Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-26 13:40:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 118813 szexpartner

Kitsune a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
perfekt popsi
brutális kényszerfrancia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en egyeztettünk, 1 héttel a randi előtt foglaltam időpontot. Jóváhagyás még aznap, minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem. Jellemzően nehéznek tűnne a parkolás, de az utcában, kb 2 perc sétára találtam helyet. Nem ez az első alkalom, hogy meglátogattam őt, a korábbi alkalommal is kocsival mentem, akkor volt hely az utcában, amúgy frekventált helynek tűnik, szóval lehet, hogy csak bemákoltam mindkétszer a parkolóhelyet. amúgy busz ott áll meg a ház előtt, azzal is könnyen megközelíthető. Mikor odaértem, felhívtam, 4 csörgés után felvette, mondta, hogy pontosan hová menjek.
Helyszín
Nagy szép lakásban fogadott, tiszta, rendezett, szép ágynemű. Kaptam törcsit, elmentem zuhanyozni gyorsan, bár közvetlen érkezés előtt fürödtem meg, azért mégis csak így ildomos, ha a helyszínen is tisztálkodik az ember. kétféle tusfürdő, szájvíz, szóval minden adott az előkészületekhez.
Melina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek a valóságnak megfelelnek. Többen elmondták már, szóval csak megerősíteni tudom a korábban leírtakat: Nők között a magasabbak közé számít, vékony hölgy. Utcai ruhában fogadott, de én nem is várom, hogy valami speckó fogadóruhában legyen a vendéglátó. Sok lány figyel erre, és ezzel nincs is semmi probléma, engem se zavarna, de ugye különbözőek vagyunk, számomra ez így természetesebbnek hat.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 118813 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 118813 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2023-07-26 13:48:49 erotikus masszázs 1188135. Melina +36707355651 beszámoló 2023-07-26 13:48:49 erotikus masszázs 1188136. Melina +36707355651 beszámoló 2023-07-26 13:48:49 erotikus masszázs 118813
Action
Kicsit furcsának tűnhet majd, amit írni fogok, bizonyos részek, amit jobban ki szoktak fejteni, kevesebb szót kapnak, más dolgokról meg kicsit többet írok.

No, akkor jöjjön a lényeg: zuhanyozás után ölelkezés, csókok, megbeszéljük a programot. Franciás programra neveztem be hozzá, mint legutóbb (arról nem írtam beszámolót, de majd helyenként szóba hozom azt az alkalmat is), megkérdezte, hogy mi a célkitűzés, hogyan ütemezzük a progit. Felajánlottam, hogy vele kezdjünk, de végül abban maradtunk, hogy velem, aztán majd ő jön, aztán majd alakul még a további.
Szóval lefeküdtem az ágyra, és átadtam magam az élvezeteknek. Rendkívül ügyes technikával dolgozik a műszeren, tövig lecsúszik a szájában/torkán, de nem vagyok egy mérethuszár, szerintem túl nehéz dolga nincs velem. pár perc után pózcsere, lefeküdt az ágyra, én fölé térdeltem, és úgy adtam a szájába a férfiasságomat. Szólt is, hogy figyeljek, le ne fejeltem az ágy feletti polcot, azért egyszer mégiscsak sikerült...
Megkértem, hogy mielőtt elélvezek, izgassa magát, engem nagyon lázba hoz a látvány, így amikor az első turnus végéhez közeledtünk, megint pózváltás, kicsit kijött az ágy szélére, oldalt fekve/könyökölve nyitotta nagyra a száját, közben simogatta magát én pedig az előre megbeszéltek szerint az arcára és a nyelvére spricceltem a már 1 hete számára fenntartott adagot.
És akkor idáig írogattam viszonylag kevés részlettel, de előttem már úgyis annyian leírták kb. ugyanazokat a dolgokat, én mást szeretnék kiemelni.

És ez bizony nem más, mint az utójáték. Lehet itt olyanokat írni, hogy "hagyott lenyugodni a szájában" meg "az utódokat többé nem láttam" és a többi, ezzel nincs baj, de még nem nagyon találkoztam olyannal, hogy szót kapott volna, milyen varázslat is az, amit a férfi orgazmus után képes művelni Melina. Itt kérem nincs semmi alibizés, menekülés tisztálkodni, itt kérem tisztességes, teljes odaadással véghezvitt, első osztályú utójáték van!
Miután a sperma partnerem arcán/vállán/mellén/hasán landolt, még akkor is megy a cerka után, lelkesen játszik az elélvezett farokkal és odaadóan maszatolja magát, ha tudja, hogy ez a randipartnerét izgatja. Maximálisan azt helyezi az előtérbe, hogy vendége minden perverz vágyát kielégítse (természetesen a lehetséges határokon belül). Szóval kérem alássan, Melinával olyan együttlétben lehet részem, amilyet max csak a pornófilmekben láthatok.

Az első kör után végül elment mosakodni, de az sincs ellenére, ha maszatos marad, első randink alkalmával így bonyolítottuk le a randinak azt a részét, amikor én kényeztettem őt. Szerettem volna, ha azért kicsit komfortosabban érzi magát, és hát bár a látvány ilyenkor nagyon izgató, a higiéniai és a kényelmi okok miatt mondtam, hogy nyugodtan menjen ki a fürdőbe, ha neki úgy kényelmesebb.

Miután visszatért, kicsit beszélgettünk, majd hozzáláttam az ő kényeztetéséhez. Túl sokat erről nem akarok írni, elvégre nem én vagyok a hirdető, nem az én képességeimen van a hangsúly, de azért úgy tapasztaltam, hogy vendéglátóm kifejezetten élvezte a tevékenységet, amit a nyelvemmel és két ujjammal produkáltam.
Ezt követően így, hogy letudtuk az első kört, pihentünk az ágyon, cirógattuk egymást, beszélgettünk, nekem ekkor tűnt fel, hogy az ággyal szemben volt tükör! Jó, hát tudjuk, hogy nem a lakberendezést jöttem megvizsgálni...

Rendkívül értelmes, intelligens beszélgetőpartner, de ezt már írták előttem mások is, csak megerősíteni tudom.

Egy idő után aztán újra ott voltunk, hogy engem kényeztet, itt volt megint fekvős póz, kimentünk az ágy szélére, én álltam, ő előttem négykézláb az ágyon dolgozott keményen a hangszeren, ekkor megint eszembe jutott, hogy van tükör! Hát oldalra néztem, és úgy is megcsodáltam munkásságát.
Még soha nem próbáltam, ezért javasoltam a fejlógatós pózt, jó volt, de azt azért megállapítottuk, hogy ezzel az alacsonyabb fekvésű ággyal és az én testmagasságommal (190 cm) kicsit melós, úgyhogy megint váltottunk. Első randin kipróbáltuk a popsinyalásos izgatást, és emlékeim szerint eléggé hatásos volt, úgyhogy megint a hátamra feküdtem, kezembe vettem a sorom, ő pedig a délvidékre indult engem kényeztetni. A hatás nem maradt el, éreztem, hogy mindjárt jön a második kör, szóval megint a szájába vett, szopogatott, majd egy nagyot élveztem a szájába.
És itt jön megint az ,amitől igazán odaadó és profi Melina. Élvezésem elején szájával a makkot szopogatta folyamatosan (és nem eresztett egy pillanatra sem), majd amikor az első, intenzívebb lüktetéseim megvoltak, akkor engedte le magát teljesen tövig és úgy vett torokra.

Hát kérem. Egy "szimpla" óriási élvezésből megcsinálta életem legfantasztikusabb orgazmusát. Az általam kiadott hangokból is hasonlókra következtethetett, mert miután végzett, azt mondta: "Ezt bóknak veszem." Mondtam is neki, hogy mit éltem át.

Ezután még maradt kb 15 percünk, szóba került, hogy esetleg rápróbálunk neki is egy második körre, de végül ez kimaradt, kaptam egy kis masszázst, aztán öltözködés, búcsú.
Elszámolás
Érkezéskor egy csoki csomagolásába diszkréten elhelyezve. Nála ami van, minden alap, de amit nyújt, az egészen rendkívüli.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Melina egy csodálatosan aranyos, odaadó, figyelmes, diszkrét és a vendége igényeit szem előtt tartó hölgy. Abszolút megérdemli, hogy tisztelettel bánjanak vele (mint ahogy egyébként természetesen a többiek is), és rendkívül hálás tud lenni.
Amit tud, az minden kétséget kizáróan prémium kategória, így az árazás több, mint jutányos.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2023-07-27 17:01:31
Tetszik, hogy kitértél az utójátékra. Ez számomra is fontos, köszi!

2023-07-27 15:28:09
Jól megírt besziben mutattad be Melina nagyszerűségét, különlegességét. Kösz a kedvcsináló megosztást.

2023-07-26 16:54:14
Nekem tetszett, mindenképp meg fogom látogatni ha valóban ilyen! Köszi!

2023-07-26 14:44:39
Remek! Átjött az élmény! :) Gratulálok mindkettőtöknek! :)
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

felejthetetlen: 15db
(2023-10-08) : Majd hanyatt döntött és egy izgalmas francia óra vette kezdetét. Ekkor még olyan barátnős volt a történet. Nyalogatta, puszilgatta, golyókhoz is le-le tévedt. Egy ideig ez ment utána felálltunk megölelgettem és kérdeztem, hogy jöhetek akkor most én az ő lába köze?

(2023-07-06) : majd lejjebb is helyezkedett és bizony lekezdődött egy nagyon jó kis francia dolog.... igazából ezért mentem. :)) volt mélytorok és minden ami csak lehetséges megfelelő hangokkal párosulva (bár én nem pornón szocializálódtam ;-))

(2023-06-28) : Csintalanul mosolygó szemeivel rám nézett, majd forró ajkai közé vette a szerszámot. Nagyon vágytam már erre az érzésre. Mikor pár pillanat múlva torkára engedett, csak hálálkodni tudtam. Gondoltam, most mindjárt próbálkozok egy kis kényszerrel, de partnerem megelőzött.

nagyon jó: 15db
(2023-10-07) : Mivel nagyon szépen vette torokra az oda kívánkozót így baromi jót élvezkedtem így! Majdnem el is durrantam tőle 1-2 perc alatt annyira felajzott, jólesett!

(2023-06-29) : Aztán , ahogy elkezdtem mélyrehatóbban is infókat is gyűjteni, szembesültem vele, hogy ő nem egy tucat hirdető. Szerintem ha az oldalon lenne Hall of Flames akkor Melinának bérelt helye lenne.A csapodár férfiak védőszentje és gyámolítója.

(2023-06-09) : majd folytatta, amit már a fürdőben elkezdett, még több változatossággal és hosszabban, a golyók is kaptak a jóból, és lehet tolni Melinának, vagy ésszel húzni a fejét, de ugye, minek, ütközésig és még annál is tovább tolja magától is, miközben a szemedbe néz, mosolygó szemmel!

: 9db
(2023-12-06) : A száj-nyelv-garat-mandula-szájpadlás olyan összjátékára képes, hogy az a lehetetlenség határait súrolja. Végem lett, csillagok forogtak körülöttm. Pihi az ágyon, mellém térdelt, én kifliben, a combján a fejemmel, simogatta a hátam, finoman karmolászta.

(2023-11-27) : Néhány másodperc alatt "beindultunk". Beszélgetésben. Folyt a szó, ömlöttek a mondatok. Két ismeretlen komoly témákat, vagy kevésbé azokat érintve, mesélve, sztorizva, nevetve.......Ragyogó volt. Melina, amellett, hogy olyan átlagon felüli tájékozottsággal

(2023-09-14) : Melina tövig eltüntetett, tulajdonképpen torokra vett (a randi végén mosolyogva meg is jegyezte, hogy nyilván nem sokszor történik ez meg az én méretemmel, ami egy nagyon ügyes mindkettőnknek szóló dicséret volt). Néha kiengedett a szájából, rendszeresen tartotta a szemkontaktust, pornósan zavaró hanghatás szinte nuku, mélytorokhoz értő barátnős feeling ON, szóval szuperul éreztem magam, azt kaptam, amiért mentem.