Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-05-18 21:01:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Tapsihapsi75!

Köszönöm a beszámolót!
Ennyit pasira nem sokszor vártam... 3 év...
Jó, nem szívom vele a véred, eleget ugrattalak vele 😁
Garantálom, hogy legközelebb nem hagylak "elszökni". Már ki is dolgoztam a stratégiát, így akármilyen fáradtan is esel be, nem menekülsz 😁
Kellemes jelenség vagy, érted is a humort. Jól éreztem magam Veled. Fel fogjuk tenni az "i"-re a pontot, ha legközelebb jössz. (Remélem, nem 3 év múlva 😛)
De az minden megnyilvánulasodban látszik, hogy nagyon a kedvemben akarsz járni, akármilyen fáradt is vagy. Ezért tisztellek!

Csók: Liza

Beszámoló Liza +36209240243 109934 erotikus masszázs

Tapsihapsi75 a 2021-05 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Az oldalon nézelődtem és Liza adatlapjat már rég kiszurtam magamnak. Ismét a lajpara tévedtem és láttam villog a zöld jelzés. Már pörtyögtem is a számát. Sajnos nem vette föl, de pá percre rá már csörgött is vissza. Rögtön meg is lepett mert régi ismerősként üdvözölt. Egy 3 évvel reggebi telefonhvasomra emlekezve. Ínnentol kezdve gördülékeny volt minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autoba ültem és indultam a randi helyszínre. A pontos cimet vtr -en kaptam meg. Kb. 20 perc autozas után megekeztem a randi helyszinere. Nekem sikerült helyet találnom kb 500m sétára a kaputol. Gps pontosan oda visz. Így egy hosszú fárasztó nap után mgerkeztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem egy lakberendező vagyok és nem is azért mentem. De teljesen megfelelő minden tekintetben. Rend tisztaság fogadott. Na meg persze gyönyörű vendéglátóm. Fürdőben minden meg találhato. Tusfurdok szjáviz, kis poharak. Minden a helyén van.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Liza a képeknek teljesen megfelelő csalódás kizarva. Sőt a kepek nem adják vissza, azt a kdveseget , bájt, amit Liza élőben sugároz. Képein is látható fekete ruhában fogadott, már ott levett a lábamról és ekkor még csak az ajtón léptem be.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 109934 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 109934 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2021-05-18 21:01:37 erotikus masszázs 1099345. Liza +36209240243 beszámoló 2021-05-18 21:01:37 erotikus masszázs 1099346. Liza +36209240243 beszámoló 2021-05-18 21:01:37 erotikus masszázs 109934
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A fürdőből viszaterve a szobába Liza is megerkezett, Én közben derekamrol levett törölközövel bajlódtam addig vendéglátóm laza mozdulattal megszabadult ruhjatol. Már ott álltunk mind ketten meztelenül, közelebb lépve egymáshoz ,puszikat váltottunk,amit csókok kovettek, s persze kölcsönös simogatás egymás teste domborulatai felfedezése. Rövid időre megszkitottuk ezt a folyamatot, Liza felprancsolt a padra. Szófogadó vagyok így hasra feküdtem és kezdődött a masszázs rész. Oljat használt a hátam gyurmazasahoz kifejezetten nagyon jól esett. Finom puha kezei szakszerű mozdulatokkal dolgozik hátam miden pocakjan. Kellő erőssegel. Közben nagyon jót beszélgettünk, kellemes beszélgető partner. Ahogy végzett a munka részével megkert, hogy térjünk át tatamira , természetesen nem lehet nemet mondani egy ilyen keresnek.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Liza hanyadt feküdt a tatamin és kedves mosollyal az arcán meg kért most én dolgozzak kicsit.el is indultam vándor útra persze a tetőtől talpig. Puszilgattam nyakát,arcán szajhoz érve csókot loptam csók csata után az ikrek kerültek látó térbe, ők is kaptak kis figyelmet. Lejjebb haladva koldokét is csokoltam, mielőtt leértem volna uticelmhoz. Leerkezve egy gyönyörű zárt puncit találtam amit elkzdtem körbe csókolni kívülről, indulva befelé, megerkeztem uticelomhoz ahol egy hoszabb kényeztetés vette kezdetét, aminek bízom benne, hogy eredményes volt. Utána helycsere és következett az én kenyeztetésem. Rögtön rátapintott a gyenge pontomra, és kenyeztetésem Itt kezdődött, inenn szépen haladva lefelé. Leerkezve csodás franciaba részesített fnoman lágyan. Ami mellé a csodás ikreket is beiktatásra kerültek. De sajnos a faradsagom közre játszott így a ki lövés elmaradt. Nem adta föl Liza és egy lágy lingam masszazsba kezdett, ami csúcs közelbe emelt többször is, de sajnos így sem sikerült.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor mertét kerekítve helyzetem el a szekrény tetején. Mivel a 1.5 orasra tervezett randink majd 2orasra sikeredett.
Rózsacsokor
Tapsihapsi75 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon nagyon jó élményekkel távoztam, és szeretnék minnel előbb viszterni, persze kipihent állapotban. Nem szeretnék 3 évet várni.
Nagyon szépen köszönöm, hogy megismerhettelek nagyon jól éreztem.
Csókollak

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2021-05-21 06:51:45
Liza Drága!
Az említett "nagyok" a beszámolók tartalmi részébe szóltak bele és emeltek kifogásokat.
"Nem fejtetted ki elég részletesen a kényeztetést" és ehhez hasonló leszólások voltak amik bennem visszatetszést okoztak.
Én ezen beszámoló tartalmi részébe egyáltalán nem szóltam bele, nem húztam le nem kritizáltam. Azt írtam jó.
Nem vagyok olyan és nem is leszek mint a "rettegett nagyok".
És nem is úgy állok hozzá.
És igen egymással szemben is tisztelettel álljunk.
Tiszteljen meg az író is azzal, hogy nem nekem kell kibogozni a betű halmazból a szavakat, azért mert ő megspórolt magának körülbelül öt percet.
Kétszer kell rámenni a beküldöm gombra, pont azért hogy el tudja olvasni előnézetben azt ami meg fog jelenni.
Megtisztelhet minket fiúkat is!
Hogy színvonalas maradjon az oldal.
Csókollak Drága Liza!

2021-05-21 06:37:21
Drágám! Ezt most nagyon szépen, vattába csomagolva, selyemszalaggal átkötve írtad!
Köszönöm! !! 😘

2021-05-21 06:32:55
Drága Liza!
Mikor első hozzászólásomat elkezdtem írni a beszámolóhoz, akkor még kérésed nem jelent meg nem olvashattam, ezért bocsánat de nem veszem magamra.
Amit írtam jó szándékkal írtam, igaz nem volt vattába csomagolva és selyem szalaggal átkötve.
Igen voltam kezdő, és képes voltam beküldés előtt elolvasni amit írtam.
Egyébként meg ne essünk nagy tévedésbe, itt most nem egy kezdő hamvas újonc beszámolóját olvashatjuk, lehet úgy tűnt de nem az. Az eltelt néhány év alatt azért a hamvasság is megkopik.

Tudom hogy Ti lányok örültök a beszámolóknak egyebek mellett ezért is írunk rólatok beszámolót.
De mivel Ti nem írtok beszámolót ezért elmesélem, hogy az általam kifogásoltak elkerülése nem egy ördöngösség.
Akár PC-n akár androidon készül a beszámoló, nem kell semmi hókuszpókusz word és társai, ha a beírt szó utáni szóköz megjelenésével együtt piros hullámvonallal aláhúzott a szó, valamiféle helyesírási probléma van.
Ennyi, látszik és rögtön javítható.

2021-05-20 10:26:58
Jól beszélsz asszony! A fény kisérjen utadon!
Yoss.🙂😘

2021-05-20 07:31:31
Bő egy éve mintha Te mesélted volna, drága GaboG, hogy nem szeretsz beszit írni, mert a "nagyok" leszólják... akkor mutasd meg kérlek, hogy nem Te leszel olyan, mint azok a "rettegett nagyok", akiknek a ledorongolását ki nem állhattad!
Frissítsd Te is a hagyományokat, járjál példával az újak előtt!
Nekünk, lányoknak igenis jól esik a beszámoló! Viszont ha Ti így álltok hozzá, megint kiképződik egy belterjes "mag", ami újra azt az állapotot generálja, ami nagyon szeretne mindenki letudni!
Ez egy színvonalas oldal. Mindent szépen, jól, stílusosan, jó és segítő szándékkal! A lányok fele is, de Ti egymás fele is!
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 21db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 27db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !