Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lina és Szemira

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-25 17:03:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina és Szemira +36306923931 119985 erotikus masszázs

Klapanciusz a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Lina és Szemira hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
csodás csók
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy ideje nem jártam kedvenc szalonomban, így az eltelt idő alatt érkezett pár számomra még ismeretlen új leányzó a "Corvin Angyalai" közé, esedékessé vált tehát egy vizit. Két új hölggyel terveztem a randit, de a nekem is alkalmas időben sajna csak egyikőjük ért rá, így lett végül egy Szemira-Lina kombó erre az alkalomra, ráadásul ez is csak úgy jött össze másnapra, hogy a "hivatalos" 9 órás "műszakkezdés” előtt már egy órával ott lehettem, tekintettel arra hogy régi törzsvendég vagyok itt. (De ez azért kivételes alkalom volt!) Egyébként telefonon történt az egyeztetés, ismerős kedves csilingelő hang vette fel, minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin negyed, közvetlenül a pláza mögött, egyik legközelebbi épület. Tetszőleges gyártmányú kocsival egyszerű az érkezés (már ha a plázában parkol az ember), így konkrétan BMV-vel is. (Busz-metró-villamos... bár asszem busz az pont nem nagyon van errefelé. Meg ebben az esetben nem lehet a mélygarázsban parkolni… 😅)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Nem változott a helyszín, még mindig ugyan az a kecó a szalon, mint már jó ideje. Szerencsére a tisztaság és igényesség se változott, minden teljesen rendben van, bár a több lány képei közt is látható ívelt háttámlájú bőr szófát lehet már cserélni kéne, elkezdett kirepedezni rajta a bőr, így pucér seggel ráülni már nem kényelmes. Kb max ennyit lehet kritikaként megfogalmazni a hellyel kapcsolatban.
Lina és Szemira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Lina volt ezen a randin a már ismert fix pont, a nyugalom tengere, az otthon melege. Már jól ismerem őt, tudom hogy mindig a maximumot nyújtja számomra, hogy vele csak csodás élményekben lehet részem, bőven eleget bizonyított már. Imádom kerekded nőiesen telt idomait, bársonyosan puha bőrét, szuperjó méretű és tapintású cickóit, mézédes punciját és már-már szinte szerelmes-barátnős csókját. Minden alkalommal elvarázsol, csak bízni tudok benne hogy ő is ugyan ezt éli át velem... Aki részletesebb leírásra vágyik vele kapcsolatban, az olvassa el a régebbi beszámolóimat róla.

Szemirát pedig már jellemeztem az ő beszámolójában, aki kihagyta vagy nem emlékszik a részletekre, az olvassa el újfent.
1. Lina és Szemira +36306923931 beszámoló Budapest 119985 erotikus masszázs
3. Lina és Szemira +36306923931 beszámoló Budapest 119985 erotikus masszázs4. Lina és Szemira +36306923931 beszámoló 2023-11-27 09:31:04 erotikus masszázs 1199855. Lina és Szemira +36306923931 beszámoló 2023-11-27 09:31:04 erotikus masszázs 1199856. Lina és Szemira +36306923931 beszámoló 2023-11-27 09:31:04 erotikus masszázs 119985
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Kivételesen sor került egy rövid levezető jellegű masszázsra a randi végén, általában elmalackodom az időt a lányokkal, és ragaszkodok a végére hagyott masszázshoz, már ha jut rá idő. Most jutott, de kértem őket hogy inkább csak cirógatás, simogatás legyen, úgyhogy nem kellett megcsillogtatniuk ebbéli tehetségüket. Már ha van, mert őszintén megmondva nem tudnám megmondani melyik lány tud itt igazából jól masszírozni, ritkán veszem igénybe ezt a szolgáltatást. Szóval akinek ez is fontos, az olvasgasson más besziket is az itteni lányokról, biztosan van köztük aki ebben is jó.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Érkezésem után mire lemostam magamról az út porát, a két leányzó már meztelenül összeölelkezve, érzékien, cuppogósan csókolózva várt rám a szobában. Csodás látvány volt a két gyönyörű női test összesimulása, ahogy felgyűrődnek egymáson a cicik, ahogy összegabalyodnak a nedves ajkacskák... Uhh basszus, pornónak is beillett a látvány. De nem bírtam túl sokáig csak nézni, úgyhogy rámarkoltam két kezemmel a két popsira, és beszálltam a csókcsatába. Először felváltva csókoltak miközben az épp hoppon maradt fél a nyakamat csókolgatta, nyalogatta, szívogatta, még egy-egy gyengéd harapást is kaptam, épp csak annyit, hogy nyoma azért ne maradjon. Aztán hárman együtt, egymás ajkai között össze-vissza ficánkolva fürge nyelvecskékkel cirógatva mindenki mindenkit és mindenkivel mindent. Ez őrült jó tud lenni, de kellő gyakorlat kell hozzá minden résztvevő részéről hogy igazán élvezetes legyen. Merem mondani hogy nekem már lassan kezd meglenni hozzá a tapasztalatom, a lányok viszont inkább csak lelkesek és tanulékonyak, gondolom azért ezt nem sok vendég kéri vagy igényli. Vagy csak hirtelen megszeppentségében nem meri kérni, régen én is ilyen voltam, no para aki esetleg magára ismer! 😉 Nade a lényeg hogy a hozzáállás rengeteget számít, a lányok pedig nagyon igyekeztek és irányítani is hagyták magukat. Még gyakorolnunk kell, de jó az irány!

