Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lora

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-28 18:33:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lora +36706220866 120017 erotikus masszázs

kodani a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Lora hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Szombat reggel írtam Lorának VTR-en, hogy délután ráérne-e, amire válaszolt, hogy telefonon egyeztessünk, így abban maradtunk, hogy amint tudom keresni fogom.
Aztán délután sikerült is beszélnem Vele, szerencsére elég rugalmas volt, így sikerült megbeszélnünk egy fél órás randit :)
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A lakás a térképes jelölésnek megfelelő helyen, az Újbuda Center közelében van. A parkolástól nem kell félni, mivel ez az utca hétvégén is fizetős, így szinte 100%, hogy sikerül helyet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás, illetve a ház új építésű, és nem csak az épület, de a környezete is szép. A lakás az egyik legotthonosabb és legszebb, ahol eddig jártam, már kikerült az ajtóra is a karácsonyi díszítés, Lora pedig pont az érkezésem előtt fejezte be a kinti fények felrakását.
A lakásban tisztaság van, a fürdő is nagyon szép, üvegfallal elválasztott zuhanyban lehet felfrissülni a masszázs előtt, ami pedig szintén egy szép szobában folytatódik. Lora teljesen egyedül rendel, szóval nincs szükség logisztikázádra.
Lora külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem először voltam Loránál, így nem ért csalódás, viszont így is mindig elvarázsol az a gyönyörű és ártatlan tekintete, ami mögött azért elég nagy csintalansag és erotika rejtőzik. Lora utcai ruhában fogadott, ami számomra így még barátnősebbé tette az élményt. Testalkata nem vékony, de ennél jobb arányokra nincs szükség, nagyon szép és nagy mellei vannak, a feneke pedig csodálatos, de amivel én személy szerint nem tudok betelni, az az arca és a tekintete. :)
1. Lora +36706220866 beszámoló Budapest 120017 erotikus masszázs
3. Lora +36706220866 beszámoló Budapest 120017 erotikus masszázs4. Lora +36706220866 beszámoló 2023-11-29 09:38:38 erotikus masszázs 1200175. Lora +36706220866 beszámoló 2023-11-29 09:38:38 erotikus masszázs 1200176. Lora +36706220866 beszámoló 2023-11-29 09:38:38 erotikus masszázs 120017
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Mivel csak fél órára mentem, így a masszázs rész nem volt túl hosszú, de azért kerítettünk rá sort. A zuhany után bementünk a szobába, ahol el is helyezkedtem az hason az ágyra, majd a megbeszéltek szerint egy hátmasszázs következett. Lora mellém ült, ekkor ugye már csak bugyiban és úgy kezdett el maszírozni, szerencsére olajjal, én azt szeretem jobban. A masszázs nem volt túl erős, de jól esett, főleg akkor, amikor jobban rám hajolt és a combja és a melle is rásimult kicsit a hátamra.
Ekkor jött az ötlet, hogy én is szívesen megmaszírozom Őt, amit el is fogadott, így Ő került hasra, én pedig elkezdtem maszírozni. Ekkor már lekerült a bugyi, így a teljes teste fedetlenülnott feküdt előttem én pedig folyattan a tenyeremre az olajat, hogy aztán a teste minden porcikáját bekenjem vele.
El is kezdtem először a hátát, majd a lábait, aztán a fenekét és a combját. Lorának gyönyörű selymes bőre van, igazi élmény megérinteni. Jól esett Lorának a masszázs, meg persze nekem is, ami azt jelenti, hogy a farkam már a maximumon ágaskodott, amit szerettem volna Lora tudomására hozni. Így amennyire tudtam csúszkáltam egy kicsit rajta, hogy a combján és a lábán végigsimíthassam a meredező szerszámommal. Ezt követően kértem Lorát, hogy forduljon meg.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Fordulást követően még egy kis (na jó, inkább sok) olajat tettem a kezembe és kentem végig Lora testét, főleg a lábakra koncentrálva. Most már azért nem a masszázson, hanem a szép lassú és érzéki simításokon volt a hangsúly, amikkel próbáltam Lorát kicsit kényeztetni. Gyönyörű látvány volt, ahogy ott feküdt mellettem, én a fenekétől kicsit lejjebb ültem a sarkamon, Lora közelebbi lábát végig fektettem a combomon, így Ő kis terpeszben tartotta a lábait, ami által a puncija is teljes egészében látható volt, nagyon izgató látvány volt. Az olajos és csúszós simításokat próbáltam minélnérzékibbre venni, Lora közben csukott szemmel volt, remélem élvezte. A simitások a lábától egészen a melléig értek, közben pedig igyekeztem minden porcikáját finoman simogatni.
Ekkor kérdezte talán Lora, hogy megfogjatja-e a farkamat, aminek persze nagyon örültem. Szépen olajat csirgatott a kezébe, majd közelebb helyezkedett, de még mindig fekve és elkezdte maszírozni a szerszámomat, volt, amikor inkább csak a péniszem, aztán meg kicsit a zacskót is, ami az egyik kedvencem. Közben én próbáltam minél jobban hozzá simulni, rádőltem, ahogy tudtam, a kezemet a két lába között befugtam a dereka alá, miközben Ő a farkamat izgatta. Szerintem még nem akarta, hogy végem legyen, de az egyik belegyorsításnál már nem bírtam tovább és végem lett.
Ezt követően szépen letöröltük a kis utódokat, majd mivel kicsit sietnem kellett, irányba is vettem a fürdőt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem tudom, hogy vannak-e, én nem kérdeztem, nekem Lora így is elég extra csaj. Sajnos az adatlapján lévő összeg nem lett frissítve, így azt felfelé kell kerekíteni, de az elszámolással nem volt gond, érkezéskor már megoldottuk.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességében nagyon megérte az alkalom, igazából ennek a beszámolónak az írása közben is kedvem támadt meglátogatni. :) Az egész ottlétben az volt a legjobb, hogy Lora annyira kedves és természetes, hogy tényleg úgy érzed, mintha a barátnőd vagy a szeretőd lenne, így minden egyes ott töltött perc még izgalmasabb, nem csak az érkezés, de a távozás előtti idő is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lora erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet