Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-04-11 21:24:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36702195569 121192 szexpartner

Hiding a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
csodás cicik
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Hirtelen ötlettől vezérelve, egy melós nap végére terveztem levezetésnek egy jó kis hancúrt. Lotti képeit egy ideje már figyelgetem, igen kívànatos adottságai és kecsegtető adatlapja erőssen motivált, hogy meglátogassam. Szerencsém volt hamar elértem telefonon és fixáltuk is a délutáni időpontot.
Megközelítés
Újbuda mindenkinek ismerős, könnyedén eljutsz bárhonnan autóval vagy közösségi közlekedéssel. Forgalmasabb időszakban is aránylag jó tempóban haladtam a cél felé, majd az ingyenes parkolóhely felderítése után, határozott tervekkel indultam a kapott címre.
Helyszín
Új építésű, kis helyes garzon. Kellemes fények, amiből először a lényeg, egy hatalmas franciaágy tűnt fel, mellette tükör . Tisztaság, rend amolyan kéjkuckó Lotti kis lakása.
Lotti külseje
A külső nyílván fontos, de már nem érkezem nagy elvárásokkal a randikra mert ritkán olyan a hirdető mint amilyennek képzeltem. Lottinál bizakodó voltam és hát a szlogen volt kimondottan csábító "ha egy igazán bevállalós lányra vágysz" és én most pont egy ilyen lànyra vágytam. Kellemes élmény volt megpillantani a formás, nőies testét. Helyes arcát, szép szőke haját. Kedves mosollyal fogadott így láthattam ápolt fogazatát.
1. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 121192 erotikus masszázs
3. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 121192 erotikus masszázs4. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-04-12 10:28:11 erotikus masszázs 1211925. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-04-12 10:28:11 erotikus masszázs 1211926. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-04-12 10:28:11 erotikus masszázs 121192
Action
Előre rendeztem a díjat, bár nem kérte de én így szeretem. Pár szót váltottunk, elmondtam nagyjából mire lenne szükségem, kedvesen és lelkesen meghallgatott, aztán elmentem gyorsan a fürdőbe, hogy a témázgatás az ágyon folytatódjon. Lotti az ágyon várt, oldalt fekve meztelenül. Kirajzolódtak izgató nőies adottságai, én pedig már élesre tőltött fegyverzettel érkeztem mellé. Csókoltam a melleit, miközben kezemmel feltérképeztem teste pontjait. A puncihoz érve éreztem a nedvesedését, ami úgy beindított hogy a farkam kőkeményen behatolásért kiàltott, de tartottam magam és előszőr megkóstoltam Lotti csupasz, nedves punciját. Nagyon finom ez a làny, szenvedélyesen élvezi ahogy a nyelvem kényezteti. Felmegyek a szájához,hogy ő is érezze az arcomon a nedűjét, szépen lenyalogatja közben készíti a gumit. Hú de kemény vagy mondja érzékien, én pedig lassan beléhatolok, hogy közben markolom a fenekét. Izgatóan élvez én pedig egyre tempósabban tolom a farkam a puncijába, majd magam alá fordítom és hátulról folytatódik a művelet.
Ölelem, markolom a melleit , szexis ahogy nyögdécsel, ahogy mélyre tolom a farkam a tocsogó puncijába. Rágyorsítok a tempóra és élvezek egy hatalmasat.
Elszámolás
Igen kedvező az óradíja, nem a budai árakon dolgozik
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Korrekt làny, a szlogen valós, nem csak marketing. Nagyon jól éreztem magam, maximálisan megkaptam amire azon a napon vágytam. Egy kiadós, szenvedélyes szeretkezést.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-03-16) : Leheveredtem mellé, rögtön kezelésbe vette, már az álló farkam. Ezt követően megbeszéltük a fordított 69,én voltam felül, hogy könnyen hozzám férjen, pontosabban az anuszomhoz, mert ezért is jöttem.

(2023-06-26) : Lottikának olyan bitang jó popsija van, hogy nem mindennapi. Csodás volt hátulról kúrni, közben a keskeny kis tükörben a ringadozó cicikben gyönyörködhettem. Magam sem hittem el, de kezdtem azt érezni, hogy megint mocorgás van, belemarkoltam Lottikám észbontó seggébe

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

felejthetetlen: 35db
(2024-02-06) : Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást,

(2024-01-31) : Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be. Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt.

(2024-01-30) : Fordulunk...szép lassan elkezdi, feltérképez, nem rohan le egyböl. Nagyon finoman csinálja, még bele sem lendült de már tudom ,hogy ez mennyei lesz. Elhelyezkedik a végsö pozicióba, és belelendülünk. Uraim...amit kaptam...ahhoz képest az én nyelvjátékom gyenge masztalolás. M

nagyon jó: 60db
(2022-12-10) : Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája.

(2022-08-31) : She started a great rimming and didn't stop until I was ready to move on. I then put on the condom and asked her to ride on me (i found out that it's a great position to start with as it extends the act).

(2022-05-23) : A rudamat kezdte szopogatni, aztán kérésemre rávetette magát a heréimre, amiket nyalt-falt, szinte folyamatos szemkontakttal. Aztán lejjebb ereszkedett, és kinyalta a hátsóm, mint Mózes a fatálat. Közben végig a szemembe nézett, mit ne mondjak kurvára imádtam a dolgot.

: 133db
(2023-10-20) : Pár perc után pozitúra váltás, lábam közé telepedett, ismét francia nyelvlecke, majd zacsi, gát, popsinyalás, közben látom a gyönyörű kerek szolizott popsiját, a szép és arányos lábfejét... kiemelném még a popsinyalásnál, hogy pár lefetyelés után egy kicsit,

(2023-09-29) : Farkam már kemény volr az izgalomtól. Lotti hosszasan szopta, nyalta minden iranyból, szemembe nézett közben. Mélytorkozással nem spórolt, pedig elég vastag vagyok és nem kicsi. Imádtam.

(2023-08-30) : Ahogy az ágyon térdeltem felegyenesedve, elém jött négykézláb, és finoman, elképesztő ügyességel játszott a nyelvével a szerszámon. Itt jött először jól a tükör. Öregem, elképesztő izgalmas volt kívülről látni. Nem is bírtam sokáig nézni, kértem a gumiköpenyt,

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.