Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Linett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-02 00:12:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Linett +36306793729 122479 erotikus masszázs

AdMkA a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Linett hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Linett már régóta a kedvenceim között szerepelt, de normál időbeosztása miatt eddig nem sikerült meglátogatnom. Igencsak ínycsiklandó képekkel és beszámolókkal rendelkezik ez a tündér. Na de végre kedvezően álltak a csillagok, így fogtam a telefont és megcsörgettem. Egyből fel is vette és egy vékony hangú, de végtelenül kedves hölgy tűnt fel lelki szemeim előtt, egyeztettük a részleteket és sikerült lefoglalnom egy másfél órás időpontot, amiben a nyárnak köszönhetően nagyon rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Zugló egy nyugodt kis utcájában egy klasszikus zuglói csomóponthoz közeli Linett rendelője. A pontos cím egyértelmű, könnyen odatalál am ember. BKV-val egyszerű eljutni ide, de kocsival se nehéz, parkolás sem lehet problémás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín kiváló, kuckós lakás ízlésesen berendezve, igényes fürdő, szájvíz, választékos tusfürdő kínálat, puha törülköző stb...na de nem lakberendezni jöttünk...a randevú helyszíne egyébként egy fényes, nagyobb szoba tatamival és matraccal Linett okleveleivel és persze magával Linettel van díszítve. A szobát igazából pont Linett csodás kisugárzása és hangulatteremtése tölt meg élettel.
Linett külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Első találkozásunk révén izgultam azért, de szerencsére feleslegesen. Egy igazán elragadó leányzó nyitott nekem ajtót és nem győzött szabadkozni, amiért egy pár percet vártam rá. Már ez rendkívül szimpatikussá tette éreztetve odafigyelését. Dús szőke hajzuhatag, tengerkék szemek, bájos elbűvölő mosoly, egy szexi fekete set...és ez csak pár instant inger, amivel vendéglátóm instant hatott rám. Minden természetes rajta, Linett pici, de szép cicik és bámulatos popsi gazdája és imádtam, hogy nem tolta túl a sminkelést. Érezhetően nem dohányzik, ami plusz pont. Egyszerre egy földre szállt kis angyal és egy vadító párduc! :)
1. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 122479 erotikus masszázs
3. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 122479 erotikus masszázs4. Linett +36306793729 beszámoló 2024-09-02 09:09:09 erotikus masszázs 1224795. Linett +36306793729 beszámoló 2024-09-02 09:09:09 erotikus masszázs 1224796. Linett +36306793729 beszámoló 2024-09-02 09:09:09 erotikus masszázs 122479
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A fürdőből kijövet érkeztem be a szobába és életemben nem láttam még ennyire szexin, de mégis egyszerűen felszolgálni egy pohár vizet, komolyan mondom, hogy zseniális volt! Közben nem túl hangosan, de mégis hallhatóan Barry White szólt, csillagos ötös hangulatteremtésből!

Mivel másfél órára érkeztem, így 2 kényeztető rész közé csúsztattuk be a masszázs programot. Linett bizonyítottan képzett masszőr, amely érződik is. Rákérdezett, hogy olajos vagy krémes masszázst szeretnék, utóbbi mellett döntöttem. A masszázs alatt alaposan végig gyúrta a lábaimat és a hátamat. Érezhető volt, hogy kitanulta a szakmát. A lapockámnál csodát művelt, aranyosan elnézést is kért, amiért megnyúzott, de rám fért és abszolút elérte a célját. Ez úton is köszönöm! :)

A masszázs közben beszélgettünk mindenféléről és egy rendkívül értelmes, tájékozott, szimpatikus nőt ismertem meg a személyében, akinek kiváló a zenei ízlése. A masszázs vége felé járva finom benyúlásokkal adta tudomásomra, hogy a programunk következő fejezetéhez érkezünk, majd idővel érkezett a bűvös "megfordulhatsz" szó.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Kényeztetésem két részből áll, az első felvonás mindjárt a hideg welcome drink felszolgálása után. Már önmagában Linett látványa is felkeltette az érdeklődésemet, aztán amikor odatoppant hozzám mind a 162 centijével és megcsókolt, akkor azonnal tudtam, hogy jó helyre kerültem. Rendes nyelves csókot kaptam, amit viszonoztam. Nem tolakodó, de játékos, érzéki és nagyon vágykeltő, igazán jó élmény volt csókolózni vele. Dohányzásnak nyoma sem volt, ami nálam plusz pont. Szépen lassan kihámoztam Linettet a melltartójából miközben igyekeztem mindenhol simogatni és apró csókokkal elhalmozni a nyakát és mindenhol, ahol csak értem. Nem tudtam betelni vele és amikor készen álltam, akkor javasoltam, hogy heveredjünk le a matracra.

Kaptam egy párnát a fejem alá, egy kis olajat a nemesebb felemre és elkezdett játszani rajtam. Először csak kézzel, aztán egy szempillantással később a szájába vett és bemutatta a fuvolatudományát. Változatosan kényeztetett, hol csak végig nyalta a rudat, mint egy nyalókát, hol pedig bekapta és igazán barátnősen szopott gyengéden. Nem tudom megmagyarázni, hogy miben, de egészen egyedi Linett-technikát alkalmazott rajtam. Nem akartam hamar elmenni, de nem is akart pillanatok alatt kivégezni, pedig megtehette volna. Amikor finoman elkezdett nyögdécselni, akkor tudtam, hogy nincs tovább. Előtte azért rákérdeztem úriember módjára, hogy beleélvezhetek-e a szájába, amire határozott igen volt a válasz. Még most is áll a farkam, ahogy ezeket a sorokat írom. Folytatta ténykedését és hatalmasat lőttem a picike szájába. Hagyott lenyugodni, nem sietett. Amíg én magamhoz tértem, Linett elszaladt egy rövid időre a fürdőbe.

A második felvonás a fordulást követően hasonlóan indult, mint az első kör, de immár végig a matracon. Miután újra hadrendbe állított és kicsit élveztem bámulatos munkáját, felajánlottam a helycserét. Igyekeztem finoman, odafigyelően kényeztetni frissen karbantartott tükörsima punciját az ajkaimmal, amelyet örömmel fogadott. Isteni finom kelyhe van, élmény volt kényeztetni. Szépen nedvesedett és bevetettem egy majd idővel két ujjamat is miközben nyaltam. Ezúttal a csoda elmaradt, mindenesetre megköszönte, hogy nem adtam fel. Talán majd legközelebb.

Kis pihegés után újra Linett ajkai vették át a főszerepet és kitartóan az első körhöz hasonló technikával újra a csúcsra vitt, ezúttal is a szájába élveztem. Egy csepp sem maradt bennem, imádtam minden másodpercét. A 2.kör után tusolás és öltözködés közben picit beszélgettünk még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az randevú elején helyeztem el diszkréten az ajándékba vitt gyümölcs mellé, később se esett szó róla, nagyon korrekt lány annak megfelelően történt minden, amit a telefonban megbeszéltünk. Nincsenek extrák, Linett all inclusive fullos programmal várja pihenni vágyó vendégeit.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem maradt bennem hiányérzet, örülök, hogy megtapasztalhattam a Linett féle varázst. Nem véletlenül népszerű hölgy, csak megerősíteni tudom a korábbi beszámolókat. Még az is lehet, hogy legközelebb a barátnőjével együtt közös programra nevezek be.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Linett erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-04 08:50:26
Nagyon jól adod át a hangulatot az elmenyt.😃 Kiemelkedő írás!✍️. Csodás ajánlás🙏

2024-09-02 17:46:53
Kellemes könnyed olvasmányos írás lett ez.

2024-09-02 11:49:31
Kellően informatív, megfelelően részletes, Linett varázsát viszont csak súrolva éreztem. Barry W. zenéje jó választás, emlekeim szerint is nagyon passzolt L. egyéniségéhez.
Mutasd mindet

FunkciókLinett legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-07-01) : Linett érdeklődést mutatott a továbbra is erősen ágaskodó nemesebb felem iránt. Most Ő vette kezelésbe. Ajkak között változatos ritmusban valósult meg a makkeltüntetés. Élvezettel nyelte el a farkamat, miközben a zacsimat masszírozta.

(2024-01-29) : I settled into the massage table, my naked body lying face down. Linett's erotic massage is easily the best I've ever had, an incredibly sensual affair that combines hot oil, gentle pressure, alluring teasing and just the perfect sense of knowing what turns a man on.

(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

felejthetetlen: 20db
(2024-09-06) : Mellém dől kicsit, majd hirtelen átdobja egyik combját a fejem felett és úgy kezd el ajkaival játszani rudamon, hogy én közben ismét finomságos ölében lefetyelek, miközben csípőmet emelgetve szexelek a szájával, finoman rám szorító kezével.

(2024-07-09) : Falloszommal nagyon egymásra találtak. Jól ráérzett Linett, hogy én hogyan szeretem. Kézzel és szájjal is megdogozott. Cumikázásban sziporkázó alakítást mutatott be. Váltogatott tempóval, differenciált ütemezésben szlopált.

(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

nagyon jó: 15db
(2024-07-09) : Nagyon szép látvány és érzés volt, ahogy franciázott nekem, hol csak nyalogatva a makkot, hol bekapta és siklott rajta az ajkaival. Elkalandozott többször a zsacsira is, majd vissza a szerszámra. Nem sokkal később elengedtem magam és finoman levezetett. Kiment a fürdőbe rendbe tenni magát, majd miután visszatért rákérdeztem, hogy viszonozhatom-e,

(2024-05-05) : She eventually took her tongue out of my mouth and went south to treat my little friend. She is quite good with her hands... really good. She also gave me an energetic French.

(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

: 16db
(2024-09-23) : Lingham masszást alkalmazott, hosszan végig simította kezével a velem egykorút, és ujjaival nagyon finom ténykedésbe kezdett, az értékes ékszerek környékén is. Mivel már az előzőekben is nagyon magasan felkorbácsolta idegvegződéseimet, és érzékeimet így az a helyzet, így néhány perc után utat engedtem az élvezetnek🫣 hát ez van na 😂

(2024-06-05) : A matracon Linett szemből rám feküdt, szavakba nem önthető élmény volt restének teljes érintése, és a csókolózás újra és újra neki lendülése. Mint akik nem tudnak egymással betelni, ajkain agymásra tapasztva és kezeink simítottak, cirógatták egymás testét.

(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot