Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Maja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-01 16:06:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Maja +36701476190 118868 szexpartner

csatangoló1 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Maja hirdetővel
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Korábban böngésztem a hirdetők között, ekkor akadt meg a szemem Maja hirdetésén. Múlt hónapban döntöttem úgy, hogy meglátogatom. Telefonon hívtam, megbeszéltük a részleteket, másnapra időpontot is egyeztettünk. Kedves hangja van. A randi előtt másfél órával újból hívtam megerősítésért, ekkor kaptam meg a pontos címet.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Megközelítés jó, tömegközlekedés rendben, közelben van a Klinikák metró megálló, a közelben van parkolási lehetőség bőven.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás jó. Egy tágas nappaliban voltunk, egy kanapéval, amit kilehetett húzni ágynak. Egy szekrényre tudtam lepakolni a cuccaimat. A fürdőszoba is rendben van, tiszta, tusfürdő és tiszta törölköző rendelkezésre áll, szájvíz viszont nem volt. Valamint még kicsit hiány érzetet keltett, hogy nem volt a kádnál függöny, így odafigyelve kell zuhanyozni, hogy ne árasszuk el a fürdőszobát.
Maja külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Abszolút hűek a képek. Egy alacsony termetű, vékony, szép lány fogadott, a 21+-os kor is helytálló. Számomra törékeny alkatú, igyekeztem is odafigyelni rá a találka folyamán. A bőre nagyon feszes és puha, a mellei kissé kicsik, a feneke és a pillangója nagyin vonzó. Arca is szimpatikus, leginkább amikor mosolyog. Az egész találka alatt rendes és kedves volt.
1. Maja +36701476190 beszámoló Budapest 118868 erotikus masszázs
3. Maja +36701476190 beszámoló Budapest 118868 erotikus masszázs4. Maja +36701476190 beszámoló 2023-08-01 16:20:40 erotikus masszázs 1188685. Maja +36701476190 beszámoló 2023-08-01 16:20:40 erotikus masszázs 1188686. Maja +36701476190 beszámoló 2023-08-01 16:20:40 erotikus masszázs 118868
Action
Natúr francia (előjátékként):
3
Aktus:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Beengedés után a nappaliba mentünk, ahol újból átbeszéltük a részleteket. Majd gyors zuhany és vissza a helyszínre. Ő már előkészítette a fekhelyet, valamint a ruhaneműtől is megvált. Újfent kértem, hogy én indítsak. Szép lassan puszilgatva a nyakától indultam lefelé. A melleknél időztem el kicsit jobban, nyelvel izgatva a mellbimbókat. Miután már keménynek éreztem őket, haladtam tovább, a has után a combokat is megpuszilgattam, végül megérkeztem a puncikájához. Igyekeztem, alaposan és lassan kényeztettem, viszont nem igazán éreztem azt, hogy tetszene neki. Csupán a halk légzését hallottam, de nem láttam jelét a kielégülésnek. Miután én végeztem, fordultunk és ő adott nekem egy franciát. Jól csinálja, de nem kiemelkedő. Felváltva dolgozott a szájával és a kezével. Nemsokára felkerült a gumi, és lovaglóban kezdtünk. Utána fordultunk misszionáriusba, mindkét esetben csodáltam a törékeny alkatát. Ebben a pózban is ért el az első élvezés. Megtisztálkodtunk, kicsit rápihentünk a következő menetre. Beszélgettünk egy kicsit, habár nem volt túl beszédes, talán nem épp jó "moodban" látogattam meg. Kérdezte, hogy kérek-e egy masszázst, igent mondtam. Kellemesen átmasszírozott, kezei kis mérete ellenére elég határozott mozdulatokkal dolgozott. Utána újra egy kis társalgás, majd nekiláttunk a második körnek. 69-ben indultunk, utána újból felkerült a védőeszköz. Egy új pózt kértem, mindketten az oldalunkra feküdtünk és így hatoltam be. Miután kicsit kezdett kényelmetlen lenni, doggy következett. Itt már jobban láttam rajta a kéjes gyönyört, a puncija is már jól benedvesedett. Végül újból misszionáriusba fordultunk, viszont újból bekövetkezett, amit nagyon nem akartam, nem sikerült a második elélvezés. Nem haragudott érte. Elmentem zuhanyozni, felöltöztem, majd kedvesen elbúcsúztunk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
A rózsaszálakat és az extrákat a telefonos egyeztetés alatt megbeszéltük. A csokrot a randi elején, a részletek újbóli megbeszélésekor átadtam. Két extrát szerettem volna, de csak egy lett belőle.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindent összevetve többnyire jól zajlott a randevú. Ami beárnyalja a malőr a második körben, és Maja hozzá állása. Valóban kedves volt, de érzésem szerint nem volt meg teljesen az összhang. Nem tudom, lehet hogy nem a legjobb pillanatban látogattam meg, de az is lehet, hogy nem voltam a zsánere. Elképzelhető, hogy a jövőben bejátszik egy újbóli randevú.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Maja szexpartner beszámolójáról


2023-08-01 18:37:52
2 extrát kértél: a leírtak alapján az nf volt az egyik, de vajon mi volt a másik, ami nem teljesült és mi okból? És mivel az elején rendezted az elszámolást, szóba került-e kompenzáció a második extra elmaradása miatt?
Mutasd mindet

FunkciókMaja legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2024-07-24) : Lágyan és finoman kezdett ismerkedni a farkammal, végig nyalta egész hosszában. Aztán finoman az ajkai közé fogadta . Ahogy a szájában voltam a nyelvével körbe táncolt , de nem így akartam elélvezni . Gyorsan gumit kértem.. Fordított lovaglással kezdtünk!

(2023-06-27) : Majd finoman elkezdett lefelé haladni apró csókjaival. Utána finom csókokkal kezdte kényeztetni a velem egykorút.Majd nagyon finoman a szájába landoltam . Isteni francia órában részesített .

(2023-05-09) : Majd jött az egyenlítés : olyan isteni franciát kaptam, amit sokan megirigyelnének. Nagyon figyelt , hogy jó legyen nekem . Én azt hiszem , hogy szereti ezt csinálni, bár biztos kell a szimpátia is.

nagyon jó: 2db
(2023-01-04) : Utána csere, kaptam egy kiváló franciát, úgy kellett a gumit kérni, nehogy végem legyen, majd papásmamásban kezdtük az aktust, amit még pár póz követett, majd lovaglóban úgy kivégzett, hogy a regenerációm elhúzódott. Szünetben nagyon kellemes beszélgetés, nem csak szép, de kifejezetten okos, és jólelkű nő, így a szünet sem volt eseménytelen.

(2022-10-07) : Közben a cickók felé is el-el kalandoztam, de folyamatosan visszatértem a puncijához. Az előjáték után már tértünk is a lényegre. Gyorsan fel is került a gumi

: 4db
(2023-10-17) : Hátamra fektetett és a már amúgy is kemény farkamat a szájába vette és nagyon finoman szopni kezdte. Olyan jól csinálta, hogy azt kívántam, soha ne hagyja abba.

(2023-02-22) : Azt csinált velem, amit akart, és pontosan azt is csinálta velem, amit csak akart. Egyet kértem csak, egy 69-es pózt. Az államtól a hasam aljáig hozzám simult a teste, ami még mindig forró volt, és még mindig bársonyos. Részegítő érzés volt. De aztán megint átvette az irányítást... :) És legyőzött... :)

(2023-01-13) : Ezek után jön a kèrt natur francia előjátèk extrában.... Hát na... Szavam se lehet, piszok finoman kènyeztetett, de ennek mohóságom egy idő után vèget vetett, akartam èrezni a szűk pucija szorítását a farkamon. Páncèlt kèrtem, kaptam, majd rámült