Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-05-04 00:58:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Szirk2!

Köszönöm a beszámolót!
Egy nagyon kellemes, pozitív és nyitott embert ismertem meg személyedben.
Köszönöm, hogy engem választottál nyitásként a "világosabbik" oldal fele.
Hihetetlen bátorságra és bizalomra vall, hogy azt a masszázsfajtát választottad a repertoárból, amelyikben a lehető legnagyobb bizalommal kell legyél a vendéglátód felé. Ezt a típusút úgy jellemezném, mint egy "összeszokott pár" Valentin napi meglepetését. A Te kezdeményezést átengedő személyiséged, és maximális bizalmad felém is kellett hozzá, hogy mind a ketten jól érezzük magunkat.
Számomra is hatalmas élmény volt!

Szeretettel várlak vissza a kalandozásaidra a "rózsaszín" szférába!

Csókollak: Liza, a Rókatündér

Beszámoló Liza +36209240243 117891 erotikus masszázs

szirk2 a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
csókos száj
fülledt erotika
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Első körben az oldalon írtam neki üzenetet, hogy ráérne-e délután, amire viszonylag gyorsan is kaptam pozitív választ. Ezt követően telefonban egyeztettünk, ahol elsőre sikerült elérnem. Kedvesen és nyugalmat sugárzóan tájékoztatott a lehetőségekről és a rózsaszállakról, amik megfelelnek a “bővebb info”-ban szereplő adatoknak, de nyilván hanggal kellemesebb benyomást lehet tenni a másikra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
BKV-val/gyalog mentem, így a parkolási lehetőségek vizsgálata nem volt a fókuszomban, de a ház előtt eléggé tömve voltak a parkoló helyek. Autóval érkezőknek valószínüleg érdemes kalkulálni a parkoló hely keresés idejével. A Lehet téri metró megállótól könnyen megközelíthető, de a felújítás miatt a nyugatitól sétáltam, ami pont alkalmas volt arra, hogy ne érjek oda túl korán. A Google térkép szépen odavisz, de a szomszéd ház betű jele félig le van törve, amit véletlenül benéztem és rossz kapualjnál próbáltam csöngetni. Szerencsére eddigre már Lizával vonalban voltam és feltűnt neki, hogy nem hozzá csengetek és elnavigált a másik kapuhoz. Úgy jött le nekem, hogy nem én vagyok az első, aki benézte ezt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A célnak teljesen megfelel. A lakás/lakótömb kívülről teljesen beleolvad a környezetébe, a lakás a bejárati kaputól alig 15-20 méterre lehet kis lépcsőzéssel egybekötve, de még a földszinten. Belépve előszoba, továbbmenve pedig a masszázs szoba található, kellemes félhomályban ízlésesen berendezve, a falakon Liza saját maga által alkotott képeivel. Fürdőszoba teljesen jól ellátott, sok féle férfi tusfürdő, szájvíz és hozzá eldobható műanyag poharak. Zuhanyzó áll rendelkezésre tisztálkodásra, mely el van látva zuhanyfüggönnyel és előtte kilépővel. Nem mondhatni, hogy vállas ember lennék, de a komfort érzet jobban esett volna egy kissé nagyobb zuhany, de ez csak igazából szőrszál hasogatás a részemről.
Liza külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Bár nyugodtan, felszabadultan érkeztem a helyszínre, de mikor beléptem a lakásba erősen elkapott a vizsgadrukk érzése. Egy mosolygós, kedves nő fogadott, aki a képeken is látható, így meglepetés nem is érhetett. Egy testhez simuló, fekete, rövid ruhában fogadott két puszi és egy nagy ölelés társaságában. Az ölelés során végig simíthattam formás testén, fenekén és segített az oldódásban is. Mellei formásak, nagyon szép bimbókkal; lábai vékonyak de izmosak. Összességében nekem vékonyabb benyomást keltett élőben, mint amit képek alapján gondoltam, de ezt nem negatívumként írom.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 117891 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 117891 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2023-05-04 09:17:23 erotikus masszázs 1178915. Liza +36209240243 beszámoló 2023-05-04 09:17:23 erotikus masszázs 1178916. Liza +36209240243 beszámoló 2023-05-04 09:17:23 erotikus masszázs 117891
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Hát ez most lehet valamennyire összefog mosódni kényeztetés résszel, mert egy korábbi beszámolóját olvasva kaptam kedvet én is az úgy nevezett szeretett masszázshoz. Miután betoppantam a szobába mindketten levetkőztünk, kaptam egy törölközött és elmentem zuhanyozni. Visszatérve - a masszázspadra fekvés előtt - állva ölelkeztünk, simogattuk egymást és hosszú csókokat váltottunk. Volt lehetőségem a melleit szájba vennem és nyelvvel kényeztetnem őket, miközben a fenekét simogattam. Pár perc elteltével az ágyra felfeküdtem, ahol megkaptam a masszázs egy főelemét, egy szemtakarót, hogy még intenzívebb legyen az élmény. Változatos módon kaptam így hason fekve kényeztetést, hol a cicik siklottak végig rajtam, hol a nyelvét éreztem testemen. Őrjítő érzés volt mikor a combjaitól indulva, a fenekem át a hátamig végig siklottak a körmei, miközben vaksötétségben feküdtem. Természetesen megvoltak a finom benyúlások a lábam között, amit zacskó és gát környéke kapott főleg. Nagyon kéjes érzés volt, mikor egy-két ujjamat kezdte el szájjal kényeztetni, szopogatni. Műveletei közben lábát és finoman punciját próbáltam simogatni, de hason fekve azért limitált volt a kényelmes hozzáférés. Masszázs közben nem igazán beszélgettünk, de nem is éreztem úgy, hogy illet volna a hangulathoz random témák feldobása, meg ahogy említettem nyelve sokszor kalandozott el a testemen.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
A hátamra fordulás után is hasonló mód folytatta kényeztetésem, folyamatosan adagolva az újdonságot. Közben egyre nagyobb fókuszt kapott a tagom, nyelvét és ajkait egyre többször éreztem rajta. Egy idő után felült a lábaim közé és minden figyelme a legfontosabb szervemre összpontosult, miközben egy kezünk összekulcsolódott. Itt már “csak” francia volt a részével, pont annyira használva a kezeit, amennyire nekem jól esik. A hangok egyre brutálisabbak, pornósabbak lettek, ahogy dolgozott rajtam, nem bírtam tovább, engedélyt kértem és kaptam a szemmaszk levételére. Elképesztő látvány volt, ahogy szájjal megdolgozott és az érzés is ezzel volt egyenesen arányos. Egy-két csók lopással próbáltam elodázni a végét, de végül megadtam magam és ritkán tapasztalt kéjjel mehettem el a szájába (adatlapján azt hiszem szerepel is a vállalásai között, de nyilván figyelmeztettem, hogy most fog eljönni a vég). Hagyott megnyugodni a szájában, majd egy zsebkendőben végezte a végtermék. A maradék időben finom melleivel rám feküdt és így beszélgettünk pár percet, bár én még hatása alatt voltam a történteknek, így inkább ő mesélt és próbáltam értelmesen hozzászólni. Felajánlottam, hogy én is szívesen kényeztetném szájjal, de ez sajnos idő hiányában elnapolásra került. Így zuhany, majd még egy kis beszélgetés és szoros ölések után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén került rendezésre, miután lezuhanyoztam távozás előtt, addig szóba se került. Extráról nem tudok, az egy óra költségét felfelé kerekítettem, akart visszaadni, de ezt elutasítottam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Liza személyében egy nagyon pozitív, vidám nőt ismerhettem meg. Egészen új módját mutatta meg az élvezeteknek ezzel a masszázs fajtával és feltöltődve, jó kedvűen távoztam. Ez volt az első masszázs élményem, szerencsém van, hogy olyan embertől kaptam, aki végig maximálisan rám figyelt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 22db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 26db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !