Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Madam

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-16 14:00:28

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Madam +36307488790 120396 szexpartner

Noma a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Madam hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
Telefonon hívtam, párszor próbálkoztam sikertelenül, de visszahívott és egyeztettünk is egy időpontot aznap kora délutánra. A telefonban is kedves és közvetlen volt.
Megközelítés
Camponához közel, egy régebbi építésű talán négy emeletes társasház. Parkoló volt bőven és nem is fizetős, vagy legalábbis én nem láttam arra utaló jelet és nem is fizettem. Nekem nagyon kiesik, de Madam képei alapján úgy döntöttem hogy hajlandó vagyok egy kicsit többet autózni a város másik végéből, utólag kiderült, hogy jó döntés volt.
Helyszín
A célnak abszolút megfelelő, minimál berendezés, a tetthely a nappaliban egy kihúzható kanapé. Fürdőben tisztaság, a kádhoz nincsen függöny így összevissza fröcsköltem a vizet zuhizás közben amiért elnézést kértem, de Madam csak mosolygott és jelezte hogy nem gond.
Madam külseje
A képek teljes mértékben a valóságót tükrözik, magas, sportos, feszes, kellően izmos hölgy, szép nagy szilikon cicikkel és szájjal. Abszolút a zsánerem. Arc kitakarástól sem kell félni. Kedves és kezdeményező volt végig, könnyű vele beszélgetni és jó hangulatba kerülni.
1. Madam +36307488790 beszámoló Budapest 120396 erotikus masszázs
3. Madam +36307488790 beszámoló Budapest 120396 erotikus masszázs4. Madam +36307488790 beszámoló 2024-01-17 07:57:35 erotikus masszázs 1203965. Madam +36307488790 beszámoló 2024-01-17 07:57:35 erotikus masszázs 1203966. Madam +36307488790 beszámoló 2024-01-17 07:57:35 erotikus masszázs 120396
Action
Action:
Kicsit ügyetlenkedtem a kapucsengővel, de miután bejutottam és felsétáltam az emeletre résnyire nyitott ajtó mögött fogadott Madam. Puszival üdvözöltük egymást és gyors bemutatkozást követően a tetthelyre invitált, közben én végig csekkoltam elölről és hátulról is és éreztem, hogy jó helyen járok. Először voltam nála és a telon nem is kerültek szóba az anyagiak, így ezeket is átbeszéltük illetve megértésem szerint nála az extráknak nincsen külön díja hanem egy viszonylag magas alap rózsaszál ellenében az alapban vannak az extrák is. Számomra kicsit érdekes árazás, de nem volt problémám vele. Miután ezen is gyorsan túlestünk elmentem zuhizni ahol próbáltam nagyon sietni mert már nagyon rá voltam hangolódva a randira. Visszaérve rám nézett, végig mért megdícsérte az alkatomat és megkérdezte, hogy mit csinálhat velem:D Erre a kérdésre nem számítottam hirtelen, de jeleztem neki, hogy a karmoláson kívül bármit és én is feltettem ugyanezt a kérdést amire kb. hasonló válasz kaptam ugyh azonnal oda is húztam magamhoz és csókolózni kezdtünk és egymást simogatni. Jól csókol, közben a keze elég hamar a velem egykorúhoz ért ami ekkora már a fagyott kutyalábhoz hasonlított keménységben, leült elém az ágyra én állva és egy első osztályú franciaórába kezdett, annyira jó volt, hogy kértem had üljek le az ágyra hogy a lábaim közé térdelve folytassa én még kényelmesebb pózban mozizhassak. Így ment egy darabig, majd kértem vv-t és lovácskával kezdtünk. Jól mozgott, közben a kezemben a cickók, egy-két csók is elcsattant, majd átfordítottam misszibe és így toltam neki. Szerintem bírja a keményebb meneteket is de én maradt a normál kereteknél majd egy kis gyorsítást követően telelőttem a gumit és ráborultam pihegve. Nem fordult ki alólam hagyott lenyugodni majd vízzel kínvált és egy kis masszázs következett. Nem tanulta, de egész kellemes volt viszont egy viszonylag rövid idő után úgy éreztem, hogy ideje újra hadrendbe kerülni, megfordultam és ő készségeseb ismét a szájába a velem egykorút. Nem kellett rajta sokat dolgoznia, kértem is a gumit majd az egyik kedvenc pózommal kezdtünk, ő hason az ágyon fekve, kis pucsitás én pedig hátulról „támadtam”. A második kör nem mindig szokott sikerülni, de legalábbis viszonylag hosszabb időbe szokott telni, na most nem ez volt a helyzet. Éppen amikor már kezdett megjönni a hangja és látszott rajta, hogy nagyon élvezi akkor ért a vég és lerogytam a hátára, majd mosolyogva megjegyezte, hogy ezt még tovább is el tudta volna viselni😊 Majd talán legközelebb. Időm végéhez közeledve még egy gyors tusi és távoztam.
Elszámolás
Bár a randi elején beszéltük meg az anyagiakat, azt mondta nem olyannak tűnök aki lelép fizetés nélkül így a végén rendeztem, nem került szóba többet.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Bomba csaj, kedves és tényleg látszik rajta, hogy szereti és élvezi is amit csinál. Ha nem esne ki nekem ennyire akkor biztosan mennék gyakrabban. Ajánlom minden kedves mt-nek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Madam szexpartner beszámolójáról


2024-04-17 08:49:22
Elszámolásba nem írtad le vettèl-e igènybe extrát vagy ez most az alap nála amit megadtál.

2024-01-17 22:12:43
Kiváló írás! Komplex, átfogó információhalmaz, döntéshez nagy segítséget nyújtó beszámoló.

2024-01-17 20:35:07
Több ilyet szeretnék olvasni! A főtéma rész fontosságának megfelelő hosszúságban van taglalva, a sallangok sem hiányoznak. Kellően informatív, így már tudom, hogy a hölgy nem véletlen került a kedvenceim közül. Hamarosan bejelentkezem nála.

2024-01-17 20:00:46
Örülök, hogy írtál róla. Kedvencek között van régóta, meggyőztél, hogy érdemes felkeresni. A beszámolódból pontasan átjön, hogy milyen lehet vele.
Mutasd mindet