Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-01-20 11:41:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen kedves, nagyon jól esik a beszámoló 🥰
Ismét nagyon jól éreztem magam veled remélem sokszor fogunk még találkozni 🥰
Én nagyon várom a következő randit 😘😘 imádlak csók 🥰

Beszámoló Marcsi +36703159115 112831 szexpartner

serlokholmsz a 2021-12 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Előző nap írtam Marcsinak VTR-en, másnap reggelre kértem időpontot. Minden tökéletesen működött, hamar visszajelzett, úgyhogy vártam a másnap reggelt. Megint kértem, hogy ha esetleg előbb végzek mehessek kicsit előbb, ebben is partner volt, úgyhogy maximálisan rugalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolásról nem írok, mert BKV-val mentem, de belváros lévén horror lehet... A címet már ismertem, de a VTR-ben is pontosan megadta. Mivel már jártam ott, nem csengettem már a nyitott utcai ajtón (pedig ott is van kapucsengő) hanem egyenest a belső kapuhoz mentem. Pontosan érkeztem, úgyhogy most nem volt szükség a rugalmasságára...
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Beengedett a belső kapun, onnan lift az emeletre, a liftből pedig néhány lépés a bejárat, ahol már várt. A lakás nem változott az utolsó tali óta. Előtér, ahonnan a tetthely nyílik. Rend és tisztaság volt, egy rossz szavam nem lehet... A szobában feldíszített kiskaifa, a szokásos fotel, és a kinyitott kanapé várt. A fürdőben sem tapasztaltam változást, ahhoz képest, hogy a ház milyen régi, a fürdő a mai kornak megfelelő felújított. Max a kád mögötti fa ablakra férne rá egy festés, de a használatot nem zavarja és különben sem megvenni akartam a lakást, csak egy órára használni Marcsival :-) Volt több tusfürdő, száraz, nagy törölköző, és szájvíz a mosdónál... Teljesen rendben volt most is minden.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Marcsi még mindíg gyönyörű. Amikor meglátogattam éppen rövid szőke hajjal fogadott. Azok a képek azóta lekerültek. Egy kis ruci volt rajta a fehérneű felett, és magasssarkú. Nagyon vonzó és kívánatos volt így is,, de mikor lekerült a ruha, akkro méginkább. Ha valaki nem olvasta volna az előző beszit, Marcsi megadott adatai teljesen valósak. Termete alacsonyabb, de annál formásabb. Mindenhol arányos, kerek cicik, kerek popsi, jó lábak. A bőre síma és feszes, a pici pocija pedig nagoyn jó áll neki. Nem az a gebe, ha valaki ilyet szeret, akkor keressen tovább, de a képekről ez amúgyis látszik. Az arca szép, a mosolya pedig őszinte és nagyon szexi. Szándékosan hagytam a végére a puncit, ami olyan babás. Teljesen sima, és számomra továbbra is a legszebb benne a dombocskák, köztük a gyönyör forrásával. Vékony lány létére igazi húsos puncit rejteget a lába köze, pont ami a gyengém... Olyat ami nem tetszett volna nem tudok mondani...
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 112831 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 112831 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2022-01-20 14:19:17 erotikus masszázs 1128315. Marcsi +36703159115 beszámoló 2022-01-20 14:19:17 erotikus masszázs 1128316. Marcsi +36703159115 beszámoló 2022-01-20 14:19:17 erotikus masszázs 112831
Action
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
A lakásba érve ismerősként, csókkal üdvözölt. Beinvitált a szobába, ahol letettem a rháimat a fotelre, ő pedig adott egy törölközőt. Reggel lévén, csak egy gyors zuhit vettem, mivel otthon is fürödtem. Pár perc múlva már szárazon ismét a szobában voltam. Marcsi az ágyon ülve várt, még fehérneműben. Csókkal folytattuk, miközben simogattam, és levettem róla a melltartót és a bugyit, hogy teljesen hozzáférjek a gyönyörű testéhez. Aztán hogy kényelmesebb legyen, az ágyra dőltönk, és 69-ben kényeztettük egymást. Hatalmasat nyalakodtam gyönyörű húsos puncijában, ő közben a szájával dolgozott rajtam. Annyira tetszett ez a felállás hogy vagy negyed órát így voltunk, ezután gumit kértem, nehogy a szájával végezzen ki. Ügyesen felhúzta a gumit, majd egy kis nyállal előkészítette és kérdezte, hogyan kezdjük. Én most hátulról javasoltam a kezdést, hogy aztán kezdhessük előlről is. :-) Az ágyra térdelt, én pedig óvatosan de határozottan behatoltam a már igencsak nedves punciba. Pont jó volt a magasság, úgyhogy lehetett tolni rendesen. Amilyen kicsi lány és amilyen szűk a punci, ahhoz képest ebben a felállásban nagyon olajozottan ment minden. Nekem kellett szólni, hogy forduljunk, mert megint éreztem a vég közeledtét. A fordulás után misszibe folytattuk. Kicsit aggódtam is, nehogy agyonnyomjam, mert hogy szép halál nincs, de szerencsére túlélte... :-) Mikor itt is elmentünk a "falig", megint fordultunk, és közben kicsit regenerálódtam, és oldalt fektettem, és féli hátulról az ágy szélén dugtam a punciját. Ez is elég intenzív volt, és már amúgy is nagyon fel voltam spanolva, ezért kértem, hogy vegye le a gumit, és had élvezzek a szájába. Ennek is készséggel eleget tett, én hanyatt feküdtem, ő pedig egy játkékos, kéz nélküli franciával élveztett el. Az anyag a szájában végezte, amit ügyesen, az utolsó csppig eltüntetett. Ezúttal nem lett maszatos, mint az első alkalommal, bár én is jobban vigyáztam, pedig nagyon szexi volt maszatosan is... Adott törlőkendőt a maradéknak, bár nem sok minden maradt, alapos munkát végzett.
Ezután hasra fordultam, és kaptam egy finom masszázst, közben beszélgettünk az élet nagy dolgairól.
A masszázs végére már elszaladt az óra, úgyhogy egy gyors zuhi után elköszöntünk egymástól, bízva abban, hogy mielőbb újra találkozhatunk, ami főleg rajtam múlik, mert nehéz összehoznom a Budapesti túrát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a végére maradt, mert már az első alkalommal is így mondta. Az összeg akkor rendkívül kedvező volt, a decemberi kació miatt. Ilyen szolgáltatást ennyiért nagyon régen lehetett kapni. Most a popó extra lett volna, de nem vettem igénybe, a fotózás viszont akkor alapban volt, de azzal se éltem, amit utólag már bánok, de valahogy közben nem volt szívem félbeszakítani az aktust. De majd legközelebb azzal kezdem, mert azt a puncit meg kell örökíteni az utókor számára. :-)))
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 12 virágszálból álló csokor volt.
(A 2021-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A program nem volt pornós, mivel inkább barátnősre sikeredett, ezért adtam csa 3*-ot, de így is teljesen elégedett vagyok. A multkor belefért a második menet, de most sincs hiányérzetem. Annyira jól esett a masszirozás, hogy inkább azt élveztem tovább...
Legközelebb azért próbálom jobban beosztani az időt, mert Marcsival minden perc úgy tűnik, mintha egy angyal kényeztetne a mennyorszában.
Teljesen felüdülve, kielégülve távoztam, és már alig várom, hogy megint mehessek Marcsihoz.
A mostani tarifák kicsit magasabbak, mint decemberben voltak, de még mindig csak a pesti átlaghoz közelítenek, ha pedig akciózik, akkor vétek kihagyni.

A képkhez nem lehet írni, úgyhogy ide írok róluk. Ha több kép lenne, és egy kcist merészebbek, még vonzóbb lenne a közönség számára, bár lehet, hogy akkor nem jutna be az ember.
Az új videó pedig szuper.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2022-01-20 21:25:57
Nyugdíjas kedvezmény?😀

2022-01-20 21:18:04
Oli, írja hogy évvégén volt akció! Máskor extrák voltak grátisz. Marcsit érdemes követni ;)

2022-01-20 18:35:26
Igazi sherlock-i kérdés, hogy miként térhet el a hirdető és besziben megadott tiszteletdíj mértéke? Talán valami törzsvendég kedvezményed van?
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 23db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 36db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.