Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-11 10:06:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Marcsi +36703159115 121184 szexpartner

SimiSoma a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR-en jelentkeztem be késő délelőttre. Többször voltam már Marcsi vendége, és mindig jól éreztem magam, csak aztán messzire költözött. Több, mint egy éve nem találkoztunk. Most elérhető közelségemben bukkant fel. További motivációt jelentett aznapi akciója. Másoknak is, mert fogytak a szabad időpontok, mint a cukor. Marcsi azonnal visszaigazolta a kért időpontot, de már ezalatt is kettővel kevesebb lett a kiírtak száma.
Megközelítés
Gyakran járok tömegközlekedéssel, de ide inkább autóztam. Pestlőrinc városias, de nem panel része. A hatvanas években épülhetett a ház, amelynek alakjáról kapta a nevét az utca. A térkép jó helyen jelölte. Parkolóhely bőven akadt, ingyér.
Helyszín
Érdektelen, hogy van-e lift a házban. Felújított lakás. Miénk volt az egész. Bútorozott, de belakatlan. A kufirckuckó egy beépített szekrénnyel van leválasztva a nappaliból, benne franciaágy. Nem sötét, sőt, még némi természetes fényt is kap. Szerintem igényes kialakítású. Nekem jobban tetszett, mint vendéglátómnak. A nappaliban egy komplett ülőgarnitúra szolgál cuccolásra. A fürdőben melegvíz, tusfürdő, száraz törcsi és kilépő.
Marcsi külseje
Marcsi egyszerűen gyönyörű. Időközben megszabadult csekélyke túlsúlyától. Karcsú kis vadmacska. Szerencsére a fogyás nem károsította kebleit, melyek korábban is, most is rabul ejtettek. Közepes méretűek, de nagyon szépek, és egyáltalán nem gravitálnak. Higiéniája kifogástalan. Frizurájáról rendkívül szakszerű leírást tudok adni: Félúton helyezkedik el a göndör és a kócos között. Az eddigi, igencsak széles repertoárból ez tetszett a legjobban. Nagyon dögös, mégis visszafogott, és jól illik Marcsi szép és kedves arcához.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 121184 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 121184 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-04-11 14:19:56 erotikus masszázs 1211845. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-04-11 14:19:56 erotikus masszázs 1211846. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-04-11 14:19:56 erotikus masszázs 121184
Action
Világos bodyban fogadott – ha helyesen ismertem fel a ruhadarabot. Ehhez sem értek jobban, mint a hajviseletekhez.
Benneteket már nem fog érinteni, de a lakás olyan hideg volt, mint egy jégverem. A gázkonvektor valami miatt nem volt beüzemelhető. Tusolás után gyorsan összebújtunk, és libabőrös testtel melengetük egymást. Ölembe is ültettem, hogy így csókolózzunk. Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.
Gyakran tervezgetem, hogy na, most aztán mindenféleképpen megszeretgetem kedvesemet, aztán annyira belefeledkezem az első együttműködésbe, hogy nincs kedvem annyi időre sem szétválni, amíg újrarendeződünk. Többször is megkérdeztem Marcsit, hogy nem fárad-e, de mindig elhárította, nekem meg nem akaródzott kiengednem a karmaim közül. Csodaszép kebleit meg főleg nem. Hacsak anyira nem, hogy időnként végigsimíthassam a combjait és a testét, rámarkolhassak a popsijára. De aztán hűségesen visszatértem a cickókhoz. Közben lelkesen zakatolt a lokomotív. Egészen a végállomásig. Ott még elidőzött kicsit a pályán, mielőtt kigördült volna a remízbe.
Támogatott tisztálkodásom után összebújtunk. Kicsit hiányzott a vonatozás hevülete, de azért szorgalmasan simiztem és somáztam Marcsi pompásan karcsú, fiatal lánytestét és remekbeszabott cicijeit. (Félreértések elkerülése végett: A remekbe szabás kizárólag a természet és a genetika érdeme.) Utána kedvesem még franciázott is, de várható volt, hogy a második menetre nem lesz erőm, és így is lett. Hamarosan erőt vett rajtam a libabőr, ami elől a zuhany alá menekültem.
Még mindig időbővében voltunk, ezért komótosan készülődtem. Közben megvitattuk a világ fontosabb problémáit, mint például a falra szerelt minilégkondi tehetetlenségét. Jobban menézve kiderült, hogy nem is légkondi, hanem légkondi formájú elektromos fűtőtest. Közös erővel mégiscsak sikerült összehangolt tevékenységre bírni a makacskodó távirányót, a kijelzőt és magát a készüléket, úgyhogy a következő vendégeket bizonyára trópusi hőség fogadta a sarkvidék helyett. Talán így Marcsi is komfortosabbnak fogja érezni a kuckót.
Elszámolás
A szuper akciós VTR miatt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Marcsi szép, szexi, dögös, kedves, fiatal lány. Mindenkinek feltétlenül ajánlom meglátogatását. Magamnak is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 23db
(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

(2022-10-13) : Nagyon élveztem és mézédes volt a csókja, ami nagyon tetszett. Ezután megkérdezte, hogy mit csináljunk. Kaptam tőle egy nagyszerű franciát, ami első osztályú, és annyira élveztem, hogy hagytam végig franciázni

nagyon jó: 36db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.