Kiemelt
Tessza(38)
Budapest IX.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-07 22:10:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 119197 szexpartner

Bohém2 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régi emlékek idéződtek föl bennem mikor fölfedeztem hirdetését. IItt az oldalon vettük fel a kapcsolatot. Nem tartott sokáig és találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot mit Vtr-el megerősítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A pontos cím ismeretében nem volt gond, Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkolásra jó időt szánni, szerencsém volt és pont a bejárattal szemben megcsíptem az egyetlen helyet. A troli pont a bejárat előtt áll meg. Telefonon hívtam kettő percel korábban.
Kapukód nincs, portaszolgálat van, de nem érdeklődő. A megfelelő emelet birtokában indultam a lifthez. Melina kijött elém és együtt mentünk a kuckójába.I
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy kis garzon. Elég egyszerű, de célszerű. Nagy dupla ágy, egy heverő. Fürdő zuhannyal és minden szükséges rendelkezésre áll.A tisztaságra nem lehet panasz. Elmondása szerint a helyszín átmeneti..
Melina külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Az elmúlt évek során nem változott. Ugyan olyan vékony, jó alakú nő mint volt. Tiszta barna jókedvű szemek. Szája csókra ingerlően szép. Kecses nyak, váll alá érő barna haj copfba fogva. Kicsi de érzékeny, jól reagáló cicik. Karcsú derék, hosszú combok. Felesleg sehol egy deka. Tetkók kedvesek, piercinge már nincs. Ahogy ment előttem, mozgása lazán elegáns.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 119197 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 119197 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2023-09-08 09:42:18 erotikus masszázs 1191975. Melina +36707355651 beszámoló 2023-09-08 09:42:18 erotikus masszázs 119197
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Belépve, csókos üdvözlés, cipő le és mindketten vetkőzni kezdtünk. Olyan közvetlenséggel tettük mintha a tegnapit folytatnánk, pedig eltelt pár év. Fürdés, hova kikísért és segített a hőfok beállításában. A vizesblokkot elhagyva csupasz valójában állt előttem.
Átöleltük egymást és csóókba forrtunk össze. Csókja valódi, nyelves, de nem tolakodó. Pont olyan tettre késztető. Közben araszoltunk az ágy felé, mit birtokba is vettünk. Közben kölcsönös smár. Szemérem dombján finom szálú szőrpamacs. Mielőtt belefeledkezhettem volna pozíciót fogott. Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában. Hihetetlen érzés ahogy játszik garatjával. Régi érzések jöttek elő és megfogtam fejét és rajta tartottam. Majd fölhúztam egy csókra oszt folytatta. Elvoltam mint a befőtt egy kis szalicillal a tetején, de itt Melina szája volt a szalicil.
Megkívántam punciját. Nyalakodtam rendesen és ujjak is feladatot kaptak. Voltak sóhajok, csípőtekergetés, de csúcsra nem sikerült vinnem.
Ezután újra kedvesem következett. Elkábított tudásával, miből érződött, hogy kedvből csinálja és ez az a többlet mi jellemzi. Hosszan elvoltunk így mikor is Melina javasolta és fölpödörítette a védelmet. Finoman ereszkedett farkamra és egy műlovarnő irigykedve leste volna. Hosszába tesztelte lompit, majd körözöt csípejével. Melleit markoltam, rám dőlt, szája számra tapadt, nyelve nyelvemmel viaskodott miközben lompi puncija vendégszeretetét élvezte.
Lazán fordultunk misszibe. Lompi helyén maradt és már toltuk is. Melcsi húzott magába. Kívánás érződött mozdulataiból mi keményebb munkára ösztökélt. Érezte örökítő anyagom mocorgását, lábait körém fonta és a katarzisom pillanatában satuba fogott. Mocorgott alattam mi jótékonyan hatott, mikor azt hittem nincs tovább puncija szorított rá lompira ütemesen.
Lassan, olyan nem akarósan váltunk szét. Ezután megtakarított, összebújtunk és beszélgettünk. Beszélgetésünk bensőséges és őszinte volt. Egyet értettünk abban, hogy mindketten örültünk az újbóli találkozásnak.
Ezután fürdő, öltözés, csóókos nyelves, legyen szép napod és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Rezsihozzájárulás a végén történt a hirdetésében megadottak szerint.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Élvezetes szép órát töltöttem Melinával. Odaadó, kedvemet kereső kedvesem volt végig. Nagyon jól keveredett a barátnő fieling a pornóssal. Öröm volt újra társaságát élveznem.
Köszönöm a rám fordított idődet, csóókollak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2023-09-11 17:42:52
Köszönöm/ jük a szavazatokat, a hozzászólásokat.

2023-09-08 18:59:46
Írásod egyirányú utca a múzsád felé, gratula az élményhez és annak a megírásához is.

2023-09-08 10:22:44
>Jól visszadtad,h milyen is Ő,a KIRÁLYNŐ!:)Érződik a besziden,h totál vendégközpontú,és teljesen alkalmazkadó,igazi férfiálom!:)Csak azért nem hozom haza,mert nekem már fiatalka,egy ilyen nyugdíjjas csődőrnek,már sok lenne...:DViccet félretéve,tökéletes randi volt,jó fogalmazással!:)
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 18db
(2024-03-02) : Csók kitűnő nyelves édes.Szája gyönyörű,húsos finom.Itt nem szájrapuszi van.Közben kézimunkázott,én finoman játszottam azzal a gyönyörű leveles puncival.

(2024-02-01) : Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!

(2023-07-26) : Rendkívül ügyes technikával dolgozik a műszeren, tövig lecsúszik a szájában/torkán, de nem vagyok egy mérethuszár, szerintem túl nehéz dolga nincs velem. pár perc után pózcsere, lefeküdt az ágyra, én fölé térdeltem, és úgy adtam a szájába a férfiasságomat.

nagyon jó: 19db
(2024-06-13) : Közben hagyta magát simogatni, de egy idő után jeleznem kellett, hogy állj, ha így folytatjuk, túl hamar vége lesz. Ezt követően gumit kértem, ő pedig meglovagolt.

(2024-05-09) : Ezután felkerült az önvédelmi felszerelésem és rendesen meglovagolt, csodás volt a popsiját markolni és csókolgatni a pici de annál szexibb melleit. Nagyon jól csókol is, fínom puha vastag száját élvezet volt csókolni, imádtam nagyon.

(2024-01-23) : Az ágyra fektetett és indult az önkényszerező faszszeretgetés extrém bőnyállal, zacsikezelés, gát-nyelváltali-masszázs és hát ... popókényeztetésben is extra. (ami eredetileg ide írtam azt még sem vállalnám fel még itt sem).

: 15db
(2024-05-02) : Szája 1re mélyebben fogadja farkam, közben cuppogó hangok mellett folytatja a nyál@t vissza, ami fenomenális érzés és vizuális látvány ahogy a v@ladék 1re sűrűbb, és nylce a zacsi hergeli.

(2024-04-30) : Az ágy egyik oldalára helyezkedtem és egyből egy nagyon príma franciával indítottunk. Valóban extra a tudása, megfordult a fejemben hogy végigmenjen a program, de a késésem miatt felmértem, hogy nem fog még egy kör beleférni és mivel szexet is akartam gumit kértem.

(2024-03-18) : Majd egyszer csak elindult lefelé és bekaptam a már álló farkamat. Többi kolléga állítása igaznak bizonyult, elég hamar bekapta az egészet. Hosszan csinálta, majd szóltam hogy én is megakarom lent kóstolni.