Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lora

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-05 15:37:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lora +36706220866 120069 erotikus masszázs

Yosarian a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Lora hirdetővel
igéző szemek
profi, szakszerű
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Lora hírdetése már régebben is feltűnt nekem. Arcos képei igen csak figyelemre méltóak voltak. Akkor még többedmagával dolgozott, ami nekem nem igazán jön be.
Nemrégiben újra megláttam hírdetését, ahol már egymaga várja kedves vendégeit. Ráadásul épp megjelent a beszije, amitől egy kicsit informáltabb lettem. Elolvastam bemutatkozását és ott szembesültem az 50-es táblával. Nem először találom szemben magam hasonló korhatár megkötésekkel, de eddig nem volt gond velem a helyszínen, pedig már túl vagyok a hatvanon. Felhívtam Lorát, kicsit dumáltunk, elmondtam a korom, hang alapján bizalmat szavazott, megbeszéltük majd hívom ha aktuális a randi. Néhány napra rá, szombat du. úgy adódott, hogy pont Lora szomszédságában volt dolgom. Mielőtt elindultam, rácsörögtem, hátha.
Szerencsém volt, felvette és volt szabad időpontja egy óra múlva. Fasza, gondoltam, kellemeset a hasznossal és mint kiderült jó ötlet volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lora kezelője Újbudán, egy nemrég épült lakóparkban található. Egy bevásárló központ közvetlen szomszédságában, szép kultúrált környezetben. Tömegközlekedés szempontjából a busz és a villamos is szóba jöhet plussz 5-10 perc séta. Autóval mindig találsz helyet, cserébe a hét minden napján fizetni kell a parkolásért. Lora az egyik nagy háztömb betűjelzéssel ellátott kapuján keresztül közelíthető meg.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Az előzmények már valamelyest bemutatják a lakásig eljutást, de nézzük mi az ami még tájékoztató információ lehet. Tágas előcsarnokba jutunk el a liftig, ahol a Lora által már korábban sms-ben megkapott adatok sgítségével könnyen a lakás ajtajához érünk. Az ajtón nagyméretű karácsonyi dekoráció van, ha ez segítség. Mire odaértem, ajtó már finoman nyílt. Egy otthonosan berendezett nagyméretű nappaliba léptem, ami valószínűleg szobaként is funkcionál, a többfunciós kanapé, ülőgarnitúra és egyéb praktikus kisbútor látványa miatt. A helység végében balra van a másik kisebb szoba, ami a terápia helyszíne. Ez már kifejezetten a cél szolgálatában berendezve. Nagyméretű kényelmes ágy szépen előkészítve várja a kedves vendéget. Biztos volt egyéb kiegészítő is, de akkor és ott nem erre fókuszáltam.
Zene nekem abszolút bejött, afróamerikai csávok igényes felvételei szóltak végig.
Nagyon izléses fürdőszoba a bejárattól rögtön balra van, zuhanykabin tusfürdő, száraz kilépővel, mosdónál szájvíz pohárkákkal, tisztaság, rend, ahogy kell. Lora egyedül fogad, ideális a helyszín minden szempontból.
Lora külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lora felrakott képei, főleg az amatőr képek fedik a valóságot. Széparcú, kacér tekintetű lány, nem egy visszafogott típus, ha szócsatára vágysz. Egy laza féhér trikóban és egy rövid farmerban fogadott, igen szexi látvány volt. Enyhén szolis teste, dús keblei csak fokozzák a hatást. Lora egy buja tekintetű, ,,ott formás és kérek ahol kell" csajszi. Érzéki száj, amivel a csók sajnos tabu, viszont gyakran használja tested kényeztetése közben. Finom selymes bőre szinte állandó vendég kényeztetésed során. Popsi formás, kerek, izgató. A cicik nem átlagosak, némi gravitációval a fizika törvényét követve, de nagyon is szerethetőek. Mély barna szemek, melyek nem hagynak kétséget afelől, hogy akkor és ott ki a főnök. Lora úgy egészében egy dögös csajszi, aki nem rejti véka alá szexualitását, természetesen vállalásain belül.
1. Lora +36706220866 beszámoló Budapest 120069 erotikus masszázs
3. Lora +36706220866 beszámoló Budapest 120069 erotikus masszázs4. Lora +36706220866 beszámoló 2023-12-05 17:54:51 erotikus masszázs 1200695. Lora +36706220866 beszámoló 2023-12-05 17:54:51 erotikus masszázs 1200696. Lora +36706220866 beszámoló 2023-12-05 17:54:51 erotikus masszázs 120069
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Lorához belépve egymást hesszeljük, most derül ki maradhatok-e. Rá is kérdezek nyomban mi a pálya. Tök komolyan válaszol, hogy nem. Egy pillanatra megfagy bennem a vér, de aztán mosolyog és ad két puszit. Hülye vicc, ilyeneket én szoktam csinálni, de most visszakaptam bameg. Miután magamhoz tértem beinvitált a nappaliba, ahol nagyjából megbeszéltük a lehetőségeket. Kaptam egy törölközőt és a fürdőbe távoztam. Mire visszatértem Lorán már csak bugyi-melltartó volt. Mondta, hogy nála a masszázs elengedhetetlen, úgyhogy fele-fele az egyórában. Hasra feküdtem, Lorán már csak bugyi volt, úgy kezdet hozzá testem regenelásához. Finom és értő kezei vannak, ez már az elején kiderült. Az erősebb kézhasználat után idővel már csak finomabb érintések következtek. Kezecskéivel már be-be simogatott a zacsi és a farkam tájékára. Masszázs vége felé aztán a bugyi is lekerült, magára is tett egy kis olajat és elkezdett a hátsómon csúszkálni , de valami nagyon érzékien.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mikor a nyakamhoz ért, mindig kaptam egy-egy puszit. Magamhoz képest nagyon ,,fegyelmezetten" viselkedtem, abszolút rábíztam magam. Ő meg csak hullámzott rajtam, erre én is beszáltam kicsit a hátsómmal, a megfelelő ütemre. Nem vagyok csúszka fan, de ezt nagyon jól csinálta Lora. Egy kicsit migrénes voltam aznap, ezért megkértem vendéglátóm hogy a fejemmel is foglalkozzon kicsit. Nagyon jó érzékkel tompította fájdalmam, ügyes ez a lány kétségtelenül. Fordulás következett, most szemből jött rám és csúszkált Lola. A nem kis cicik többször is szimbiózisba kerültek a farkammal, egészen föl az arcomig siklott, ahol már a számmal is kényeztethettem őket. Kezemmel Lóra derekát öleltem, így játszottunk el egyféle kamu dugást. Persze az idő rohant, mint ilyenkor mindig, ezért Lora a lábaim közé telepedett és némi olajat csurgatva a falloszomra, lingam leckébe kezdett. Mielőtt orgazmusom bekövetkezne tartozom még idevágó információkkal. Loránál nincs kölcsönösség, natúr francia és csók. Hol is tartottam? Lora kezében sokat látott hímvesszőm, még félig stand by állapotban. Na, tegyünk rá gumit?-, kérdi sokat sejtetően partnerem, jó vékony gumi, no para. Okés, mondom mehet, már alkalmas vagyok, hogy rám helyezze, Pikk,pakk gumi fent, Lola rábólint, finoman szopizni kezdi. Tényleg, mintha natúrba csinálná, baromi jó érzés, semmi pornós, barátnős francia. Lorát nem állítom nagy kihívások elé, elég hamar hintem el magjaim. Mosolyog, kicsit még a szájában tart, majd leveszi a göngyöleget. Egymással szemben ülünk, egymás combját simogatjuk, egy kis nyalafintaság még jó lett volna, gondolom magamban, de az most nem opció. Kapok inni, vizesblokk újboli meglátogatása, puszik, majd ki a üvöltő szélbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rákérdeztem a tiszteletdíj időbeni elhelyezésére, a végén helyeztem el. Az extrák ha vannak is, habár nem tudom, most nem kerültek szóba. Egy órára mentem, nem tudom a másfél már visszajárósnak tartogat-e meglepetést.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ahhoz képest, hogy ez egy random találkozó volt Lorával, jól éreztem magam. Csinos, rutinos csajszi, mind a masszírozás, mind a kényeztetés terén. Nekem max. a kölcsönösség hiányzott, de e nélkül is jó volt a ,,buli". Lorát tudom ajánlani, ez nem kérdés.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lora erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet