A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

MANNA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-05-28 08:22:24

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló MANNA +36300701334 118180 erotikus masszázs

somelier a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg MANNA hirdetővel
perfekt popsi
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Már rutinosan hívtam kora délelőtt, s bár kicsit kergetőztünk a bolt és a tankolás miatt, de hamar meglett az egyezség a délutáni időpontról. Rugalmas volt mint mindig, annak érdekében, hogy összejöjjön a találkánk.
Megközelítés
Bp. nagy sportlétesítményeihez közel, a katonai rangok övezetében található a szentély. Mindig van szabad parkoló, de tömegközlekedési csomópont is található 2 sarokra, így a tömegközlekedéssel érkezők sem szenvednek hátrányt. A parkoló fizető övezeti, de elviselhető árfekvésű. A cím könnyen megtalálható, GPS sem téved, a kapu jól látható, egyértelmű számozással bír.
A kaputól induló telefonos navigáció pontos, minden könnyen megtalálható.
Helyszín
A ház és a lakás is egyszerű, csendes, tiszta. A fürdőben hatalmas sarokkád, tusfürdők széles választéka. A szentély ízlésesen berendezett, masszázspaddal és tatamival egyaránt felszerelt. Most is csak az előbbit használtuk. A zene most is kedvemre való volt, visszafogott hangerővel, illeszkedve a helyzethez. Mannán kívül más is rendel itt, de sosem futottam össze senkivel, s más zavaró hatással sem találkoztam. Kellemes ide bejönni!
MANNA külseje
Aki olvasta korábbi beszámolómat, már ismeri a véleményem Mannáról. Újat csak annyit tudok hozzátenni, hogy most egy új „imaruhában” fogadott. Fekete tüll body. Pont az a fajta, mai szinte mindent megmutat, de mégis sejtelmesen fed is. Vadító!
1. MANNA +36300701334 beszámoló Budapest 118180 erotikus masszázs
3. MANNA +36300701334 beszámoló Budapest 118180 erotikus masszázs4. MANNA +36300701334 beszámoló 2023-05-30 09:49:03 erotikus masszázs 1181805. MANNA +36300701334 beszámoló 2023-05-30 09:49:03 erotikus masszázs 1181806. MANNA +36300701334 beszámoló 2023-05-30 09:49:03 erotikus masszázs 118180
Erotikus masszázs
Sokadik találkozónk már „családiasan” indult. Beszélgettünk, közben vetkőztem.. Megtisztulásom után kezdődött a masszázs. Már említettem, hogy sosincs ismétlés Mannánál. Most is alapos volt, mindenre kiterjedő, finom, de mégis más, mint korábban. Lábujjamtól kisújjamig mindenhol járt a hátamon, végtagjaimon, s közben most is el-eltévedt a keze, előrevetítve, hogy más is lesz ma még a programban. Az apró vágykeltő puszik sem maradtak el ezúttal sem. Persze a felcsigázáson kívül az izmok is megkapták magukét. Közepes erősséggel, ahogy szeretem mindenem át lett gyúrva, lazítva.
Levezetés
Már elmaradtak a szavak és az eltévedések egyre sűrűsödtek. Már nagyon feszítő lett a helyzet, szerettem volna megfordulni, de Ő még játszott velem, csigázott tovább, míg végre fülembe susogta: „megfordulhatsz”. Emelkedett a támla, érkezett a párna. Tantra főpapnője ma élvezte hatalmát felettem, játszott a testemen, míg szinte már esdekeltem a megváltó kielégülésért, amit sokadik nekifutásra végül meg is kaptam. Számtalanszor repített varázslatos ujjaival, kezével, keblével, ajkaival a szakadék széléig, hogy ot megálljt parancsoljon, s kis lazítást adjon, majd új lendülettel ismét elvitt a végső pontig újra meg újra. A robbanás végül hatalmas volt, Lawrence dobjai és cintányérjai jutottak eszembe utólag róla.
Percekig csak feküdtem a katartikus kitörés után, míg Ő mosolyogva nézte munkája gyümölcsét, a leterített, kielégített férfit.
Elszámolás
Minden extra alap, nem kellett semmin egyezkedni. Mint mindig, most is csendben helyeztem az oltárra a Mannadíjat.
Rózsacsokor
somelier nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tantra Manna vezette temploma ismét elvarázsolta hívét. Sikerült a grádicson feljebb lépni. Remegő lábakkal távoztam, de biztosan jövök még máskor is, hogy a csúcs felé jussak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés MANNA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 18:33:21
Egész jó beszámoló. Egy apró kritika: a lány arcáról nem írtál semmit.
Mutasd mindet

FunkciókMANNA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2022-08-30) : A masszázs padon kezdtük a ténykedést egy valóságos masszázzsal , ami nagyon jól esett a hátamnak . Mondhatnám jól át dolgozott . Masszázsa jó közepes erősségű , nem tört össze de minden érintése jól eső volt , oly annyira , hogy egyre nehezebben feküdtem hason .

(2022-03-29) : Talán számítottam erre, mert a törölközőm már a földön hevert. Heves és mély nyelves igazi csókolózás vette kezdetét, Mannát kőkemény popsija alá nyúlva húztam magamhoz, hol erősen, hol gyengédebben ölelkeztünk szenvedélyesen és izgattuk egymást mindenfelé. Végül is egyfajta kölcsönös csúszkamasszázsba ringtunk, ami egyre izgatóbbá vált. Ennek egyértelmű jeleit mindketten éreztük, Manna falatnyi tangája már nedves volt, betévedő középső ujjam könnyedén siklott a szétnyíló szeméremajkak közé, Manna is érezte, hogy valami keményen közénk állt. Mindkét kezem mutató és középső ujjait a tanga pántjaiba akasztva kissé leguggolva lecsúsztattam bokára a textilt lassan, nem elmulasztva az utamba eső cickók és a már csillogó kelyhe megnyalintását.

nagyon jó: 3db
(2023-05-22) : Tudni kell hogy jól massziroz kellemesen ,nem roppant szanaszét ,látszik is hogy elmondása alpján szeret masszirozni mert nagyon profi módon de ugyanakkor kellemesen csinálja el birnám viselni órákig e ténykedését ha lehetne.alapos hátmasszás nyak és a karok se maradtak ki kellemes meleg olajjal a fenék vádli semmi sem maradt kezeletlenül.

(2023-04-21) : Alapos és számomra kellemes erősségű a művelet. A lábfejemtől a kisújamig minden részem átgyúrta, miközben megvitattuk az elmúlt hetek történéseit, s közelgőterveink. Már elsőre is "egy húron pendültünk", s ez mindig tudott még fejlődni.

(2022-05-01) : Manna a hátán feküdt a maszzpadon. A jobb lába lelógott a szőnyegre, a balt pedig, enyhén felhúzott állapotban a padra helyezte. Én a pad elé térdeltem, bugyiját félretoltam és minden tudásomat bevetettem, hogy orális örömökben részesítsem. Az, hogy jól esett neki, azt sejtem, de azt, hogy a végén elélvezett-e, azt nem állítom.

: 2db
(2023-04-28) : hasra feküdtem, de nem igazán tudtam a masszázsra gondolni, ugyanis Manna látványa annyira izgató volt, hogy nehezen tűrtőztettem magam... Nagyon ügyesen használta a kezeit, jólesősen masszírozott, közben cseverésztünk mindenféléről. Szinte tetőtől talpig átnyomkodott, majd jött a várva várt fordulás...

(2022-12-21) : Tanult mozdulatokkal pont megfelelő erővel hogy ellazuljak a második felvonásra. Ez idő alatt jót beszélgettünk. Ahogy kezdett lejárni a masszázsra szánt idő egyre gyakoribbak lettek az érzéki simogatások és benyúlások, és szép lassan szinte minden ruha lekerült Mannáról.