Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
szexpartner beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-02 20:34:38

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen az ISTENNŐS beszámolót!
Egyszerűen felejthetetlen élményben volt részem!!!
Nagyon köszönöm a kedvességed és azt, amit meg- és átélhettem veled.
Puszi
Laura

Beszámoló +36 117257

Whismaster a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Ment mint a karikacsapás , a telefonszámom el volt mentve . Voltam nála még masszőr státuszában .
Megközelítés
Kocsival könnyű volt , parkolás a címtől kb 100 méterre volt megoldható .
Helyszín
Már a XIII kerületben fogad . Lakás szuperjónak mondható , a fürdőszoba hatalmas ,és minden van benne mint a Rossmanban .
Laura külseje
Tudtam , hogy mennyire szép Nő , de valahogy most még jobban nézett ki . Olyan kisugárzása volt , hogy ajtó nyitás után 10 másodperccel már ágaskodott a kisbarátom .
1.  +36 beszámoló Budapest 117257 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 117257 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1172575.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1172576.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 117257
Action
Na akkor hajrá...
Bementem, kabát cipő előtérben ledob majd kis csevej. Ezután kaptam egy kis vizet ami jól eset. Ruha lepakol a nappaliban és irány a tusi.
Visszatérve fehérneműben illetve pirosneműben fogadott. Finom érintések következtek ami még jobban tűzbe hozott Lekaptuk a magassarkút és betámadtuk az ágyat. Ami ezután következett az titok....dehogy :D
Feltérképezvén a testecskéjét puszi itt puszi ott leragadtam a kedvenc testrésemnél. Elkezdtem kényeztetni amit finom cuki kis nyögésekkel hálált meg. Azt ,hogy siker koronázta e a melómat csak Ő tudja nekem maximum sejtésem van róla .
Következtem én kaján vigyorral ! Nem kellett csalódnom a franciájában. Meleg szájjal eset neki , rendesen foglalkozva a környezettel is. A golyók is kaptak rendesen. Lehet durva de mintha tényleg élvezné nem csak mondaná ,hogy szereti csinálni. Nem akartam így végezni így a polírozás után kértem gumit és belecsücsült . A lovacskánál próbáltam a fekvő fadarab pozíciót viszonylag aktívra venni ami szerintem sikerült is. Nyomtuk a ritmikus mozgást de nekem látnom kellett hátulról is.
A meleg punci és a elém táruló popsi látványa meghozta az eredményt.
Dicsérő szavakat kaptam amit köszi .
Elszámolás
Szokásomhoz híven , érkezésemkor evvel indítottam .
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Utolsó látogatásom óta a fejembe volt , most a négyzetre emelte a csodát amit velem művelt ! Igazi csoda volt !!!!!!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura szexpartner beszámolójáról


2023-03-04 15:03:54
Isten nő oké de nekem ehhez a lilás árnyalatú szinhez több információt is megkívánram volna

2023-03-03 22:17:33
Hát igen a csodák köztünk járnak ! Csak ritkán találkozunk !!

2023-03-03 15:47:41
Lelkesedésed érezhető, csak ezért adok "jól megírtat", de egy Istennős beszámolót illene jobban kidolgozni.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

felejthetetlen: 2db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 5db
(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-08-02) : Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát.