Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-04-13 17:13:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Yossarian1!

Köszönöm szépen a beszámolót!

Őszintén bevallom, a mostani találkozó előtt elolvastam az előző kalandunkat, és kicsit kielemeztem, hogy miért sikerült kissé sutára. És még az okokat is felfedeztem. Mindketten nagy lendülettel udvaroltunk egymásnak verbálisan, aztán úgy jártunk, mint az a bizonyos kiskutya, aki kergeti, ugatja a forgó kereket. És amikor az megáll, a kutyus megszeppen.
Szerencsére most már az ismerkedés fázisát letudtuk korábban, így régi ismerősként "csaphattunk a lecsóba". Mint a szűz pár, aki fokról fokra kezd feloldódni :D

Igen, jól láttad, hogy sminket nemigen használok. Ennek egy aprócska oka van: én vagyok Marylin. MIkor bemegyek a szobába, akkor Marylin Monroe, a randi végén, mikor kijövök: Marylin Manson. Elég illúzióromboló lenne, így kerülöm a szexszimbólumból kemény rockerré való átváltozást, bár maga a folyamat általában mindkét félnek élvezetes szokott lenni :)))

Szerintem egy hullámhosszon voltunk, és fergeteges randink volt. Tanulságos volt megélni számomra, hogy a "rapid randik" világában is van "összeszokás". Elismerésem a kitartásodért és a bizalomért, hogy úgy vélted, hogy adsz még egy sanszot a történetnek!

Vajon tudjuk-e még fokozni? ;)

Szerintem ez csak rajtunk múlik ;)

Csókollak: Liza, a Rókatündér

Beszámoló Liza +36209240243 117660 erotikus masszázs

Yosarian a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
hosszú lábak
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Liza nemrég tért vissza oldalunkra, nagy örömömre. Persze eddig sem tétlenkedett a másik oldalon megtalálható volt, de ott meg én nem. Ahogy megjelent a hírdetése ráírtam a belsőn, meg a csevegőben is jópofiztunk egy keveset. Bírom Liza stílusát, humoràt és nem utolsó sorban azt a vonzó, szexis nőt, amilyen ő. Talán egy hét sem telt el, VTR-en randit kértem tőle, ami neki is megfelelt. Semmi cicó, flottul ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Liza már régóta itt rendel, Angyalföld, annak is frekventált része. Régebben már voltam itt, nagyjából már képben voltam. Most is tömeggel mentem, három variaciót is felajánlott a böngésző. Busz, troli, majd picit gyalog, ez kb. 40 perc volt lakóhelyemtől. Nincs messze a Lehel tér sem, ahol számtalan BKV járat megállója van. Autóval természetesen fizetős a parkolás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Liza dolgozója szerintem ideális helyszín sokféle szempontból. A környékre jellemző házak egyike, szép állapotban. A lakás az utcai bejárattól kb. 20 m, lépcsőt nem nagyon kell koptatni. Belépéskor hosszúkás előtér, melyből a többi helység nyílik. Nem szeretem ezt a részt unalomig részletezni, de a lényeg, hogy minden rendben, kellékek a helyükön, amire szükség van, az nem hiányzik. Tágas szobában széles masszpad, földön matraccal, félhomály. A zene végre nem egy monoton imamalom, hanem főleg a Queen együttes általalam is kedvelt dalai szóltak szép halkan. Abszolút ideális helyszín kikapcsolódásra, hancúrozásra egyaránt.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Liza elegendő számú képei, amelyek közt egész frissek is vannak hűen adják vissza a valóságot amivel élőben szembesülsz.
Magas csajszi, az már biztos, teste szép arányosan karcsú, bőre selymes, cicik rendben, csókolni való nyak, stb. Most éppen még ezen a jó formáján is javítani akár, rendszeresen edz. Nagyon kedves, erős nőies kisugárzása van, tud bánni a férfival. Arca nem zsákbamacska, nekem a lá nature még jobban tetszett. Ki kell még emelném személyes kedvencem, a punciját. Szépen zárt, esztétikus, illatos, fincsi. Komoly barátság szövődött nyelvem és Liza nőiessége között.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 117660 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 117660 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2023-04-14 09:38:31 erotikus masszázs 1176605. Liza +36209240243 beszámoló 2023-04-14 09:38:31 erotikus masszázs 1176606. Liza +36209240243 beszámoló 2023-04-14 09:38:31 erotikus masszázs 117660
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Liza nem most kezdte a szakmát és folyamatosan képzi is magát. Ezt a fajta tudását most nem tudta rajtam bebizonyítani, mert egy kifejezetten szeretet masszázsra vágytam. Már a lakásba belépve kellőképpen megörültünk egymásnak. Liza egy áttetsző világos bodyban fogadott, nem sokat hagyott a képzeletre. Ezt még megtoldotta egy magassarkú fehér cipővel, ami miatt egy kicsit nyújtózkodni kellett, hogy ajkát elérjem. Azért nem szeppentem meg, kezemmel már lába közét köszöntöttem. Valahogy eljutottunk a szobáig, de még mindig tapiztuk egymást rendesen. Nagy nehezen levetkőztem és kimentem lecsapatni az út porát. Amikor visszatértem, Lizát megszabadítottam bodyjától és újra elkezdtük kóstolgatni egymást. Egyik lábam a masszpadra tettem, amit Liza ki is használt, hátulról kezével már elkapta a makkost, játszott vele egy kicsit. Amikor már teljesen elhelyezkedtem a padon, kezdődött meg az a fajta érzéki masszázs, amiben nem sűrűn volt részem eddig. Lágy simogatás, cirógatás, puszik, nyalogatás az egész testem örömmámorban úszott. Valójában ez már a kényeztetés is egyben, úgyhogy inkább ott folytatom.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Fekszem a padon, és élvezem, ahogy Liza kezével, szájával, kebleivel végigbarangolja testem minden porcikáját már-már úgy tűnik, tényleg beindult rám. Később már főleg csak deréktól lejjebb érzem a törődést, lábaim széthajtom, fenéktájékon kezei már egyre gyakrabban érintik farkamat és környékét. Ilyenkor önkéntelenül is kicsit megemeltem csípőmet, Lizának segítvén a jobb hozzáférést. Már érzi keménységem, fordulásra bíztat. Hanyatt fekszem és ő folytatja ezt a fenomenális kényeztetést, csak most már szemből. Felkúszik a nyakamig, szép lassan csókolja testem, mellbbimbóimnál elidőzik kicsit. Egyik keze végig a farkamat izgatja, nincs üresjárat. Combjaimnál már a szájáé a főszerep, nyalogatja, szopogatja a makkost, kezével hol a zacsit babusgatja, hol a fenék bejáraton kőröz. Fejem alatt párna, nem csak érzem, de jól is látom Liza észbontó tevékenységét. Franciája nálam tuti benne van az első ötben, ajkai finoman csúsznak lejjebb, nyelve közben is dolgozik. Vissza-vissza tér a makkhoz, ami már teljes szélességében jelzi, hogy bizony nagyon kedvére van a dolog. Lizával már tudjuk, hogy rövidebb távon mindketten egy patronosak vagyunk, így felajánlom neki a kölcsönösséget. Helyet cserélünk, párna kerül az ő feje alá is. Hozzá hajlok, finom csókok szájra, nyakra, cicikre. Kezemmel már elérem punciját, újjaim a kedvét keresik. Bal kezem a fejéhez húzza, két újjam szájába veszi szopni kezdi. Farkam már elég izgatott, Liza kezében tartja. Egyre gondolhatunk, féloldalt fordúl, hogy be tudja kapni. Újjaim eközben elkalandoznak egy kicsit beljebb is Liza punciájában. Általában nem engedi, mint kiderül később, de ritkán, mint most is, ,,ínyenceknek" nem mond nemet. Egy kicsit még így osztjuk az örömöt egymásnak, de Liza szeretné, ha a nyelvemmel juttatnám el a csúcsig. Azzal az ötlettel áll elő, hogy ő teljesen a pad végébe jön le popsijával és én egy széken ülve szorgoskodhatok öröme beteljesülése érdekében. Kiváló ötlet, a gondolatot tett követte, ott ültem Liza gyönyörű puncijával szemben. Ő szépen kitárulkozott nekem, hogy a legjobb pozícióban kínálja fel magát. Ezt a részt nem részletezném, elég legyen annyi, hogy a következő nem kevés idő Liza puncija előtti hódolatommal telt el, nyelvem s újjam segítségével. Mindketten élveztük, ezért nem is lehetett más a vége mint Liza, kevésbé látványos, de őszinte orgazmusa, amitől én is beindultam rendesen. Liza, miután felsegítettem a padról, szerette volna meghálálni örömét. A padnak támaszkodtam, úgy kértem tőle egy franciás levezetést. Egy törölközőt tett a térde alá, farkam először csak csókolgatta, majd fokozatosan lejjebb engedte, de most már nagyobb intenzítással mozgott ajkaival. Mikor már éreztem a vég közeledtét, két kezemmel hátrafeszültem és egy hatalmasat élveztem . Liza még bent tartott, porontyokat kivette, majd újra szájába vett és visszaszopízta a bőrt a makkosra. Ezt csak azért említettem meg, mert ez nem gyakori élmény. És még ezek után puszikat is kaptam kicsiénre. Bizony.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Lizánál a matek egyszerű, nincsenek négyzetre emelések stb. A vállalásai benne vannak az aktuális csomagjában.
Már ismertük egymást, a végén rendeztem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó kis randi volt ez Lizával, oda tette magát, abszolút az volt a célja, hogy maximálisan jól érezzem magam. Nagyon jó körülmények között zajlott a másfél óra, visszatérés garantált.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2023-04-21 22:27:50
A poént még kihagytam. Igen a svédasztallal, amiről főleg a franciasaláta fogyott.😄

2023-04-21 22:25:19
Lizatündér!
Ez úgy történt, hogy hátrasoroltam a már régóta nem hírdetőket. Én is csak most láttam és örülök neki.😘

2023-04-21 21:36:07
Szerintem tudjátok még fokozni, de nem cimkeügyileg, abban elértétek a legtöbbet mi adható.

2023-04-21 20:18:55
huhuhúúúú.... mivel érdemeltem ki a fentebbi rangsorolást? csak nem a svédasztallal?

2023-04-16 08:07:23
Drága Liza (Marylin)!
Köszönöm megtisztelő és nagyon frappáns reagodat, ez vagy Te, és ezt is szeretem benned. Azért milyen érdekes, hogy Marylin Monroe mindig is a kedvencem volt, viszont Te most is a kedvencem vagy. Igen, jól látod, a főpróbát egy fergeteges együtt játszás követte. Hogy ezt még lehet-e fokozni? Ez szinte biztos!
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 15db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 22db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 27db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !