Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Maja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-17 07:56:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Maja +36701476190 119585 szexpartner

fracks a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Maja hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Az oldalról hívtam. Valójában már egyszer beszéltünk régebben, de akkor nem tudtuk összehozni a találkozót, de nem tettem le róla. Elmentettem a számát és az alkalmas napon ismét hívtam. Ezúttal sikerrel. Könnyen találtunk megfelelő időpontot és már mondtam is neki a címet. Nem egyeztettünk előre programot, abban maradtunk, improvizálunk, tesszük ami jól esik mindkettőnknek.
Megközelítés
É hívtam, ő jött. Szerintem ezzel a résszel nem volt gond, időben ideért.
Helyszín
Ha felmerül a kéglim eladása, ide is leírom a paramétereket, de addig nem.
Maja külseje
Kedves, vékony alacsony lány, nagyon kedves, mosolygós arccal. Teste teljesen arányos: nem nagyok a cicik, de formásak csakúgy, mint a feneke. Tetkók vannak, akinek ez fontos.
1. Maja +36701476190 beszámoló Budapest 119585 erotikus masszázs
3. Maja +36701476190 beszámoló Budapest 119585 erotikus masszázs4. Maja +36701476190 beszámoló 2023-10-17 09:39:09 erotikus masszázs 1195855. Maja +36701476190 beszámoló 2023-10-17 09:39:09 erotikus masszázs 1195856. Maja +36701476190 beszámoló 2023-10-17 09:39:09 erotikus masszázs 119585
Action
Pontosan érkezett, ami dicséretes. Beinvitáltam, hellyel kínáltam. Beszélgettünk egy kicsit, közben ittunk egy üccsit. Sajnos a közös fürdés nem volt lehetséges, mert kicsi a fürdőm, de mint kiderült, mindketten tisztálkodtunk már a randi előtt. Megmutattam neki a hálót, közben hátulról átöleltem és csókolni kezdtem a nyakát, miközben kezeimmel a melleit simogattam, fogtam. Félrebillentette a fejét és hagyta, hogy csókoljam. Kezeim közben egyre lejjebb csúsztak és a combtövét simogattam, masszíroztam. Közben kigomboltam a nadrágját, így kezem már a bugyiján keresztül simogatta a punciját. Aztán levettem róla a pólót és egyre melegebb lett a hangulatom. Farkam már erre az előjátékos vetkőztetésre is merevedni kezdett. Kilépett a bokájára csúszott nadrágjából, én pedig közben megszabadítottam a melltartójától, így kezeim már meztelen melleit fogták. Közben már nemcsak a nyakát csókoltam, hanem a száját is, mert hátrafordította a fejét így a száját is felajánlotta számomra. Közben a bugyitól is megszabadítottam és még mindig állva immár a frissen borotvált puncija is szabaddá vált, amit egyből simogatni és finoman ujjazni kezdtem. Teste erre kicsit megrogyott, lábait szétnyitotta, hogy jobban hozzáférhessek a kezemmel. Pár perc után rádöbbentem, hogy én még mindig ruhában vagyok és szóltam neki, hogy foglaljon helyet az ágyon, míg levetkőzök. Nagyon hamar megszabadultam a ruháimtól és mellé heveredtem. Innentől begyorsultak az események. Hátamra fektetett és a már amúgy is kemény farkamat a szájába vette és nagyon finoman szopni kezdte. Olyan jól csinálta, hogy azt kívántam, soha ne hagyja abba. Persze ezt nem lehetett kivitelezni, így igyekeztem kiélvezni minden percét. Aztán átfordultunk 69-be, így folytatni tudtam puncijának kényeztetését, de immár a számmal is. Nagyon hamar elértük azt az állapotot, amikor testünk már a behatolásra vágyott. Gumit húztam és kértem üljön bele, mert látni akartam lovaglás közben. Hát jó választás volt! Fantasztikus volt látni ezt a "kislányt" miközben le-fel mozgott a rudamon. Az élvezet kiült az arcára. Közben hol a csípőjét, hol a melleit fogtam kezeimmel. Ö pedig hol gyorsabban, hol lassabban mozgott rajtam fel-le, előre-hátra. Még most írás közben is merevedésem lett, mikor visszagondolok rá. Nem is bírtam sokáig. Olyat lőttem a gumiba, hogy egy pillanatra az is felmerült bennem, hogy a gumitis lelőttem magamról, de szerencsére az még a helyén volt. Mikor lenyugodtam, leszállt rólam és csak feküdtünk egymás mellett és örültünk, hogy levegőt kapunk. Aztán beszélgettünk egy kicsit majd megtisztálkodtam én is, ő is. Ittunk még egy üccsit és a hátralévő kis időben már csak beszélgettünk egymással. Aztán eljött a búcsú ideje is. A kapuig kísértem és csókkal búcsúztunk egymástól.
Elszámolás
Az elején adtam át kérdés nélkül, amit mosolyogva köszönt meg. Szerintem mindkét félnek ez a jobb, nagyobb a bizalom.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Mayával. Olyan volt, mintha a barátnőm jött volna át egy szexre. Az első pillanattól kezdve az utolsóig nagyon lazán nyomtuk, valójában szeretkeztünk egyet. Már most a következő meghíváson gondolkodok. Sajnos munkám miatt ez nem olyan egyszerű, de meg fogom oldani!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Maja szexpartner beszámolójáról


