Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

MANNA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-12-21 12:38:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló MANNA +36300701334 116552 erotikus masszázs

Blole91 a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg MANNA hirdetővel
csókos száj
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam Mannát, és még aznapra sikerült is időpontot egyeztetni. Épp boltban volt de így is nagyon kedvesen tájékoztatott minden szükséges információról.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A cím egyértelmű, pár percre a Puskás Ferenc stadiontól, így metróval érkeztem, de több szabad parkolóhelyet is láttam az utcában ha valaki autóval menne.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép, tiszta lakás a célnak berendezve, valószínűleg többen rendelnek itt de semmilyen logisztikai problémába nem ütköztem ottlétem alatt. A fürdő tágas és minden szükséges pipere holmi megtalálható, a megfelelő tisztálkodáshoz. A szobában tatami és masszázspad is van, mi ez utóbbin töltöttük el kellemes pásztoróránkat.
MANNA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Manna egy igazi nagybetűs MILF. Ott kerek ahol kell, igéző tekintettel, csábos ajkakkal és vadító göndör hajkoronával. Kedvencem a csodás mellei főleg ahogy a kényeztetésükre reagált.
1. MANNA +36300701334 beszámoló Budapest 116552 erotikus masszázs
3. MANNA +36300701334 beszámoló Budapest 116552 erotikus masszázs4. MANNA +36300701334 beszámoló 2022-12-21 16:47:34 erotikus masszázs 1165525. MANNA +36300701334 beszámoló 2022-12-21 16:47:34 erotikus masszázs 1165526. MANNA +36300701334 beszámoló 2022-12-21 16:47:34 erotikus masszázs 116552
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdés után egy kis édességgel kínált, majd a fent említett masszázspadra parancsolt és kezdetét vette egy nagyon kellemes masszázs. Tanult mozdulatokkal pont megfelelő erővel hogy ellazuljak a második felvonásra. Ez idő alatt jót beszélgettünk. Ahogy kezdett lejárni a masszázsra szánt idő egyre gyakoribbak lettek az érzéki simogatások és benyúlások, és szép lassan szinte minden ruha lekerült Mannáról.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Szinte ördögi módon nem fordított meg azonnal, hanem szép lassan citogatta a hátamat és az ekkorra már szépen meredező férfiasságom is egyre több simogatást kapott. Mikor kimondta a varázsszót, hogy megfordulhatok, kicsit hátat fordított, hogy beolajozza a kezeit, én pedig kihasználtam az alkalmat hogy viszonozzam a kellemes érintéseket, hátulról átkaroltam és elkezdtem puszilgatni a nyakát, közben kezemmel felfedeztem csodás melleit, majd egyre lejjebb merészkedtem és finoman simogattam combját amíg elértem mézédes kincséhez. Hanyat fektettem a masszázspadon és nyelvemmel is felfedeztem, melleit és délebbre haladva finom kelyhét is. Közben kezével nem tétlenkedett és simogatott ahol csak ért. Egyre intenzívebb nyelvjátékomnak meg is lett az eredménye és halk nyögések kíséretében finom remegés jelezte hogy célba értem. Most már nem volt menekvés én következtem, a padot félig ülő helyzetbe állítottuk és kezdetét vette egy érzéki cirógató kényeztetés ami egy nagyon kellemes és intenzív francia leckében csúcsosodott ki. Nem siet, hagyta, hogy kiélvezzem a gyönyör minden percét, és csak mikor már magamhoz tértem akkor nyúlt papirtörlőért, hogy letisztogassa a kirobbanó eredményt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A randi végéig szó sem esett róla és akkor is csak diszkréten a padra helyeztem. Extrákról nem tudok de amit kaptam az magában is elég extra volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tökéletes kombinációja volt a profi lazító masszázsnak és az érzéki erotikának.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés MANNA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-16 12:43:43
A külsőről picit írhattál volna bővebben.

2022-12-21 19:04:04
A külső megfestése egyáltalán nem sikerült,de azért jó hogy tudósításodat közkinccsé tetted
Mutasd mindet

FunkciókMANNA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2023-05-28) : Sokadik találkozónk már „családiasan” indult. Beszélgettünk, közben vetkőztem.. Megtisztulásom után kezdődött a masszázs. Már említettem, hogy sosincs ismétlés Mannánál. Most is alapos volt, mindenre kiterjedő, finom, de mégis más, mint korábban. Lábujjamtól kisújjamig mindenhol járt a hátamon, végtagjaimon, s közben most is el-eltévedt a keze

(2022-08-30) : A masszázs padon kezdtük a ténykedést egy valóságos masszázzsal , ami nagyon jól esett a hátamnak . Mondhatnám jól át dolgozott . Masszázsa jó közepes erősségű , nem tört össze de minden érintése jól eső volt , oly annyira , hogy egyre nehezebben feküdtem hason .

(2022-03-29) : Talán számítottam erre, mert a törölközőm már a földön hevert. Heves és mély nyelves igazi csókolózás vette kezdetét, Mannát kőkemény popsija alá nyúlva húztam magamhoz, hol erősen, hol gyengédebben ölelkeztünk szenvedélyesen és izgattuk egymást mindenfelé. Végül is egyfajta kölcsönös csúszkamasszázsba ringtunk, ami egyre izgatóbbá vált. Ennek egyértelmű jeleit mindketten éreztük, Manna falatnyi tangája már nedves volt, betévedő középső ujjam könnyedén siklott a szétnyíló szeméremajkak közé, Manna is érezte, hogy valami keményen közénk állt. Mindkét kezem mutató és középső ujjait a tanga pántjaiba akasztva kissé leguggolva lecsúsztattam bokára a textilt lassan, nem elmulasztva az utamba eső cickók és a már csillogó kelyhe megnyalintását.

nagyon jó: 3db
(2023-05-22) : Tudni kell hogy jól massziroz kellemesen ,nem roppant szanaszét ,látszik is hogy elmondása alpján szeret masszirozni mert nagyon profi módon de ugyanakkor kellemesen csinálja el birnám viselni órákig e ténykedését ha lehetne.alapos hátmasszás nyak és a karok se maradtak ki kellemes meleg olajjal a fenék vádli semmi sem maradt kezeletlenül.

(2023-04-21) : Alapos és számomra kellemes erősségű a művelet. A lábfejemtől a kisújamig minden részem átgyúrta, miközben megvitattuk az elmúlt hetek történéseit, s közelgőterveink. Már elsőre is "egy húron pendültünk", s ez mindig tudott még fejlődni.

(2022-05-01) : Manna a hátán feküdt a maszzpadon. A jobb lába lelógott a szőnyegre, a balt pedig, enyhén felhúzott állapotban a padra helyezte. Én a pad elé térdeltem, bugyiját félretoltam és minden tudásomat bevetettem, hogy orális örömökben részesítsem. Az, hogy jól esett neki, azt sejtem, de azt, hogy a végén elélvezett-e, azt nem állítom.

: 1db
(2023-04-28) : hasra feküdtem, de nem igazán tudtam a masszázsra gondolni, ugyanis Manna látványa annyira izgató volt, hogy nehezen tűrtőztettem magam... Nagyon ügyesen használta a kezeit, jólesősen masszírozott, közben cseverésztünk mindenféléről. Szinte tetőtől talpig átnyomkodott, majd jött a várva várt fordulás...