Közben méretesre duzzadt farkam befurakodott a két lány puha hasa, illetve talán szeméremdombjai közé, ahol nagyon kellemes morzsolgatásban volt része. Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán, mondván hogy azzal kéne kezdeni, ne lacafacázzanak. Így hát körbeölelve ajkaikkal két oldalról egyszerre siklani kezdtek a dákón fel-alá, nyelveik fürge játékával fokozva a kéjt. Hagytam egy darabig hogy ők irányítsanak, de aztán benyúlva hajzuhatagaik alá, megfogva tarkóikat jól rászorítottam őket a faszra, szorosan, hogy jó szűken tartsák ajkaik a dákót, majd vadul megtöcsköltem az ajkaik alkotta kéjlukat.

Ideje volt már hogy közelebbről is megszaglintsam a fincsi kis puncikat, bár közben is már nyúlkáltam és éreztem ujjaimon a vadító illatokat, de magasabb fokozatra akartam kapcsolni. Mondtam nekik hogy most én jövök, feküdjenek hanyatt és lábakat szét. Egy darabig csak gyönyörködtem, közben ők meg kacarászva “veszekedni” kezdtek hogy ki legyen az első. Nem tudván igazságot tenni, versenyt hirdettem: aki hamarabb tudja magát orgazmusig izgatni, az lesz az első. Őrült vágtájú ujjazásba kezdtek a csajok, mindkettő tényleg nyerni akart, fenomenális látványt nyújtottak, és azok a hangok basszus… De közben ráeszméltem hogy nem jó ötlet azt a pinát nyalni előbb amelyik épp elélvezett, úgyhogy módosítottam a versenyfeltételeken: azt nyalom ki előbb, aki hamarabb kielégíti a másikat. 😃 Brutál szexi látvány volt ahogy átnyúltak egymás lábai közé és izgatni kezdték egymásnak a punust, közben meg mind a két csaj kb ösztönösen markolászni kezdte a saját mellét a szabadon levő kezével, irtó édes és vadító látvány volt egyszerre.

Végül Lina élvezett hamarabb, úgyhogy Szemirát kellett előbb kinyalnom. Elheveredtem formás combjai között és elkezdtem előbb végigpuszilgatni, nyalogatni őket, majd egyre közelebb érve a már erőteljesen illatozó és fincsi nedvektől tocsogó szeméremajkaihoz, végignyaltam szép lassan és érzékien a vágatot, majd még pár hasonló de egyre gyorsabb és vadabb nyalintás után végleg belemerültem a mámorba, szopogattam a fincsi kis pihe-puha ajkakat, szinte csókolóztam a puncival miközben Szemira nagyokat sóhajtott és remegéshullámok szaladtak végig a testén. Aztán egyszercsak két kézzel vadul rászorította fejemet az ágyékára és éreztem ahogy a végletekig megfeszül a teste, minden porcikája az orgazmus határán táncolva remeg, majd őrült nagy nyögések közepette elélvezett. Az én arcom meg tocsogott a puncinedvtől, eskü még a szemöldököm is pinalucskos lett... 😂

Észre se vettem hogy mikor, de közben Lina meg ráült Szemira szájára és nyalatta vele a sajátját, csak akkor eszméltem rá mikor Szemira orgazmusa után elengedte a tarkóm és fel tudtam nézni. Ő viszont - mármint Lina - nem élvezett még el újra, de látszott rajta hogy jöhet a következő. Úgyhogy hanyatt feküdt, én belógatva szájába a cerkát ráfeküdtem fordított 69-ben, és alaposan kinyaltam őt is miközben keféltem fincsi ajkait. Közben Szemira először hátul próbált ügyködni, nyalogatni akarta a zacsit nekem, de ez csak úgy ment ha Lina szájának töcskölési tempóját erőteljesen visszafogtam. Ám ekkor meg Lina próbálta meg betömött szájjal elnyöszörögni hogy ne lassítsak, szóval nem volt ez így az igazi. Ezért Szemira végül előre jött és odakéreckedett Lina puncijához. Előbb egyedül nyalta míg én gyönyörködtem a látványban, aztán közösen lefetyeltünk a mámorítóan fincsi és illatos punciban, csókolóztunk Lina puncijával az ajkaink között, Szemira ajkai közé véve az egyik nagyajkat kifeszítette azt hogy mélyebben tudjak közényalni, aztán én csináltam helyet ugyan így Szemirának, csak Lina puncijának másik nagyajkát húztam, aztán ismét közös nyalakodás, csókolózás a puncin, és így tovább. Közben Lina elélvezett, de majdnem észre se vettük mert pont egymás ajkaiba voltunk vadul belegabalyodva.

Végigcsináltuk kb ugyan ezt a koreográfiát úgy is hogy a lányok szerepet cseréltek, aztán egy kis pihenés képpen én feküdtem hanyatt, a lányok pedig közösen kényeztették a dákeszt, ezúttal nem csak egyszerre, hanem külön-külön is, de olyankor a másik csaj mindig vagy a zacsit kényeztette, vagy a cickóit gyűrte a számba, vagy csókolózott velem. Az első lövés úgy jött össze hogy pont Linával csókolóztam érzékien, míg Szemira kegyelmet nem ismerve kicsavarta a kobrát. Egy kis tisztálkodás, pihegés és hidratálás után ismét összegyűltünk a szobában és következett a második felvonás. Jellemzően egylövetű vagyok, de ez most egy hosszabbra tervezett randi volt, és éreztem hogy összejöhet itt még egy patron. Úgyhogy nem nyújtottuk túl hosszúra a szünetet meg a csevegést, belecsaptunk a lecsóba. Mivel a klasszik 69 még kimaradt, most ezzel kezdtünk, előbb Szemira feküdt rám, az a popsi abból a szögből, te jó isten... Lina közben hol az ajkakkal történő farokmasszázsba segített be Szemirának, hol pedig nekem a puncinyalásba, na nem mintha segítségre szorulnék ebben... De Szemira se az ő dolgában! Természetesen cseréltek is a lányok, minden variációt kipróbáltunk, ültek szemből is az arcomon mind a ketten, hogy közben tudjak a csodás cickókban gyönyörködni, melyek fantasztikus látványt nyújtanak ebből az alulsó betekintési szögből, mindkettőjük esetén. Persze markolásztam is őket, meg a popsikat is, két kézzel is mind a kettőt, meg egyik kézzel popsi másikkal cici kombó is megvolt.

Már épp nem nagyon lett volna hova tovább variálni a két lánnyal lehetséges pózokat, amikor összejött a második tüzijáték is, ezúttal Lina szájába, miközben Szemira puncijának vadító illatait szívtam magamba. Újabb tisztálkodás után a maradék kis időben pedig kaptam egy lájtos masszázst levezetésként, ahogy azt fentebb már írtam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szalonbéli ismertségem okán (gondolom legalábbis hogy ezért) nem kérték ugyan előre, de én kitettem már az elején a hálám jeléül hozott rózsákat. Viszont nem kélt lába míg zuhanyoztam, végig ott maradt, csak a randi végi készülődés közben rakták el. A matek úgy jön ki hogy extraként volt mindkét lánnyal csók, szájbaélvezés és leszbi. Az első kettő kb filléres tétel, az uccsó kicsit több, de még mindig félkrajcár kategória az alap csokormérethez mérve. A végső virágszál mennyiség nem kevés, de ugye két lány és két óra, az élmény pedig felejthetetlen. Ennek tükrében nekem nagyon megérte.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 126 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Csodálatos élményt kaptam a lányoktól, nincs mit rajta tagadni. Nem mondom hogy minden hibátlan, de max apróságok vannak, amik inkább csak az összeszokottság hiányából fakadhatnak, azért egy ilyen szintű közös pajzánkodáshoz elengedhetetlen hogy mindneki mindenkinek az összes rezdülését jól mérje fel, ehhez meg mélyebb ismeretség kellene. Szemirát viszont ugye csak most ismertem meg, és azért Linához se járok hetente. De a lányok így is kihozták kb a maximumot amit lehetett ebből a randiból, a hozzáállásuk mindenhez példás volt, abszolút lesték és habozás nélkül teljesítették minden kívánságom. Soha rosszabb randija ne lenne senkinek! Nem kicsit lenne jobb hely a világ...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina és Szemira erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-27 23:30:02
Szuper jól megírt beszámoló, remek élmény lehetett. Mondjuk az ajándék mértéke sem semmi.

2023-11-27 20:17:01
Írás minősége irigylésre méltó . A tartalomról nem is beszélve. 2ora 4 kézben fantasztikus lehetett
Mutasd mindet

FunkciókLina és Szemira legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 8db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

(2023-07-20) : Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár.

nagyon jó: 4db
(2024-05-26) : Emellett Lina nagyon jó ütemérzékkel, a rezdüléseimre ügyelve lovagolt rajtam. Ha mindketten jobbnak láttuk, néha kivette az egykorút, és pár másodperc kifújás után, óvatosan visszahelyezve tovább folytatta érzéki nyögdécselésekkel megfűszerezett vágtatását.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

(2023-01-26) : A programot úgy beszéltük meg, hogy egy ismerkedő masszázzsal kezdünk, ezért hasra feküdtem a matracon. Ami érdekes volt, és ebben a szalonban eddig ilyennel még nem találkoztam, Lina talpig fehérneműben kezdett el masszírozni. Szokásom szerint egy lágy, simogatós masszázst kértem, ahol az ismerkedésen van a hangsúly.

: 10db
(2024-07-12) : Simogatot, majd kezeivel elkezdett gyengéden a farkamat kényaztetni, hamar sikerült erekciót kivaltania. Ezután hamar a szájába is vette és elkezdett egy finom natúr franciát. Nyálas, finom nyelvmunka néha nyalcsorgatás

(2024-06-24) : Gyönyörű melleivel masszírozott, miközben simogatta az akkor már meredező férfiasságomat. Simogattam ahol értem, ami nagyon tetszett neki, és egyre szenvedélyesebbé vált kettőnk játéka. A simogatásból, a halk sóhajokból és nyögésekből néhány pillanat alatt egy szenvedélyes, nyálas és finom francia lett.

(2024-06-13) : Kérte, hogy forduljak a hátamra. Ekkor elkezdett franciázni. Nagyon finoman csinálta de ugyan akkor élvezetes volt. Hamar merev állapotba parancsolta a farkam. Lina vagy nagyon figyelhetett rám, vagy gondolat olvasó de amint kigondoltam a gumihúzást, nyúlt is érte