2023-10-21 10:53:22
....bár a külsőről-arcról-kommunikációról, a lány "stílusáról" olvastam volna többet

2023-10-18 02:32:32
Használható tudást kaptamés jó tartalom amit az írásod alapján tudok mondani
Mutasd mindet

FunkciókMaja legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2024-07-24) : Lágyan és finoman kezdett ismerkedni a farkammal, végig nyalta egész hosszában. Aztán finoman az ajkai közé fogadta . Ahogy a szájában voltam a nyelvével körbe táncolt , de nem így akartam elélvezni . Gyorsan gumit kértem.. Fordított lovaglással kezdtünk!

(2023-06-27) : Majd finoman elkezdett lefelé haladni apró csókjaival. Utána finom csókokkal kezdte kényeztetni a velem egykorút.Majd nagyon finoman a szájába landoltam . Isteni francia órában részesített .

(2023-05-09) : Majd jött az egyenlítés : olyan isteni franciát kaptam, amit sokan megirigyelnének. Nagyon figyelt , hogy jó legyen nekem . Én azt hiszem , hogy szereti ezt csinálni, bár biztos kell a szimpátia is.

nagyon jó: 2db
(2023-01-04) : Utána csere, kaptam egy kiváló franciát, úgy kellett a gumit kérni, nehogy végem legyen, majd papásmamásban kezdtük az aktust, amit még pár póz követett, majd lovaglóban úgy kivégzett, hogy a regenerációm elhúzódott. Szünetben nagyon kellemes beszélgetés, nem csak szép, de kifejezetten okos, és jólelkű nő, így a szünet sem volt eseménytelen.

(2022-10-07) : Közben a cickók felé is el-el kalandoztam, de folyamatosan visszatértem a puncijához. Az előjáték után már tértünk is a lényegre. Gyorsan fel is került a gumi

: 4db
(2023-08-01) : Szép lassan puszilgatva a nyakától indultam lefelé. A melleknél időztem el kicsit jobban, nyelvel izgatva a mellbimbókat. Miután már keménynek éreztem őket, haladtam tovább, a has után a combokat is megpuszilgattam, végül megérkeztem a puncikájához.

(2023-02-22) : Azt csinált velem, amit akart, és pontosan azt is csinálta velem, amit csak akart. Egyet kértem csak, egy 69-es pózt. Az államtól a hasam aljáig hozzám simult a teste, ami még mindig forró volt, és még mindig bársonyos. Részegítő érzés volt. De aztán megint átvette az irányítást... :) És legyőzött... :)

(2023-01-13) : Ezek után jön a kèrt natur francia előjátèk extrában.... Hát na... Szavam se lehet, piszok finoman kènyeztetett, de ennek mohóságom egy idő után vèget vetett, akartam èrezni a szűk pucija szorítását a farkamon. Páncèlt kèrtem, kaptam, majd rámült