Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Leóna

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2022-07-12 16:19:42

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Leóna +36702683024 114933 szexpartner

Ronnie94 a 2022-07 hónapi randiján történteket írta meg Leóna hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Kapcsolatunk viszonylag régi, már tavaly fecsegtünk párszor, időpontot is egyeztettem, de valahogy mindig másfelé sodort az élet. Most azonban nem volt mese, VTR-en jelentkeztem be nála, amit pár perc múlva vissza is igazolt egy másnapi randira.
Megközelítés
Óbuda szívében, tömeggel, kocsival is könnyen megközelíthető. Utóbbiaknak nem árt tudni, a parkolás fizetős. Ez utóbbi nem annyira érintett meg, ha csak tehetem, a tömegközlekedést választom.
Helyszín
Felújított panellakás, emeleti övezet, lift ha nem is túl gyorsan, de precízen felvisz, és igen, le is hoz. A fürdőszoba és a nappali volt, amit megtekintettem, mindkettő rendben van. A nappaliban kemény rugózású matracos franciaágy, a fürdőben zuhanyfüggönyös kád. Tusfürdő akad bőséggel, listerine is ott figyelt a mosdókagylón.
Leóna külseje
Azt tudtam, hogy magas, de azt nem, hogy ennyire. Mondjuk pont egymagasságúak lettünk a magassarkújától. Akkor kezdjük onnan. A magassarkúban két combfixes neccharisnyás lábremek. Néztem egy darabig, de csak nem akart véget érni. Imádom a formás vádlikat és a hosszú, izmos combokat. Na itt mindkettőből volt bőven. A Vénusz-dombot és a ciciket egy tűzpiros pántos izé fedte (az ilyen ruhadarabok pontos megnevezését meghagyom a nőknek). Mindenesetre karcsú derekat és két nagyon feszes szilikonos cicit takart egy darabig. Számomra nagyon csinos arc, most éppen szőke hajkoronával, mosolygós szemekkel és telt alsó ajakkal. Pár pillanatra lefagytam, mert több egykori vendéglátóm külsejétől is el voltam már ragadtatva, de az én ízlésvilágomnak ez az összkép volt, amire azt mondom: na, ez nagyon egyben van. Ezt az infót egy idő után nem is tudtam magamban tartani.
1. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 114933 erotikus masszázs
3. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 114933 erotikus masszázs4. Leóna +36702683024 beszámoló 2022-07-13 08:56:04 erotikus masszázs 1149335. Leóna +36702683024 beszámoló 2022-07-13 08:56:04 erotikus masszázs 1149336. Leóna +36702683024 beszámoló 2022-07-13 08:56:04 erotikus masszázs 114933
Action
Fürdőből a nappaliba lépve rögtön hozzám lépett és elkezdődött egy igazi simogatós ismerkedés. Ekkor még az összes ruhadarabot rajta hagytam. Egy idő után szép fokozatosan lejjebb ereszkedett, majd térdre rogyva a szájába vett. Nem kapkodta el, finoman végigsimított a nyelvével, majd kicsit mélyebbre engedte.
Túl sok idő nem telt el és az ágyra heveredtünk. Egy-két nyalintás után úgy tüntetett el a szájában tövig, hogy nem akartam hinni a szememnek, mert ennyire simán még senkinek sem sikerült. Nem volt öklendezés. Annyira megfeledkeztem magamról, hogy a fejét is megfogtam, ekkor jelezte, kényszert nem vállal, nyugodjak meg, magától is el tud tüntetni akár huzamosabb ideig. Erről tanúbizonyságot is tett. Ekkor ki is kéredzkedtem, mert nagyon érzékeny voltam valamitől és nem szerettem volna idő előtt véget vetni a szeánsznak. Úgy döntöttem a cicikkel történő barátkozás után elindulok megnézni, találok-e valamilyen műalkotást a köldök tájékán. Kimondottan szép puncija van, neki is láttam puszilkodni és nyalakodni. Elég hamar elindultak a sóhajok, emelkedett a csípő is, de abban biztos voltam, a valódi gyönyör nem jött el.
Visszafordultam a hátamra és hagytam ismét ténykedni. Ekkor már tudtam, ezt a franciás kényeztetést több mint sokáig el tudnám viselni. Moziztam rendesen, simogattam a csiklóját, a mellét, a fenekét, a combját, a vádliját. Nem, nem egyszerre, felváltva, egy kicsit sajnáltam is, hogy csak két kezem van. Sok szót nem váltottunk, de azt azért csak megkérdeztem, hogy a nyalakodásomtól el tudna-e élvezni. Azt mondta, szinte biztos benne. Na ez egy felhívás keringőre, és szerepet cseréltünk. Nem kapkodtam el, igyekeztem változatosan kényeztetni a punciját, olykor az ujjamat is bevetettem. A sóhajok hamar jöttek, a nagyobbak is kisvártatva. Ekkor már gyakrabban emelte a csípőjét, simogatta a melleit, majd egyszer megmarkolta maga mellett a lepedőt, jöttek a hasi remegések. Azért a biztonság kedvéért rákérdeztem kicsit később: célba ért.
Folytattuk a kedvenc programomat, a franciaórát (zárójelben jegyzem meg, akár taníthatná is, annyira istenien csinálja). Nagyon nagy kedvem lett volna már a puncijában lenni, de annyira elvarázsolt a szája, hogy nem szívesen jöttem volna ki belőle. Néha a heréimmel is foglalkozott, majd ismét a makkomat nyalogatta, majd szép fokozatosan elnyelt.
Gondoltam egyet és hasra fektettem és egy darabig csak a hátát simogattam kézzel és nyelvvel. Nagyon kevés nő van, aki ezt nem szereti, a jelek szerint itt sem tévedtem. Egy idő után elkezdett dorombolni, erre nincs jobb szó. Teljesen ellazult, amikor a tarkóját simogattam, még sóhajtozott is.
Végül ő kérdezte meg, nem kérek-e védőfelszerelést. Igent mondtam. Kézzel és a szájával öltöztetett be, majd a lovaglást kértem, mert szenzációs látványt nyújt. Csak helyenként dolgoztam alá, hiszen nagyon változatosan ügetett. Saját bevallása szerint pár apró orgazmusa is volt. Ezt nemigen vettem észre, mert hol a csodálatos cicikben gyönyörködtem, miközben a popsit-combot-vádlit markolásztam. Pózcsere jött mert láttam, sok időnk már nincs, az óra mindjárt eltelik. Missziben pakolgattam a lábait ide-oda. Egyszer sem panaszkodott, én meg mitagadás, egyre jobban éreztem magam, majd hatalmasat élveztem, némi hanghatásokkal fűszerezve.
Miközben letörölgetett, beindult a csacsogója. Még a fürdőszobaajtóban is volt mondanivalója, nem kevés. Éppen ezért at is elfelejtettem, hogy megmondjam neki, melyik sajnos már nem köztünk lévő színésznő reinkarnációja ő szerintem. Ha kíváncsi lesz rá, majd elmondom. Még letusoltam, aztán az ajtóban még pár perc csevegés, puszi és el.
Elszámolás
Szokásomhoz híven kérés nélkül az első lehetséges időben és helyre leraktam a hozzájárulást. Az meglepett, hogy megköszönte.
Rózsacsokor
Ronnie94 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ha az eddigiekből nem derült volna ki, abszolút jó választás volt. Fantasztikus vendéglátó, kedves, csevegős, odafigyel. Fantasztikusan éreztem magam, még most is belebizsergek. Volt valami, amire azt mondta, majd legközelebb...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Leóna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLeóna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 12db
(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

(2022-02-14) : A nyelvével folyamatosan simogatta a makkomat, gyakran a szemembe nézett és a nyálával is többször megöntözte ágacskámat. A mélytorok nála nem csak marketing szöveg. Úgy elnyelte a dorongomat, hogy ajkaival már a bozótost érintette. Sokáig lent tartotta, a torka finom szorítását is érezhettem, közben bal kezével a Mikulás zsákját masszírozta.

: 22db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.