A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Maja

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-05-30 19:04:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Maja +36208093205 121651 erotikus masszázs

niemandino a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Maja hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges csúszka
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Majával először előző napon VTR-en próbáltam 14:00-re időpontot foglalni, de sajnos ez az időpont nem felelt meg neki, de ezt már csak reggel vettem észre.
Elindultam Pestre, elég kötött programom volt, de gondoltam lesz ami lesz megpróbálok közvetlenül egyeztetni, hátha találunk közös nevezőt.
Első hívásra felvette, személyesen ő! Ez nálam mindig pozitívum. Marha mázlim volt, hogy 11:00 re volt szabad időpontja. Elsőre egy órás randiban egyeztünk meg, aminek várható programját nagyon kedves hangon ismertette. Igaz én már egyből másfél órát szerettem volna, de sajnos neki most csak ennyi fért bele.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Puskás Aréna környéke. Kocsival mentem, GPS könnyen odatalált. S még parkoló is volt az utcán, közvetlenül a ház előtt. Ez is milyen mázli. Egyébként az 50 m-re lévő kis bevásárló központ parkolójában mindig van hely. Szép új építésű társasházban van a találka hely. Kis kaputelefonozás után könnyen es diszkréten feljutottam a megfelelő emeletre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Lakás első osztályú, fürdőszoba is teljesen rendben. Tiszta, higiénikus. Kádban lehet zuhanyozni, megfelelő tusfürdő választékból válogatva. A szobában a földön matrac
Maja külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Maját a képei alapján választottam ki, nagyon szép nő, jól elkészített arckitakarás nélküli képekkel hirdet, így nem érhetett csalódás. Nos, nem is ért, sőt! A személyes kontaktus számomra még vonzóbbá tette őt. A képeinek megfelelően nagyon jó alakú, csinos, remek adottságokkal megáldott lány. Pici de nagyon formás és eredeti cickókkal, karcsú derékkal, formás popsival. Nagyon szép arca van, amely életkorához képest inkább tinis benyomást kelt. Nekem a kedves, közvetlen barátnős stílusával együtt nagyon bejött.
1. Maja +36208093205 beszámoló Budapest 121651 erotikus masszázs
3. Maja +36208093205 beszámoló Budapest 121651 erotikus masszázs4. Maja +36208093205 beszámoló 2024-05-31 02:49:41 erotikus masszázs 1216515. Maja +36208093205 beszámoló 2024-05-31 02:49:41 erotikus masszázs 1216516. Maja +36208093205 beszámoló 2024-05-31 02:49:41 erotikus masszázs 121651
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A kisszobába toppanva átestünk egy rövid ismerkedő beszélgetésen, valamint átbeszéltük az egy óra várható programját. Számomra nagyon szimpatikus volt, hogy Maja teljesen úgy társalgott velem, mintha ezer éves barátok lettünk volna. Már ekkor éreztem, hogy nagyon jól választottam partnert. Ezért a beszélgetést rövidre zárva gyorsan nekivetkőztem, kaptam egy szép tiszta, jó illatú törcsit, elhúztam zuhanyozni. A szobába visszatérve Maja már egy igencsak rafinált fekete csipkeszerű kombóban fogadott, ami bizony láttatni engedte formás idomait. Hasra vágtam magam a tatamin es átengedtem magam Maja mesterien ügyes es szorgos kezecskéinek, amivel a bokámtól a nyakszirtemig laza, közepesen erős fogásokkal átmasszírozott. A napi rohanásom közben ez nagyon jólesett, s hogy mentálisan is felfrissüljek közben kötetlenül beszélgettünk. A szorgalmas fecsegésem akkor kezdett elcsendesedni, amikor a masszírozás egyre inkább cirogatásba ment át fűszerezve huncut benyúlásokkal, zsacsi simikkel. Ekkor már nagyon vártam a bűvös megfordulhatsz vezényszot, amit hamarosan a fülembe is suttogott.