Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

MélytorkosLeónka39

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2016-11-26 01:45:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves:)
Köszönöm,hogy ismét meglátogattál, és nagyon köszönöm az értékelésed is:):-D
Örülök, hogy jól érezted Magad, hidd el, én is mindig ugyanilyen jól érzem magam Veled:)
Bármikor hatalmas szeretettel várlak vissza:):-* :-*

Beszámoló MélytorkosLeónka39 +36702683024 84459 szexpartner

játékvezető a 2016-11 hónapi randiján történteket írta meg MélytorkosLeónka39 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Leonkával levélben és telefonon is egyeztettem. Amikor elérhetőségét jelzi,lehet Tőle időpontot kérni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az adatlapján kiírt, III. Kerület,Bogdáni úthoz közel.
Én BKV -val mentem. Jól megközelíthető. Gk -val sem problémás. A ház előtt ingyenes,üres parkolók voltak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Panellakás Y.emelete.Érkezésemkor telefonon megkaptam a kapukódot.Liftből kilépve az első ajtó nyílt előttem.
A lakást barátnőjével közösen használják, de Leonkán kívül senkivel nem találkoztam.
A higénia is rendben volt.
A szobában franciaágy,tiszta lepedő és zene.
A fürdőszobában kád, száraz kilépő,száraz törölköző,
6-8 tusfürdőt,szájvíz.
MélytorkosLeónka39 külseje
Higiénia:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Leonka átlagos arcú MILF. Nekem már első találkozásunkkor is bejött. Szeretném, ha Ő lenne a szomszédom!Teste a képeknek megfelelő. Feszesbőrű, bombatestű nő. Kerek popsival,tinis cicikkel megáldott, nagyon kedves teremtés.
Leonkának a csevegésében céloztam rá,az új képeken látható fehér rucijából szívesen kibogoznám.Abban fogadott.
1. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló Budapest 84459 erotikus masszázs
3. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló Budapest 84459 erotikus masszázs4. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló 2016-11-26 01:45:02 erotikus masszázs 844595. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló 2016-11-26 01:45:02 erotikus masszázs 844596. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló 2016-11-26 01:45:02 erotikus masszázs 84459
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
3
Érkezésemkor már ismerősként,hosszú csókokkal köszöntöttük egymást. Ismeretségünket megalapoztuk előző látogatásaimmal és azzal a csevegésen kívüli 160-160! levéllel,amit az elmúlt 2 hónapban egymásnak küldtünk.
A szobába érve, átadtam ajándékaimat.
Gyors vetközés után, derekát átkarolva csókolgattam száját, nyakát. Közben Ő lassan, de folyamatosan hátrált. Rövid időn belül a fürdőszobában találtam magam.
Hölgyem tusfürdőt választott mindkettőnknek és elkezdődöt az érzéki, habos simogatás.
Az eddig eltelt percek hatással voltak férfiasságomra.Leonka joggal gondolhatta, első kivégzésemet már a kádban szeretném. A haboktól megszabadulva legúgolt elém, de én másként gondoltam. Hóna alá nyúltam, felemeltem és csókolózás közben súgtam a fülébe:arra is sort kerítünk, soha nem hagynám ki azt a mélytorkot.
A szobába visszatérve, kértem térdeljen fölém. Úgy helyezkedett, hogy a nyelvemmel kényeztetni tudjam. közben a popóját simogattam, markolásztam.
Leonka nagyon tudja élvezni,ha nyalom és én nagyon szeretem Őt nyalni. Munkálkodásomnak kezdett beérni a gyümölcse. Felettem megfeszülő, vonagló teste jelezte közelgő orgazmusát. Nyelvemen érezhettem belőle áradó nektárját. Hallottam dalát,amely sokkal szebb a szirének énekénél. Már szinte lovagolt a fejemem, amikor elérte a "vég".
Lefordult rólam. Hálája jeléül,csókokkal halmozott el.
Közben suttogott a fülembe, de az kettőnk titka marad.
Félóránk volt még hátra, amikor fülemet kezdte nyalogatni,harapdálni.Majd szépen lassan haladva,végigpuszilgatta a testemet. Szemből helyezkedve,szájába vette tarisznyámat és szopogatni kezdte.Kezével falloszomat próbálta jobb belátásra bírni.Mindezt lassan érzékien. Közben folyamatosan figyelte a reakciómat. Amit Leonka a franciázásról nem tud,azt nem is érdemes tudni. Időnként váltott, fallosz a szájban, zacskó a kézben.Hímtagom folyamatosan növekedett. Kellő keménység elérése után, már folyamatosan a szájában tartotta.Közben tövig eltüntette. Bőnyállal,köpködve, makkot körbenyalva, ahogy azt én szeretem.
Kértem, úgy helyezkedjen, simogathassam a csiklóját.
Mellém térdelve folytatta áldásos ténykedését. Így már szemkontaktus nem jöhetett létre,viszont elkezdhettem őt ismét izgalomba hozni.
Leonka magasabb sebességre kapcsolt. Éreztem, az utódok már a kijáratnál tülekednek.Nem tudták, a vesztükbe rohannak.Ma sem hírdetnek közülük győztest. Leonka csodálatos testében kötöttek ki.
Partnerem megtartotta mellettem térdelő pozícióját, de fejecskéjét oldalt a hasamra fektetve mosolygott rám.
Nem hagytam abba csiklója izgatását és ez láthatóan tetszett Neki.újjaimat a vibrátor váltotta fel. Megfogtuk egymás kezét,összekulcsoltuk újjainkat,mint akik soha nem akarják elengedni egymást. Másik kezemben a vibrivel jatszadoztam benne. Leonka fejével a hasamon nyögdécselt.Hátranyúlt,megálljt parancsolt kezemnek. Ismét a csúcsra jutott.
Karjaimat kitárva csókjaiért esedeztem és Ő sokszorosan volt kegyes hozzám.
Most annak kellene következni,zuhany és tipli.Nem így
történt.A hátralévő idő,minden percében élvezni akartam csókjait és még otthon is érezni akartam illatát. Éreztem is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kérés nélkül, előre adtam. Van bővebb infó,az ott leírtaknak megfelelő. Extrát nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
játékvezető nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Leonka olyan, amilyennek hírdeti magát. Bőséges étlap mellett, határtalan kedvesség. Érett nő, aki igényli és szereti a kényeztetést,de azt meg is hálálja.
Leonka!Nagyon szépen köszönöm Neked, ezt az órát is! Már kétszeresen felejthetetlen vagy!
Te is tudod,sokszor találkozunk még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés MélytorkosLeónka39 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMélytorkosLeónka39 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 10db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 13db
(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

(2022-07-12) : Egy idő után szép fokozatosan lejjebb ereszkedett, majd térdre rogyva a szájába vett. Nem kapkodta el, finoman végigsimított a nyelvével, majd kicsit mélyebbre engedte. Túl sok idő nem telt el és az ágyra heveredtünk. Egy-két nyalintás után úgy tüntetett el a szájában tövig, hogy nem akartam hinni a szememnek,

: 22db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.