéletes írás egy élménydús randiról. Nagyon jól mutattad be a vendéglátód külsejét, tehetségét, hozzáállását! Csak ámulok, hogy ilyen "ártatlan" kinézetű leányzó, hogy tud ekkora szexuális kisugárzással rendelkezni :) Nagy GRATULÁCIÓM Nektek!

2023-11-17 18:03:00
Perfekt beszi, köszi a rá szánt időt.

2023-11-17 14:44:17
Kiváló a beszid, élményszámba ment az olvasása és az adattartalma is. Más kérdés, hogy én talán nem adnék lila csíkot egy olyan randira, ahol nem volt aktus.
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 16db
(2023-10-08) : Majd hanyatt döntött és egy izgalmas francia óra vette kezdetét. Ekkor még olyan barátnős volt a történet. Nyalogatta, puszilgatta, golyókhoz is le-le tévedt. Egy ideig ez ment utána felálltunk megölelgettem és kérdeztem, hogy jöhetek akkor most én az ő lába köze?

(2023-07-26) : Rendkívül ügyes technikával dolgozik a műszeren, tövig lecsúszik a szájában/torkán, de nem vagyok egy mérethuszár, szerintem túl nehéz dolga nincs velem. pár perc után pózcsere, lefeküdt az ágyra, én fölé térdeltem, és úgy adtam a szájába a férfiasságomat.

(2023-07-06) : majd lejjebb is helyezkedett és bizony lekezdődött egy nagyon jó kis francia dolog.... igazából ezért mentem. :)) volt mélytorok és minden ami csak lehetséges megfelelő hangokkal párosulva (bár én nem pornón szocializálódtam ;-))

nagyon jó: 15db
(2023-10-07) : Mivel nagyon szépen vette torokra az oda kívánkozót így baromi jót élvezkedtem így! Majdnem el is durrantam tőle 1-2 perc alatt annyira felajzott, jólesett!

(2023-06-29) : Aztán , ahogy elkezdtem mélyrehatóbban is infókat is gyűjteni, szembesültem vele, hogy ő nem egy tucat hirdető. Szerintem ha az oldalon lenne Hall of Flames akkor Melinának bérelt helye lenne.A csapodár férfiak védőszentje és gyámolítója.

(2023-06-09) : majd folytatta, amit már a fürdőben elkezdett, még több változatossággal és hosszabban, a golyók is kaptak a jóból, és lehet tolni Melinának, vagy ésszel húzni a fejét, de ugye, minek, ütközésig és még annál is tovább tolja magától is, miközben a szemedbe néz, mosolygó szemmel!

: 9db
(2023-12-06) : A száj-nyelv-garat-mandula-szájpadlás olyan összjátékára képes, hogy az a lehetetlenség határait súrolja. Végem lett, csillagok forogtak körülöttm. Pihi az ágyon, mellém térdelt, én kifliben, a combján a fejemmel, simogatta a hátam, finoman karmolászta.

(2023-11-27) : Néhány másodperc alatt "beindultunk". Beszélgetésben. Folyt a szó, ömlöttek a mondatok. Két ismeretlen komoly témákat, vagy kevésbé azokat érintve, mesélve, sztorizva, nevetve.......Ragyogó volt. Melina, amellett, hogy olyan átlagon felüli tájékozottsággal

(2023-09-14) : Melina tövig eltüntetett, tulajdonképpen torokra vett (a randi végén mosolyogva meg is jegyezte, hogy nyilván nem sokszor történik ez meg az én méretemmel, ami egy nagyon ügyes mindkettőnknek szóló dicséret volt). Néha kiengedett a szájából, rendszeresen tartotta a szemkontaktust, pornósan zavaró hanghatás szinte nuku, mélytorokhoz értő barátnős feeling ON, szóval szuperul éreztem magam, azt kaptam, amiért mentem.