Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Liza

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-07 00:00:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Liza +36704017872 118909 szexpartner

Kopaszkukac1 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
legszebb punci
élvezi az ujjazást
tényleg élvezi
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Több helyen feltűnt a hirdetése, de itt remek beszámolók voltak róla, amelyek elindították a fantáziám. Telefonon hívtam, s egyből egyeztetni tudtunk egy másnapi időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szgk-val mentem, s 150 méterre díjmentesen tudtam parkolni ami szerencsésnek mondható. Utca, házszám könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Nagy nappalis (s benne duplaágy) 2 szobás lakás. Érdemes lifttel menni, mert sok a lépcső (bár én lépcsőztem). Törcsik kurták, de már vútron van a pótlás külföldről. Rendezett, normális, tiszta, átlagos minden, bár a szoba lenyűgözően tágas (kb. 30 - 35 m2). Tisztálkodáshoz minden rendelkezésre áll - de jut eszembe: szájvíz vagy nem volt, vagy nem vettem észre s elmaradt... mert elvonta a háziúrnő a figyelmem!
Liza külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Sudár magas nő, vékony csontozattal, s ehhez képest igen méretes természetes cickókkal. Modell alkat, de felcsúszott már pár kiló, s így nem eltúlzóan karcsú. Huncut, s kislányos a mosolya. A feltöltött képek csak sejtetnek, de a fő kép mutalja azt amit látni kell. Szép babapunci ami mindenre igen jól reagál ;)
1. Liza +36704017872 beszámoló Budapest 118909 erotikus masszázs
3. Liza +36704017872 beszámoló Budapest 118909 erotikus masszázs4. Liza +36704017872 beszámoló 2023-08-07 09:26:08 erotikus masszázs 118909
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Hol is kezdejem? Hát a lényeggel! Igazi kanos, szeximádó! Adatlapjára nem sok időt szánt, de hidjétek el, sokkal jobb a valóság. Popó kivételével elmondása szerint mindenben benne van, - no meg aktív s élvezi is!
Szép sorban szerintem 4-5 pasit is legyőzne, kifacsarna, fejenként 2-3x! Aktív, kezdeményező. Mivel volt 2 óránk, így hason maszírozással indult, de simán lehetett volnba, egyből a közepébe is vágni. Alkalmazkodó, jókedvű, olyan mindenre kapható, s huncut.
Egy idő után szamócás masszázsolajos hereápolás következett, majd beszélgetés közben félig hátrafelé fordultam, hogy ránézve beszéljek hozzá, amit egyből felkérésnek vett, mellém feküdt, s megjegyezte, hogy túl sok rajta az öltözet. 1 melltartó, 1 bugyi és 2 db combfix volt a szett. Le is hámoztam mind nyomban, bár a virgácsain szívesen fent hagyta volna a fekete harisnyákat - én viszont a bőrt szeretem érinteni - így az én kívánságom lett teljesítve. Különféle módon és pózokban franciázott, s közben megkért (fantasztikus amikor ilyen a partner) hogy én is törődjek vele, s vizsgáljam meg bátran, hogy elég nedves-e már, mert ő már nagyon úgy érzi... Ezután arccal a combok közé férkőztem, majd behatóan ismerkedtem vele, amit nagyra értékelt. Finoman jelezte, ha valami jobb volt neki, s mondta, hogy nem is másképp csak úgy-úgy-úgy. 2x élvezett, majd azt követően a folytatólagos kölcsönös kényeztetés határozott ujjazásba torkollott ami kirobbanó élvezetet hozott a számára. Oly annyira, hogy spriccelve lett minden síkos. Gumit húzott rám, majd megkért, hogy mostmár dugjam meg rendesen, mert nem érez belül semmit, s így nem jó. Nem is kellett kétszer felkérni, s missziben futottunk egy rohamot, ami közben igen jól mozgott. Ha én nem mozdultam volna meg, akkor csak az ő mozgása révén elmondható lett volna, hogy " jól megdugott". Ezután elmetem a fürdőbe, s felfrissítettem magam. Visszaérve beszélgettünk tovább, majd egyszer csak azt láttam stíröli a farkam, majd elém térdel és kéri. MIt lehetett tenni? Engedelmeskedtem. Ezután az ágyon folytattuk, s kérte a helyére a répát, hogy jól érezze. Gumizás után újra misszi. Némi mocskos és biztató szöveget nyomott s közben ügyesen mozgott. Kérte, hogy ne menjek el hamar, legalább még 15-ig számolva bírjam ki, különben veszítek. Hogy is mondjam? Majdnem nyertem, de örömteli volt a vesztés. Újra fürdő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincs extra, a kicsit vastagabb csokorban minden benne foglaltatik, amit előre rendeztem. Érdekességként elmondta, hogy 1-2 fiatal megpróbálta megvezetni, s fizetés nélkül élvezni a szolgáltatásokat, így nem szívesen fogad fiatalokat. 3-4 hónapja űzi az ipart, amit az élete egy különös, átmeneti epizódjának tekint, ami alatt meglepően jó arcok jönnek hozzá. Ennyi idő alatt csak 2 negatív élménye volt, akiket az elején el is tanácsolt.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 100 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Igazi partner, aki alkalmazkodó, kívánós és inspiráló! Lehiggadt férfiassággal, nyugont lélekkel távoztam s zártam a hetet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza szexpartner beszámolójáról


2023-11-08 13:33:58
Teljes értékű mindenre kiterjedő részletes tájékoztatást ad mindenrol

2023-10-21 18:26:27
Ritka élvezetes beszámolót írtál, nagyon meghozta a kedvemet a látogatáshoz.
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2023-07-06) : közben jót dumáltunk, majd a masszázs hirtelen átment előjátékba, ugyanis Liza könnyen megtalálta a műszert is a lábaim között. Megfordultam, valahogy szinte egyből lepattant a melltartója is és utána sokáig élvezettel, dicséretekkel elhalmozva bűvölte a kobrát, mely műveletsort időtlen időkig el tudtam volna viselni.

(2023-05-24) : Lassan indult, játszadozott vele dícsérte, imádta a farkam. Én meg imádtam, ahogy játszadozik velem. Egyszer kétszer rágyorsított, de látszott rajt, hogy ki akarja élvezni és húzni akar. Egyszer csak jól bekapta nem mélyen, de érezni lehetett, hogy most ki fog végezni és hatalmasat élveztem a szájába.

nagyon jó: 1db
(2023-07-17) : A francia amúgy pont olyan volt, mint ahogy mondta: nagyon izgató, de elmenni nem lehetett tőle, ami nyilván pont a felhúzást szolgálta. Amúgy az elején tisztáztuk, hogy akár a szájába is mehettem volna (alapban benne), de nem éltem vele.

: 2db
(2024-07-08) : Hosszasan csinálta és finoman, lassan ahogy kértem. Aztán a szájába élveztem. Ezt is nagyon ügyesen csinálta. Kis idő elteltével a farkam simogatásával újra éledtem. Újrakezdtük. Fantasztikusan meglovagolt, majd kértem hogy csináljuk hátulról, érezhetően ő is élvezte,

(2024-06-03) : Aztán megérkezett a varázsszó is hogy megfordulhatok, és jött a kellemes francia. Látszólag elnyerte a tetszést a szerszám mert lelkes munkának lehettem szemtanúja, dicsérgette, közben a golyszlik és semmi más sem volt elhanyagolva. Kicsit feljebbjött, végigcsókolgatott ahol ért,