Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lili

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-22 11:41:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lili +36209941378 119945 erotikus masszázs

tyrionlannister a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Minden évben meglepem magam születésnapomra és ez idén sem volt másképp. 3 hölggyel szemezgettem, végül Lilire esett a választásom. Legnagyobb örömömre jól választottam:)
Telefonon egyeztettünk időpontot, melyet ő kezel. Előre egy napra kértem időpontot, mert szerettem volna aznap az első vendége lenni. Csicsergő hangja elsőre megfogott, fokozta az érdeklődésemet.
Megközelítés
Autóval érkeztem a megadott címre. Háztól kb. 100 méterre fizetős parkoló, zöld rendszámos vagyok, fogalmam sincs mennyibe kerül a parkolás.
Helyszín
Új építésű ingatlan, annyira új, hogy a liftben még nem szedték le az OSB lapokat. Nem, nem azért vannak fent mert tákolmány :) Lakás teljesen rendben, szép, igényes. Fürdőszobában többféle tusfürdő, tiszta, száraz törülköző, szájvíz stb. A tett helyszíne hangulatvilágítással megvilágítva, földön tatami. Ruhákat ruhainasra, pénzt előre az asztalra tettem. Én mindig előre rendezem, mert hiszek benne, hogy a szolgáltatáshoz való hozzáállást javítja. Lehet naív vagyok.
Lili külseje
Ide a kedvencem írhatom, miszerint jobb mint a képeken! Alkalmi partnerem, szolgáltatóm, masszőröm stb. kétrészes fehérnemű szettben fogadott, csillogó szemekkel, bájos mosollyal.
Engem teljesen levett a lábamról, de persze szubjektív kinek mi tetszik. Én az a típus vagyok, ha meglátok egy "szőkét" akkor végem van.
Természetes, formás mellek, melyek korából adódóan tökéletes tartásúak. Szerencsémre segészeti beavatkozások nyomait, vagy szájfeltöltést, botoxot, kollagént nem láttam. Lili olyan csaj, akire ha ránézel az utcán, azonnal az a gondolatod támad...
Pár tetkó, de szolidak, ízlésesek.
1. Lili +36209941378 beszámoló Budapest 119945 erotikus masszázs
3. Lili +36209941378 beszámoló Budapest 119945 erotikus masszázs4. Lili +36209941378 beszámoló 2023-11-22 18:37:36 erotikus masszázs 1199455. Lili +36209941378 beszámoló 2023-11-22 18:37:36 erotikus masszázs 1199456. Lili +36209941378 beszámoló 2023-11-22 18:37:36 erotikus masszázs 119945
Erotikus masszázs
Érkezésem után vetkőzés és gyors zuhany. Én ilyenkor korrektül lezuhanyzom, engem nem kell háromszor visszavinni a fürdőbe:) A szobába visszaérve vendéglátom bájos mosollyal fogadott. Kénytelen voltam kihámozni mindenéből, mert úgy éreztem túl öltözött a masszázshoz. Szép formás keblek, bomba alak, fazonra borotvált punci. Kezdetnek forró csókokat váltottunk. Valahogy sikerült úgy mozogni csókolózás közben, hogy hátra esett a tatamira, de csak nevettünk rajta. Ha már mindketten a fekvő helyzetben voltunk, kapva az alkalmon felfedeztem csodás melleit, forró kelyhét. Úgy éreztem magam, mintha a szeretőmnél lennék. Persze nem ott voltam, de na a feeling ott volt. Lilinek nem volt ellenére ténykedésem, de nem is volt hatalmas show műsor(sóhajok, nyögdécselések), hogy mekkora nagy Casanova vagyok a francia terén :)
Masszázs inkább simogatós, gyengéden erős, aki NDK-s úszónős svéd masszázst szeretne, annak nem itt a helye, menjen inkább thai masszőrhöz. Engem pont nem érdekelt ez az egész, mert vendéglátómmal masszázs közben egy jót beszélgettünk és ez többet ért. Lili fiatal kora ellenére intelligens, tudja mit akar, nincs elszállva magától. Ő az a fajta csaj, aki még ismeri a pénz fogalmát és értékét.
Masszázshoz egyébként krémet használ, mely könnyen felszívódik, szagtalan és könnyen lemosható zuhannyal.
Hason nem sok időt töltöttem, mert inkább legeltetni szerettem volna szemeimet. Idővel mondtam is neki, hogy ne csodálkozzon, ha mindenki próbálkozik nála:)
"Átgyúrt" szemből is, majd jött a kényeztetés rész...
Levezetés
Mielőtt hozzáláttunk volna a műsorhoz Lili elnézést kért, hogy még kezdő és lehet nem fog olyan élményt nyújtani. Így utólag magabiztosan állíthatom, hogy felesleges volt exkuzálnia magát.
Kényeztetés rész egy csúszka masszázzsal kezdődött, mely kiegészült egy puncival való masszázzsal. Bekrémezte hibátlan melleit, rám feküdt és elindult a show műsor. A puncis masszázstól teljesen elszállt az agyam, de persze tisztában vagyok a határokkal, ezért nem próbálkoztam semmivel. :) Idővel megkérdeztem, hogy mi lenne, ha a szájára venne, mert már nagyon jól esne. Oldalsó tükörből szépen lehet sasolni amit a kezétől vagy a felfogott hajától nem látna az ember. Fiatal kora ellenére szenzációs franciába kezdett. Én egyrészről moziztam, más részről pedig csodás punciját ujjaztam. Képtelenség volt ellenállni neki. Az, hogy elértem-e valamit ténykedésemmel, azt nem tudom, de Lili végig csak azzal foglalkozott, hogy nekem jó legyen és ezt többször is a tudomásomra adta.
Franciát részben kézzel, részben kéz nélkül abszolválta, időnként mélytorokkal megspékleve, melyhez némi kézi irányítást adtam. Ténykedését akár egész nap el tudtam volna viselni, de ugye időnk véges, így kénytelen voltam NFVSZ-szel kapitulálni. Szépen hagyott lenyugodni, nem rohant sehova. Utódok Szilviába távoztak. Engem is szépen megtörölt és még odabújt beszélgetni.
Megkérdeztem nem voltam-e durva vagy erőszakos, de megnyugtatott, hogy szó sem volt ilyenről.
Elszámolás
Előre rendeztük érkezésemnél, szerintem a helyi bevált átlag. 2 extrát vettem igénybe(csók,nfvsz) melyekkel 100%-ig meg voltam elégedve. A szolgáltatás minősége ár/érték arányban az érték irányba mozdul. Inkább barátnős, mint vérbeli profi, de nekem most erre volt "szükségem".
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Már kétszer voltam és további találkozókat is tervezek. Aki szereti az intelligens, intellektuális, szemtelenül fiatal, nem profi masszőr lányokat, annak szívesen ajánlom. Persze annyit hozzátennék, hogy Tisztelt MT-k ugyan ne kezeljük már tárgyként a lányokat, ne higgyük hogy megvesszük őket...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-05 18:33:27
Details helped me select my next date ;)

2023-11-26 12:02:36
Mindig szkeptikus vagyok a jól fogalmazó Friss újoncokkal, akik új lányról elsőként írnak beszit. De itt egy nagy visszatérést kaptunk, nagyon jó beszit egy csinos lányról. Köszi, hogy megírtad!

2023-11-26 00:48:52
Hasznos és informatív beszámolót írtál.

2023-11-25 23:58:53
Gratulálok! Ez aztán kimerítő beszámoló volt. Mindenre kitérő, az írásban virtuálisan elképzelhető részletekkel jelenítetted meg. Köszönjük. Megy a kedvencek közé a hölgy.

2023-11-24 10:55:55
Hello MT-k! A szalon teljesen diszkrét. Napközben vagy estefelé nem tudom mekkora lehet a nyüzsi, de amikor én ott voltam síri csend volt végig.
Lehet, hogy közhelyes volt a vigyázzunk a szolgáltatóra" rész, de az utolsó beszit kb. 10 éve írtam, akkor még ez volt a módi :) Inkább fazonra borotvált, de nem bozont vagy dzsungel.
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-05-08) : Finoman simogattam, csókolgattam őket, majd az ágyra feküdtünk ahol finoman a combomra dölve kezdett franciázni, lágyan kényeztette a makkot, közben finom kézmozdulatok, hogy fokozza az élményt. Kértem h cseréljünk, had nyalakodjak egy kicsit én is.

(2024-04-07) : Inkább franciás etapok voltak. Rövidebbek, majd felnézés. Jobban szeretem a folyamatos elnyújtottat. De az élmény így is rendben volt, mert a látvány és az érzés szuper.

(2024-02-03) : Jó minőségű krémmel kent be itt ott, romantika mentesen. Aztán egyszercsak a csúszka következett. Örültem a közelségének, de amúgy egyébként nem tartom sokra ezt a csúszkát.

nagyon jó: 3db
(2024-06-04) : Aztán védőt kértem amit nekem kellett felrakni, ezt nem értettem, mindegy. Majd jött a finom lovaglás, kifejezetten jól mozgott, érezte az ütemet, irányítható volt. Lassítást kértem, pózváltás, missziben gyönyörű ahogy látod Őt, a ciciket

(2024-05-31) : Érezni kezdtem lassan az energiát, partnerem ezt észrevéve egy újbóli francia leckével még rákeményített. Előkerült egy újabb gumi, most már iparkodtam hogy ne maradjak le a jóból, megkértem Lilit hogy félig feküdjön a hátára, úgy hogy popsiját tolja rám.

(2024-05-23) : Pacival kezdtünk bemelegítés gyanánt. Nem voltunk egyáltalán hevesek, inkább olyan kisebb lazább módon ment minden. Aztán kértem hogy egy jó mögé kerülős cselt hagy csináljak. Így hátulról érkeztem. Jó érzés volt benne lenni,

: 8db
(2024-07-20) : Egyre jobb és jobb lett, kértem hogy forduljon rám és 69-ben élveztem a fenekét és a punciját miközben kegyetlen jól elmentem. Legszívesebben maradtam volna egész napra nála annyira finom mindene.

(2024-07-18) : Itt kicsit nehéz objektívnak maradnom, mert Lili nagyon tetszett nekem, de top 2-ben volt a kényeztetés amit tőle kaptam. Igazi barátnős kényetetés volt

(2024-07-06) : Combfix marad csak Lilin és ekkor láttam meg illetve éreztem azokat a mennyei természetes ciciket. Na a show franciával kezdődött, Lili oldalasan rám nézve egy elég kiadós, golyókat nem kihagyós kényeztetés volt. Imádtam nézni ahogy kontrollban van és hogy szemkontaktus csak akkor nem volt amikor magát nézte a tükörben miközben serénykedett.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-06-17) : Reggel 9 körül beszéltük meg a randit 14:30-ra. Kérdeztem tőle hogy a 9-15 órás ráérés azt jelenti-e hogy 3-ig lehet maximum maradni