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Megfordulás után már láthatóan jól elő voltam készítve a kényeztető részre, aminek viszont minden előre megbeszélt fortélyát szerettem volna minél hosszabban kiélvezni, ezért először olajos csúszkát kértem, amihez viszont én készítettem fel Maját segítőkészen beolajozva karcsú testét, hosszasan elidőzve az intimebb tájakon. Ő közben olajat csurgatva a meredező farkamra kezdte el kényeztetésemet, amelyhez olyan cickóit is hadrendbe állító, teljes testes, kígyószerűen fonódós csúszkát produkált melkasomon, hasamon, lágyék tájon, amitől én már majdnem falra másztam. Különösen amikor lábát átvetve a lábam felé nézve rám ült és a rudazatom hol a popsi vájatba, hol a punci előtt siklatva közösülést imitáló alhasi ütemes mozgással fokozta szárnyalásomat. Éretem is, hogy ebből idő előtti “baj” lehet, ezért gyorsan “témát váltva” javasoltam, hogy most én is megmasszíroznám őt, amit ő örömmel el is fogadott. Előszőr hasra fektettem, s kevés tenyerem össze dörzsölésével előmelegített krémmel, amatőr módon, de nagyon lelkesen utaztattam meg kezeimet hibátlan es tetoválatlan selymes bőrén, karcsú derekán, formás fenekén, most én is huncutkodva benyúlásokat sőt benyalásokat alkalmaztam, majd csúszkát imitálva hasalva kúsztam fel a nyakáig, miközben lüktető farkamat a fenékpofái között szánkáztattam le, s fel. Majd kértem forduljon meg, most elölről vettem megint kéjenc mozdulatokkal testet birtokba, de ekkor már inkább a szám és a nyelvem volt a főkolompos. Nyakától lefelé indulva végig puszilgatva, a meredező mellbimbókat szopogatva jutottam el a finom és illatos puncijához, amelyet körkörösen befelé haladva, nyalogattam, szopogattam, játékos kedvű nyelvemmel ingerelve a csiklót, néha mlyen benyalva próbáltam a csúcsra juttatni, de emiatt szerintem még többször vissza kell mennem, hogy ez sikerüljön is. Én aztán el lettem volna így reggelig is, dehát az idő haladt, vágyaim már az egekbe voltak felkorbácsolva, igy felvettünk egy nagyon hatásos 69:es pozíciót, amelyben Mája aztán igazi tanári módon szopogatva, cuppogtatva, körbe körbe nyalogatva, néha mélytorokra véve, kéz használat nélkül repített a fellegek felé egy oltári nagy orgazmusban beteljesítve vágyakozásom. Maja nagyon türelmes lány, hagyott a szájában lenyugodni, csak azután nyúlt a nedves törlőkendőért, s tisztogatott le nagyon fínomam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolásként, korrekt módon a szeánsz elején egy asztalkára helyeztem a megbeszélt számú virág szálakat. Amelyek a zuhanyzasom alatt elmis tüntek onnan.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Maja, nagyon jó választás volt. Egy nagyon kedves, közvetlen, barátnős stílusú, szép arcú, formás es hibátlan testű, nagyon rutinos, igazi kényeztető tündér, Nagyon jól éreztem magam vele, mindent megkaptam amiért oda mentem. Fantasztikus erotikus élményt élhettem át vele, ügyhogy biztos törzsvendége leszek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Maja erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-02 15:45:15
Kedves Férfitársaim!
Igazán sajnálom, hogy Maját kellemetlen helyzetbe hoztam, azzal, hogy azt írtam a beszámolómban: “hagyott a szájában lenyugodni” ezt utólag elolvasva már nem így írnám le, mert ez azt sugallja, hogy mintha lenne szájba élvezés.
Pedig nincs.Nem is volt!
69-es pózban abban a felfokozott állapotban, lehet hogy én így éreztem, talán ez érthető.
Megkövetem Maját, elnézést kérek azoktól, akik ezt joggal szóvá is tették!
Remélem, azért lesz alkalmam még Majánál kiköszörülni ezt a hibát, mert amúgy fantasztikus élmény volt vele az egy óra!

2024-06-01 16:05:44
Óvatosan a szavakkal, jelentsen ez bármit is. Amúgy nem volt rossz a beszi. Egyébként tanusíthatom, Maja nekem is kiváló partnerem volt annó.

2024-05-31 23:54:27
A beszi jó. Hogy valójában mi történt azt ők ketten tudják. A vállalásában nincs szájba az tény,

2024-05-31 20:35:15
Mekkora bukovári....

2024-05-31 20:06:30
Számomra igen fontos egy írás hitelessége, ami Maja hozzászólását is elolvasva azonnal "ugrott".
Mutasd mindet

FunkciókMaja legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2022-07-08) : Oldalról hajoltam rá, a combjai összecsukva. Finom csókokkal borítottam, őrjítő volt. Annyira szép és érzéki, és őrült izgalmas így. Sóhajtozni kezdett, majd pár perc után, éreztem, finoman megmozdította a combjait, jelezvén, már szemből akarja. Bekéredzkedtem a combok közé, átöleltem őket, közéjük hajoltam, és belecsókoltam a legérzékenyebb testrészébe. Egy darabig felhajtott fejjel nézte, mit csinálok, majd a hangja erősödésével letette a fejét, és megfogott, hol a kezem, hogy a fejem, és átadta magát a sodrásnak. A hangja egyre erősebb lett, majd egy idő után feltört valami remegés mélyről, és beszorított a combjai közé, és csak élvezett, élvezett... Annyira gyönyörű volt! Aztán, miután kipihegte magát, kis ciróka, majd a masszázs. A masszást befejezvén, oldalam mellé térdelt, közel az arcomhoz, majd megérintett a meredező részemnél.

(2020-07-12) : Nagyon formás kislányos alkata van, nekem sokkal jobban bejön, mint a nagy szilikonmellű szexistennők. Mikor egymás ölelését már kellőképp kiélveztem, leheveredtünk a tatamira és átadtam Majanak a kezdeményezést. Úgy helyezkedett, hogy a tükörből is minél többet lássak, és némi masszázsolajjal először a saját popsiját, majd a hasamat kente be és így kezdett el kényeztetni, miközben én a popsit simogattam

felejthetetlen: 8db
(2024-07-24) : Jött megint az olaj, majd nekem hátat fordítva a farkamat a popsijához szorította, és egyik oldalról a kezével kényeztetett, a másikról pedig a popsijával és puncijával siklott rajtam. Hát kérem, ez őrületes volt.

(2024-04-08) : Nagyon hamar nagyon magasra juttatott, és az igazi kényeztetés még csak ekkor kezdődött. Finoman elkezdte simogatni a farkamat, majd bevetette ajkait is.

(2022-12-22) : Maja széles mosollyal fogadott, a szobába kisért, ahol beszélgettünk kicsit miközben én megszabadultam ruháimtól. Reménykedtem, hogy szimpatikus leszek, mert itt az oldalon a leírásban az szerepelt, hogy az esetben van csók és kölcsönösség. Miután visszatértem a tusolásból Maja kérdezte, hogy mit szeretnék...

nagyon jó: 7db
(2024-06-06) : Elindultam lefelé a testén, óvatosan izgattam a ciciket, aztán lesodortam a falat bugyit és bevettem magam a lábai közé.

(2022-09-04) : Masszázst lent kezdte a vádlijaimban található csomókkal. Adott nekik rendesen, jó erős keze van. Meg is jegyeztem: jó, hogy nem bunyóznom kell vele, mert lehet bajban lennék. Nevetett. Hátsóm, derekam, hátam következett, minden részemet átgyurmázott. Utána átmentünk valami nagyon gyengéd simogatásba, közben el is csendesedtünk.

(2022-06-30) : A vádlimmal kezdett, krémmel masszírozott. Határozott, erős kézzel lazította, gyúrta az izmaimat. Vádli után a combok, a fenék, a derekam és a hátam következett. Az erőssége megfelelő volt elég jól ellazultam, jól esett. Egyet sajnáltam, amit szóvá is tettem: jó lett volna egy nagy tükör az ágy mellett, mert jó volt ugyan a masszázs, de az alatt az idő alatt, amíg a hasamon feküdtem nélkülöznöm kellett ennek a gyönyörű fiatal nőnek a látványát. Eleinte beszélgettünk, de annyira jólesett a masszázs, hogy egy idő után elhallgattam és csak élveztem a kezét. Miután a program végéhez ért, visszatért a combomhoz és a fenekemhez, a masszázs átment simogatásba, egyre többször az erogén zónáimhoz tévedt a keze.

: 12db
(2024-07-22) : Egy fergeteges kölcsönös francia 69 Maja felettem. Mikor végén lett, a nyakán hasamon landoltak az utódok.

(2024-07-17) : Amit eloszor is kiemelnek az a kozvetlen legkor, hangulat. Mintha reg ismernenk egymast, kedves volt, nyitott, beszelgetos.

(2023-01-03) : A masszázs alapjait tanulta, de jelenlegi techikája a sok éves gyakorlaton alapszik. Keményen átgyúrt a sarkamtól a tarkómig, hosszan elidőzve a hátam bizonyos csomópontjain. Beszélgetés közben említettem a tantra masszázzsal kapcsolatos nagyon kellemes tapasztalataimat.

lehetne jobb: 1db
(2022-04-28) : Az utolsó felvonásban az ágyon a bal oldalán feküdt, én előtte térdeltem, a puncija környékét simogattam, miközben felváltva hol a szájában hol a kezében voltam.