Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-12-02 22:20:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Marcsi +36703159115 116365 szexpartner

Kitsune a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
csodás cicik
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR-en beszéltük meg a randit. Harmadik próbálkozásra végre összejött, az elsőt ő mondta le, a másodikat én, de végül csak sikerült összehozni.
Megközelítés
Kocsival mentem jóval a randi előtt, mert tudom, hogy agyrém azon a környéken parkolóhelyet találni. Én nem tudom, hogy van nekem ezekkel ilyen szerencsém, kb 2 perc után találtam egy szabad helyet a Magyar utcán a közelben, 2-3 perc sétára.
Helyszín
Elegáns kis lakás hangulatos tetthely szobával. A fürdőben minden volt, amire szükség van.
Marcsi külseje
A képeknek abszolút megfelel, sokat nem tudok és nem is akarok hozzátenni. Arcos fotó van róla, gyakorlatilag minden kiderül róla a képei alapján. Szép formás mellek, csinos alak, édi popsi, nagyon csini.
Cuki pici csaj, bár hozzám képest kb mindenki alacsony
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 116365 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 116365 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2022-12-05 09:34:46 erotikus masszázs 1163655. Marcsi +36703159115 beszámoló 2022-12-05 09:34:46 erotikus masszázs 1163656. Marcsi +36703159115 beszámoló 2022-12-05 09:34:46 erotikus masszázs 116365
Action
Franciás programot indítványoztam egy kis kamerázással.
Közösen elmentünk tusolni, itt már elkezdtük felfedezni egymás testét, felválzoltam neki a kamerázással kapcsolatos elképzelésem illetve csókolóztunk. Utána átmentünk a szobába és ott folytattuk. Lefeküdtem az ágyra, ő pedig finoman a szájába vett. Ügyesen, sok nyállal dolgozott egyedi technikája kellemes, nagyon jól esett a franciája.
Utána kértem egy helycserét, mert szerettem volna én is kényeztetni egy kicsit. Lassan elinvultam dél felé, a nyelvemmel izgattam a csiklóját, majd előbb 1 ujjal, utána 2 ujjal behatoltam és így kényeztettem. Egy idő után cserét kért, megint ő akart tevékenykedni, én meg hát mégse mondhattam rá nemet :)
Ekkor elkezdtem kamerázni, ő pedig szorgosan dolgozott rajtam. 1-2 perc után megkértem, hogy izgassa magát, ezért leült velem szemben terpeszben, 2 ujjal benyúlt a kis puncijába, és úgy játszott magával, én pedig magamon dolgoztam, közben a kamera rögzítette az eseményeket. Mikor éreztem, hogy közeledek a vég felé, felálltam, ő pedig kijött az ágy szélére, és úgy vett kezelése.
A vég úgy ért el, hogy az arcára is jutott egy kicsi, ami lefolyt a melleire, a többi a szájában landolt, amit először megmutatott, majd eltüntette őket, miközben tisztára szopta férfiasságom. Az arcán én mellén landolt utódokat pedig az ujjaival a szájába terelgette, fergeteges látvány volt!
Ezt követően egy kis tusi, vissza az ágyra, és kezdtünk egy újabb kört, de be kellett látnom, hogy útolért a korom, ilyen rövid idő belül kettő nekem már nem megy. Pedig szegény mindent megtett és lelkesen próbálkozott, de nem bírtam újra rendesen megkeményedni. Még azt is megpróbáltuk, hogy gumit húzok, előbb lovaglóban, majd hátulról elkapom, de valahogy képtelen voltam egy újabb menetre. Még szájjal dolgozott rajtam egy kicsit, nem akarta feladni, de én éreztem, hogy ez a katona már nem harcképes.
A végén egy gyors tusolás, megkínált innivalóval, én egy pohár vizet kértem, amit elfogyasztottam, csók, búcsú.
Elszámolás
Extrák közül a kamerázást vettem igénybe, a felvételt azóta többször visszanéztem, egész jól sikerült :) Az összeget egy doboz csoki alá rejtve adtam át neki érkezés után
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Alapvetően jól sikerült a randi, nem tudtam, hogy képes leszek-e esetleg két körre, de eddig valahányszor próbálkoztam ilyennel, összejött, most valahogy nem de Marcsin aztán semmi nem múlott, ő kitartóan dolgozott rajtam, összességében nagyon ügyes csajszi :)
Jól éreztem magam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 24db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 36db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 42db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.