Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Linett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-03-27 14:41:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves "öreghalász"!

Köszönöm szépen a kedves sorokat, amit rólam írtál ebben a felejthetetlen beszámolóban!
Örülök hogy javíthattam az erotikus masszázsban megélt tapasztalásaidon.
Várlak szeretettel ismét! 💕

Beszámoló Linett +36306793729 117496 erotikus masszázs

öreghalász a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Linett hirdetővel
perfekt popsi
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Többször próbálkoztam , de valahogy eddig nem tudtam elérni de most....
Telefonon hívtam és nagy meglepetésemre azonnal felvette és 2 óra múlva már úton voltam a megadott cím fele.
Megközelítés
A 14 ker. fizetős , de csendes mellékutcája. Ha az ember nem rest 50 méter gyalogolni , akkor van parkoló hely. Bkv-t nem tudom, mert nem használom.
Helyszín
A ház kivűlről átlagos állapotú, de könnyen megtalálható. Belépve már sokkal jobb a benyomás. Szépen fel van újítva, a célnak tökéletesen megfelel. Két lány rendel a helyszínen, de ennek semmi jelét nem lehet látni. Nagyon jó és diszkrét a logisztika. Teljesen barátnős filling van. Fürdő több mint jó. tusfürdőkből kb. 10 -12 fajta van.
A tetthely is kellőképpen van felszerelve egy masszázsággyal és egy tatamival valamint egy kicsit billegő fotellel. :)
Linett külseje
A képek ugyan retusáltak , de most kivétesen nem olyan problémás mint pár másik helyszínen. A legfontosabb részletek megegyeznek a képekkel, inkább a diszkréció miatt van. Az arckitakarás is egy nagyon csinos orcát nem enged láttatni .
Mi volt rajta? hát azt tényleg nem tudom, csak kék szemeit láttam csak csak lányos zavaromba.
1. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 117496 erotikus masszázs
3. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 117496 erotikus masszázs4. Linett +36306793729 beszámoló 2023-03-27 18:59:22 erotikus masszázs 1174965. Linett +36306793729 beszámoló 2023-03-27 18:59:22 erotikus masszázs 1174966. Linett +36306793729 beszámoló 2023-03-27 18:59:22 erotikus masszázs 117496
Erotikus masszázs
Pár perccel hamarabb érkeztem, de nem kellett sokat ácsorogjak az utcán, mert megkaptam a belépő kódot és irány befele, nyílt az ajtó és...
Belépéskor láttam, hogy jó helyre érkeztem, a fent említett zavaromba kezet akartam fogni , erre Ő egy puszit nyomott a tanácstalan pofámra. Energikus kis hölgy , aki tudja, hogy mit akar .
Bekísért a szobájába és még mindig nem tudom mi volt rajta, pedig előttem libegett a szoba majd a fürdő fele.
Visszaérve a szobába a masszázspadra invitált , majd jött egy elég határozott , de nem túl erős váll és kar , kéz masszázs.
Folytatásként volt még egy rövidebb comb masszázs , minimális lehetőség volt csak a kukkolásra , pedig egy jó tükör elkelt volna.
Levezetés
Amikor jött a várt vezényszó a fordulásra, nem sokat késlekedtem. Ő elkezdte simogatni az érzékenyebb részeimet és kérésemre ledobta a fehérneműjét, így simogatható lett a nagyon csinos popója.
A barátnős érzést csak fokozta , hogy már nem puszikat hanem igazi jó nyelves csókokat kaptam .
Egy rövid ideig elvoltunk ezzel a felállással, én simogattam a domborulatait , Ő kényeztette az öcsköst hol kézzel hol ajakkal, közben az ánuszt is ingerelte a kezével
Egy ilyen csók csata után , csak mintha kitalálta volna a gondolataimat , felmászott a masszázságyra és 69 ben folytattuk.
Ez a rész kimondottan kellemesen jól indult , és egy csinos popóba kapaszkodhattam , nyalakodtam és közben kaptam a nf-et, de egyszer csak jött a fekete leves , mivel ez a rész fájdalmasan rövidre sikerült , mert olyan voltam mint egy jó western filmben a főhős. Na nem olyan jóképű , hanem olyan gyors lővetű .
Ekkor Linett lemászott rólam és letisztított és meg próbáltam magamhoz térni.
Lassan a szeánsz végére értünk, és sajnos indulnom kellett , pedig egy ilyen csinos Nő társaságába szívesen maradtam volna még.
Elszámolás
Extráról nem esett szó, így ezt nem tudom
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az utóbbi idő néhány csalódása után, végre jött egy kellemes randi.
Egy órában csak ennyi fért bele, de viszont megszületett az elhatározás, hogy legközelebb minimum 1,5 órára kellene jöjjek, mert Linett-ből kevés az egy óra.
Remélem , hogy legközelebb ha több időnk lesz, akkor jobban meg tudjuk ismerni egymást.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Linett erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-11 19:19:10
Olvasmányos beszámoló, plusz pont, hogy a rózsákat is megadtad.

2023-03-27 21:27:06
Számomra nem egy "szószátyár" beszit, már ami a hasznos információkat illeti, inkább a történések száraz felsorolását olvshattam.
Ha valami tetszik, légyszíves leírni és jól részletezett indokolni. Nekem most csak átlagos. Köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókLinett legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-01-29) : I settled into the massage table, my naked body lying face down. Linett's erotic massage is easily the best I've ever had, an incredibly sensual affair that combines hot oil, gentle pressure, alluring teasing and just the perfect sense of knowing what turns a man on.

(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

(2023-09-07) : Finoman forrón, pont jó közepes erősséggel franciázott, nem vadulós köpködős mélytorkos. Ügyesen kéz nélkül is hátra tudta vetni a haját, lássam is alaposan mi történik. Ez nem a szembecsukós alkalom, itt látni kell mint nyelvét pörgeti majd újra és újra eltünteti a makkot.

felejthetetlen: 18db
(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

(2023-03-09) : A masszázs, mert sort kerítettünk alapos, szakszerű masszázsra is, kb a félidőben került sor.A lányok tökéletes összhangban, szimbiózisban működnek, egy pillanatra sem hagytak "magamra",minden perc, amit velük tölthettem óriási élmény volt.

(2023-03-03) : A masszázs kezdett lingammá alakulni, mégpedig olyan lingamba, amelybe az ajkaival és a nyelvével is besegített, így ez francia lingam volt. Amit még tovább turbózott mert a melleit is bevetette, így már kebelszexes francia lingammal kápráztatott el.

nagyon jó: 13db
(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

(2023-09-19) : Linett kiszaladt a fürdőbe, engem pedig megkért, hogy forduljak hasra masszázshoz, melynek örömmel tettem eleget. Szakszerűen, kellő erősséggel, ügyes mozdulatokkal végigmasszírozta a nyakamtól indulva a hátamat, derekamat fenekemet, majd a lábamait is.

(2023-09-11) : Ügyesen bánik a kezével, most itt ne valami svéd-masszázsra kell gondolni, inkább képzeld el azt, hogy egy modern kori gésa van melletted aki lágyan-közepesen gyúr, foglalkozik a testeddel, egy cm2-sem kihagyva.

: 14db
(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

(2023-07-11) : I immediately told her that I wanted to pamper her and take care of her pussy. So we started with the erotic part and ended with a back massage on the massage table which is at the level of a Californian massage done by a professional.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot